November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@vlastusss a len hrdlo ta boli? mne v lekarni odporucili take pastilky a super zabrali do nosa morska sol a domaca liecba nie kazdy lubi ale da sa vydrzat🙂
silny slepaci vyvar ale echt silny a kysla kapusta, uvaris horuci vyvar a das do neho surovu kyslu kapustu, a strucik cesnaku suroveho pretlacis a hned spapas, ma to zvlastnu chut ale nieje to hnusne a zarucene to pomaha 😉
ahojte koťátka 🙂 hlasim príprd do MK 😀 este som nestihla pocitat, co ste vsetko popisali, ale energie ste mali dost 😉 dnes som spinkala az do deviatej, za co dakujem drobcekovi, lebo aj doktor na poradni povedal, ze je to take mrvidlo, stale v pohybe, nemohol ho zmerat..ale nakoniec sme sa dostali k 3100g 🙂 vraj mu nic nechyba, vsetko ok 🙂 ale cele doobedie sme stravili v nemocke, rano zacinali o 1,5 hodinu neskor, ale vybavila som vela..anesteziologa, zazmluvnila lekara..na moje otazky Béďo odpovedal lahko a vtipne..ohladne opuchov mi povedal, ze mam nohy tenke, ako on..na otazku ohladne YAL klistira s usmevom odpovedal, ze ked pridem v bolestiach mi bude jedno, aky klistir mi urobia, tak som si povedala, no nezasmej sa s nim pri porode 😀 😀 😀
poobede bolo tiez perne, v Senici do nas naburali pri cuvani, tak vybavit poistovnu, ale povedali sme si, dolezite je, ze je malinky v poriadku a ma cez tri kilecka 🙂 neskor frcat s nasimi na cintorin, aby sme ocancali hrob aspon jednych starych rodicov..o pol osmej som sa dovalila domov a urobila uuuzasne pohodlie, kedze mm bol na pracovnej veceri a prisiel, ked som uz buvala..som zvedava, aky ma caka dnes den 🙂 aj dnes by malo byt slnecne poobedie, takze baby krasny dnik 😉
@vlastusss 😀 tak my taliani teda niesme ale čo si myslíš ako dopadla moja svatba? ja tehotná lebo sme ju mali tento august čiže triezva...to sme mali len sobáš,potom sme doma u našich solavovali a také posedenie večer u živej muziky na terase no a dopadlo to tak že som ostala so 4 opitými chlapmi čo už nevedeli čo robia a hovoria tak som sa vzala o polnoci domov unavená a mojmu som povedala nech sa postará o tých ostatných a že doma sa uvidíme...tak ale brala som to tak v norme 😉 ved sa ženil prvý aj posledný krát v živote 😀 😀 😀 😀
@cistko no sak ani ja som nevedela ze som mu zlomila zub..bolo to tak trochu aj nechtiac ja som mu chcela dat sutak do pliecka len on sa dako pohol, a tiez ten sutak zrazu nebol len jeden tak si to zlizol aj jeho zubok 😀 😀 😀 kamarati sa ako smiali ked sa ho pytali ze zolo ty co mas zlomeny zub?? no hej zena mi vybila 😀 😀 😀 no kraasicka..
ved to ze su dobre obdobia aj tie zle..my sme mali tie zle na zaciatku, kym sme sa naucili spolu vychadzat...chceli sme byt strasne spolu len sme sa stale hadali a uuuplne za hluposti, no ale potom som zistila aky je, co na neho plati a naopak a tak sme sa aj vzali..a to fakt ze po kratkom case..aj ked mam pocit ze som sniim straasne dlho a poznam ho do spiku kosti...sem tam sice mam take obdobie ze vobec netusim ako rozmysla ale tak to sa stava kazdemu 😀 😀
@cistko mam aj ja doma dake pastilky este s minula ked som bola chora..take na cmulanie a to staci ze jeden den smulam tak ako mam a na druhy dnik je vsetko ok...slepaci vyvar znie dobre..aj ten cesnak ale tu kapustu si tam neviem predstavit..akoze jedla som uz aj klobasu s cereraliami jahodovimi ale toto mi nejde do kopy 😀 😀 😀
@weverka11 ojooj my sme mali doma nieco podobne cca pred dvoma tyzdnami 😉 ked sa narodili svagrovi dvojicky tak sli zapijat-inak ja som echt proti tymto zapijackam ale nieje v mojich silach s tym nieco spravit a tak trosku som sa s tym zmierila ak si to vyslopu este kym je zienka s babatkom v nemocnici a ked to oslavia s rodinou, no ak to niekto slavi s rodinou na tri krat, s kamaratmi na sest krat tak by som mu vlasy vyskubkala hlavne ak necha zenu doma s detickami a potom sa im tam natrepe natahany ako diviak 😒
svagor neslavil kym mal zienku v nemocnici ale az ked dosli domov - co sa mi zda na hlavu postavene ale ich vec no a ja som vedela ze jasne ze muz pojde s bratmi na zatah tak sme sa dohodli ze ostane spat u svokrovcov nech mi domov takyto nechodi nemusim ten krcmovy pach nad ranom a hlasne chrapanie ta istota je istota ze sa pekne vyspi a ze po ranajkach pride a dohodli sme si program 😉
az ked odchadzal mi napadlo sakra ides chlastat a co ked to pride? no nejak sme neriesili ved som novembrova 😉 😉 alebo nebolo uz casu na riesenie 😉
tak sli chlapi hyrit na druhy den si hovorim nebudim ho, vsak vstane sa ozve mal sa stavit na nakupe, o desiatej mi nedalo, mu volam nic, volam svorke tak ze ti len rano o siedmej domov dosli ze mozno okolo osmej len zalahli a ze su tvrdi ze isto mu nedovoli soferovat lebo isto by nafukal ale ze ho skusi zobudit nech sa mi ozve, ta jaaaak sa jej nepodarilo:/
o dvanastej som mu pisala sms ze o nakup som sa postarala ze nemusi riesit🙂
a on nic 😉
o jednej som muv olala a vynadala mu ze je nezodpovedny a nech si ostane pri mame do konca vikendu ze ho nechcem ani vidiet a este ma frajersky odfajcil ze co riesim...to ma vytocilo maximalne az som sa klepala od zlosti joj
este mi vypisoval pripite sms a robil si zo mna srandu odlahcoval situaciu, o druhej ho doviezla svokra a svokor nam priviezol auto, dosiel domov som skoro odpadla ked som ho videla 😀 to tak ked stary pnak prekona svoje sily 😀 😀 a mysli si ze ma osemnast a ze moze tak zurovat, siel rovno do postele a vstal az okolo stvrtej, sme sa vyhadali a ja jasna vec som revala lebo ja neviem kricat ked kricim hned revem a on ma ukludnoval ze nemam stresovat ze ma bude boliet brusko, ze mam pravdu ze je nezodpovedny ze on to tak neplanoval ze to tak vzislo a ze uz sa polepsi a bla bla bla, po polhodinovej scene ako s z filmu som sa ukludnila ale medzi tym so mu tiez kricala ze ci si vie prdstavit ako sa hnevam a ked nie ze mu to prirovnam k tomu ze keby mam ist rodit teraz tak nedovolim lekarom aby ho k porodu pustili 😉 😉 😉 😉 😉
teraz sa uz na tom smejeme ale vtedy som bola straaaaaaaasne nahnevana, on sa ale snazil cely vikend okolo nas skakal ked mu zacalo dochadzat co vsetko sa mohlo udiat a zzle mu bolo este cez tyzden, dokonca aj teraz ked sme boli v sobotu ockovi blahozetvat tak len pivko jedno male si dal a pripitok a viac nechcel hahaha, tak mu treba 😉
no uvidime co to bude ked porodim ja🙂
@pepinka79 aj ja tak nejak..my sme mali v maji to som bola vo 4mesiaci..ale tak ja som este o stvrtej tancovala aludia chodili a pytali sa ci este vladzem...no samozrejme ked som pod satami mala topanky ktore nemali ani milimetrovy opatok 😀 😀 a moj taky narubany aj s kamosmi...mikrofon v ruke, vsetci uz odisli a on hulaaakal do toho mikrofonu, total ho nezaujimalo ze ja som sa uz ulozila na stolicke a ze uz som len kukala a snazila som sa mu dat najavo nech ide spat..aj som sa pak zobrala do postielky bez neho...tak mu doslo ze asi by mal ist aj on a o pol hodku uz bol pri mne..lahol a za sekundu bol tvrdy 😀 😀 😀 😀 😀
@vlastusss veru treba si uvedomit chlapa nezmenime len sa musime naucit ako na neho 😀 😀
no isto to nejde dokopy znie to tak cudne ale zjest sa to da a hlavne to pomaha
kysla kapusta ma vela vitaminov a cesnak vyhana z tela bacily tak skus🙂
alebo len kup kyblik kapusty a jedz surovu a na obed si uvar silnu cesnacku nech smrdis az ku susedovi 😀 😀
@vlastusss tym, ze si odisla do postielky si mu zachranila dalsi zub 😀 😀 😀
@e.l.i.e.n.k.a jéj teda tak aspon si sa pobavila troška s budom 😀 no tak teda maličké je ok a to je podstatné 😉 ked to takto pojde dalej tak do porodu bude mat tak 3500 😉 akurát 🙂 ale o tom klistíre by som mu vedela povedat svoje... 😉 nech si to raz skúsi sám aký je v tom rozdiel a práveže v bolestiach to jedno neni bo ten vodný ti sposobuje dalšie bolesti...takže ja si tam donesiem dva a jeden poprosím nech dajú jemu asi 😀
tak teda pekný den aj tebe a bábatku 😀
@cistko noo ale ti poviem ze mi to dalo vela sil naucit sa ako na neho.nikedy mi to nejde ale stale rozmyslam az na nieco pridem 🙂 🙂
noo skor mi to ide tak osobitne...to ked mam chut na cesnacik idem za muzom a tak mu naznacim nejako spomeniem cesnak a on ze nedame si hrianky s cesnakom??heh...to len aby som nesmrdela sama...takze aj ted to musim tak spravit 😀 😀 😀
dobré ránko ženy, tak mi máme za sebou ubolenú noc, veľmi ma boleli kríže až do podbruška a prestalo až teraz ráno 😒 ale už nám je dobre, pustila som sa do raňajok 🙂
@weverka11 moja, je mi smutno, keď sa tak trápiš s tým svojím, že ťa tak nejako stále serie a ešte aj v sne 😠 😠 , ja by som ho takisto istý čas ignorovala, ľahko sa to vraví, no ťažko robí a ešte keď ti na ňom tak veľmi záleží a čakáte spolu babatko a on nie je schopný troška pri tebe stáť 😠 😠
@mikailla nooo, včera streda, zastrčkový deň 😀 😀 my namiesto ťuťuli muťuli sme s mm kukali Harryho Pottera
..no idem ešte papať, potom sa zastavím 🙂
@e.l.i.e.n.k.a fuuh isto hej 😀 😀 najzlatsie bolo ked sme sa na tom smiali a on mi povedal ze "este raz ma takto dobijes...." a keby ste videli tu tvar vaznu..ja som nemohla..tak som sa smiaaala 😀 😀 😀 😀
@pepinka79 esteze si mm nechala vyber, prvy a posledny krat 😀 to bola pepinkina stvorka, brusko uz bolo vidiet a 4 opilci, pohlad pre bohov 😀
@pepinka79 myslim, ze by mojej stacilo, keby sa cez nu tlacilo 3500g 😀 aj tak sa mi celu noc snivalo o nastrihu!!! mala som si ho dat spravit este pred porodom! 😀 mas pravdu s tym klistirom, kupim si ho v lekarni a ten hadickovy necham budovi, ale nenecham sestricku, urobim mu ho ja!!! 😀 ty mu potom prines YALku, nech pozna rozdiel 😀
@pepinka79 veru a to nechcite vediet ako sme sa zoznamili 😀 😀 😀 vcera som to kamoske hovorila lebo sme v pokroku-krtiske noviny take...no a sutazime o najsimpatickejsi mladomanzelsky par..no vies co nam to dalo napisat a nejako slusne to popisat, ze ako sme sa spoznali a tak... 😀 😀 😀 😀 tolko sme sa nasmiali
@vlastusss nemas zubate foto? 😀 😀 😀
@e.l.i.e.n.k.a no jasné,ved čo by ešte chcel lepšie ako má teraz doma? už nič lepšie mat nemože 😀 a kedže mu velmo dobre viem navarit tak si ho omotávam poriadne bo moj je teda velký papkáč 😀
no to vyzeralo fatk super ešteže som nemala nejaké velké bruško a skoro stále som len sedela za stolom tak to nebolo tak vidno teda ale ked som triezvym okom videla tie 4 opice no hotovo bolo zle aj mne už len z toho pohladu 😀 😀 😀
@vlastusss a to sutazite v kategorii Zabi ho a vypadni?! 😀 😀 😀
@e.l.i.e.n.k.a 😀 to by bolo keby sme to tam v porodke takto zvrhli a búdu znásilnili klistírom 😀 😀 😀
no mi hovor moja nezvládla vytlačit 3200 😖 tak som zvedavá na toto ale asi hned poprosím o nástrih nech sa neroztrhám jak arnold švarceneger ked si trhal tričko abo co 😕 radšej nech mám jednu čiarku ako z nej mat cencúle 😖 bo ked to bude po tatkovi ktorý má skoro 100 no hotovo..au
@e.l.i.e.n.k.a je to velka skoda, ale nemam ☹ 😀 😀 😀 tak ale ja na ten obraz nezabudnem..a na slova "ty si mi vybila zub! ty si mi vybila zub!" nevedela som ci sa mam smiat alebo miknut plecami ze "a co teraz"...ale tak mrzelo ma to , ale len chvilku..lebo potom sme pokracovali v hadke 😀
@pepinka79 takze mu zvacsujes brusko a skracujes nozicky, aby sa mu horsie utekalo 😀 v tom podniku boli urcite vsetci opiti a ty jedina triezva, takze ako opica si pre nich vyzera ty 😀 😀 😀 a o polnoci ta zacali vsetci hladat, ze kam zmizol ten vzacny druh 😀
@e.l.i.e.n.k.a ta kategoria asi nema ani nazov..to by malo mat daky iny nazov v skratenej verzii- vybi mu zub, a dufaj ze si ta vezme za zenu 😀 😀
@e.l.i.e.n.k.a ja som po tom uz ani nedufala a vzal si ma 😀 😀
@pepinka79 vlastusss urcite umlatila nejakeho pavuka botou a mm sa to zdalo taaaaaaaaak sexi 😀 😀 😀

@vlastusss ej tak to musite byt zaujimavy par hahaha ze polka zuba 😀 😀 😀 😀 som sa pobavila to by som chcela vidiet 😅 😅 😅
ale veru tak to je, raz dobre raz horsie tak to uz chodi, moj muz to vystihol ked sa mu kolega stazoval v praci ma cca rocnu znamost, sa zasnubili, aj cakali babatko ale mala mimomaternicove tak musela ist na precistenie ale svadbu i tak planuju aj byvanie ale on chodieval isty cas do prace taky smutny nestastny ze to nieje take ako si predstavoval, take idelane ako si vysnival a muz mu vravi a si ty idealny? a on no jasne ze nie tak co sa cudujes? nikdy to nieje idealne, raz si hore raz dole, raz je dobre raz zle🙂
my sme si s manzelom tiez prezili kriticke obdobia ked sme po sebe vrestali kricali ublizovali si slovami skaredymi a to sa hovori ze siedmy rok je kriticky ten nas bol prvy manzelsky 😀 😀 😀 kymsme si na seba zvykli 😉 a potom bolo uz len dobre, teda je aj zle al uz to neriesime s takymi horucimi hlavami ako niekedy 😀