icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

kvetinacik
26. mar 2010

Ahojte, tak sa hlasim po miernej pauze.....posledne dni som skoro cele prespala 😀
To je strasne, aj teraz by som si najradsej lahla do postielky 🙂
Posledne 3 dni mi absolutne nic nechuti, vobec neviem, co by som jedla. Aj dnes som este nic nezjedla, ani len banan do seba nedostanem.
Antonia1...na tej zimnici nieco bude, aj ja som sa stale cudovala, ze co mi je zima. Vonku 20 stupnou a ja jedina v bunde 😀
A ked idem spat, tak ma spod paplona ani vidno nieje.

janulienocka77
26. mar 2010

Ahojte baby tak ja sa k vam tiez pripajam s terminom 1. 11. 2010 🙂 same jednotky 🙂 prezila som uz jedenkrat kyret preto sa teraz dost obavam, a zatial ani rodicom nehovorime nic, aj ked ten 1. april nas laka 🙂
ale chcem sa vas opytat, myslite ze moj dr konal spravne ked som bola naposledny na ultrazvuku 17.3. (7+4, ale podla UTZV 6+6) -bilo srdiecko a vtedy bolo vsetko ok, na krv idem 30.3. a na dalsi ultrazvuk az 21.4.? neviem bojim sa hlavne kvoli tomu predchadzajucemu tehu, aby to nedopadlo rovnako, aj ked vtedy bol obal bez vajicka, a teraz tam uz babatko je. a navyse mame s mm problem s krvnymi skupinami ja:Arh-, on: Arh+
naozaj sa bojim...mam pocit ze ten dalsi ultrazvuk je prilis neskoro, co sa tyka mojho stavu, tak od asi 10.dna po PM ma bolia prsniky a to nonstop 🙂 to bol aj hlavny priznak toho ze som tehu, a vecer mi byva uz asi dva tyzdne zle-ale zatial som nevracala, len spis a spim 🙂 a co je zaujimave ani v aute ked nesoferujem aj tam mi je zle 🙂 podla tohto sudim, ze by malo byt vsetko tak ako ma, ale vsak sami viete, tie pochybnosti stale v hlave vrtaju...
co myslite, poradte prosim

kvetinacik
26. mar 2010

Jeeeej, ved ja som uz v 9-tom tyzdni!!!!!! Tak ja som asi fakt prespala dobu 😀

kvetinacik
26. mar 2010

janulienocka neboj, urcite bude vsetko ok! Ak by si sa velmi trapila, tak si skus 30.3. , ked pojdes na krv to sono zaplatit.
Stoji to nejakych 10€ . Teda skus sa na to normalne opytat, ze ci by ti dr nespravil sono a keby sa vykrucal, tak si to zaplat, ved za tie nervy to stoji.
Ale ked tam babo je a predtym nebolo, tak je to super!!!!!
P.S. pekny termin! 😉

janulienocka77
26. mar 2010

vidis, to je dobry napad, len dufam, ze tam vtedy dr bude, idem na 7.15 a zacina ordinovat az od 8. no vsak uvidime, za pokus to stoji 🙂 a btw. termin podla ultrazvuku mi vychadza taky isty ako tebe, takze mozno to tie jednicky nebudu, aj ked tie datumy s obsahom rovankych cislic mame aj s mm v rodine :D

titulienka
26. mar 2010

tak som sa vratila .....s kontrolneho hcg
15dpo ...990
18dpo ...3980 😀 😀

grelu
26. mar 2010

titulienka...nj, ale to je len taky moj vypocitany...neviem, co na to povie lekarka .-))

inak baby ako to tak sledujem, tak tu nei je skoro nikto z bratislavy...teda neviem, ci som zachytila vobec niekoho 🙂

zuzkap2
26. mar 2010

ahojte
janulienocka, vitaj a neboj určite bude všetko v poriadku. Ja som bola pri dr. v 6+1 a na dalšiu kontrolu idem 6.4 a to mi dr. už vopred povedala, že za sono budem platiť 13€ inak by mi ho robila až v 13tt

zuzkap2
26. mar 2010

titulienka, takže to predsa budú dvojky 😀

grelu
26. mar 2010

janulienocka...ono mohl asi mat posunutu ovulaciu, preto je male mensie .-)...ale aj tak sa mi toho 21.4. zda dost neskoro kvoli 1.trimestrialnemu screeningu

janulienocka77
26. mar 2010

qrelu ved to sa prave bojim, ale tak hadam dr vie, len mi hovori aby som nestresovala 🙂 a ja z BA som, sice nie povodom,a le uz tu nejaky ten rocik aj s mm pracujeme a akurat sa obzerame po nejakom bytiku - sme to odkladali ale zmena situacie nas prinutila sa trosku viac rozhybat ;)

grelu
26. mar 2010

🙂)...neboj, ved lekar snad vie co robi 🙂
...kam chodis k lekarovi?

janulienocka77
26. mar 2010

chodim do prosanusu (procare) na daxnerovo namestie, zatial celkom spoko, aj ked moc dobre referencie na svojho doktora som na konikovi nenasla :(

grelu
26. mar 2010

ono je to take relativne...ked je vsetko v pohode, tak proste na lekarovi nezalezi...a ked sa ma nieco pokazit, tak castokrat ani ten najlepsi lekar tomu nezabrani...tehotenstvo je prirodzena vec...deti sa narodia aj bez utz, screeningov a neviem akych vysetreni...a ak by boli nejake problemy, pri ktorych by ta bolo treba sledovat, tak verim, ze ta lekar posle na rizikove, kedy budes chodit na vysetrenia do nemocnice

aduliak
26. mar 2010

titu....dvojicky 😀 a najlepsie chalani 😀

funlucy
26. mar 2010

grelu,pekne si to napísala 🙂

titulienka
26. mar 2010

babulky tak moje hcg sa zatial tvari , ze su tam 2 fazulky tak uvidime 9.4 a ak tam bude len 1 tak to urcite bude obrovsky chlap 😀 😀 😀

jonki
26. mar 2010

drzim palce titu 😉

titulienka
26. mar 2010

jonki..dakujem

hviezdickamaria
26. mar 2010

janulienka, nicoho sa neboj, vsetko bude v poriadku, tiez sa mi pacilo, co napisala grelu 😉 ja som po dvoch veeelmi nestastnych potratoch a utz mi bude najskor robit az v 9 tyzdni, ze vraj tam nebude sprtat, aby sa nieco nepokazilo 😔

titulienka, drzim palce 😵 vau 2 fazulky... ja som sice tiez mala dve, no nedopadlo to najlepsie, ale ja som ina salka kavy 🙄

titulienka
26. mar 2010

hviezd.....a mala si teraz 2 fazulky ??? a preco to nedopadlo dobre 😅

janulienocka77
26. mar 2010

juuj baby, dufam naozaj, ze vsetko dobre dopadne, hoci bolo nase babatko neplanovane moooc sa tesime 🙂 a hviezdicka ja by som brala apson ten 9ty 🙂 ja mam ten dalsi az v 12 + 4 a teraz som este len 8+6 ;) ale uz sa neviem dockat, malo by uz veeelmi podrast 🙂
juuuj 🙂 tesim

grelu
26. mar 2010

ach jaj...ja by som chcela mat termin niekedy na zaciatku mesiaca lebo ma deprimuju tie vase cisla tt 🙂)...vam, budem cely cas prudko zavidiet 🙂)

me5
26. mar 2010

grelu a janka - aj ja som z Ba ,tiez povodom nie, ale byvame tu uz dlhsie

no ja som svoje babo este nevidela, a uvidim az 28.4. to bude v 12tt - ja neviem ako mam pocitat tie dalsie + 6 dni mne nepovedal ani presny termin, len si na nejakom papierovom kolecku pozrel ze datum posl. menstr. a povedal ze 7 tt -to bolo v utorok, takze to ratam na cele tyzdne 😀

janulienocka77
26. mar 2010

ahoj me5 no tie tyzdne by sa mali pocitat od prveho dna poslednej menstruacie, ale mne ultrazvuk ukazuje o 5 dni menej 🙂
ale enchapem rpeco si babo este nevidela, ja by som nevydrzala, ty chodis kam k lekarovi?

me5
26. mar 2010

do gyn-fiv . a nevidela som lebo doktor mal monitor natoceny k sebe a mna nenapadlo sa ho opytat, nech mi ukaze. co uz. ☹

holcicka12
26. mar 2010

Ahojte pridávam sa k vám 😵

jankaroy
26. mar 2010

Ahojte babenky,
janulienocka - podla mna je super ze si uz malicke videla na ultrazvuku, ja som o tyzden menej tehotna a este som na ultrazvuku nebola, aj ked si myslim ze by sa ti mal lekar viac venovat po kyrete. A s tymi krvnymi skupinami sa to urcite nejako vyriesi. Mysli pozitivne 😉

Vitaj holcicka

holcicka12
26. mar 2010

ďakujem 🙂

catrin1
26. mar 2010

ahojte,,tak sa oficialne pridavam..dnes som bola u doktora...vsetko o.k mimi je tam kde ma byt...podla sona som 4tt+6..ale podla tehotenske kalkulacky 6tt...bola tam len mala bodka ,o 4 tyzdne znova kontrola..dal mi duphaston aj ked neviem naco lebo mi nic neni... 🙂