November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@e.l.i.e.n.k.a joj ved maju tyxzden oni chudaci nevedia co to chleba so sunkou je ale slubujem ze ked podrastu tak im spravim taku fotku, pred kazdeho dam po krajci chleba so sunkou odfotim ich a svagrinej dam do ramceka 😀
@ponyxx ani mne aj ked kazdu noc cakam ze zacnem topit susedov/ze odtecie plodova.... 😀 /
baby mňa zase pali záha a to som jedla takmer pred hodinou a teraz ma začne? 😠 No je toto normálne?! 😠
juj zas pisete o 106, nestiham citat. muz uz je doma. dnes som dostala kyticu k narodkam, vecer zas bude vajcovy konak... co uz ako tehotna mozem oslavovat...
@bamarama82 tak to je dobre ze spime, aspon mas cas docitat 😀 , juuj vy vsetky konakujete 😀 ja znesiem vajcovy iba na zmrzline 😀
@pepinka79 no mozno to v tom momente nebudem tak prezivat, a bude mi uplne jedno kde, a hlavne ci tu hlavu vobec mam 😀 😀 neviem preco ale posledne dve navstevy u doktora som nevydrzala lezat, ked mi robil sono..zle sa mi dychalo, zacalo mi byt teplo, az sa mi pot zacal na cielku robit..neviem cim to je... 😀 mozno mi to pripomina zubara aaaa 🤐
@ponyxx tak ja som si dala aj metaxu pocas tehu, aj martini, dr. povedal ze s mierou je to ok, tak som si dala zopar krat, a teraz len vajcak... aj pvko som mala
@bamarama82 no to ja tiez nie som uplny abstinent 🙂 pivko som si v lete kuštičko upíjala aj vinečko za decko, ale teraz keď už je vonku zima, tak mi ani na slinu nejde 🙂
@pepinka79 joj veru dobre padol mnamky 😀 😀 len ma pak zaaha palila ukrutne 😖
no ved minule som prasila na okne deku a kukaaaam (my byvame na 5poschodi) na smer k domom, a tam moj doktor kosil travnik..riadne som sa dlho divala a zamyslala ze waaaw on aj nieco ine vie robit 😀 😀 alebo sa potreboval len rozptýliť 😀
@bamarama82 joj a ja tvrde nemusim voobec 😝
baby dneska píšete ako z divých vajec 😀 normálne vás nestíham čítať,,aj začnem ale mám výčitku ze zas tu dlho sedím tak narýchlo popreskakujem,,a čítam a čítam a zrazu počujem ako mi polievka v kuchyni vyviera na sporák 😅 som dostala chut na slepačiu polievočku, tak varím,,mnam 😝
@cistko tak som sa dnes parádne zasmiala na tých dvoch krajcoch chleba 😀 😀 to by ma nenapadlo
@baritus ooooo,gratulujem,,no niekto začať musí 😉 drž sa,,,mne povedal dr. ze o týzden sa este vidíme,,tak dúfam ze má pravdu,,bo este čo to povybavovať musím 🙂
kto vie na ktorej strane sa nachadza link na to spravne kojenie? ja to hľadam od str 399 a nejak to nevidim... 😵

@baritus aj ja som mala doteraz boli malinke vynimky ale to sa dalo prezit, no tovar prisiel vzdy a vacsinou aj sedel podla opisu predavajucej toto bola vlastne prva negativna skusenost, nastastie pani poslala s5 peniazky...to ma napada ze som jej slubila zmenit hodnotenie 😅