icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

mikailla
23. okt 2010

Jeziiiiiiis ako sa smejeeeeeeeeeem vy ste strasne pripady 😎 😎 😎 weverka11 ty si rytierske brnenie zaobstaraj 😀

vlastusss
23. okt 2010

@luckaar noo presne...a podla tohto viem ze ked nikto len zle kukne na moje dieta tak budem vrazdit 😀 😀

luckaar
23. okt 2010

jezis, ten moj maly sa tusim xce vytlacit cez pupok alebo co...porad ma stipu tie rozskriabane strie....au ☹

weverka11
23. okt 2010

@mikailla no ved to, len by teraz to brnenie moc cinkalo, lebo to male normalne chce nohy asi pretiahnut cez pravy bok!!!!!! no nic baby lucim sa idem sa venovat manzelovi, dobru nocku

vlastusss
23. okt 2010

@luckaar aj mala je daka akcna teraz...mi do laveho boku ma ani nie kope ale akoby cez kozu sa chcela pretlacit 🙂
ejj tie strie no to je nepsiemne..ja som si ich tak rozskriabala na prsiach..take boli filajoveee ooh 😖

vlastusss
23. okt 2010

@weverka11 dobru aj tebe 🙂

mikailla
23. okt 2010

@weverka11 dobruuuu a pekne sa muckajte 😀 😀 😀
@luckaar teraz som si az vsimla ze Ty uz v 39tt 😕 vaaa ved ty mozes kazdu chvilu napisat idem rodit 😀 😀 a tie strie sa Ti urobili az teraz v 39tt 😕

luckaar
23. okt 2010

@vlastusss ja ix mam zatial krvave:( xudatka nase, musia tam byt strasne natlacene, ked sa tak vytlacaju von...🙂

majulienka333
23. okt 2010

Ahoj zienky 😎 tak po celom dni chodenia som konecne sadla za PC a citam, citam....so zamknutim temy mi to tiez pripada ako dobry napad 🙂 inak strasna kosa dnes....fuj to co je 😖 no baby a strie....ja som mala na pupiku piercing, tak ja tam mam taku kozu rozprasknutu na vsetky strany, uplne to vyzera jak dotrhane ☹ tak mi treba... 🙄 ale stale kremujem a stale si nahovaram, ze keby som si nekremovala bolo by to este horsie ☹

vlastusss
23. okt 2010

noo sak aj oni sa musia tiez povystierat ako my ked vstavame... 🙂 ja mam aj na zadocku aj na bokoch :( jedine co nemam popukane je brusinko ☹ ☹ klop klop dufam ze uz sa mi tam neurobia

vlastusss
23. okt 2010

@majulienka333 aj ja si to nahovaram..ja mam aj na ritke velmej..asi som tam najviac pribrala..ted mam riadnu rit... 😀 😀

majulienka333
23. okt 2010

@vlastusss joj no tak to zas ja nie, len v podbrusku, najprv boli take ze dost ako podliate krvou a teraz uz to nejak ustalo, take poblednute je to, a na tom pupku taky ako stromcek 😀 , ale inde chvala Bohu nemam...tak uz dufam, ze ani nebudu... 😕

vlastusss
23. okt 2010

@luckaar
noo sak aj oni sa musia tiez povystierat ako my ked vstavame... ja mam aj na zadocku aj na bokoch :( jedine co nemam popukane je brusinko klop klop dufam ze uz sa mi tam neurobia

mikailla
23. okt 2010

@vlastusss mne moj drahy hovori ze ci v ritky nosim druhu babu 😠 😠 a ako vies ze mas na ritky ? 😀 ja tam nejdem dovidiet. A aku navstevu mas ? si pisala ze mas navstevu 😉

vlastusss
23. okt 2010

@majulienka333 no ved aj ja dufam ze sa mi to uz nezhorsi....aky kremik na to pouzivas??

majulienka333
23. okt 2010

@vlastusss pouzivam Palmer's ale to nemam zo SK, nahovarali ma kamosky na olej, ze je lepsie olejovat, ale ja mam z oleja husiu kozu a neznesiem to na tele, ja to musim hned osprchovat 😒 tak mne by to asi velmi nepomohlo...a to some ste zvedava ako budem olejikovat mimi...to sa budem zas tvarit 😅 ... a ty co pouzivas?

vlastusss
23. okt 2010

😀 😀 no mame velke zrkadlo takze na tolko vladzem este hlavu otocit a mrknut sa..heh..na bok si nevidim zas kvoli cicikom 😀 😀 to mi moj zas nevravi nic take ale ked si srandu robi tak mu poviem ze nech si ma nezela ked dodupkam ku nemu a zvalim sa na neho..on je ako ostieepok 😀 😀
prisiel brat s priatelkou ale su zaujaty filmom na jojke... 🙂
@mikailla

vlastusss
23. okt 2010

@majulienka333 fujj hovor mi nieco o oleji..ja som to zacala poucivat a cele telo ma z toho svrbelo a oblecko mastne...a mam pocit ze vtedy sa mi tie strie aj zacali robit..som sla zosaliet stale som si skrabala cecule a natierala som si ich tym olejom viac a viac a nakoniec to tak aj dopadlo.. ☹ ☹ ja som pouzivala pak daky kremik ..nevim ako sa vola..ale daco od dermacolu to bolo..a ted som zmenila a zacala pouzivat daky sanosan je super husty a vonia uzasne...a pokozku mam taku jemnucku pak.. 🙂

mikailla
23. okt 2010

@vlastusss jaaaj tak dobra navsteva 😀 😀 Ja si na prdel nedovidim potrebovala by som dve velke zrkadla 😀 a ked sa opytam draheho tak mi povie nie nic nemas nikde,no po porde ked sa zbadam tak ma aj vystrie 😀 ale na zadku a stehnach by mi vobec nevadilo,skor na brusku a prsiach....
@majulienka333 olejikovat mimi bude muzicek 😉

majulienka333
23. okt 2010

@vlastusss ten moj kremik je super, ale teda genetika nepovolila a strie je tu, ale tak patri to k tomu 🙂 a ja mam tiez taky jemne vonajuci, z kokosoveho masla, ale skoro ho ani necitit a hlavne sa rychlo vstrebe, lebo ja ani krem nemam rada ak je velmi mastny...
@mikailla 😀 😀 😀 uz ho vidim jak olejuje a neviem kto bude poolejovany potom viac 😀

vlastusss
23. okt 2010

@mikailla noo super navsteva..nenarocna..staci im telka a hotovo. 😀 😀 a to hadam nemas taky velky zadocek 😀 😀 tak ved aj ja som svojmu muzovi nestastna hovorila ze mam strie ze ma to svrbka a to znamena ze sa mi trhaju dalej a dalej..a nejako to bral na lahku vahu a minule som sa zobudila a uz mam aj na bokoch a on mi hovori zeee co mas bordove na boku??to zato ze si buvkala na nom?? on si myslel ze to mam odtlacene 🙂 a ked som stiahla gatke a ukazala mu ritku tak bol hned tisko 🙂

vlastusss
23. okt 2010

@majulienka333 ved to ze ja tiez nemam rada take mastne kremy..tento je moc husty ale nieje nejak moc mastny to by mi urcite vadilo..vonia ako detsky 🙂)juj to ja luubim..aj telove mliecka a ruky a nozky si s takym detskym kremikujem...to budem milovat vonu svojho babatka... 😀 😀

majulienka333
23. okt 2010

jej baby, daky mam fakt uz precitliveny ten podvozok....uplne cakam kym sa mi rozsype, tak neviem ci uz to pride abo co 😕

vlastusss
23. okt 2010

@majulienka333 ako precitliveny??? 😕

majulienka333
23. okt 2010

@vlastusss no vies co ako hrkalka, taky mam pocit, ze sa to tam hybe ci co...a ked sedim boli, ked sa idem postavit, tak to mam pocit ze sa rozpadne ...

mikailla
23. okt 2010

@majulienka333 jeej tak viem aky mas krem aj tu v UK fici a vonia nadherne! ja sa olejujem mastna chodim spavat ako hranolka 😀 zatial nemam strie ale dost som citala ze ked klesne brusko sa porobia,no ako pisete ze to patri k tomu 😀 to je dobre ze ta boli podvozok super sprava ze sa telo pripravuje 😀 😀
@vlastusss nemam prdelku ako cernoska ale cela som taka nemotorna ze sa ani neotocim za zadkom 😀 😀 to mas teda naozaj dobru a nenarocnu navstevu 😀 aspon nie si sama.... 😉

vlastusss
23. okt 2010

@mikailla no ja som tak muzovi skoro ublizila..on lezkal na boku a ja som si tak nestastne sadla s tou mojou prdelkou ze som mu skoro rozdrvila...... 😀 😀 😀

vlastusss
23. okt 2010

@majulienka333 to faakt?? no tak to je podla mna uz tym ze to uz prichadza 😀 😀 som zvedava kedy to mna chyti...

majulienka333
23. okt 2010

@mikailla no vidis tak mozno predsa ten olej..ale fakt ja by som nemohla 😀 ale napriklad ja uz mam brusko take padnute, bo uz to citim ked sedim, ze uz ho mam polozene na stehnach 😅 tak teraz sa mi zda, ze tie strie v podbrusku povolili...ze take su, uz ukludnene, alebo ako to nazvat, teda uz ma ani nesvrbia

mikailla
23. okt 2010

@vlastusss tiez sa mu vyhrazam,ze ho prisadnem ked si bude srandu zo mna robit 😎 😎 😎
@majulienka333 jeejda ze na stehnach 🙂 a kedy ti kleslo ?