icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

danielita13
26. okt 2010

@pepinka79 ty to by nebolo zle keby ona porodila za mna 🙂 🙂 🙂 🙂 ale ostava asi len to poradila 🙂 🙂 e.l.i.e.n.k.a. my tu takto o tebe bez teba 🙂 🙂

pepinka79
26. okt 2010

@vlastusss no tak preto ja už odmietam spat pri mm 😉 bud spím ja s malým v spálni a on v detskej izbe abo naopak 😉 mm mi včera vraví že ked nebudem moct sa v noci dopelhat na záchod že nech ho zobudím a že on mi pomože...aký zlatý,len zabudol povedat kolko úsilia by ma stálo než toho spiaceho medvedíka zobudím 😀 to by som sa asi aj potento ale tak snaha sa cení 🙂

danielita13
26. okt 2010

@peha81 teba aspon k milemu tulenovi, ten moj asi pojedol vtipnej kase, lebo to este zaklincoval ze pri mori by mi hrozilo nebezpecenstvo. ze by mohli prist ochrancovia a mohli by ma znova hodit do mora , ze vyplavena velryba, 😠 ale ze jeho, a jedina, a najkrajsia ale to uz nevyzehli 🙄 🙄 🙄 🙂 🙂

ponyxx
26. okt 2010

u nás je to so spaním trošku anomalické 😀 , my aj keď máme spálňu, posteľ a tak, tak spíme v obyvke na gauči pri telké 😎 , ja som sa odsťahovala do spálne asi tak pred týždňom a pol, lebo už sa mi zle chodilo na záchod v noci. Keďže som spala v rohu gaučovky a musela som obchádzať mm. Niekedy som mu chudákovi aj na nohu stupila 😀 . A furt som ho budila, tak som už v spálni a mám to na záchod 5 krokov 😀 😀 😀

ponyxx
26. okt 2010

@pepinka79 aspoň tými dvoma prštekami musím, lebo kuchyne som sa nedotkla dva dni, tak tam bola hromadka riadu 😅 , to už mám za sebou, a potrebujem ešte perinky oprať a "servisovú súpravu" pre drobca vyvariť, lebo už dva týždne vyváram a furt nevyvarené 😀 Lenivá som strašne...

ani_sama_neviem
26. okt 2010

CAwte, viem ze to sme nepatri alej au z fakt neviem koho sa mam spytat a novu temu zakladat nechcem elbo zas mi admin napise ze to mam hladt jak sibnuta tuna a to so tu nikde neni taka tema... tlkaze k otazke, Potrebujem potvrdenie od gynekologa obvodneho ze som navstevovala od 4 teho mesiaca pravidelne poradnu no to by bolo ok lneze ked som ti od neho to potvrdenie pytala on mi povedal ze on ziadne take tlacivo nema v pocitaci ze to ais mi daju na urade prace lenze ani tma to nemaju tak kde to tlacivo mam preboha zohnat???? Dakujem za odpovede fakt

vlastusss
26. okt 2010

@pepinka79 noo moj je taky isty...ze ked daco bolo v noci napr mi da laket zo spanku 😀 😀 tak on ze tak co si ma nezobudila nech sa posuniem dalej od tea...nooo ako keby som sa nesnazila..ja ho mozem aj do krvy zbit a nezobudi sa... 😀 ak by sa aj prebral tak si to na druhy den nepamatuje...tuto noc som fakt nepala a este aj on je ted daky nervozny, takze to vse prenasa na mna a ja ted sama doma a depka 😢 😢 😢 😢

vlastusss
26. okt 2010

@ani_sama_neviem tak asi na to tlacivo ani neexistuje 😕 ...to uz doktor byy mal nejako sformulovat hadam...

ani_sama_neviem
26. okt 2010

@vlastusss a to napriklad ty si si to ako vybavovala? ti to napisal na zdrap papiera ci jak? lebo on nevedela na co mi to napisat ako... no tkaze tak ja absolutne netusim kde to mam teraz zohnat :///

klaudialip
26. okt 2010

ahojte,v com budete brat babena domov?myslim co im obleciete?

vlastusss
26. okt 2010

@ani_sama_neviem a to potrebujes na urad prace?? pockaj lebo ja nechapem..chodis sa podpisovat, a urad prace od teba chce tlacivo nejake alebo potvrdenie ze navstevujes pravidelne gynekologa a prehliadky???

vlastusss
26. okt 2010

@klaudialip tak toto by som aj ja chcela vediet.tak isto mam dilemu s toho... 🙂 ale asi kosielka dupacky, mikinka ciapocka, sup do perinky, do fusaku a hajde domov 🙂 🙂

ani_sama_neviem
26. okt 2010

@vlastusss nie po narodeni dietat budem chcet dostavat davky prispevok pri narodeni dietata a taketo a na to aby mi to vyplatili oni potrebuju potvrdenie o tom ze sa dozilo dieta 28 dni to je v poriadku to mi da detska lekarka lenze ete potrebuju tlacivo o tom potrdene od mojho gynekologa obvodneho ze som navstevovala poradnu pravidelne kazdy mesiac lenze moj gynekolog povedal ze on na to tlacivo nema tka kde ho mam zohnat to nechapem aby mi to mohol naco napisa ze som tu poradnu navstevovala alebo mi to ma len tak napisat ze menovana navstevovala poradnu pravidelne a podpisat sa na zdrap paiera? ja uz tomu nerozumiem

vlastusss
26. okt 2010

@ani_sama_neviem no a to vbavujes pre toto dietatko co cakas vsak??lebo ja neviem...odomna na urade nic take nepytali..tak neviem...tak si prefot tehotensku knizku celu, a je to 🙂 ..tam mas vsetky datumy kedy si bola na prehliadky a tak..tak lebo ak doktor na to tlacivo nema tak take ani neexistuje...asi.lebo ja ked som chodila na uraad , tak mi to ten pan vravel ze si mam prefotit tehotensku knizku..ale nepovedal mi na co...ja mam v tychto vybavovackach strasny miz maz, a prispevkoch, takze ja ssa tam chystam tento tyzden nech mi poradia....

nika147
26. okt 2010

@klaudialip ahoj, ja som si pre babo prichystala košielku, dupačky, svetrík, rukavičky-proti poškriabaniu, tenkú čiapočku a hrubšiu čiapočku od svetríka, do perinky, do fusaka a domov 🙂

cencul1984
26. okt 2010

@ani_sama_neviem
ahoj to tlacivo by ti mali dat na urade prace a aj tlacivo pre detsku lekarku mne ho dali a tak ti to gyn.potvrdi ale az po 28dnoch od narodenia babatka dufam ze som pomohla skus........pa 😕 😕 😕

nika147
26. okt 2010

@ani_sama_neviem ahoj, môžem sa opýtať načo to potrebujú už teraz? veď ešte si neporodila či už áno?

ani_sama_neviem
26. okt 2010

@cencul1984 aha dakujem lebo mne gynekolog povedal ze on take tlacivo nema

e.l.i.e.n.k.a
26. okt 2010

@pepinka79 len ju nezamykaj, nech si este uzije!!! budeme malemu kupovat ziletky k narodeninkam 😀 😀 😀

ani_sama_neviem
26. okt 2010

@nika147 no nie ale vsak potrebujem to uz vediet co potom budem zmatkovat?? Chcem to proste vediet pretzoe mam iba 18 a nebudem sa tma potom strapnovat ze ani poriadne neviem co kde byvavit a som z toho uz na nervy elbo tolko tlaciv co vsade chcu to neni mozne

majulienka333
26. okt 2010

@ani_sama_neviem Ahojky mozno ze si bola uz na tejto stranke http://www.employment.gov.sk/DIS/dis/index.php?... ale tam mas dole E formulare a je tam aj lekarske potvrdenie na rodinne pridavky ktore si odtial mozes vytlacit, tak len sa na urade spytat, ze ci to staci, alebo cislo formulara a tam by mali byt vsetky ktore Ti treba a podla potreby si sama vytlacis a lekar uz len potvrdi 😉

e.l.i.e.n.k.a
26. okt 2010

@danielita13 uvidis, napadne a to bude stat za to!!! 😀 😀 😀 ze sa z toho poserie!!!

pepinka79
26. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a jéjda tak dobre 😀
@vlastusss no máme to my doma pokladíky 😉 čoby nás mali troška ku koncu upokojovat tak oni sú nervoznejší z toho viacej ako my 😉 ale tak daj si sladké ja sa tak ukludnujem 😅 ved čo sa budem rozčulovat ,potom to aj bábo cíti 😎

weverka11
26. okt 2010

ahojte herečky 😀 jé ja mam dnes dobru naladičku, akurát odišla kamoška s dvojmesačným babatkom - uplne že uuuužasným chlapčekom 🙂 taky bol malinký podarený 🙂 už sa teším na to naše 😀 inak rano som mala inú srandu!!! od pol piatej do pol osmej krče a stahy, už to neprestávalo, tak som fakt myslela, ze to su ozajstne kontrakcie, lebo to bolo tak po 5-7 minutách a neprestávalo. Tak dlho som to este nemala... Nakoniec, ze nic, idem si to stopovať a uz nedosla ani jedna 😀 ani teraz uz nic 😀

majulienka333
26. okt 2010

@klaudialip juu no ja som muzovi nachystala pre istotu 2 alternativy 😎 jedna su dupacky s kosielkou a na vrch taky chlpaty kabatik s kapuckou a druha je take body celotelove a na vrch ten teply kabatik, 2ciapocky,rukavicky, klasicka perinka, fusak...to ma vsetko natlacene v autovanicke a podla mna ani sam netusi co vsetko tam je 😀

majulienka333
26. okt 2010

@weverka11 😀 no vidis, super, nabuduce ked dojdu, len zacni stopovat a mozno to hned prestane 😉 , ja uz som v noci tiez take dajake podobne krce mala, ale neboli pravidelne tak som z toho zaspala pri pocitani 😀

pepinka79
26. okt 2010

@weverka11 no vitaj ,ja že ešte spíš 😀 moja a nechcelo sa ti len na záchod ráno? 😀 😀 😀 ale nie len srandujem aby ti ostala lepšia nálada 😉 tak to si mala peknú návštevu,tak si si ju užila 😉

@majulienka333 ja som natom podobne tiež dve možnosti sama neviem čo bude lepšie,ale ved uvidíme lahko sa to dovezie a zasa odvezie 😉

ponyxx
26. okt 2010

jemine ja som teraz taký nenažranec, kým som vás čítala, tak som zjedla tanier špagiet a musím si ísť dať variť ďalšie....tieto mi nejak nestačili 😀

majulienka333
26. okt 2010

@pepinka79 ja beriem oboje pre pripad vlastnej nesikovnosti, ze mu jedno z toho nebudem vediet obliect 😀

pepinka79
26. okt 2010

@ponyxx tak aj ja som akurát zpucovala špagety a mm neostalo musím mu zavolat nech si kúpi ked pojde z práce 😅 ale tak hlavne že masko ostalo na ne 😉