icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

ponyxx
21. okt 2010

kokso asi som nasrala mm rano, lebo neodpoveda na ziadnu sms 🤐 dufam, ze len tvrdo pracuje 😅 , inak vcera chudak mi volal ked bol na vecku, lebo inak by ani nemal cas 😒

baritus
21. okt 2010

@ponyxx 398

ponyxx
21. okt 2010

@baritus jeeeho diky, takže strana výýš, naserie 😀

nika147
21. okt 2010

@vlastusss jeeej , to si pekne napísala 🙂
..žienky, ja už som zasa napapaná, s mm sme si dali prechádzku autom 😠 do toho bankomatu, lebo mi hovorí, že keby sme sa vybrali o 5-tej, tak naspäť dôjdeme o 8-mej 😒 a sme sa spolu napapali, vypili kávičku, no on pije kávu ja caro a pomohla som mu oblepovať tie kolesá, čo bude striekať na inú farbu a už som tu 🙂 ..ale tu nikoho niet...

nika147
21. okt 2010

@ponyxx aj mm, keď má veľmi veľa práce, tak mi volá že z wc, keď robí táke veľkéé oči 😀 😕 a rozpoznám to podľa ozveny čo je na wc-ku 😀 😀

cistko
21. okt 2010

@ponyxx aj mne sa pacia tie telefonaty z wc 😀 😀 pomedzi to zatlaci 😀 😀

cistko
21. okt 2010

@nika147 ano ano ta ozvena je paradnaaaaaaaa 😀

nika147
21. okt 2010

@cistko @ponyxx 😀 😀 😀 ešte, že majú tie wc-ka, lebo neviem neviem odkiaľ by nám zavolali 😀

cistko
21. okt 2010

veru 😀 mne sa paci ked manzelovi volam a ma zrusi co je skoro stale lebo skoro stale maju nejaku poradu a potom sao zve po hodinke a si z neho robim srandu ze uz je otecko 😉 😉 tak sme sa dnes dohdoli na znameni ze ked mu zazvonim aj napriek tomu ze ma zase zrusi tak uz je to to prave orechove 😀

nika147
21. okt 2010

@cistko my sme sa s mm dohodli, že keď to príde, tak mu neprestane zvoniť mob a keď mu budem volať, že len tak, tak mu to zazvoní 3x a keď nedvihne, tak viem, že má robotu a on vie, že ešte zatiaľ nič, len že som niečo nepodstatné chcela 😀

cistko
21. okt 2010

@nika147 hej sa dnes zo mna smial lebo ma tiez zrusil a ovzal sa asi po hodinke dvoch ze co a ja som si uz nepamatala 😀

nika147
21. okt 2010

@cistko aj mne sa stáva, že si nepamätám a aj sa mi stáva, že keď idem napr. z obývačky do spálne pre niečo a neviem si spomenúť, že čo som to vlastne chcela 😀

cistko
21. okt 2010

@nika147 ano my sm ecca po prvom mesiaci skonstatovali ze dietatko mi neubralo z krasy ale z rozumu ubera stale viac a viac 😀

nika147
21. okt 2010

@cistko tak tak ako píšeš z rozumu 😀 😀 😀 😀

pepinka79
21. okt 2010

@vlastusss tak to ja sa zubárky nebojím 😀 ale ked ani mne to ležanie na chrbte ked vyšetruje bábo nerobí dobre 😖 minule mi tak zatlačil dr. na brucho že som ledva odkrývala od neho v krčoch.... 😒
no asi to kosenie je pre doktora riadny relax,ved konečne vidí niečo pekné a zelené 😀

peha81
21. okt 2010

kočky videli ste to,,akurát dávali v správach ze zomrela 19ročná baba aj bábo pri pôrode,,,pochybenie nemocnice,,,fúúú nechcela by som rodiť teraz v Trnave 😒

e.l.i.e.n.k.a
21. okt 2010

@pepinka79 a naše žabičky, akože nie su pekné a zelené??? 😀 😀 😀

vlastusss
21. okt 2010

@nika147 noo a ja som mala navstevu, tak som sa dorehlila 😀 😀 a ted prisiel muz a navarila som mu......parky 😀

vlastusss
21. okt 2010

@pepinka79 hej a kosi pre to ze zarastenych veci ma uz az az 😀 😀 😀 ked pridu starsie naniky... 😀

pepinka79
21. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a tak teda neviem akú máš ty ale ja ju mám pekne opálenú do tmava 😀 😀 ako bolo rodila si aj dnes? 😀

pepinka79
21. okt 2010

@vlastusss jáj žeby 😀 😀 😀 ved nech si dá kosačku aj do čakárne 😀 😀 😀

vlastusss
21. okt 2010

alebo rovno krovinorez 😀 😀 😀

pepinka79
21. okt 2010

@peha81 no ved preto radšej správy nepozerám teraz ku koncu ale toto mi teda zrovna neušlo.. 😖

pepinka79
21. okt 2010

@vlastusss 😀 😀 😀 a každá aby sme aspon mali nejaký iný strih 😀 😀 😀

vlastusss
21. okt 2010

@peha81 jooj to je inak strasne..... 😢 a este taka mlada babenka...

e.l.i.e.n.k.a
21. okt 2010

@pepinka79 neviem, nevidim si na nu, ale pytam sa zrkadielka "zrkadielko, zrkadielko, ktoze je tu najkrajsi" a potom zistim, ze ju zase vidim, tak sudim, ze je to stale fesanda 😀
nastastie so mnou funala aj wewerka a este jedna holka, co je tusim v 35 TT 🙂 kontrakcie isli jedna radost a porodili sme asi 3x kazda 😀

vlastusss
21. okt 2010

nooo to by sme mali zaviest...aby pan doktor mal aj nejake spestrenie a nie furt to iste... 😀

peha81
21. okt 2010

@vlastusss hej,,bola to síce cigoška a mala zevraj H1N1 chrípku ale aj tak...vina nemocnice,,a to sa môze stat kazdému 😒 ale rýchlo na to zabudnúť a nestresovať sa,,,nám sa predsa nič také nemôze stať 😅 😅

vlastusss
21. okt 2010

juuj aj tak je to strasne ked sa nad tym zamyslis..a este pri tom ked som mala na zaciatku take blbe sny...a stale len nieco take ze som sa prbudila a moje babo stalo v postielke, a ja som nevedela ani ako sa vola ☹ ani ja by som taketo nieco nemala pozerat, lebo mne sa hned hluposti snivaju..
@peha81

vlastusss
21. okt 2010

babenky...bude niektora z vas riesit pupocnikovu krv????? 😕 😕 😕