icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

weverka11
23. okt 2010

ahojte dievcence, no pozeram, ze po vcerajsom napustaní ste vsetky nejaké zmohnuté a spíte 😀 My sme vcera dosli domov z oslavy o pol jednej v noci, ale uz s kvalitnými bolestami 😒 joj, som myslela, ze mi prasknú kríže a sadnút si uz nebudem moc nikdy v zivote jak ma trtol boleeeel a stahy uz od pol dvanastej do nejakej pol druhej - bleeeeee..... Ale opat pomohla teplá sprcha, potom to povolilo...
@klaudialip co sa týka PN tak tá mi prisla po 15-tom a co sa týka materskej, tak uz som cakala výmer a vies co mi prislo???? Vrátená ziadost o materské, lebo moj uzasny DR. mi tam zabudol dopísat dátum porodu!!!!!! Taká som nasraná, idem k nemu az vo stvrtok, takze dúúúúfam, ze mi materskú polsú v novembri, lebo inak ma porazí!!!! Si neviem predstavit, ze by mi ju neposlali...

ponyxx
23. okt 2010

ahojte babeny, no moja dnešná noc = total hrúza, podvedome som čakala na mm kedy dôjde dom a on došiel o trištvrte na tri. Aj tak sa mi celú noc snívali strašné somariny, no des a hrúza. ☹ 😠
vy už tu píšete jak vám brušká klesajú a ja mám furt guľku pred sebou. Ale som celkom rada, nech to krpec ešte aspoň týždeň vydrží 🙂
Babeny v čom budete brať mimi z porodky..vo vajku alebo vo vaničké? Ja nemám vaničku na prevoz prispôsobenú, teda nedá sa upnúť pásmi a za to moože byť aj pokuta. A do vajka dávať týždňové mimi mi príde ako týranie 😖
Neviem sa rozhodnúť. Je to síce 20 min autom, ale ja faaakt neviem 😒

ponyxx
23. okt 2010

@weverka11 tebe posúvali termín pôrodu? Ja som si ho dokonca tuším sama vypísala 🙂

danielita13
23. okt 2010

@ponyxx ahoj, z porodnice mozes mimko niest aj v tej neprisposobenej vanicke, ale len ten jeden krat, a to z prepustacou spravou z porodnice, zato nemozes dostat pokutu, to je v zakon. ale len tento jediny raz

ponyxx
23. okt 2010

@danielita13 jej tak to je super 🙂 večer to pripravím a mm dostane nové inštrukcie 😀 aj keď neviem, či si to v jeho rozpoložení zapamätá 😎

weverka11
23. okt 2010

@ponyxx no posunul mi ho o dva dni skorej 🙂 - moooc 😀 No mne napisali zo soc. ze to tam má doplniť lekár a ze tam má dať aj razítko a podpis, tak neviem, ja som tiez nad tým rozmyslala, ze to tam dopisem ja a poslem im to uz v pondelok.... uvidim. Ja beriem mimi vo vajicku, ja neviem ako ostatné, ale ja v nom mam taku baby vlozku, ktorá vyrovnáva to prehnutie vajicka a má okolo hlavičky vystuž, aby ju malo mimi rovno + budem davat taky hruby zimny overal co mam v albume, aby bolo mimi spevnené... A tiez to mame takych 20 minut domov...

ponyxx
23. okt 2010

@weverka11 jaj no keď tam nie je pečiatka,tak ništ potom 🙄 . To sa budeš musieť prejsť k doktorkovi...
S tým vajkom to máš potom dobré, to moje takéto veci nedokáže 🙂

weverka11
23. okt 2010

@ponyxx praveze tam peciatka je, ale ja som z toho listu pochopila tak, ze oni chcu este jednu k tomu, ze to tam teraz dopíse.... magori.... Ja mam pocit, ze k tym vajkam sa to da aj dokupit, ale my sme to mali vo vybave...

ponyxx
23. okt 2010

@weverka11 byrokrace vládne světem 😠 nasrdí

peha81
23. okt 2010

tak ja vám tu odpisujem a mne to stále niekde mizne,,uz ma to sere,,vôbec mi nejde dat odpovedať 😠 😠 😠

weverka11
23. okt 2010

@peha81 to ten koník vypadáva, aj mne to robí, najviac ma nasere, ked napisme 10 riadkov a zmizne mi to, preto uz kazdu dlhsiu spravu popredu kopirujem, aby som to nemusela písat odznova....

peha81
23. okt 2010

@ponyxx no hadam to tam vloží,,,tak my berieme mimi tiez vo vajku,,ono dnesne vajka su uz tak vyrábané, zeby mali napodobnovať tvar , ako ked mimi bolo v brušku,,ved ani tam nebolo narovnane ale skutené,,takze ono to je prenho prirodzená poloha,,ja tam mam tiez taku vložku ze pre novorodenca, ale zas nerobi z toho vajka nieco rovne,,akurát trosku menšie,ale tvar zachováva,,a myslím ze tých 15-20min. z pôrodky tam miminká bezproblémov vydrzia

peha81
23. okt 2010

@weverka11 ved aj ja to tak asi začnem praktizovať,,bo som to uz písala 3x a nič 😠 no ale uz to hadam funguje
ved dopis na tlačivo datum a skus tam skočit osobne ak to nemas daleko, ze či im to tak stačí

weverka11
23. okt 2010

@peha81 no ani mne to neurobí uplne rovno v tom vajícku, ale to zahnutie je urcite plytsie, ta baby vlozka je taka vypolstrovana v tom prehnutí, no sak tí vyrobcovia myslim ze vedia jak to majú urobit tak, aby to mimi bolo v príjemnej polohe, lebo je pravda, ze vyrovnané v brusku nieje... A ono vacsine babatiek sa tam naozaj pači, moja neterka v nom byvala velmi rada aj doma...

peha81
23. okt 2010

@weverka11 no ved to,,ja ho v nom budem tiez hojdavať doma,,je to tam tak urobene ze sa dá vnom kolísať,,tak som ani nekupovala tu hupačku osobitne,,snád nam bude stačit toto. A ked vidím ze niektoré super-moderné maminy v tom kočíkujú bábo celý den, na prechádzke po meste,,tak zas to mi príde blbé,,hm,neviem,,ale ja v tom vajku budem vozit maleho len v aute, prípadne ked tam bude doma sediet a hupat sa.

no kočky rozhodla som sa že idem umyť okná 😀 ale len tak strek-strek clinom a hotovo,,to by som mohla este zvládnuť,,tak drzte palec nech ma neklepne 😀

ponyxx
23. okt 2010

@peha81 držíme 😀 a keď ťa neklepne dojdi aj mne 😀

pepinka79
23. okt 2010

@peha81 no aj mna to čoskoro čaká,už nám malujú okolo okien tak už jedno budem musiet umyt 😠
ja tiež beriem do porodky vajco,aj ked mama mi vravela že z porodnice ked sa ide vraj može byt aj v perinke...ale tak istota je istota.... 🙂

weverka11
23. okt 2010

@peha81 a mozes aj ku mne 😀 aj ja som uz nad tymi oknami rozmyslala, ale zostala som len u rozmyslania 😀

danielita13
23. okt 2010

ja som niekde citala, ze vajicka cize autosedacky su pre novorodencov a malinke miminka len na max. 30 min, na prepravu autom kvoli bezpecnosti a dlhsie sedenie v nom moze sposobit problemy s dychanim ale hovorim o miminkach 🙂

pepinka79
23. okt 2010

@mikailla no mi hovor prvý odpadáva mm potom malý a nakoniec ja 😠 tak potom budím mm nech prenesie malého do postele do detskej a mne už sa potom vobec nič okrem spánku nechce 😀 ale tak dnes sa pojde varovat malý tak budeme mat volno tak možme robit všetko možné,šak som zvedavá kolko mu tá masáž vydrží bez toho aby nechcel viacej 😀 😀 😀 dokonca už včera chcel mm masírovat som sa lakla ved takto nepripravená to teda nieee 😀 😀 😀 šak musím sa tam troška aj upravit nie 😀

danielita13
23. okt 2010

@pepinka79 nemusis sa bat, v zakone je tento jedenkrat pri odvoze s porodnice povolene aj bez autosedacky, uz som si to nastudovala, a nech mi skusi nejaky policajt povedat nieco ine 😒 my to mame asi 10 min. a nechce sa mi ho chudatko tlacit do sedacky, este sa tam nasedi🙂

weverka11
23. okt 2010

@pepinka79 no nechcem ta zdeptat, ale myslim, ze v tomto stadiu uz mozes upravovat a upravovat, ale zo zabky sa uz princezna nestane 😀 a ked budes mooooc upravovat, tak maximálne nejaký nesympatický skinhead 😀 😀 😀

pepinka79
23. okt 2010

@weverka11 tak asi dám mužovi najprv riadne piva a možno aj štamprlu a možno aj okuliare slnečné nech je troška krajšia 😀 😀 😀

weverka11
23. okt 2010

@pepinka79 asi tak 😀 alebo ked sa bude moc vzpierat, tak mu slub, ze ked tu zakliatu zabu pobozká urcite sa z nej stane tá krásna princezná 😀, ved male klamstvo nezaskodí 😀

danielita13
23. okt 2010

@weverka11 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jak ze nie ved staci jeden bozk od princa a bude zo zabky princezna, tak to je , 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ci to je len v rozpravkach?

pepinka79
23. okt 2010

@danielita13 no policajt radšej nech ani nezastavuje 😀 😀 ale tak moj mm je vojak tak má služobný preukaz a nikdy ho nekontrolujú ani nič ked ho ukáže 😉 ale len by skúsil policajt pýtat pokutu,asi by som hrala nasrdenú manželku a nadávala by som mužovi a potom by sa asi policajt možno zlutoval nad ním a pustil by nás bez pokuty 😀 😀 😀 to už sme tak dávno dohodnutý že keby dačo 😀

mikailla
23. okt 2010

@pepinka79 😀 😀 tak manzel prvy? hehe 😀 no ja kebyze zobudim uz rozospateho mojho chlapa tak ma tak maximalne posle niekam 😅 😅 zbytocne by som cakala ze sa vytrepe na mna ... 😕 To bude zaujimave ked budeme mat take velke dietatko 😀 hovori mi drahy ze dame rychlovku na wecku ked bude spat 😕 😕 A maly zaspava pri Vas?

weverka11
23. okt 2010

@pepinka79 no u nas to neprešlo s tou hysterickou manzelkou... Ja som tiez kricala a plakala, ze sa s nim rozvediem 😀 (nedal si v meste pasy a ja som mu dookola opakovala nech si ich dá, az sme sa pohadali a zastvili nas-sofer som bola ja!)
vyriesili to uzasne, nedali pokutu mne, ale muzovi!!!! paráda, ved to nejde zo spolocného rozpoctu, ze??!!!!

mikailla
23. okt 2010

@danielita13 😀 😀 tak to sa ide ubozkavat ten moj 😀 😀

weverka11
23. okt 2010

@danielita13 ty si z čadce? odtial pochadza moja najsamlepsia kamaratka a ma tam celu rodinu 😀 dobri ludia su z čadce 😀