November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@vlastusss jeeej , to si pekne napísala 🙂
..žienky, ja už som zasa napapaná, s mm sme si dali prechádzku autom 😠 do toho bankomatu, lebo mi hovorí, že keby sme sa vybrali o 5-tej, tak naspäť dôjdeme o 8-mej 😒 a sme sa spolu napapali, vypili kávičku, no on pije kávu ja caro a pomohla som mu oblepovať tie kolesá, čo bude striekať na inú farbu a už som tu 🙂 ..ale tu nikoho niet...
veru 😀 mne sa paci ked manzelovi volam a ma zrusi co je skoro stale lebo skoro stale maju nejaku poradu a potom sao zve po hodinke a si z neho robim srandu ze uz je otecko 😉 😉 tak sme sa dnes dohdoli na znameni ze ked mu zazvonim aj napriek tomu ze ma zase zrusi tak uz je to to prave orechove 😀
@vlastusss tak to ja sa zubárky nebojím 😀 ale ked ani mne to ležanie na chrbte ked vyšetruje bábo nerobí dobre 😖 minule mi tak zatlačil dr. na brucho že som ledva odkrývala od neho v krčoch.... 😒
no asi to kosenie je pre doktora riadny relax,ved konečne vidí niečo pekné a zelené 😀
kočky videli ste to,,akurát dávali v správach ze zomrela 19ročná baba aj bábo pri pôrode,,,pochybenie nemocnice,,,fúúú nechcela by som rodiť teraz v Trnave 😒
@pepinka79 a naše žabičky, akože nie su pekné a zelené??? 😀 😀 😀
@e.l.i.e.n.k.a tak teda neviem akú máš ty ale ja ju mám pekne opálenú do tmava 😀 😀 ako bolo rodila si aj dnes? 😀
alebo rovno krovinorez 😀 😀 😀
@pepinka79 neviem, nevidim si na nu, ale pytam sa zrkadielka "zrkadielko, zrkadielko, ktoze je tu najkrajsi" a potom zistim, ze ju zase vidim, tak sudim, ze je to stale fesanda 😀
nastastie so mnou funala aj wewerka a este jedna holka, co je tusim v 35 TT 🙂 kontrakcie isli jedna radost a porodili sme asi 3x kazda 😀
nooo to by sme mali zaviest...aby pan doktor mal aj nejake spestrenie a nie furt to iste... 😀
juuj aj tak je to strasne ked sa nad tym zamyslis..a este pri tom ked som mala na zaciatku take blbe sny...a stale len nieco take ze som sa prbudila a moje babo stalo v postielke, a ja som nevedela ani ako sa vola ☹ ani ja by som taketo nieco nemala pozerat, lebo mne sa hned hluposti snivaju..
@peha81
babenky...bude niektora z vas riesit pupocnikovu krv????? 😕 😕 😕

kokso asi som nasrala mm rano, lebo neodpoveda na ziadnu sms 🤐 dufam, ze len tvrdo pracuje 😅 , inak vcera chudak mi volal ked bol na vecku, lebo inak by ani nemal cas 😒