November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Ahojte baby ..kazdu noc "rodim" 🙄 🙄 vcera sa mi snivalo celu noc ze som mala hnacky a tlaky v prdeli,dnes mi celu noc vo sne zatka odtekala ale vo sne som mala z toho vacsi strach ako v skutocnosti 😅 😅 Dohovaram drobcovi,ze by sa na Martina mohla narodit... @weverka11 ty mas termin ako ja a si v 37tt? lebo podla mojej porodnej asistentky mam stale o tyzden menej ja nechapem aku to ma kalkulacku. 😒 😒 😒 a termin mam podla sona.Kedy mas podla PM?
@nika147 ja som bola sama 🙂 fakt je vonku krasne, a na slnku uplne teplucko...tak som sa tak ako tucnicik prevracala po chodniku zo strany na stranu a funela si 😀
@majulienka333 no, aspoň sa ti bude dobre večer hajinkať 🙂 ja uvidím, či sa mi dnes podarí stiahnuť mm na prechádzku, keď príde z práce 😅
@majulienka333 ale viem si už aj predstaviť prechádzky s kočiarikom, pri takom počasí 😎 už aby sme mali naše slniečka pri nás 🙂
kupim černocha, čo mi umyje riad
@nika147 presne to ma napadlo ked som sa prechadzala, ze keby takato pekna sucha jesen vydrzala minimalne aspon do takej polovice decembra...hmmmm to by bolo kocikovania 😎
Baby vyvarali ste niektora uz vsetky tie veci typu odsavacka, flase a cumle? Lebo sterilizacia ma len dajaku kratku dobu asi nie? len teda s kontrakciami uz tazko budem nieco vyvarat 😖 ja len ze anticolicovu flasu ci niekto vyvaral, ze ci si netreba davat na nieco speci bacha... 😕
antikolikovu...som myslela 😀
@weverka11 aha, viem si takú chutnú čokoládku predstaviť v kuchyni 😀 😀 😀
@majulienka333 juuj, to by bolo super, keby také počasie vydržalo, hoci aj keď sneh napadá, ale nech svieti slniečko 🙂 a s tým vyváraním ti neporadím, lebo ja nemám ani fľašku a ani odsávačku, kúpim až keď mi to bude treba 🙂
@nika147 ja som odsavacku dostala a flasku mam len jednu, akurat dnes som kupila, fakt ze len pre istotu, aby bola podla mojich predstav, lebo muz by kupil isto dajaku zltu na ciernych slonikov 😨 no len neviem, ze ci tam nie je nieco take, co by sa nemohlo, ale snad na tu chvilocku co to vyvarim sa s tym nic nestane 🙂
@majulienka333 flasku ťažko budes potrebovať hned, ked tak, tak ju mas vyvarenú za 5 minut a to to malé počká neboj 😀 a odsavačku tu baby uz vyvarali, ja ju nemam, do porodnice nepotrebujes, teda aspon mne tak hovorili a tiez keby som kupovala, tak vyvarim tesne pred tym... Jedine co som vyvarala su dudliky, lebo tie u nas v skalici sestričky pýtajú...
@majulienka333 ja mam aj odsavacku aj flasky-pre istotu lebo pri jakubkovi som potrebovala ale nevyvaram nic, ani cumliky som zatial nevytiahla z balenia a nevyvaram 😉
vyvarka nezaberie tolko casu a vyvarim az ked budem potrebovat, naco zbytocne vyvarat a mozno ani nepouzijem, tak posuniem dalej 😉
@weverka11 co sa tyka dudlikov netusim ci treba ci nie, pri prvom dali v nemocnici-ze pozcali ale my sme si ukradli 😀 😀 😀 jasne ze nechtiac 😉
pri jakubkovi som mala cumle od vymyslu sveta nakupene kazdeho druhu a tvaru aj som ich povyvarala a nevyuzili sme ani jeden, v nemocnici mu dali tu margaretku za jedno euro taky komancovsky culicek a potom sa na take chytil a ziadne ine nechcel tak som sa celkom potesila ze nemusim drahe tvarovane anatomicke a neviem ake cumle kupovat🙂
teraz som pre istotu kupila dve tie margaretky a dva take potobne ako su na flaskach ale ine kupvoat nejdem ak bude potrebne su v kazdej lekarni v kazdom hypermarkete nebude problem kupit tolko vydrzi 😉
@majulienka333 no tak lekár absolvovaný, dcéra dostala nové kvapky na kašel, niečo do nosa, prežili sme aj výter z nosa .... tak super, v lekárni som prišla o 15 eur ☹ , aký krásny deň 😒 , no ale doma ma čakali parené buchtičky čo som ráno stihla vyrobiť, tak sme si s dcérou pochutili 😀 ....
@majulienka333 no ja mám fľašu s odsávačkou aj cumeľ vysterilizovaný asi viac ako týždeň a zabalený v taške do pôrodky, tak dúfam, že sa neodsterilizuje 😀 😀 😀 , malo by to byť OK...
@weverka11 no tu vraj skor treba tu odsavacku do porodky nez tie dudliky, to zatial nemam ani jeden...tak potom vyvarim len tu odsavacku, ale tiez ju asi nebudem brat lebo fakt uz v taske nemam miesto a popripade poviem staremu, nech donesie, len to budem musiet fakt na krabicu nejakou kriklavou fixkou napisat velkymi pismenami nazov 😎
@cistko ja tiez viac menej dufam, ze nebudem potrebovat, len fak tak ze pre istotu, ale tak vyvarim asi len tu odsavacku...pre pokoj duse 🙂
@kraviatko hadam nie 😀 ja to chcem spachat este dnes, lebo kazdym dnom sa mi chce menej a menej 😖
@majulienka333 no ja beriem všetko do nemocnice, takže odsávačka, flaša, cumel, dokonca aj silikonove chrániče na bradavky ..... lebo môj milý robí od rána do večera a keby som mu volala aby mi niečo priniesol tak toho by som sa nedočkala .. 😖 , a zase maminu nechcem otravovať, aby sa mi hrabala v komode a hľadala, že čo to vlastne chcem 😀 , taška je síce na prasknutie 😝 , ale ešte potlačím .... 😀 😀 😀
už som doma z prechádzky, a o šiestej idem cvičiť. ja mám zbalené len dudlíky! ak bude treba tak mi to mm donesie mam to tiež všetko vysterilizované a nachystané
@mikailla ahoj no mavas teda pekne sny, inak baby z temy porod v uk si uz mysleli ze ozaj rodis ked si sa neozvala 😅 esteze si citam aj tuto temu tak som im pisala ze si este 2v1 😉
mne uz nic nechuti...uvarila som rajcin.omacku gulky knedle a asi to nebude mat kto zjest... a mala sa mi asi prekope von za chvilu. som rada ze nie som sama kto v noci vobec nespi, len chodim, cikam, prevalujem sa... hruza

@cistko no vidíš tak to máš aspoň slubene ,ale už idem baby do toho mesta, nejako sa nemôžem od vás odtrhnúť