icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

majulienka333
26. okt 2010

@ponyxx a ja ze co si dneska dobre uvarim 😀 dakujem za inspiraciu 🙂

ponyxx
26. okt 2010

@pepinka79 no ešte že tak 😀 😀 😀

pepinka79
26. okt 2010

@ponyxx no jéjda masko keby som mojmu nedala tak zožerie asi mna 😀 😀 to on len šnicle spomína stále ako zdravé jedlo 😀 😀 😀

vlastusss
26. okt 2010

@pepinka79 no ved od rana som uplakana..ale uz prisiel domov a aj sa mi venoval tak z dialky aby som neochorela tak uz mi je lepsie...aj tu sladkost mi doniesol 😀 😀 zatial je ok tak dufam ze ma niecim zas nezarmuti 😨

weverka11
26. okt 2010

@pepinka79 nee 😀 to by som este snad rozoznala 😀 jezis, ja som hladna, dnes som akurat dojedla tie mandarinky a 5 toffifee bonbonov 😀 ale neviem co dat do huby... tusim spravim len rohlík a potom sa pojdem najest k mame 🙂

e.l.i.e.n.k.a
26. okt 2010

@danielita13 uz som porodila dvojicky..jedno ti zapoziciam a nemusim za teba rodit! sice zatial iba vo sne, ale potesi 😀

mikailla
26. okt 2010

Ahojte zienky,tak ja hlasim,ze vcerajsie bolesti v lone a tlaky tam dole boli sposobene asi tym,ze mala mi dala hlavku kde mala ale brusko mi nekleslo (aspon na pohlad nic nevidno ) ale na rebra sa mi ulavilo. Idem varit tak pekny dnik. 😵 😵

pepinka79
26. okt 2010

@vlastusss jáj vlastne on je chorý...tak to ho ospravedlnuje,bo moj ked je len nachcípaný tak to je katastrofa to je jak...no radšej sa mu vyhnút 😀 😀 😀 lebo to je strašné utrpenie pre nich 😉 no vidíš mne tú sladkost nedonesie sám od seba,ale tak on ma zasa necháva si nahádzat do koša kooopec sladkostí tak vie že mám zásoby jak na tuhú dlhú zimu 😀

pepinka79
26. okt 2010

@weverka11 no teda tak sa chod k maminke najest poriadne ved nám ešte schudneš 😀 😀 😀 to skús povedat mužovi že nevieš čo do pusy čo ti povie 😀 😀 😀

kraviatko
26. okt 2010

@mikailla tak to som rada, že je všetko Ok s bábatkom a že to dobre dopadlo aj s mužíčkom, dúfam, že večera bola chutná 😀
ja už mám navarené aj sme napapkané ....
vybavila som matriku /zápis o určení otcovstva/ tak už len porodiť 😀 😀 😀

cistko
26. okt 2010

@katka14 ano katka dolezite je ze malicke bude zdrave na inom nezalezi ale myslim ze by som sa s tym ze nebudem mat matersku zmierovala minimalne polroka 😒 😠 😠

ponyxx
26. okt 2010

@vlastusss jááj že sladkosti spomínaš. Mne ten moj pred včerom veterníky kúpil 😀 musím sa dnes už do nich pustiť 😀 😀

weverka11
26. okt 2010

@pepinka79 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jasná odpoveď 😀 😀 😀 😀 😀 😀 veru, vcera som mala chut na neho a nez som sa spamatala, tak zas zachrapal v obyvke... Takze nic nebolo...

ponyxx
26. okt 2010

@pepinka79 ja robim na špagety iba jednu jedinu omáčku, lebo tá mi chutí najviac...a on ak chce tak si da k tomu nejaké masko, ale niekedy to zbodne aj bez maska... 🙂 Ale inak je to pravidlo, že aj keď je niečo bezmasité, tak si k tomu furt niečo maskové nájde 😀 😀

pepinka79
26. okt 2010

@weverka11 jéjda tak to musíš hned ako ti dojde z práce 😀 😀 jeden chlap vraví druhému : ked ta žena nechce pustit na futbal treba jej stiahnut gate prehnút cez koleno a poriadne jej naplácat....druhý den sa ho pýta tak čo urobil si? hej urobil ...a čo?-pýta sa druhý...No urobil a zistil som že doma je lepšie 😀 😀

cistko
26. okt 2010

jeeej ste toho zase popisali 😀 😀 😀

ja som sa teraz od rana dotrepala domov, uf
vcera ani neviem ako som zaspala s hlavou v smutku koli tej pn a materskej, ani vecerat mi nechutilo a svata pravda rozmyslala som nad tym a porod mi ani neprisiel na rozum dokonca mi bolo aj jedno pri nocnom cikani ci voda odtecie ci nie🙂
a prisiel aj iny sen a nie porodovy 😀 😀 sa mi o bicyklovani snivalo sice som tehotna jazdila a akosi naopak ale slapala a nerodila 😀 😀
hned rano sme sli na socialku a prd som vybavila, tetuska mi povedala ze dovod nevyplatenia pn je ten ze sa mi prekryvaju datumy...9/9/2010 mam nastup na PN ako mi vypisal lekar ale este som v tom case na RP pretoze den ked dieta dovrsi tri roky este spada pod RD a toto mi to narusilo, ak by som mala PN vypisanu od 10/9/2010 tak by bolo vsjo ok....a ze preco ma na to neupozornila moja mzdarka.....na co som jej povedala ze neviem a tiez neviem preco mi to odsuhlasili v socialnej ked som tam rpesne koli tomu datumu volala...a dokonca aj svokra mi to osobne riesila a tiez jej povedali ze je to ok....pytala som sa ci sa s tym da nieco spatne tak ze si mysli ze nie a ukocnila debatu...tak som a pytal na matersku ci to bude mat nejaky vplyv tak ze ona si mysli ze nie ale pre istotu si mam zavolat kolegynke ktora to ma na starosti...ale kedze ta nepracuje lebo je OCR a vsetky papiere ma doma a rpacuje na nich doma tak mi nikto neporadil mam prist najskor v piatok mozno uz bude v praci...mozno...
Bola sa aj svokra pytat tym pracovniciek co aj predtym ako je to mozne tak ze len pokukovali a pokukovali a ze chcu papiere vidiet ze to tak lepsie a ze nech nestresuje ze na kazde rozhodnutie sa da odvolat do 30 dnit ak tam ide aj v stredu s papiermi mozno ona nieco vybavi...slak nech trafi tu pnku ale matersku nech mam ok, lebo ma porazi, och joooj....

No a bola som aj v poradni tak si to predstavte - cele to trvalo 5 minut!!! Vycurala som sa - moc ok/zozrala som uz jeden spic:D/ tlak ok, schudla som kilo /to tym ze som prestala zrat sladke ine mi na chut nejde 😀 😀 😀 😀 / lekar kukol na vcerajsi vysledok zpreitokov a povedal ze mi praje krasny den ze je vsetko ok a mam prist na buduci tyzden.
Ziadne kukanie zo spodu, ziaden uzv. Neviem ake velke je babo, neviem aky velky je cipok, ci som ci nie som otvorena takze parada pol dna v prdeli a nie som o nic mudrejsia 😀

cistko
26. okt 2010

A este ste mi spravil ichut na mandarinky 😝

danielita13
26. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a tebe sa aspon sniva o rodeni co je v nasom stave normalne, mne sa snivalo ze mi z brucha vyrastali korienky ako na orchideii a este aj s pukmi a kvietkami, staci? 😅 😅

pepinka79
26. okt 2010

@ponyxx no ja skorej robm masko a omáčky je v tom velmi málo 😀 😀 😀 dám si pomlet pekný kus maska bo ja tlsté neznášam ,teda jedine v prasačom kolene tam ho možem 😀 😀 😀 tak ho dám na cibulku cesnak,raj.pretlak korenie a také a už len nechám povarit troška a jasné zabudla som na extra prídavok fazulu tú velkú to mm velmi rád takéto veci 😀 😀 😀

cistko
26. okt 2010

a co do porodnice? ja sice este nemam zbalene ale mam premyslene:D
Takze najprv taka supravicka ze kosielka,dupacky,svetrik,ciapocka a rukavicky s ciapockou, vsetko tenke bavlnene🙂na to hrubsia ciapocka lebo u nas uz poletuje sneh, celeho sup do perinky a potom do deky a s dekou do vanicky no a vo vanicke bude pripraveny fusak a ten sa bude "hunatit" podla pocasia ale predpokaldam ze kedze sa to tu beleje tak lepsie to uz nebude 😀

pepinka79
26. okt 2010

@danielita13 😀 😀 teda to sú sny,ako si len podvedome chceme tie porody ulahčit a prikrášlit 😀 😀 😀 jáj to máme z toho večerného jedenia 😀

weverka11
26. okt 2010

@pepinka79 no keby to tak fungovalo 😀 boze dnes nebudem zas nic robit, vsetko serem, ani riad neumyjem, nech ho umyje mm, ked nechce aby nám tu hmyz poletoval 😀
@cistko no len si daj, ja som zozrala litrovu konzervu od vcera 😀 najlepsie su chladené 😀

ponyxx
26. okt 2010

@pepinka79 maškrtník jeden 🙂 ja som teda zožrala aj druhý tanier cestovín 😀 😀 😀 , čo som doteraz nepribrala,tak asi naberiem za dva týždne 😀 😀 . Ale čo je zvláštne, že mi to ani nepríde, že som za pol hodinu zošrotovala dva plná taniere špagiet 😀
Joj mňa dnes od rána na striedačku pobolieva v podbrušku..keď som mala krámy, tak som si šupla paralen, teraz mi to asi nezaberie čooo? 😖

pepinka79
26. okt 2010

@cistko no vidíš tak to niekedy je že celý den sa nahánaš a s prepáčením hovno z toho... 😠 ale tak držím place nech ti to víde ok so všetkým 😉 treba tie tetuška dobre ponahánat a pootravovat a ved nato tam sú.. 😉
no do pordky v podstate všetko 😀 😀 to bude dalšia cestvoka oblečenia pre bábo 😀 😀 😀

ponyxx
26. okt 2010

idem ja perinky povešať a šup na môj obľúbený gauč trošku podriemať 😎

pepinka79
26. okt 2010

@weverka11 no ved to ,ked tí naši chlapi by boli takí vynaliezaví žeby stihli aj doma "obriadit "a aj ten futbal 😀 😀 😀
@ponyxx neviem akože mylsím žeby zabralo ale neviem aké tabletky sa teraz možu dat a ktoré nie...tak možno že už aj všetky ked je bábo vlastne už vyvynuté 😕 ja na tie bolesti nedávam nič zatial...

cistko
26. okt 2010

@weverka11 ej tak konzervove tusim domam mam, idesm si dat vychladit 😀

cistko
26. okt 2010

@pepinka79 ale som aspont orsku kludnejsie vcera mi nebolo vsetko jedno tak aj ja si drzim palce nech to vyjde 😉 v piatok som sa tesila aka fajna materska by mi mala vyjst a v pondelok skoro bucala ze nevyjde vobec zaaadna tak dufam ze aspo nieco 😉

cistko
26. okt 2010

vy jedavate paralen? lebo uz som to tu viac krat postrehla paralen sem paralen tam...ja ani b-complex nemam odvahu si dat🙂
terza ked bol jakubko chory tak som kazde rano zapila magnezium so sumivym celaskonom tot vsjo..

ponyxx
26. okt 2010

@pepinka79 paralen a panadol sa dá 🙂 ja som strašna citlivka na bolesť, mňa niečo začne viac bolieť a už zháňam paralen 😖 , preto som si dala aj EPI, pre istotu, lebo my mali hneď oškrabanú omietku 😀 😀 😀