icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

vlastusss
27. okt 2010

@weverka11 viem si predstavit ako sa citis, ale nemala by si sa az tak rozculovat...inak ta prava ti to pise 🙂 co sa vytoci aj za rozsypane granko na stole.... 🙂 mu povedz nech je teraz v pozore a pak nak oslavuje ked sa narodi, ved ked k vam budu chodit kukat babo tak isto bude nalievat a da si stale nieco...môj muz ma v sobotu narodky a nebude oslavovat..ze on oslavuje ked s amala narodi..aj to teda som mu povedala ze nech sa opije kym nebudem doma, aby som ho nevidela... 😒 😒 potom uz zacne novy zivot a vseetko sa zmeni..

danielita13
27. okt 2010

@weverka11 normalne si porev, nedrz tie emocie v sebe, a ked sa ukludnis a manzel bude triezvy tak mu to nejako vytmav, alebo mu to vrat nejakym inym sposobom 😉 😉 😉 😉 😉 ale pockaj az bude triezvy vtedy mu to bude luto ze ta nechal doma samu a moze sa hocico stat a ty ho potrebovat

pepinka79
27. okt 2010

@mikailla veru už sa nám to blíži,ešte 4 dni a mmáme tu november tolko očakávaný mesiac 😉 potom už to pojde raketovou rýchlostou a začne sa tu debatit o porodoch kojení a prdíkoch bábatiek 😀 😀

vlastusss
27. okt 2010

@pepinka79 noo ved brusko si este vychutnavam..aj ked ma dnes muz stiskal tak jednou rukou mi hladkal brusko tak mi tak luto prislo ze potom to bude ake ine..a zas si zvykat na to ze som praazdna tak ale uz mi pribudne inaa mila "starost" 🙂 vidim to aj na bývalej spolužiačke..jej mala ma 2mesiace a ked som bola dnes u nej a kojila, moja mala robila take pohyby, akoby sa mi chcela predrat cez kozu von, a videla som ako sa tvarila ..aj luto jej bolo mi vravela z eto je take cudne ked to vidi teraz 🙂
noo o puchnuti noch a ruk ani nemusime pisat lebo to je uz hroza..ja este ani nechodim a uz ma chodidla a clenky velmi bolia ale tak nedam si povedat, musim sa ist prejst lebo doma som nervozna a premarnim zbytocne pekni dnik 😒

mikailla
27. okt 2010

@pepinka79 😀 😀 😀 hezkyyy si to napisala 😀 len aby sme stihali toho konika 😀 Ale uslo to rychlo,ja ani neviem,ci chcem uz mat porod za sebou alebo este byt tehotna. Tiez som dnes hhovorila drahemu,ze este 4 dni a je tu ten mesiac na ktory cakame od februara 😕 😕 😕 😕 paaani,ved sa par krat vyspime a potom par mesiacov nevyspime a budeme mat uz velke deti 😨 😨 😨

vlastusss
27. okt 2010

@pepinka79 a este co mi mama dnes zabila..som bola u nej v robote a prisla jej kolegina, pozera na mna a hovorii chuuda moje kedy to uz bude (akoby som bola chora) a maminka..noo este ma vyse mesiaca,,,ja pozeram na nuuu ze co to trebe..vravim ze davam tomu dva tyzdne.....nedavam, ale dufam 😀

vlastusss
27. okt 2010

@mikailla veeru teraz ako ti ide rychlo cas, tyzden za tyyzdnom, a co potom ked budeme mat mimi...najskor nebudes nic stihat, potom budes stihat vsetko len tak tak LTT, potom si zvyknes, a uz zistis ze su nase mimi velke... 😒 potom skôlka..atd..fuuuh

pepinka79
27. okt 2010

@vlastusss ja tiež ledva chodím ale tiež som rada ak som aspon krátko vonku bo doma by sa človek zbláznil a stále myslel na to isté 😉 a presne pokial je vonku pekne tak treba íst von bo ked dojde nejaká fujavica abo dážd tak sa toho moc nenaprechádzame a to nemám rada to mám potom depky ked musím byt doma zavretá 😉 tak tvoja malá asi cítila svoju kamarátku a chcela sa s nou asi hrat 😅

pepinka79
27. okt 2010

@mikailla no mylsím že semtam kuknút bajočko sa sem bude dat ved ked pozriem oktobrovky tak si píšu z vesela a to majú skoro všetky už potom 😉 inak stým ako to poletí to je pravda ved ja terz kukám že mám doma 3ročnáka a ked si pozerám fotky ked sa narodil tak mi je doplaču že ako to letí 😢 ale tak treba si to vediet vychutnat úplne všetko aj ked je človek unavený,bo nikdy už sa to nevráti 😉

vlastusss
27. okt 2010

@pepinka79 noo ale tak kym vyjdem rano von, tak este si tak resko vykracujem aj ked ma bolkaju nozky...ale ked uz idem o tej piatej domov , tak konecna..to mampocit ze sa rozpadam po ceste 🙂 🙂 niekedy muzovi volam ci nepride po mna 😀 ..no ved vcera bolo zle pocasie, tak som bola dom a adospavala noc, bo som nezazmurila oka, a poviem ti ze som mala taaku ale taaaaaaaaaaku depku, ze az....za vsetko som plakala...som bola sama, plac,,,kukam do postielky,,este vacsi plac...potom zle myslienky aka budem maminka a taaak..no a to sa uz nazbiera 🙂 🙂
noo a to by si mala vidiet ked kamoskina mala zacne plakat..vtedy tiez moj drobec reaguje, a uz sa tesime ako sa spolu budu hrat nase princezicky 🙂 🙂

pepinka79
27. okt 2010

@vlastusss jáj tak to máme všetky tak...asi teraz na nás všetci striehnu že kedy to bude a čo to bude a ako to bude vyzerat ako keby tehotenstvo nič nebolo ved to je velmi krásna vec a ja sa z neho velmi teším bo som si myslela že už bábo nebudem mat ked som pred rokom potratila takže si to mienim vychutnat a každému hovorím že to prenesiem až do velkej noci 😀 😀 😀 jáj maminka ti teda dáva 😀 😀 😀

mikailla
27. okt 2010

@vlastusss @pepinka79 presne tak ako pisete,leti toooo.... ja som zvedava kolke sa tu zideme este s druhym(pepinka a spol. tretim) mimi 😀 😀 😀

pepinka79
27. okt 2010

@vlastusss bábatká už dávno v brušku reagujú na zvuky z vonka,takže počujú plač tak možno aj malá plakala 😉 aká budeš maminka? neboj sa tá najlepšia pre tvoju princezničku 😉 tiež som mala také stavy že som strašná matka ked malý spadol z niečoho abo si udrel hlavu abo mal vysoké teploty abo si vybil rok poroku na moje narodky predné zuby o moje koleno... 😎 jáj vtedy som na seba velmi zlá ale tak taký je život a ked mám doma riadneho výmyselníka tak s tým musím rátat....ale ked vidím že je na mna velmi naviazaný a stále ma stíska tak si vravím že je to všetko tak ako má že mi to ide velmi dobre 😉

vlastusss
27. okt 2010

@pepinka79 noo ona by bola rada keby som rodila na konci novembra a by sme sa vyhli tomu ze bude mala skorpion vies...a ja jej vysvetlujem ze nech je hlavne zdrava a pak si ju vypiplam tak ako mne bude dobre 🙂 🙂 ved aj ja si vychutnavam tehu, a hlavne od kedy citim pohyby miminka...ja som ani nezvracala ani z nicim nemala problem takze nech to pokracuje tak aj pocas porodu a budem najstastnejsi cloviecik ked dostanem malu na hrud 😀 😀 😀

pepinka79
27. okt 2010

@mikailla no teraz neviem či nemám íst tú veverku vytiahnut z tej vane či sa tam nezakliesnila 😀 😀 😀

mikailla
27. okt 2010

@pepinka79 Ak vies kde byva tak zbehni 😉 a troska ju rozptyl nech sa netrapi nad chlapom .... aj ked chudinka sa musi trapit , viem ze ked nedavno(tyzden do zadu) si chcel moj chlap dat za jeden som mu so slzami v ociach hovorila,ci on nevidi ze mam tasku zbalenu do porodnice,ze ci si mysl ze to mam z nudy.... 😔 😔 😔

midsumergirl
27. okt 2010

@mikailla ja to s tou tvojou starostlivosotu nechapem, ja sa ozaj nemam na co stazovat, men bolo vsetko vysvetlene a zopakovane najmenej 3x 😕 😕 no mne to midwife sama ponukla lebo budem den pred terminom, oni to inak robia bud na termin alebo po, neviem ci ti to ponuknu pred terminom...inak k tym cislam, mala by si ich mat aj v karte, ja tam mam ktore volat ked si menej ako 12tt, potom cislo kde volat ked si myslis ze rodis a potom cislo kde volas po porode, ak mas nejake problemy, plus tam mam cislo aj na midwife aj GP-ho 😕 😕

danielita13
27. okt 2010

@vlastusss no vlastus ty sa chces vyhnut malej skorpionke? ja som skorpion a
mama hovorila ze som bala strasne dobre babatko 🙂 🙂 🙂 🙂 aj aj moj syncek by mal byt skorpion a ani manzel sa nestazuje ze bude mat doma dvoch skorpionov, no sak ani sa nemoze 😀 😀 😀

vlastusss
27. okt 2010

@mikailla noo to som aj ja zvedava..ale tak do troch rokov isto nechcem..pak uz neviem neviem..by sa zisiel bracek ku malej 🙂 🙂 🙂 ale to by som uz chcela aby to vyslo zas na april... 🙂 🙂 lebo mala je tak "vypocitana" ze na narodeninky manzelove a to druhe by som chcela "vypocitat"na moje 🙂 🙂 🙂

vlastusss
27. okt 2010

@pepinka79 juuj tak to mi nieco pripomenulo a dufam ze mala nebude po mne lebo ja som stale chodila domov s krvavou papulkou..to bolo moje...predne dva zuby som si vybila na dlazdickach , dalsie tiez pri nejakom blbom hrani no proste hruuuza 😒 😒 ale tak myslim si ze tym prechadza kazda maminka....a des sa mi dostala hlaska typu "ved tietatko nieje ako babika..jemu stale nieco bude, ci je hladne ci ho nieco boli, ci ma teplotu, alebo ho zubok boli atd" lebo kamoska bola na nervy s malinkej..jej zrazu ocko opuchlo a nevedeli sme ze s coho chuuda 😔 😔

pepinka79
27. okt 2010

@mikailla no ved ja mojmu vravím daj si jedno pivo ak chceš ved to nejako ukecáme keby dačo s policajtmi😉 ale keby si chcel dat viacej no ved uvidím tento víkend bo malý má prvého meninky tak víkend je oslava a to som zvedavá či sa bude držat abo si to riadne užije ale potom mu poviem že budem volat suseda aby ma odviezol a to ho vytočí 😀 😀 😀

@vlastusss škorpiona poznám aje to veeelmi milý človek a dobré srdce má tak mne je to jedno nech je to čo chce hlavne nech je zdravé 😉

vlastusss
27. okt 2010

@pepinka79 a to sa mi paci ze reaguje..moja aj ked jej citam , alebo ked citam ddaku knihu tak na hlas a vtedy sa mrvka a tak 🙂 🙂 🙂 a tiez reaguje na hlas mojej kamosky..ona hned ked pride a zasmeje sa tak mala sa koprca vo mne..asi sa aj ona rehlii 😀 😀

vlastusss
27. okt 2010

@danielita13 noo ja som zmierena ze to bude skorpioonik...to aj moj muz tak mienil a pociiital 😀 😀 juj ze mu to tak vyslo...no sice este nevravim hop kym nepreskocim 😀 😀 aj moj manzel je skorpion tak on sa tesi...ale ja sa tesim ze to bude baba a bude moja spojenkina 😀 😀

vlastusss
27. okt 2010

@pepinka79 ved to je aj moj nazor...moj muzz je tiez skorpion a on ma dost tazku povahu ale zvykla som si a naucila som sa kedy mam byt ticho a kedy mozem ryypaat 😀 😀

pepinka79
27. okt 2010

@vlastusss jáj očko tak to može byt prievan v nom to je terz v tomto období také časté....ale je to tak stále dačo s bábatkami 😉 no bude to malá veselá kopa to tvoje bábo 😀 😀 😀

danielita13
27. okt 2010

@vlastusss 😀 😀 aj muzicek sa uz dohovara s mojim bruskom , teda synatorom ze budu drzat spolu a proti mamine ale myslim ze mu to neklapne, mama je len mama a tata nema take prednosti ako maminka 🙂 🙂 🙂

vlastusss
27. okt 2010

@pepinka79 noo to urcite bude 😀 😀 aj moj muz je taky a ja som tiez taka pochaba takze isto bude aj ona riaadne cislo.he..
no ved to ze kamoska poriadne este ani vonku s nou nebola len co jej davala nausnicky..a teda prepichovali uska, no a ani okno nemala otvorene pri nej tak ona si bola ista ze to privan nieje...ona sa skôr bala ze ked ju mala na rukach a na rucicke jej zostalo zo svetra a ona si to nejak do ocka alebo tak...tak som utekala kvapky kupit do ocka a pak uz bola kludnejsia...ale zajtra ak sa nezlepsi lbo mala riadne opuchnute tak pojde k lekarke 😒

vlastusss
27. okt 2010

@danielita13 tak tak.....u mami je predsa lepsie...to je jasne..ved telko mesiacov pocuvalo tvoj hlas a tvoj tlkot srdiecka a tak.po porode hned na tvoju hrud, tak si myslim ze v tomto mame plus 🙂 🙂 a velke

pepinka79
27. okt 2010

@vlastusss tak neboj sa lekár dá niečo čo určite zaberie a prejde to 😉 ja som tak trpla vždy ked som malému strihala nechtíky ked bol malý že aby mu neskočil dajaký do oka a ako na potvoru sa tak raz stalo...som myslela že ma šlahne,som slinila očko vyplachovala vodou a nič zostal v nútri...v noci ked som ho išla krmit tak som niečo sotré našmátrala pri jeho očku a ked som zistila že to ten sprostý necht tak sa mi ulavilo od štastia 😉

pepinka79
27. okt 2010

mama je len jedna a otec je vždy neistý 😀 😀 😀 vravím mojmu zo srandy 😀 😀 😀