icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

ponyxx
23. okt 2010

@danielita13 kámošky boli asi dosť nešťastné na dlhšiu dobu po pôrode asi 😎 . Ale každému niečo iné vyhovuje. Na mňa je tých +6 kilo celkom akurát a aj to bruško. Aj to sa mi ťažko vstáva z postele, keď mi treba ísť ciknúť 😀

vlastusss
23. okt 2010

@weverka11 noo viem ako sa citis presne...aj moj vstali sme o pol druhej ☹ ☹ lebo vcera makal do piatej rana a nedavno odisiel..potom pride domov a zas ho doma nebude lebo sa musi chystat na dalsiu makacku...vikend a ja sama doma... 😢

ponyxx
23. okt 2010

@bamarama82 podobne 🙂 prvé a jediné gate na gumu som si kupovala niekedy v auguste. No a aby som neklamala tak ešte jedny do práce k uniforme 😀

vlastusss
23. okt 2010

babenky vy tu rozoberate kolko ste pribrali a taaak?? ☹ na moj pomer ste dost malo pribrali..ja som riadna pusika 😢 brusko mam sice 105cm , no tych 14-15 kil som pribrala iste ☹

vlastusss
23. okt 2010

@bamarama82 to akoze ty mas za chvilku rodit??no to by som teda nepovedala 🙂 ked porodis, tak ani nebude vidno ze si bola tehotna... 😀

bamarama82
23. okt 2010

@vlastusss tiez si myslim ze nebude nic vidno...na mne aj teraz obcas nevidia ze som, ked mam kabat alebo vestu a ruky vo vacku

pepinka79
23. okt 2010

@weverka11 moja ved aj ty sa dáš do gatí,ja som na porodnej sále nehala celých 8 kilo čo som aj v prvom tehu pribrala 😉
@danielita13 a to prečo ti zakázala priberat? ved 8 kíl je ešte málo nato čosa bežne píše...

weverka11
23. okt 2010

no tak mm je uz doma, slovo dodrzal a za hoďku ideme do cinemaxu na kuki se vrací - asi to bude blbost, ale je mi to fuk, hlavne ze budeme spolu 😉

bamarama82
23. okt 2010

@weverka11 teda zavidim...ja sama, ale musim ist do kauflandu na nakup velky. zajtra oslava

pepinka79
23. okt 2010

@mikailla niesi ale asi si jediná čo čaká dievčatko 😀 😀

pepinka79
23. okt 2010

@weverka11 tak si to pekne užite 😉

ponyxx
23. okt 2010

@weverka11 no fidíš, bude vám fasa 😀

danielita13
23. okt 2010

@ponyxx svagrinka pribrala pri poslednej 19 kil a 3 mesiace po porode bola na povodnej vahe, a teraz je este chudsia ako byvavala, a jej oblubene veci su cokolada a keksy na vsetky sposoby 🙂 a ze spravodlivost 🙂

pepinka79
23. okt 2010

@vlastusss ale ved to je v pohode,to nemáš vela a kilá niesu podstatné hlavne že bábo je zdravučké a že je všetko ok a po porode to pojde dolu jedna radost 😉

vlastusss
23. okt 2010

@bamarama82 no ja som len tak kukla na monitor 😀 ja som taky mala ked som nebola tehotna 😀 😀 ale nie...no asi tak v piatom som taky mala...

weverka11
23. okt 2010

@bamarama82 no ale kolko krokodílých slz ma to stálo 😕
@pepinka79 bodaj by boli tvoje slová svaté 😀 ja v to silno dufam, ze sa zapnem 🙂

danielita13
23. okt 2010

@pepinka79 tiez som zostala zaskocena, vsetci okolo mi hovoria ze som vela nepribrala len brusko uz mam, a co citam po cete este som v norme a vidis zakazala, ze tehotne maju pribrat max. 8 kil 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mikailla
23. okt 2010

@pepinka79 😀 😀 jeej aspon trosku si ma utesila 😀
asi sa idem pridat do temy tehotne baculky 😠 😠

ponyxx
23. okt 2010

@danielita13 spravodlivosť neexistuje, v tehotenstve určite nie 😀

vlastusss
23. okt 2010

@pepinka79 noo 75 kil je dost..he uz na zaciatku tehotenstva som bola pribrata 😀

vlastusss
23. okt 2010

@pepinka79 ale tak mas pravdu...po porode pojde pekne vsetko dolu.. 😀 treba mysliet pozitivne...

weverka11
23. okt 2010

@vlastusss no tak ty teda vobec nevyzeras na 75 kg! tiez brusko malinké 🙂

@mikailla a ty kedy sem dás tu svoju banasovu 😀 ??? no hod ho sem...

vlastusss
23. okt 2010

@weverka11 noo to sa ani tak nezda..ale plus tie prsia 😀 😀 ja som pribrala do ritky a do bokov..to vidim aj podla popraskanej kozi ☹ ☹ jedine co mi nepopukalo je brusko

weverka11
23. okt 2010

@vlastusss mi nieco hovor o prsiach, ja keby som teraz vliezla do bazenu, tak sa urcite neutopim, lebo by mi tlacili do brady a nadnasali ma 😀

bamarama82
23. okt 2010

@vlastusss no vsak tvoj pupok tiez nevypada velky

mikailla
23. okt 2010

@weverka11 😀 😀 bojim sa,ze mi budete zavidiet tie speky po bokoch ked zbadate 😀 😀

vlastusss
23. okt 2010

@weverka11 noo ja som chodila aj plavat zo zaciatku, ale moc som nevladala a veru ze som sa nadnasala fasaacky 😀 😀 to jak boooje 😀 ked som oblecena tak to vipada ze som velka aj ked ma mm utesuje ze vobec niesom pribrata na to ze som na konci tehu..tak ale musi ma utesovat, lebo vie ze hormoony robia svoje 😝

vlastusss
23. okt 2010

@mikailla akee speky 😀 😀 nahodou pekne brusinko...

babenky vam sa vytlacili aj pupcoky von???

vlastusss
23. okt 2010

@bamarama82 ha ale preco??? lebo som sa fotila z boku..to je vpoho 😀 😀 😀 ale z predu..fuuh..ja som do sirky 😀

weverka11
23. okt 2010

@mikailla a ty co si šiši??? kde mas speky??? 😀 😀 😀 a sak ho mas krasne gulatucké.... a si zas zober, ze ty si musela pribrat trosku viac, lebo co som videla tu foto pred tehu, tak ty by si to mimi ani neuniesla a prevazilo by ta brucho 😀 Ja som sice pribrala iba 8, ale pred tehu som uz mala kvalitnú 64-kilogramovú základňu 😀 😀 😀 😀 😀
@vlastusss a aj mna utešuje, to som mu prikázala uz na zaciatku tehu 😀