November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@ponyxx aku mňamkovsku omacku si mala na spagetach? takuuuuuuuuuu chut mam na ne!!! V chladnicke nasrane a nemam koho ani do obchodu poslat 😒
@bamarama82 jednoduché každých sedem rokov sa človeku mení krv a kto ju má najčistejšiu,čiže čerstvejšie menenú z páru tak pohlavie bude po nom a u nás to vychádza bo muž mal čerstvo 35 to mal teda vraj čerstvo menenú krv tak to bude po nom 😉
@bamarama82 a mne cinsky ukazuje dievcatko ale lekvar povedal ze ak bude dievca tak nie flasu sampusu mi kupi ale rovno celu basu lebo pipika vidiet jedna radost:D
alebo su to dvojky a jedno sa poriadne vie skryvat? 😀 😀 😀
@e.l.i.e.n.k.a Dnes to vyzera na spagetovy den, co si ma navnadila, uz su aj hotove, aj zjedene, ale tak som navarila vela, aby som mala do coho chodit 😀
@weverka11 ale ved, ked ta aj celu zasiju, nejaka dirka ti zostane 😀 😀 😀
@pepinka79 no on chrape aj ked nieje ale sranda je ze len zo zaciatku, a hlavne ked spi na boku...pak prestane..a to vacsinou ked je velmi unaveny....no ved do kosika to necha aj mna nahadzat si...to aj on hadze 😀 😀 velakrat na neho hladim a pytam sa ho "kto je tu vlastne tehotny..ty??ci ja??" 😀 😀 a toto bol nieco vybabovat, tak mi donisol nieco..ale samozrejme nie sam od seba 😀 vybavoval tovar do baru, tak ten pan mi to poslal.."ujo" taky zlaty ze sa pyta ako sa mam a stale mi nieco sladke posle 😀 😀 😀
@weverka11 1-2x do mesiaca gumáky? aj do len do dazda! 😀
@majulienka333 a cim si si spagety obveselila? 🙂 ja zatial len slinky stieram z klavesnice! 😀
@weverka11 ajoj..si sa pytala na antikoncepciu?,no ja si ju iste dam predpisat a uvidim ako moje telo zareaguje lebo pred tehu mi ani jedna nerobila dobre... 😖 😖 hoci moj muzik bude asi proti ale tak lepsie ako riskovat dalsie tehu..chcem sa naplno venovat drobcovi a pozdejsie bude iste aj druhe...nooo a kamoska si ju dala predpisat, a je spokojna uz ju berie mozno druhy tyzden, kludne koji, mliecka ma aj na rozdavanie 🙂 🙂 aj mala je dobrucka, teda ak si nedovoli nejaky prehresok co sa tyka jedla 🙂 ...
@pepinka79 noo a haluz je, ze to je uuuplne cuzdi ujo 😀 😀 ale sympos..par krat som ho len videla....noo veru dvaja..ale este mame s toho lebo samozrejme ze som si spomenula ze mam krovky v policke tak som utekala po ne a tie som tiez skoro cele zjedla... 😀 😀 😀 mne strasne vela kil ostane ked mala vyjde.. 😅 😅 noo apak sa uz nemam na co vyhovarat.... 😅
a co to za eno nuno omacku na spagety robite?
my sme dnes mali lenivy obed:D po poradni sme sa stavili u svaginy v kaviarni a ona ma dole pod kaviarnou donasku tak sme sa obzrali pizzovo hamburgerovo mnaaaaaaaam:D fantasticke burgery tam robia:D a s pepsi by som ich zapijala:D:D:D
ked pride z prace tak dame sosovicovu polievocku a na veceru nam slubil palacinky tak sa uz teraz oblizujem za odmenu za dobry moc 😀 😀
ostruzina malinova - poculi ste o tom niektora?
@cistko ahoj, ja to pijem uz vyse tyzdna a musim zaklopat, ale niak mi aj poslickovia prestali, vraj to ma blahodarny ucinok na maternicu 😉
boze! moze byt niekto naivnejsi, ako ja???!!! 🙄 uvarila som si len taku malinku porciu spagiet a teraz mam pocit, ze by som zvladla kotol! idem si este dovarit 😉
@bamarama82 ja som tiez pozerala ze 100% cinsky kalendar 🙂 a v jednom mam mat dievca a druhom chlapca tak si vyber 🙂
ja uz vobec neviem co mam varit, nic mi uz nechuti... akurat mandarinky, ale nie ako weverke v plechovke ale cerstve...
a inak nic. chvilami zjem cokoladu, ale normlane jedlo mi uz ide hore krkom. baby mate to niektora ked si vecer lahnem tak mi idu zaludocne kyseliny hore krkom...bleee
@danielita13 fuha este ze len dve moznosti su 😀
@andrea_stella ahoj a ako to pijes?mam ju doma na policke a netusim ako si ju urobit 😉
@danielita13 a to je viac druhov tych kalendarov?????? 😅
😨 😨 😨 😨 tak toto mi nikto neuveri ze to bolo nechtiac 😒 😒 som rozbila svokrin pohar taky velky co dostala na 40..jaaj preco si ho nezobrala ked sa stahovala 😨 😨 😨 ??
caute žienky,,,tak idem z pôrodky,,bola som si dohodnuť dr. k pôrodu,,no neviem či sa nebudem červenať,,som ho zbadala som si myslela ze to iba nejaký zdravotný brat 😀 taký mladý fešák,,typujem tak maximálne 35rokov,,no ale ze najlepší odborník u nás,,tak sme si pokecali,,môzem mu zavolať hocikedy ked to na mna príde,,a ak do toho 9.11 ništ tak potom sa dohodneme ze kedy to spustíme 🙂 ze kludne aj na druhý den po termíne,,ze načo čakať,,,no ale stále nemôzem z toho aký mladas,,si musím na to zvyknúť
jáj a uz som stlačila polku čokolády,,dáko sa nedalo odolať 😅
@weverka11ja asi zo začiatku anti ee,,ale časom určite,,popýtam sa svojho dr. potom na to a uvidíme ze povie,,ja by som to mozno vyriesila aj s tou tyčinkou čo sa aplikuje pod kozu,,tiez chcem mat minim.3roky pokoj od detí 😅 ,,ale nepoznám nikoho kto to má,,,tak ak nahodou niekto má s tým skúsenosť tak sem s nou 😉
@bamarama82 neprestanete s tymi mandarinkami? 😀 😀 😀
ojoooj a ja tiez varene hlavne moje uz nemusim ale muzicek ked mi nachystaaaaaaaa ojoooj a stale take nieco dobre priravi🙂 naposledy taku excelentu vajcovu natierku mnam hned by som si dala 😉
@bamarama82 noo ja to mam pravidelne, ked si lazkam vecer..ale mna aj pali zaha statocne...aj z cistej vody..ted robim tak ze ked si idem lahnut spat tak vypijem za pohar mlieka.ja teple nemusim takze studene nesladene neochutene..a celkom mi to pomaha kym nezaspim..a to niekedy trva aj vyse dvoch hodin...ani ja inak niekedy nemam chut na varene jedlo..a musim doslova do seba natlacit aspon nieco....ovocie jedine, ale take stavnatucke..pomarance, mandarinky...uuuf mnam...ani dnes som nemala chut jest dokonca som zjedla len jeden trojuholnik pizze a sladkosti "na ukludnenie" 😅 😅

@majulienka333 Tak moja doktorka vie, že ja mám tiež ten syndróm bieleho plášťa 🙂. Doma je to o.k ale v ordinácii je 😝 😝 😝 .