icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

ponyxx
23. okt 2010

@mikailla ci jeho večera, začínam byť hladná, idem od tiaľ lebo toto je faaakt zleee, zemrem hladem pre konika 😀
dovi dopo zdravi slavka a jopo 😀 😀

mirinda123
23. okt 2010

@ani_sama_neviem, ste mi ochotna pomoct?

luckaar
23. okt 2010

@vlastusss ten moj tez nekedy nexape, ked mu povim, ze som unavena.....tusim mu tez navrhnem tu sol a muku🙂 dik za dobry napad 😀 😀 😀

zulok
23. okt 2010

dakujem Vam , ze ste mi pomohli s velkostou kombinezy. Prajem Vam krasny finis tehotenstva a co najlepsi porod a hlavne to krasne tesenie sa s drobcekom 😉

pepinka79
23. okt 2010

@zulok dakujeme a tiež len pekné zážitky z konca tehotenstva z porodu a z bábatka želáme 🙂 hlavne nech ste zdravučkí 😉

mikailla
23. okt 2010

@ponyxx najskor ma myklo,ze ked si spomenula masinku ze sa epilujes s nou,au,tiez na epilaciu som posero 😖 nechapem ako mozu niektore zeny este aj v intimnych miestach s tym trhat 😲 😲 😲 No fakt sa musim odchlpatit,neviem ako vy ale ja som pocas tehu taka chlpata ze som rada ze si nevidim na ritku 😀

mikailla
23. okt 2010

@pepinka79 uz si nespominam presne ale nepytala si sa ty nedavno na to zelezo ? ze sa bojis ze ta bude zapekat z neho ?a ja som pisala ze mi prospieva 😒 ci to nie ty... 😅

weverka11
23. okt 2010

človek odíde a ze ktoviekolko tu toho popisete a nist 😀 no my sme nakoniec do toho kina nesli, ale boli sme spolu na nakupoch a u svokry na navsteve, hlavne ze sme boli spolu 😉 😉 😉 viete na co mi dosla chut??? na jablkové pyré 😝 kupila som si take riadne velke, ze 720 ml a uz mam polku spapanú - mnam mnam 😝 pred nami krasny vecer pred TV, ale aj z toho sa tesim 😉
inak neviem, odkial ma ten krpec tolko energie dnes, ale celý den sa nezastavilo a kope a kope uz som jak handrova hracka okopana 😠

weverka11
23. okt 2010

@mikailla akoze temu chlpy ani nezacinajme, lebo ja som jak opička 😀 mne asi v 3. mesiaci zacali rast take tmave aj na brusku a trosku take bledsie aj medzi prsiami, dufam, ze to nejak zmizne po porode.... Ale zas na druhu stranu mi aj vlasy veeelmi podrastli a velmi sa im zlepsila kvalita....

vlastusss
23. okt 2010

@luckaar 😀 😀 nieje zac..naloz mu riadne hi hi... 😀

vlastusss
23. okt 2010

@weverka11 noo ja prave naopak...vlasy na prd ☹ pred tym som nemala problem, ale ted...fuuh v 6-7mesiaci mi tak padali ze som si myslela ze este dva mesiace a ozaj budem plesata...kupila som si obycajny samponik daky zihlavovy tak to mi pomohlo ale zase stale si musim umyvat aj kazdy druhy den 😔

luckaar
23. okt 2010

@weverka11 to by som si aj ja dala, ale kto vi, ci jak by mi po tom stupol cukor....je to dost sladke:(((( ja uz som kazdemu hovorila, ze ked dojdu za nama kuknut do nemocnice, nech donesu zakusok, ked uz si to budem moct dovolit🙂 uz sa na to tesiiiiim🙂

luckaar
23. okt 2010

@vlastusss mne sa zas kvalita moc nezmenila, stale sa mi hnuste krepatia ked je vlhko, ale zas mi prestali tolko vypadavat v tehu....aspon neco dobre🙂

vlastusss
23. okt 2010

taaak a som zase sama ☹ ☹ ☹ ja nechceeeeeem 😢 😢 iba co depka pride..oh.. noo poumyvala som si okno, poupratovala kuchynu, bola som s muzickom na veceru a uz je zase v praci...fnuk

weverka11
23. okt 2010

@vlastusss no ja ich mam fakt ovela lepsie... aj vypadavat mi prestali, ale veru uvidime, co s nimi spravi dojcenie...
@luckaar no, to ti neporadim, ja chvala bohu cukor mam v poriadku takze dnes som uz zjedla origoš sladkú krupicu s grankom, snickersku a teraz totok 😀

vlastusss
23. okt 2010

@luckaar jaa som mala strasnu ostaru s nimi..na zaciatku tehu som dokonca aj na tvari mala take flaky..a to pred svadbou...uuuj som sa toho nevedela zbavit...no a pak tie vlasky..ked som zastavila vypadavanie tak som zacala mat lupinky..ale to sa mi nezdali take normalne ale take ako keby sa mi chela cela koza zlupat...som vyskusala samponik pre deticky na tu lupienku a pomohlo...len..zas nieco... 🙂 clovek si nenavybera..po tehu sa to vrati do normalu..dufam

vlastusss
23. okt 2010

@weverka11 ved to..kamoska mala cez tehu uplne vpohodicke...sa jej zlepsili ani nemastrneli a ted koji a super..nic sa nezmenilo 🙂 tak uvidime...

luckaar
23. okt 2010

@weverka11 krupica s grankom mi nastasti nic nerobi......to si robim nekedy aj kazdy den🙂

luckaar
23. okt 2010

@vlastusss ja si myslim, ze vrati, sak to setko sposobuju tie hormony....snad sa ukludnia po tehu 😉

vlastusss
23. okt 2010

😒 😒 😒 babenky vy uz mate tasku do porodnice pripravenu???????????

weverka11
23. okt 2010

@vlastusss no ksicht ja mam desnyyyy - tesne pred tehu som si konecne dala plet do poriadku chodila som ku kozm. na tu kyselinkovú kúru a na mikrodermabraziu - konecne som vypadala jak clovek, koopec penazí v prdeli a teraz samý vriedok, flak, ucpané pory... Uz sa strasne tesim, ked budem opat vyzerat ako clovek....

vlastusss
23. okt 2010

dufam.. 😀 dost som bola citliva aj pred tehu a teraz som este viaac za vsetko by som plakala... 😀 a inokedy sa rehlim na veciach co poriadne ani smiesne nie su, a niekedy by som prosto vrazdila rad radom kto mi do cesty pride 😀 😀 😀

vlastusss
23. okt 2010

@luckaar dufam.. 😀 dost som bola citliva aj pred tehu a teraz som este viaac za vsetko by som plakala... 😀 a inokedy sa rehlim na veciach co poriadne ani smiesne nie su, a niekedy by som prosto vrazdila rad radom kto mi do cesty pride 😀 😀 😀

vlastusss
23. okt 2010

@weverka11 ja musim poklopat nemavala som problemy s pletou, snad sem tam..lisaje a to vzdy v jednom obdoby ked som byvala s mamcou a mali sme dost suchy vzduch na jar...no a zas pupaciky som riesila obcasnym solarkom..pak som prestala a fakt ze aj dva roky som bola v pohodicke...ale ako som otehotnela tak som mala akoby lisaje..ja ani neviem ci to bolo to..ale som sa supala a ziadne mastne , drahe, masticky mi nepomahali..ani von som nechcela chodit, lebo makeupom sa to zakryt nedalo, vypadala som ako salamander 😀 😀 neviem ako mi to preslo...tesne pred svadbou mi vymyzli a ted mam len pupiky sem tam asi v obdoby kedy by som mala mat svoje dni...no ale vtedy vypadam hrozne..ako cista pubertacka rapava ☹ ☹ ☹

luckaar
23. okt 2010

@vlastusss ja som bola pred tehu tez citliva a bala som sa ze budem furt vyplakavat za kazdu blbost, ale nic, v tomto som sa nastasti nezmenila........

vlastusss
23. okt 2010

@luckaar ozaj?,tak to mas vpoho..ja hoci co uvidim mile v telke tak uz mi je do placu..alebo minule som bola u spoluziacky a jej mala ma mesiac aj nieco a lezkala na gauci a maminka nieco varila...no a taka bola nadherna a zo sna sa tvaarila a prteky krutila a nozickou si kopkala zo sna...az ma to rozplakalo 😀 😀 to nieco neskutocne...ze nieco take nadherne za 9 mesiacov vznikne 😀 😀

vlastusss
23. okt 2010

@zuzanka1983 brusko ma pobolieva..stale ked sa intenzivnejsie hýbem, a unavena som tak tiez len vtedy ked som dake 3-4 hodinky na nohach.. 🙂

luckaar
23. okt 2010

@vlastusss tak to by rozplakalo asi kazdeho, si ju viem predstavit... 😉 ja vo svojom okoli nemam nikoho, kdo by mal male babo ☹ uz sa strasne tesim na maleho , nemozem sa dockat az ho budem mat v naruci....to bude slz, ked ho budem drzat🙂

vlastusss
23. okt 2010

@luckaar juuj ani nehovor, lebo ked si to predstavim tak mi je do placu..noo ved to ze z nasej triedy co sme chodili baby tak sme 4 co maju miminka a triedna ide tiez do partie a ona bude mat v decembri 🙂 minule som sa rozplakala pred mm kvoli tomu ze som tak rozmyslala a vravim ze nech si predstavim ked bude den matiek a nase deticky budu vystupovat v skvolke a budu recitovat basnicky 😢 🙂 naadhernee...

vlastusss
23. okt 2010

kde steeeeee vsetciiiiii?????? 😕 😕 😕