icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

vlastusss
25. okt 2010

@mikailla s toho si nic nerob..akoze poriadne to mna rozculovalo, ked mi ludia ktory sa mi ledva pozdravia na ulici zacali na fb vypisovat ze co to bude, az to budeee, ake meno dame a take veci... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 vrrrrr

nika147
25. okt 2010

dobré ránko žienky, tak mám za sebou dá sa povedať vyspinkanú noc...@mikailla, áno mastím sa avirilkom, nádherné to vonia a ja som s ním veľmi spokojná..tiež chodím ako vyprážaná hranolka spinkať 🙂

peha81
25. okt 2010

caute kočky,,,ja som uz taká lenivá, ze sa ráno zobudím ze musím sa otočit na druhý bok, bo sa mi uz zle leží a ja este 5 minút rozmýslam, ze či nevydrzím a potom sa pripravujem v hlave na to, ze sa musím otočiť 😀 uz je to zlé so mnou
jáj,,zajtra si idem konečne dohodnuť dr. k pôrodu,,uz sa teším,, a v stredu poradna 😵
dnes na pláne iba varenie a nič,,serem na všetko 😝

nika147
25. okt 2010

halooooooo, žienky, kde ste všetké?????? ....veď ste písali, že dnes nič nebudete robiť, tak čo robíte???????? 🙂 🙂

majulienka333
25. okt 2010

Cawte baby 🙂 ako ste sa vyspinkali...ja som poslickovala a stresovala, ale este som doma...vonku prsi tak som sa valala do 11 tej na posteli ako tulen 😀 ...vonku prsi, takze ja dnes urcite nic nerobim 🙂 akurat si mozno daco uvarim...ale este si rozmyslim, ci sa mi vobec bude chciet 😖

nika147
25. okt 2010

@majulienka333 dobré ránko 🙂 aj ja som dnes vstala o pol 11, u nás je tiež tak škaredo, že sa človeku nič nechce, ale ako to tu sledujem, tak sa niktorej nič nechce a ani na konikovi sa nikomu nece byť .... asi to bude tým počasím, alebo neviem čo robia baby

majulienka333
25. okt 2010

@nika147 asi pocasie hej...aj ja si myslim, akoze ono robota sa vzdy najde...ale vcera ked mm zahlasil, ze ty uz nic nerob, ja poperiem 😀 no nespravim mu tu radost, nech si to uzije 😵

nika147
25. okt 2010

@majulienka333 tak tak, ani ja nič nerobím, urobila som toho dosť v sobotu, že nato doplatili moje krížiky 😒 , ale dnes som dala do pračky a to je na dnes všetko a navarené je ešte zo včera 🙂

kraviatko
25. okt 2010

no ja som sa práve vrátila z obchodu 🙂 , vonka je naozaj hnusno, u nás mrholí a je hmla ☹ , teraz sa ideme s dcérou napapkať a potom relaxovať, keďže noc bola o ničom...
@nika147 no ja by som do 11 -stej určite nevydržala v posteli, nevládzem ležať, bolí ma raz jeden bok raz druhý, takže ja som bola hore už o 6.00....., teraz si troška poležím na polohodinku na gauči 😀

nika147
25. okt 2010

@kraviatko aj mňa tak bolievajú boky, ale zakaždým, keď sa zobudím, tak mením polohu, ináč to nevidím, musíme to nejako vydržať do konca 🙂

peha81
25. okt 2010

no a ja šupem zemiaky 😖 tak sa mi nechce, ze som si dala medziprestávku pri vás,,,ja uz ozaj nic nevládzem,,som ako velryba na suchu 😠 ale este aspon týzden a potom uz môze krpec vyliezť 😲

kraviatko
25. okt 2010

v posledom čase som sa nejako rozbehla v míňaní peňazí, naposledy som objednala tej moje staršej nohavice a tej mladšej čo je ešte v brušku taký kompletík z bazárika, dnes by to malo prísť 🙂 , ešte že o tom nevie ten môj, lebo by zase gúlal očami 😕 , že či nemáme toho dosť 😀

majulienka333
25. okt 2010

@nika147 joooj, ja mam uz tak vykradnute v chladnicke..stale tam nieco hladam a tak to dopadlo a vcera sme boli na obede u znamych, takze nic nemam navarene ☹ ale ako sa poznam....ani sa mi nebude chciet....ale mam chut na pizzu...a s tym by sa kto babral 😒 na to uz som moc nadrozmerna 😀 ...mam tu resty s fotkami, tak sa skusam hrabat v kompe, no ale 😀 ked uz pozriem na fotku viac nez raz, tak ze fuj...to ne 😅

kraviatko
25. okt 2010

@nika147 no šak to je hrozné, ja na chrbte vôbec nemôžem ležať, strašne ma potom bolia kríže, takže len tak z boka na bok 😝

kraviatko
25. okt 2010

😀 @majulienka333 no ja som preto bola v obchode kúpiť aspoň chlebík, rožky, masielko a také základné veci, že keď dojde varené tak bude suchá strava 😀 , ale kúpila som aj pangasius - zajtra urobím so zemiakmi .... 🙂

klaudialip
25. okt 2010

@weverka11 tak to teda bude,noved uvidime.svagrina povedala ze to bude maly tucniak 😀

kraviatko
25. okt 2010

ako som písala, že ma drží teraz taká nákupná horúčka, tak si asi idem kúpiť taký ten feniklový čajík, to sa mi určite zíde a aj taký krém pri bolesti bruška pre bábatko, volá sa že pupík ..... ale dnes už veru nie, možno zajtra 😀

klaudialip
25. okt 2010

@kraviatko co sa tyka toho lezania na chrbte,ja mam taky isty problem.dnes som skoro odpadla pri ultrazvuku,velmi mi tlacila nasa bambula na krize a zacali ma chytat mdloby

nika147
25. okt 2010

@peha81 už keby sme to mali za sebou 🙂
@kraviatko veľmi pekný komplet 🙂 , ja sa pre istotu vyhýbam aj tu bazáriku, aj mimibazárik, aj babybazáriku, lebo už máme toho fakt veľa, treba mi už len dokúpiť, že lieh na pupček, ale to už mám naozaj všetko 🙂
@majulienka333 za to u nás sa nestíha jesť, v chladničke máme navarené ako pre armádu 🙂 ale mm sa tiež zo mňa smial, že od kedy som vstala, ešte som ústa nezavrela -stále som niečo jedla 🙂

majulienka333
25. okt 2010

@peha81 som rozmyslala, ze aj ja dnes nieco asi so zemiakmi, kedze vcera som jedla ryzu 😒 ale neviem co...nakoniec to skonci pri hranolkach 😀 a potom ma zase bude boliet zaludok ☹
@kraviatko ach jaaaj chlapi, tym je vzdy vsetkeho dost a potom ked dojde situacia, tak nastane otazka, ze " aaa Preco to nemame?" 😀

klaudialip
25. okt 2010

@kraviatko inak mne tety poradili,ze je zbytocne kupovat ten feniklovy caj a zevraj je aj dost neprijemny.
poradili mi,ze mam kupit iba klasicky fenikel a ten si pridam do caju a tak to mam pit.ze vraj ho tam nebude ani citit,myslim chutovo,ale ucinky budu take iste

majulienka333
25. okt 2010

@kraviatko jeeeeeeeho rybycka...to som davno nevarila...hmmm ale kto mi pojde do obchodu 😅 no nic...chlebik inak mam, aspon ze to, tak neviem ci tiez dnes nebude len sucha strava 😕 prinajhorsom ked pojde muz z roboty, tak mu poslem zoznam v sms....hanba a obchod 50 metrov od bytu 😨

kraviatko
25. okt 2010

@nika147 no ja sa snažím vyhýbať bazárikom 😎 , ale nedá mi to akože len tak nakuknem čo majú pekné .... a vždy niečo objavím .... 😀

kraviatko
25. okt 2010

@klaudialip inak to som už čítala na nejakom fóre asi "naničmama" že je lepší nie hotový čaj fenikel, ale tak ako píšeš, že povariť ....

kraviatko
25. okt 2010

@majulienka333 no nemáš sa za čo hanbiť, ja síce nemám obchod 50 m od domu ale asi 250m čo tiež nie je ďaleko, ale ja som nešľa pešo 😀 , pekne šup do autíčka a tak 😎

nika147
25. okt 2010

žienky, ja vás pozývam k nám na obed, ešte aj vám nabalím 🙂

peha81
25. okt 2010

@majulienka333 ja idem robit francuzske zemiaky,,pri hranolkach by som nevladala stát ze pokial sa oprazia 🙄
ja v chladničke prázdno,,včera sme boli na obed u našich tak doma nič, tak musím dneska,,ale uz si robím asi 3 pauzu pri ich šúpaní 😖
@kraviatko zlatý kompletík,,aj ja som tu z bazariku taký podobný objednávala, ale biely kedze bude chlapec 🙂 a kolko ta vyšiel, len tak pre porovnanie 😉
@nika147 ja ani neviem ze či uz chcem aby isiel von alebo este nie,,podla nalady a bolenia tela 😅

majulienka333
25. okt 2010

@kraviatko inak krasna je ta supravka 😉 vyzera super teplucko

peha81
25. okt 2010

@nika147 ooo to by som brala,,kebyze nie si na druhom konci slovenska 😀

klaudialip
25. okt 2010

@kraviatko a vyjde ta to urcite lacnejsie 😀 😀 😀