icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

kraviatko
27. okt 2010

@lennka79 no moja mala reflux a vždy čo som ju nakojila tak vyvracala, potom som aj odsávala ale bolo to únavné, takže 3 mesiace som sa takto trápila a potom som to vzdala ☹

ponyxx
27. okt 2010

@weverka11 kopanie sa dá zvládnuť, ale ja mám celý deň hrču na boku pod pravým rebrom a už som z toho tlaku dosť otrávená... ☹

lennka79
27. okt 2010

@kraviatko ja ti verim že to bolo náročné a potom je to luto

weverka11
27. okt 2010

@ponyxx a uz to nejak vydrzíme... aspon sa mame komu postazovat, kto nas pochopi 😉
čo sa tyka toho dojčenia, tak ja mam vo svojom okolí same negatívne skúsenosti so zápalmi, zdureninami, krvou v mlieku a tak... mam z toho hrozu. snazim sa samu seba presviedčať, ze to je krásne, že chcem dlho kojit, ale v skrytu duše mam z toho des a vobec mi to nepripadá príjemné, no ved uvidím, budem sa pozitívne presviedčať dalej 😵

kraviatko
27. okt 2010

@lennka79 joj veru nerada na to spomínam, bola som stále v strese a najhoršie že som nikoho pri sebe nemala, mamina ďaleko aj sestra, kamarátky všetky bezdetné čo boli na blízku, takže tie prvé mesiace ťažko-tažko ... ☹ , no ale teraz mám zase všetkých nablízku keďže sme sa presťahovali tak dúfam, že to bude lepšie 🙂

lennka79
27. okt 2010

nejako ma štípe spodok brucha, tak ma tlačí tou hlavičkou asi chce ísť von len nemôže trafiť 🙂

kraviatko
27. okt 2010

joj, tak stlačila som dva rožky s pomazánkou 😀 , tak na hodinku mám zase kľud 😀

ponyxx
27. okt 2010

@weverka11 no vidíš to ja naopak, vlastne iba jedna kamarátka, čo teraz rodila, tak mala zápal, ale to si doniesla z porodky. Brala antibiotika, odsavala a teraz kojí v pohodke ďalej. Ďalšia kámoška ma tri decká a každé odkojila bez problémov a kojila dosť dlho 😀 😀

danielita13
27. okt 2010

@kraviatko aj mna to caka, mama uz v praci, segra tiez, manzel na tyzdnovkach a ja na vsetko budem sama a je to prve babo, tak s tohoto mam väcsi strach ako s porodu. Segra ked porodila mama bola nezamestnana tak jej pomahala a aj ja som tam este byvala obcas som zabavila a segra pospala a kto pomoze mne???????? ☹ ☹ ☹

lennka79
27. okt 2010

idem sa dať do poriadku a idem si trošku zacvičiť,trochu si tam zafunim a zasmejem sa.

lennka79
27. okt 2010

@danielita13 zvládneš to aj sama a možno lepšie ako keby si mala niekoho pri sebe. Ja som bola z malou sama, muž na týždňovkach, mama v robote a k tomu všetkému som mala 18 rokov a mala žije, 🙂 🙂 🙂

danielita13
27. okt 2010

@lennka79 🙂 🙂 🙂 🙂 tak to je povzbudzujuce ze mala žije 🙂 🙂 🙂 ja deticky milujem, segra ma 2 a bracho 3 len ja najstarsia az teraz , a vybavila som ich, dokonca sa mi svagrina nebala nechat malu 7 mes. na celu noc, ale teraz to nejako vnimam inak, mam taky väcsi strach 🙂 🙂

nika147
27. okt 2010

jáááj žienky, konečne som dopiekla palacinky, dala papať mm a seba som až teraz nakrmila a dezertík až nakoniec 🙂 mňaaaaaam 🙂 a mám pocit, že keby niekto do mňa pichol ihlou, tak prasknem 😝 😀 😀

weverka11
27. okt 2010

@nika147 jeeej, porad mi slinky vyhrkli 😀 uz viem, co budem zajtra robit 😀

nika147
27. okt 2010

@weverka11 len kto bude chudnúť tie kalorie, čo teraz naberáme? 😀 😀 😀 veď som za týždeň pribrala zasa kilo 😒

danielita13
27. okt 2010

@nika147 🙂 🙂 🙂 🙂 nebola som hladna a kvoli tebe uz som 🙂 🙂 🙂 zakazujem vam tu davat fotky s dobrotami 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 hned by som si jednu nie aspon dve dala, vyzeraju uzasne

weverka11
27. okt 2010

@nika147 mi hovor, zas som skotila pol piksle ananasu 😀

nika147
27. okt 2010

@danielita13 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 neskutočne si ma rozosmiala, joooj, moja, pošlem ti poštovým holubom aspoň tri, keby ti náhodou dve boli málo, hm? čo ty nato 😀 😀 😀 a ďakujem aj chutia neskutočne , že mňaaam 😉

nika147
27. okt 2010

@weverka11 nooo, ale ja pred tými palacinkami som ešte zjedla polievočku paradajkovú, zemiačky s rybou a ešte sa mi mestili do bruška tie palacinky a o takú hodinku sa chystám na rybaciu pomazánku, čo som urobila na raňajky 🙂 😀 😀

danielita13
27. okt 2010

@nika147 nechcela som byt taka pažrava ale ked inak nedas posli radsej tri 😀 😀 😀 😀 😀

nika147
27. okt 2010

@danielita13 ja rada dááám 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ponyxx
27. okt 2010

ja mam isť s mm na večeru, tak si asi dám palacinky
@nika147 tie tvoje vyzerajú fakt na zožranie 😀

nika147
27. okt 2010

@ponyxx ďakujem, ony aj sú na zožranie 😀 😀 😀 mm sa ich nevedel ojesť, tiež taký papkoš ako ja, niekedy mám pocit, že nie ja som tehotná ale on 😀 😀 😀

nika147
27. okt 2010

že na markíze ide masáž pre tehulky 🙂 🙂

ponyxx
27. okt 2010

masáž by sa teda zišla 🙂

ponyxx
27. okt 2010

babeny ide mi MASH, takže sa pre dnešok s vami lúčim 😀

luckaar
27. okt 2010

@weverka11 ahoj, beries babu do porodnice aj oblecenie? sak ja vobec nevim, co v tej skalici pozaduju...

weverka11
27. okt 2010

na markize je o odsavani soplikov 😀

weverka11
27. okt 2010

@luckaar nie, stano mi to prinesie ked pre nas príde

kraviatko
27. okt 2010

@danielita13 no tak Ti držím palce 🙂 aby si to zvládla, treba myslieť pozitívne a hlavne sa nestresovať za všetko, musíš byť silná ak by boli nejaké problémy s papkaním, kakaním a podobne 😎 , šak na koníkovi sa poradíme 😀