icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

vlastusss
24. okt 2010

@majulienka333 noo uvidime 😀 neviem ci je to dobre ze sa tesim na tie momenty....alee....no tesim sa...bojim sa skor len tych doktorov a tych veci okolo toho pred porodom...tych nepriemnych 😅

mikailla
24. okt 2010

@majulienka333 fuuha...noo tak taka info by aj mne pred oci porodny box vyjavila... 😎 😎 ja zatial okrem bolesti pri chodeni a chrbta nemam ziadne naznaky porodu asi tak par krat ma chytili menstruacne bolesti ale inak nic,ja si myslim ze ja budem rodit bud na termin alebo po termine...

No baby ja Vas opustam,uz ma taak boli chrbat,idem sa prevracat do posteli,urcite zaspim o hodinu ale musim sa natiahnut. Za chvilu sem nastupuje druha smena tak budeme mat co citat ked my vstaneme 😀 dobru nocku 😵 😵

majulienka333
24. okt 2010

@vlastusss zvladneme to 😉
@mikailla
baby lucim sa, idem uz do pelechu, nie ze este rannu smenu tu stihneme 😀 prajem vam dobru nocku, aby ste sa vyspinkali v ramci moznosti co najlepsie 🙂

vlastusss
24. okt 2010

@mikailla dobru nocku 😵 ved ja uz som tiez utahana , takze to tiez vzdavam.....a mala mi dava patricne najavo ze aj jej by bodol uz spanocek mi dava .au au.. 😵 tak zajtra sa "vidiime" 🙂

vlastusss
24. okt 2010

@majulienka333 dakujemee...prajeme to iste 🙂 🙂 dobruuu 😔

pepinka79
24. okt 2010

@mikailla 😀 😀 tak tuším som to nebola ja ale tak dakujem za tip 😀 😀

pepinka79
24. okt 2010

dobré ránko žienky 🙂 dúfam,že ste mali krajšiu a pokojnejšiu noc ako ja 😖 som bola nachystaná do nemocky na všetko možné tak som trpela,neviem čo to došlo na mna v noci o 3 ale takú polest teda uf,nával horka a pálivá bolest a menštruačná ☹ som sa hnevala akurát nato že som si ešte nevybrala na recept ten klistír,že mi budú zasa pumpovat tú vodu do zadku keby som náhodou išla rodit...takže idem do lekárne vybrat to a zbalit keby dačo 😉
tak ale ešteže som vydržala do rána a teraz už je troška lepšie tak treba sa naladit na nový den a nemysliet čo ma zasa čaká v noci 😉 takže prognoza na dnes výlet do ikei kúpit nový stol a stoličky do kuchyne 😎

peha81
24. okt 2010

caute kočeny,,tak u mna noc tiez nie práve ideálna,,malý sa pučil celú noc, bruško mi tvrdlo,,a teraz uz od rána ma bolia kríže a panvové kosti,,,tak dúfam ze este týzden vydržíme,,ja este nechcem rodiť 😅
dnes naštastie nemusím ani varit,,mamina nás pozvala na obed,,kačka, lokše, knedla, kapusta - mnam 😝 to zas bude obžierka. dnes celý den nohy hore a oddychovať som si nakázala 🙂
@pepinka79 a to čo za klistír,,aj ja chcem,,nechcem aby mi pumpovali vodu do zadku 😖

ponyxx
24. okt 2010

@letenka gratulujeeem 🙂 kraasna babula, tak si to spolu pekne užívajte a buďte zdravučké 🙂 🙂

pepinka79
24. okt 2010

@peha81 to je v takej tube so spicom a v nej je tak zhruba deci až dve nejaká tekutina,to mi ponúkla moja doktorka že na predpis,ani nevieš ako som sa potešila,bo ten klasický klistír je des....tak sa skús opýtat nato doktora poznač si -
YAL
sol rec 2x67,5ml
Exp.orig.No.
D.S. do konečníka
🙂 hlavne čo najskor aby si si to stihla vybrat v lekárni 😉 ale v niektorej porodnici podávajú aj čipky takže sa nato popýtaj aké sú u vás možnosti klistíru 🙂

vlastusss
24. okt 2010

dobre rano babenky 🙂 🙂 noc vpohodicke, prvy krat som sa zobudila na cik pauzu okolo pol osmej... 😀 ale to moze byt aj tym ze som o pol tretej isla spat.. 😀

@pepinka79 vidim ze super tema na ranajky-klistir....tak to vam poviem ze ja sa porodu nebojim tak ako tychto veci okolo 😅 a to si mozem aj doma spravit pred tym ako pojdem do porodky???

e.l.i.e.n.k.a
24. okt 2010

..tak vidim, ze ste od vcera rana presli o jednu dierku dalej 😀 😀 😀

pepinka79
24. okt 2010

@vlastusss no tak nemožeš 😉 práveže to si treba doniest so sebou do porodky 🙂 a oni ti to tam strieknu 😀 ale stále le pšie ako ked mi tam pumpovala snád 5 minut v kuse vodu a ja už po minute s plným brucho na prasknutie a s kontrakciami myslela že sa jej tam po....a ona potom povie že ešte 10 minut vydržte....som ledva doutekala na záchod teda 😀 😀
@e.l.i.e.n.k.a ved každú dierku treba prebrat nech neni náhodou jednej smutno 😀 😀

e.l.i.e.n.k.a
24. okt 2010

@pepinka79 raz pumpujes jednu, raz druhu 😀 😀 😀
ale s tou vodou v nemocke to je fakt humus!!! ten YAL klistr je len na predpis?

vlastusss
24. okt 2010

@pepinka79 uff to taakto 😨 😨 no pekne..to sa da aj volne kupit nie??nikde som to asi citala..tiez si takto babenky pisali tak jedna spominala ze by sa to malo dat volne kupit v lekarni..ci?? 😨

pepinka79
24. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a
😀 no tak ved počkaj v porodke 😀 😀 ako si spomenieš aj na jednu aj na druhú dierku 😀 😀
no len na predpis tak sa rýchlo popýtaj u doktora nato...lebo už sa ti to kráti a ja som si nadávala dnes v noci že to nemám vybrané lebo som si myslela že už idem rodit a ked som si zmyslela že mi budú pumpovat no hotovo 😖 😖 takže dnes to vyberiem a balím do tašky 😉

pepinka79
24. okt 2010

@vlastusss skús sa spýtat v lekárni na to a uvidíš ,bo neviem ja som dostala recept a som spokojná tak som sa nepýtala v lekárni 😉

e.l.i.e.n.k.a
24. okt 2010

@pepinka79 v porodke si spomeniem, len nato, ze lutujem, ked som spoznala, ze ich mam 😀
ides v pondelok do poradne??? ja v stredu, takze voda to isti!!! 😖 nechaj si ho vedla tasky, ked to pride na mna skor, zabucham u Vas a vratim az po pouziti 😀

peha81
24. okt 2010

@pepinka79 ok,,diky,,mam poznačené,,ale stále rozmýšlam ako sa tomu vyhnúť 😅 nedalo by sa to vyriešiť dákym preháňadlom,,,ja nechcem aby mi tam niečo pumpovali,,ved to je des 😖

pepinka79
24. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a no asi tak nejako 😀
no idem som zvedavá akú zasa bude mat náladu doktor 😕 a ked ho zasa budem vytáčat svojimi otázkami 😅 chcem skočit ešte za anesteziologom a možno stihneme aj predp.prípravu s doktorom,ked sa mu bude chciet a ked nepovie zasa že až za týždne 😝
tak vydrž do stredy ,zaštupluj si obe dierky nech tade nič netečie ani nekuká 😀

peha81
24. okt 2010

@letenka jééj,gratulujem,,malinká je zlatučká,,vela zdravíčka a mliečka prajem 😉 tak uz sa to tu odštartovalo 🙂 a kedy si mala origoš termín?

pepinka79
24. okt 2010

@peha81 možeš sa vyhnút ked dostaneš tlaky skorej ako dojdeš do porodky 😀
ja tiež nechápem prečo už nezavedú ako inde tie čipky,ved to je najmenej bolestivé a má to rovnaký účinok,akurát asi neskorší,tak preto asi viac oblubujú tekutý...ved ich to nebolí 😠 kamarátka ide do ružinovskej a tam že mala aj pri prvom čipky,tak ale u nás to je ešte také,že ceny novodobé ale metody ako spred 20tich rokov.. 😒

majulienka333
24. okt 2010

Pekny dnik prajem baby 🙂 ...uplne super tema ten klistir, vobec sa uz nebojim ist rodit 😀 ...akoze ja ten Yal mam, moja kamoska nevyuzila, tak mi podarovala...len este ako sa budu tvarit sestricky, to uz je otazne 😖 tiez som si myslela, ze ci si radsej uz doma nespravim...ale ako potom dojdem do nemocky 😨

pepinka79
24. okt 2010

@majulienka333 ahoj 🙂 no ved nech sa tvária ako chcú,bo ty ho možeš v podstate zo zákona odmietnut ten klistír 😉 no ved to že dáš doma a dojde to na teba po ceste a potom teda neviem či to schytá auto abo po ceste sa 3 krát zastavíš v tej zime že niekde... 😀

peha81
24. okt 2010

@pepinka79 😖 ved to,,ja neviem ake metody použivaju u nás v pôrodke,,,ale tuším že tie staromodne ☹ musím vyzisťiť

peha81
24. okt 2010

tak som si teraz o tom YALe čítala na nete,,,tak cele to trvá cca 30minút,,hm,neviem či budeme mat tolko času 😀
ale preco sa to všetko musí pchať do ritky 😖 ja to tak nemám rada 😅

majulienka333
24. okt 2010

@pepinka79 😀 joj no tak jedine ze vyskocim za jazdy z taxika...a este tu taki ochotni az strach...no to asi nie, ja to necham na porodku a ked bude oproti mne teta utekat s mydlovou vodou budem kricat, ze mam zo zakona pravo odmietnut 😀

bamarama82
24. okt 2010

@letenka gratulujem vsetko dobre prajem... kedy bol origos termin???
ja som tu dlho zas nebola, len vas skokovo docitavam, ked je muz doma nepusti ma na konika 😝 😀
teraz ale kuka na dvd nejaky krvak tak ja mam zakazane tak som na konovi. ale musim ist chystat bo cakame navstevu
ja idem zajtra do porodky kuknut tak snad si ma tam nhenechaju-aj ked by mi to asi nevadilo

kraviatko
24. okt 2010

@letenka ja sa tiež pripájam ku gratulácii a prajem veľa, veľa zdravíčka celej rodinke 🙂

vlastusss
24. okt 2010

@majulienka333 zdravim..no aka bola noc 😀 😀 ???
no ja ten klistir predsa len necham na nemocnicu...a tak stava sa ze ani nestihnu dat 😅 😅 no tak ale to by som uz ozaj nechcela zazit 😅