icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

ollako
25. mar 2010

lubica mne ani krv nebrali😒

ollako
25. mar 2010

hviezdicka to s tou rukou sa mi tiez obcas stava, riadne hauluzny pocit, ked nevies kde mas ruku 😀 a ani mne neribili ani o chlp viac ako tebe sme na tom uplne rovnako

me5
25. mar 2010

jej ollako, ty mas asi uplne rovnaky stav, akurat ze mne dnes brali krv, ale vysledky sa dozviem o mesiac

inam ma to trochu ukludnilo, ked viem, ze su aj ine baby, co su na tom podobne. lutujem akurat, ze som sa ho neopytala, nech mi ukaze monitor ze chcem vidiet drobca. som len lezala jak trubka a cakala co povie. 😉

ollako
25. mar 2010

me5 aj mne je lepsie ked viem, ze nie som sama, co stale trpne ako to vsetko dopadne 😉 ...nuz ale ved to tak rychlo ubehne,,,aj pri Petkovi som bola nervna este viac ako teraz a hla Petko uz ma 18 mesiacov 😵

me5
25. mar 2010

inac baby dnes som uz neodolala a sla som si na pumpu kupit bagetu. drzte palce nech to dobre dopadne 😀 😀 😀

ollako
25. mar 2010

jaj baby ja mam mne srdce bije ako o preteky, preco ma musia vsetci tak vytacat 😠 no ale predychvam a pocitam dufam , ze nebudem musiet ratat do 1000 juj aka som nervna 😠 😠 😠 😠 😠

moncika15
25. mar 2010

ahojte babulky 🙂
xcela by som sa opytat ako sa citite na zaciatkox? uz mate aj srdiecko? mate nejake bolesti v podbrusku?
ja som mala vcera dost silne bolesti a stale som xodila cikat. dnes absolutne nic. ani zavrat ani tazoba na zaludku...bojim sa o babo ked ho necitim ☹

hviezdickamaria
25. mar 2010

ollako ta co ta tak vytocilo??? 😕

moncika15, ja nemam takmer ziadne bolesti, sem-tam ma nieco zaboli, niekde pichne 🙂 a tiez nemam nevolnosti, tiez sa bojim, ale verim... 😵 vsetko musi byt dobre 😉 nevolnosti este len pridu 😀

lubica69
25. mar 2010

Ahojte Moncika časté cikanie a mierne bolesti v podbrušku sú normálne No a čo sa týka tých odberov krvi a testov nebojte je ešte čas Aj keď no ono je to fakt rôznorodé Aj doktori iný Tak ja neviem

lubica69
25. mar 2010

A to,že ešte bábo necítime je tiež normálne Nebojte

titulienka
25. mar 2010

babulky ..ziadne strachy ..ja som mala 2 tehu zaciatky katastrofa...vracanie, bolenie prs..a vsetko co ma byt ...a jedno som mala take ze kym ma nezacalo kopat ani som nevedela ze tehula som...
a teraz je to to isteeee ziadne priznaky..nic ani zle, ani prsia nebolia ani bradavky vobec nic 😉 ...naozaj nie vzdy musia byt nevolnosti v tehotenstve 😵

titulienka
25. mar 2010

tak babulky mala som ist na dnesny opakovany hcg test ...kedze pri prvom v 15.tt som mala 990 jednotiek co je nooo dost na dvojcatka...tak som mala ist dnes ale s drahym sme sa rozhodli pockat do 9.4. kedy idem na usg a nechame sa prekvapit .. 😀

lubica69
25. mar 2010

Titulienka presne tak Ja som pri prvom tiež vôbec neverila necítila,že som tehu

lubica69
25. mar 2010

Titulienka tak držíme palčeky či už to bude viac alebo len jedno bábo

titulienka
25. mar 2010

lubi dakujem......hlavne je ze vieme , ze tam fazulka je ...a nesmieme o tom co i len v najmensom pochybovat 🙂 😵

lubica69
25. mar 2010

Veď to Treba myslieť len a len pozitívne

jonki
25. mar 2010

babulky ja mam "problem" ma prist navsteva tak som napiekla kolac...ale ja netusim ci je dobry 😀 ...nedokazem ho ochutnat...do mna absolutne neide nic sladke

midsumergirl
25. mar 2010

cavte baby!!!som akurat dosla z prace, unavena a mam pokoj do zajtra do tretej..mam pocit, ze u mna nevolnosti trochu polavili, dufam, ze je to ok. tiez ma pobolieva brusko a aj chrbat ale si hovorim ze to mam pravdepodobne z prace, som na nohach osem hodin..tiez teraz asi prechadzam nejakym obdobim strachu, tak si stale opakujem, ze treba mysliet pozitivne...inak vcera som sa poriadne vystrasila ked som si nasla na kvapku krvi na papieri (sorry, ze az tak podrobne 😅 )ale potom som zistila, ze to bola pravdepodobne len nejaka cievka..tam vo vnutri bolo vsetko ok ani naznak po krvi 🙂

jonki urcite bude dobry 😉

lubica69
25. mar 2010

Jonki neboj bude dobrý Midsumergirl neboj Len to nepodceňuj radšej

midsumergirl
25. mar 2010

lubi: tu krv alebo tie bolesti?

jeinabe
25. mar 2010

Ahojte baby......cely den som rozmyslala, ci sa uz mam k vam pridat......pretoze to este nemam potvrdene od lekara, ale 2 testiky vysli pozitivne 😀(jedna ciarka je stale slabsia), len nechcem predbiehat udalostiam...inac sa velmi tesim, dufam, ze to bude pravda a ze vsetko bude v poriadku......k lekarovi chcem ist az po Velkej noci, lebo ked to tak ratam, tak som este len v 3 tyzdni a to tam asi nebude nic vidiet.....a termin podla mojich vypoctov vychadza koncom novembra.......takze davam len o sebe vediet 😉

lubica69
25. mar 2010

Midsumergirl tú krv mojka Radšej Jeinabe tak vitaj medzi nami A samozrejme držíme palčeky

jeinabe
25. mar 2010

Lubi a ty si uz bola u lekára? V ktorom tyzdni si bola?

midsumergirl
25. mar 2010

no som tto nepisala ale ta krv podla mna nebola ODTIAL 😅 ale z inakadial..pisem jak hotentot 😀

lubica69
25. mar 2010

Midsumergirl jasné chápeme Jeinabe áno bola Už viac krát Ešte neviem presne koľký týždeň ale rátam tak 6ty asi cca Takže máš určite čas

zuzkap2
25. mar 2010

Ahojte ja som dnes celý deň v posteli 😝 už nech prejde toto obdobie kedy mi je zle

jeinabe vitaj 😀

antonia1
25. mar 2010

ja som bola 1x u dr. v 6 tyzdni, sonom mi potvrdil tehotenstvo a cvakol prve foto 😉 ..zobral krv a asi hodinku sme sa bavili ci je vsetko ok, co mam papkat a tak..nastastie idem sa zblaznit za salatom, syrom..a moja milovana cokolada mi prestala chutit 😠 ...ale inak som v pohode, ziadne grcky a tak...az na moj hrozne nizky tlak, ma niekto zavrate?

lubica69
25. mar 2010

Antonia ja nízky tlak mám ale závrate našťastie nie Zuzi tak nech ti je už lepšie

jonki
25. mar 2010

antonia...ja som mala take zavrate ze ma obvodacka poslala k neurologovi....to som este nevedela ze som tehotna....to bolo v den ako mi zacala meskat ms a trvalo to viac ako tyzden...nastastie to uz ustalo ale v noci som sa budila na to ze sa mi toci hlava a nevedela som to stopnut

chodit som mohla uplne v pohode...hlava sa mi tocila len poleziacky

lubica69
25. mar 2010

Jonki sranda,že len po ležiačky..