November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@cistko nejedávam paralen ani nič iné 🙂 , keď som bola chorá, tak ujo doktor ma poslal na PN, tak s bioparoxom a nariadením ležať a piť čajíky...ale keď ma začína to podbruško trápiť, tak som si veru spomenula na krámové bolesti a kamaráta paralena 😀 😀 . Ej baby ale nám bolo dobre bez mesačnej očistnej kúry 😀
baby, planujete si dat antikoncepciu po porode? ja ano, ale ta kamoska co tu bola ma velmi zle skusenosti s antikou, hned ako ju zacala brat zacala stracat mliecko a malý len plačkal. Dovtedy bol uplne kludnučký, po piatich dnoch ju vysadila a zasa všetko O.K.
ha baby nechcem vás strašit ale mne pri porode napadlo len to že zlaté bolesti mesačné čo by som zane dala 😀 😀 😀
@nika147 ojoooj tak ja som ich mala silne tiez a krute tiez ale radsej kazdy mesiac trapit sa ako porod to ma tiez napadlo pri prvom 😀 😀
@weverka11 anti zo zaciatku eee, netusim sice aky to ma vplyv na kojenie ci nekojenie mlieko ci nemlieko netusim ci teraz budem kojit a mat mlieko ale ani netusim ako casto a intenzivne sa zmeni nas ony zivot 😀 😀 😀 tak zatial neriesim jednoznacne suflik na toalentom stoliku bude pre istotu plny onych gumenych a nenecham sa viac ukecat ze a bez, ved dam si pozor 😀 😀 😀 tak som otehotnela aj s Jakubkom aj teraz a tretie tak skoro nechceme aj ked ja by som este brala 😉 😉 😉
@weverka11 ja som brala kym som bola slobodna a tiez nerobila zle potom sme vysadili a "davali sme si pozor" hahaha a celkom dlho sa darilo si davat pozor 😀 😀 😀
keby aj po porode beriem anti tak su to zbytocne vyhodene peniaze 😀 😀 tos me sa viac muchlovali kym som tehotna bola ako potom 😀
Ahojte! Akurát som došla od doktorky. Zajtra nástup do nemocnice 😠 .Nechcem!!!!!!!!!! Vraj kvôli krv.tlaku ☹.
@baritus ☹ s krvnym tlakom ziadna sranda, aspon si to posleduju, a ak by to bolo ako u mna syndrom bieleho plasta, tak mozno ti este daju nadcas 🙂 mne naposledy sestricka merala tlak asi stylom, ze este mi nedala ani tlakomer na ruku a uz ho skladala, ale samozrejme, ze hned vedela aky mam ☹ aj keby bol vysoky nemala sancu to namerat, ale asi v ten den vstala hore zadkom 😖 ...tak sa tam drz 😉 a potom podaj hlasenie 😎
@nika147 ja som po porode mesiac revala ze v buducom zivote chcem byt chlap 😀 😀 😀 az potom prisla faza ze dalsie uz nechcem ze jedno nam staci 😀
@pepinka79 hej hej dievcatko by potesilo 😀 jedine na to muza ukacam inak isto nie 😀 😀
@baritus drz sa a verim ze to uz dlho nepotrva a budes to mat za sebou a tesit sa z malinkeho uzlicka 😉
teraz by sa nemocnici zislo to wifi co? 😀
tak a teraz už viem čo čakáme 😉 podla jedného lahkého výpočtu budeme mat chlapca 😀 tak som zvedavá či to tak bude 😀
@danielita13 to je symbolika, korienky boli nozicky a ty si bola z toho cela spucena, to boli tie kvietky 😀 😀 😀
@pepinka79 co je to za vypocet??? ja som kukala ten cinsky kalendar-tam ukazuje chlapec, ale uz 3 lekari mi povedali ze dievca-teda 4

@cistko moja, to mi je ľúto, že nedostaneš materskú kvoli ich chybe, neviem načo potom sedia tie tety na sociálnej...
a na poradni si dopadla presne ako ja 😒 ani kuk zo spodu, že o týždeň sa uvidíme či sme otvorené či nie, nik mi nepovie, keby to tak vedel mm dotykom nejako zistiť, tak dnes mi to určite zistí 😀