November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
vy mate teda neuveritelne tempo 😀
vzdavam to 😉
nestiham vas docitat aj keby sa co dialo 😉
@luckaar no, aj elienka si vybavila suleka, ja som na neho pocula len a len chvalu, ale zevraj ma vela detičiek, tak sa tam niekedy dosť čaká 🙂 no ved uvidime 🙂 mame zavolat, ked sa maličké narodí, ze príde na prvu navstevu domov, ja som si myslela, ze to sa iba za komunistov robilo 😀 ale ze nie, ze to je normalne... To s tou cukrovkou a neprenasanim je asi koli velkosti babatka, nie? Lebo pri tehu cukrovke zevraj byvaju vacsie babatka.. Ale kamoska ju mala a prenasala 9 dní... Tak asi zalezi od lekara
@luckaar ja mam tehotensku cukrovku, ale nikdy mi lekar na poradni nepovedal, ze mi vyvolaju porod..myslim, ze je to sposobnene tym, ze sa takymto maminkam rodia vacsie deticky..to ti povedali v nemocke?
@e.l.i.e.n.k.a cauko, ides na kurz? ja ano, ale uz pred nim nebudem papat 😀 co bolo na poradni?
ozaj a odkial vlastne ste? 😅
@weverka11
@e.l.i.e.n.k.a len my sa docasne stahujeme do holica, ked sa maly narodi, tak neviem, ci sa bude trepat az tam za nami, ale sak to by nebol problem prist za nim🙂 je to kvoli tej velkosti, aj ked mi hovoril, ze nevypada na nejkeho valibuka, ale ze pre istotu🙂
@kraviatko myslela som normalny vonny olej, co je....alebo neviem ci je aj v lekarni nieco. Je vraj dobre ak do vody das par kapiek, namocis don uterak a polozis na radiator aby sa ti to vyparovalo do vzduchu, alebo teda klasicku vonnu lapmu. Len na ten radiator je to lepsie, lebo ti zaroven trochu zvlhcuje vzduch a lepsie sa dycha ako v suchom prostredi 🙂
baby a ja si odskocim na jednu kavu do mesta a vy date 4 strany? no toto...idem nieco zbodnut a idem vyvencit to nase zviera aspon na 3/4 hodku 🙂
@weverka11 papat? zozrat sniclu so salatom, tomu hovoris papat??? 😀 😀 😀
chcela by som, ale porodnice na mne bude cvicit porod a ja nechcem maleho este vypudit 🙂
uz som aj trosku sklamana z tych poradni, ked sa pytam na vahu, odpovie, ze to nie je dolezite, ukaze, ze drobcek je hlavickou dole a tym to konci..pytala som sa na poradni na epiduralku v Skalici, mrkotal, ze su s tym problemy, ze sa treba dohodnut s anesteziologom..tak som sadla do auta a stavila sa v Skalici popytat sa, ukazali mi aj porodnu salu..teda baby, jedno nove polohovatelne kreslo a jedno stare hrdzave, treba si zobrat olejcek nie na masaze, ale na to kreslo!!! 😀
streptokok dopadol dobre, ale mam nejake kvasinky, tak 12 dni bez sexu, dolu iba bobulu! 😀
no tak som spravila tu hrachovu kašu-privarok a stale mi tam nieco chyba 😒 idem mrknut recepty, ci som na volaco nezabudla
@e.l.i.e.n.k.a 😀 😀 mozno si dnes vyberie mna za obeť 😀 12 dni bez sexu????? to je straaaaaasneee a co to je sex, dá sa to zjesť??? 😀 😀 😀
@weverka11 navrhnem, ze aj ostatne, nie "novacikovia" by si mali vyskusat porod 😀
SEX? jedine na EX 😀
aj ja som mala dnes hrachovku, vcera fazulovu polievku u svokry..takze dnes nedvihajme nohy prilis vysoko 😀 😀 😀
čosi sa u nás rozsvietilo slniečko 🙂 a mám chuť ísť na prechádzku, no nemám s kým a už som volala mm či pôjde potom so mnou večer sa prejsť, že mi treba íst do bankomatu, lebo až zajtra príde kočiarik, tak mi povedal, že ma odvezie, že má robotu 😠 ale ja som sa chcela prejsť ☹
ahojte baby je tu niektora z vas ktora nedavno rodila na myjave potrebovala by som sa spitat par otazok?drzim vsetkym novembrovkam palce 🙂
@nika147 no este ze tak 🙂 ja som do leta este okrem jedneho cumlika z prenatal boxu nemala nic, jaj pardon este jednu deku 😎 . U mna to nastartovala svagrinka, ked sme boli u nasich na vychode v july, tak vybrala z povaly krabicu a par velkych saklov a bolo, ale oprala som to az na MD. Lebo az v septembri sme si zadovazili skrinu do spalne. Inak by som to nemala kam umiestnit, aby sa na vecicky neprasilo 🙂
@e.l.i.e.n.k.a no veru, nech si to na mne skusi po tej hrachovke - ale bola parááádna, trosku vegety a super papanie 😀 dufam, ze mi do tej stvrtej vytrávi 😀, aj malinkému chutila, tak taraz pekne kopká, az mi ide bok vyvalit 😲 Inac vsimla som si, ze malé neznása ked varím, alebo umyvam riady, to sa uplne vzpiera 😕 asi to teplo od sporáku mu nerobí dobre a potom ked mám ruky v teplej vode asi tiez nie...
@ponyxx no, mne to tak švagriná poposielala v kufroch, býva od nás len o tri domy ďalej...ja som to všetko spratala do našej skrine a poslednú várku vecí som nechala v kufri a aj v práčovni som to mala, od sestry v cestovnej taške a tak som bola nútená kúpiť skriňu, ktorú som sa čosi ohľadala a nakoniec aj našla a som spokojná a mám tam teraz miesta a miesta 🙂
@nika147 aj ja chcem sneh ☹ a kde v BB byva segra ?Kukala som aj ja Tvoju zasobu veci tak paani 😀 do ktoreho obdobia mas veci ? a skrina uz je nova?
Zeny mne tak mala postlaca mechur,ze mi hockedy cvrkne uz ma nebavi sa prebalovat ako mimco, si zabijem jednu z jej pampersiek asi 😅 😅

@weverka11 ano? tak to je super, my sa furt rozhodujeme, ale ten sulek sa mi nejak viac pozdava🙂