November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
okná umyte 😀 😀 😝 😝 sa teším,,,a o chvilu je mm doma 😀 😀
Inak mohli by ste si naozaj zmerat pupky,tiez ma zaujima ake mate miery ? mne sa vidi moj malicky ale ja mam malu v chrbte natlacenu ........
zajtra sa aj odvážim 😀
tak už som ti poslala 😀 no šak jasné že musíš byt priatelkou inak ništ neuvidíš 😀 😀
😀 😀 bože baby smejem sa 😀 😀 čo tu vy viete dopísať 😀 😀 😀 😀 😀
tak zas som si porevala 😢 mm dosiel domov od rana bol stahovat moju koleginu, a ze teraz si ide podat, ze pride tak za hodinku a potom ide na futbal.... Akoze mne uz to doslo tak luto, ze ja sa na neho tesím, kedy dojde konecne domov a on mi takto naserviroval jeho program ☹ ☹ ☹ ☹ a ja som v nom nikde nebola spomenutá a zajtra zas cely den bude prec, lebo ma zapas... Uz som mu ani nenadavala, len mi slzy vyhrkli.. Chvala bohu mu to asi došlo, lebo nakoniec povedal, ze teda na futbal nejde a ze len si podá a hned dojde domov, ze pojdeme do kina a este ma objal, bozkal ma a povedal, ze ma lubi, tak ma odpustené... ale aj tak som z toho furt smutná
@peha81 ved sa len smej to je len dobre 😉 šak za chvýlu si aj pobečíme 😀
A ty @weverka11 nesmút ved ta lúbi aj ako plneného moriaka 😀 😀 😀 a neboj sa neni si sama čo máš muža šporotvca,niektorý športuje sám niektorý sa na šport pozerá 😀 ale všetci sú radi že majú doma tie svoje pokladíky čo im navaria a upracú a semtam aj vynadajú 😉 😉 takže úsmev a teš sa na kino to ja som v nom nebolaaaa,ale tak ja to radšej neriskuje bo mm ked ma pozval do kina 3 krát tak to som ho 3 krát zprdla že taký film ja neznášam 😀 😀 😀 tak radšej pozeráme doma 😉
@weverka11 ty tomu svojmu aspoň vynadať môžeš. Ja mu nemám kedy a za čo, lebo v kuse v robote a spoločný víkend neplánujem do januára. Som rada, že keď sa zjaví doma medzi šiestou až deviatou večer a ráno ho už o pol osmej zase nie je. Takže sme spolu denne v primere 5 - 6 hodín. Keby som sa v noci nezdvihla o tretej z postele, tak ho vidim dnes pol hodinu 😠 .
@pepinka79 no klesol mi trochu, uz sa mi horsie sedí a nohavice ma tlačia, ale aj tak cítim jeho nožičky až v krku tuším a dnes sa celý den prechádza po mojich vnutornostiach....Akoze ja nechapem tie clanky, kde sa pise, ze ku koncu uz mimi tak nekopu... Nase sa prisahám od rana ani nezastavilo!!! najprv do praveho boku a teraz pod lavé prso! ale dosť bolestivo kope..

@zulok hm, a na mojom je napísané ze 56-62, tak to ti asi nepomôže 😀 alebo ze 0-3mesiace 😉