November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@nika147 u nas rano krááásne a teraz uuuplny des! max tam su 4 stupne počitam - kosa jak hovado 😀 ja sa teda na sneh neteším, ja mam rada suchú zimu a sneh len na zimnej dovolenka a tá mi tento rok určite nehrozí 😀 a asi ani letna 😀 iba materská dovolenka...
@mikailla Zo ZV som mala frajera, ked som mala 14 rokov 🙂 takeho cez sms a listy, ale piseme si doteraz, síce pomenej, ale udrzujeme kontakt, uz ale cez facebook. Dokonca si pamatam adresu Tulská 1 😀 😀 😀 A minulý rok sme si spravili s kamoskami víkend vo ZV - 5 bláznivých záhoráciek 😀 😀 aj na diske sme tam boli 😀 ale nepamatam si nazov, bola na poschodí, taka mensia 🙂 chudaci zvolencania, mali asi zazitok 😀
@e.l.i.e.n.k.a dobre to vystihla @pepinka79 asi to fakt bude celý tata 😀 😀 😀 😀
Pezinek je sice slnecny ale ufucany 🙂 dojem "obed" a idem von 🙂
Inak baby co mate doma malych spuntov, teda malych havinov, tak to vam trosku zavidim...nasa ma taky nechutny zvyk, ze kazdemu na uvitanie trtne nufak do ritky 😀 , to je v tom lepsom pripade. Problem nastane, ak k nej stojite celom, tak to je nufak rovno v lone a najhorsie to maju chlapi a najma taki, co ju nepoznaju, ti potom ledva dychaju 😀 😀
@mikailla nová, nová, s mm sme spolu skladali 🙂 ja som ti vravela, že keď ti z domu neposielajú veci, čo ti vtedy bolo smutno, tak že ti pošlem 😀 mám zásobu na roky 😀
..v BB neviem ti adresu povedať, viem, že nemá ďaleko do mesta na námestie a ani do Europy nemá ďaleko, tak neviem či asi približne vieš, že kde, vo veľkom poschodovom dome v podnájme...
no a aj som pred chvilou bola pradlo vyvesit a varuj dusu na dolineeeeeeeeeee, slniecko svieti o 106 ale ten vetrisko och jooooj, brrrrr studeny od tatier a na strbe aj na sunave dnes uz snezilo ale u nas zatial nie a ranny dazd sme asi prespali 😀
@weverka11 otvorila som okno, že slniečko svieti, ale zima tam je, vietor fúka a už sa aj zatiahlo, počasie na h...o 🙂
my sme včera práve vraveli so švagrinou, že by sme šli na druhý rok na dovolenku aj s deťmi, len tu do Chorvátska...chcela som ísť tento rok niekam k moru s mm, ale nejako to nevyšlo, lebo sme otehotneli 🙂 a neskôr z toho nejako zišlo...
@ponyxx 😀 😀 😀 aj mne pri kychnuti 😀 a to mam aj vyprazdneny mechur 😅
@weverka11 ja mam dost a to ste tam ako trafili ? zo zahoria 😅 to co Vas napadlo 😀 Tak to ked si taky kocovnik tak si vklude urob aj dalsiu vypravu ale ked budem doma 😀
@nika147 to ma paradnu lokalitu,viem priblizne kde 😉 😉 chodis aj na navstevy ?
@cistko ty zastupujes vychod 🙂 Poprad to je mi blizke lebo tu v Uk je kazdy skoro z Popradu a Bardejov (okolie) 😀 😀 ked som prisla do UK som myslela,ze sa naucim po vychodniarsky nie Anglicky 😉
uplne krasny oblacik vidim, musim si ho normalne odfotit 🙂
jezis baby vy ste toho popisali, nestihla som vas ani docitat, len som to tak preletela, kazdy treti prispevok.
v nemocke som neskoncila nakoniec sa mala pohla, ked uz som bola oblecena prichystana na pohotovost. nebolo mi uz vsetko jedno.
vcera som nebola na konovi lebo bol muz doma, tak bud bol on na pc, alebo sme kukali tv. dnes len narychlo bo som musela varit-.take mnam mnam-gulicky z ikei, zem.kasu, smot. omacku a brusnicovu omacku. jezis to bolo dobre. teraz siel pocvicit tak pisem.
nestraste este som neporodila., dufam ze este tak skoro ani nebudem, az v pondelok mam ist kuknut do porodky.
volala som dnes na tu ceptru, maju mi poslat zmluvy. od maja sa neplati ziadna zaloha dopredu. poslu zmluvy 4x, vyplnite, poslete spat, nalepite nejaku znamku do tehu knizky, poviete pri porode ze chcete odber, a do mesiaca su vysledky, potom mozete od zmluvy odstupit a darovat tu krv alebo zaplatit a uchovaju vam ju. a vraj je to vasa odlozena, no zaruku nema clovek nikdy v nicom ale ja do toho asi idem.
a vajcovy konacik som mala aj ja vcera...mnam
nejak sa zacina zatahovat, tak ja rychlo, idem vonku este 😎
@mikailla no si predstav, to my len tak, ze kam pojdeme cez vikend?? Podme do zvolena 😀 Ale to sme takto boli iba 1x, inak ma manzel nepustí 😀 ma drzí na krátko 😀 ale ako babska jazda to bolo supeeeeer 😀
@bamarama82 vitaj teda, sofia sa uz bála, ze rodís 🙂
@bamarama82 no teda sme sa zlakli že už sa to rozbehlo 😀 tak ale je fajn že si aj s bábom ok 🙂
No to je pravda ked je mm doma tak sa ani ja k pc nedostanem 😉
Ahojte! Akurát som došla z poradne.A viete čo my povedala doktorka? 🙂 Že možno na budúci týždeň sa už nestretneme,všetko ukazuje na to. Na 2 prsty som otvorená,maternica mäkká. Ale keby že cez víkend nič,tak utorok ctg a potom uvidíme. 😀
@mikailla haha a mozno stretavas aj mojich znamych co ja na nich nemam stastie 😀 😀 😀
a co pekne ta naucili po vychodnarsky? 😀
@bamarama82 ja som tie zmluvy podpisala odoslala a ostala som prekvapena ked sa mi vratili len tie pre mna aj z ich podpisom...cakala som fakturu a nic ale som rada, ze si mi to teraz vysvetlila, takze platime az po rozhodnuti....tak som zvedava kolko sa podari odobrat ... ja som stale z toho jelen 😅
@baritus booooze tak to uz pomaly zacne? asi zacnem mat strach a mala by som si tusim tu tasku uz aj ja zacat balit.....
@baritus jeeej tak Ty to tu zacnes 😀 si na dobrej ceste,juuj sa tesim s tebou 🙂
@weverka11 tak to by ma vobec nenapadlo sa prave vybrat tak daleko ste vy riadne pripady,mna osobne by nenapadlo ist na zapadne slovensko na zabavu 😀
@bamarama82 tak super ze ste OK, mala uz kopka ako predtym? ci trosku zlenivela od vtedy....
@cistko tak mala som problem porozumiet,na zaciatku som byvala s 2 vychodniarmi ale som len sedela a usmievala sa ked rozpravali(a rychlo mleli) uz som si myslela ze som si zvykla ale ked daco popiju nerozumiem ani H... 🙂 no ktovie mozno aj nejakych znamych som Ti postretala... 😉 😉 Naucila som sa co si,ale vlastne vzdy zabudnem co to je.
@mikailla 😀 😀 😀 😀
@nika147 😀 😀 😀 nika ja pridem 😀 😀 mam to blizsie 😀
poprad nieje az taky vychod, mam prizvuk to hej ako fras 😀 ale inak myslim ze rozpravam v slovencine 😀
@baritus na dva prsty paraaaaaaaaada a ze o tyzden 😉
hej sa tu tesite, ze uz....ja este nemam balicky prebrate z posty, akosi dlho im to trva 😉 ani kociar vycuchany a pripraveny nieje tusim dnes manzela poverim podla predpovede pocasia hlasia takto slnecno a veterno este cca 2 dni tak aspon obschne 😉
a tusim som jedina co nema tasku zbalenu 😀 ale dnes navstivim brata a ukradnem mu kozmeticku tasticku a vopcham si do nej malu zubnu pastu tu som si uz kupila 😀 😀

@weverka11 ono by aj vytravilo, ale zalezi kolkokrat este zajedes do hrnca! 😀 asi si malinky urobil z pupocnej snury gumipusku a hrachy su naboje! 🙂
mozno neznasa zenske prace 🙂 ale to teplo od sporaku mu urcite nerobi dobre..