icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

mikailla
28. okt 2010

@weverka11 dobre mu davas pocitit vcerajsiu chybu... urcite to uz olutoval..... 😖
@lubica69 ahoj,ja som citala tuto temu od zaciatku a v tom case tu boli baby ktore sa zamkli uz. Ale gratulujem ze si v 8t a dakujeme uspesne dobojovanie aj Tebe 😵

vlastusss
28. okt 2010

jaj babenky...moj chlap ma v sobotu narodkyyyy...som mu chcela piect len tortu, ze darcek dostane o par tyzdnou a to ma o darcek postarane na dva roky dopredu 🙂 no problemik je ze som chcela piect take torzo tela ale nie take sexi, ale take s bruskom, a na to brusko pak nieco napisat...lenze my mame taku hlupu ruru, ze sa tam normalny plech, normalneho rozmeru nevôjde, len taky malicky... ☹ tak som chcela ze kupim hotovy korpus ale tu ho neviem nikde zohnat....jaaj uz mam zas velku hlavu co vymyslam.... ☹

bamarama82
28. okt 2010

@weverka11 moj ked vidi ze som oduta a nechytam sa tak sa vyberie von...takze radsej zvazujem lebo by sa mohlo stat ze pride az druhy den aby mi to vratil...
@vlastusss to ja nechcem aby moj mm gauc nicil ked sa pod vplyvom prehadzuje, predsa bol velmi drahy tak nech ho nenici...

k tej novej teme-tak ju zalozime ked prva z nas porodi??? a tuto zrusime uplne aby sa nedala ani citat? lebo mikaila spominala ze jej kamoska sa sem obcas chodi kukat, ze mikaila, tusim tak to bolo. no mna by porazilo keby ma tu niekto spoznal a my tu o suskach a bradavkach rozkladame...

bamarama82
28. okt 2010

@vlastusss korpusy v kauflande, ale len rovne...jedine ze by si si naskladala do pozadovaneho tvaru...alebo si upec v pekaciku mensom, a potom si vyplnis tym piskotom misku malu aj s kremom...

bamarama82
28. okt 2010

@mikailla ono je na houby ze ja som stale sama, nemam koho zavolat ani aby ma zaviezol tak sa vozim sama kade tade... ale nemam s tym zatial problem, horsie bude ked budem rodit... ale tak aj taxik v najhorsom...len neviem kam---do kt.porodky to je naj naj problem.

weverka11
28. okt 2010

@vlastusss alebo sprav torzo normalne a brusko z krtkovho dortu 😀

lennka79
28. okt 2010

@bamarama82 na druhej strane nech si pozerajú ved nič zle sa tu nedeje, nikoho neohovárame svokry neriešime a šušky máju všetky nech si čitaju 🙂 😎 🙂 😎

weverka11
28. okt 2010

@bamarama82 @lennka79 @mikailla mi tu cumákuje do monitoru, dneska ani slovo, zajtra uvidim podla potreby, ale ideme k babke s našimi, takze dojdem az vecer, takze mozno tiez nic...

bamarama82
28. okt 2010

@lennka79 no ale nieco je predsa trosku intimnejsieho charakteru, teda podla mna. keby si stary precital ze sa tu na neho stazujem tam ma dorazi

vlastusss
28. okt 2010

@bamarama82 no my tu v tomto meste kaufland nemame ooch..este som rozmyslala ci v pekarni nemaju..lebo v bille som nasla ale len take okruhle..nvm 😒

vlastusss
28. okt 2010

@weverka11 😀 no uz som rozmyslala aj tak nejak ze to nejako skoombinujem alebo co...jooj taka som bola nadsena ze bude mat daku speci torticku a ted mam hlavu v smutku ze mi to nevyjde..ale musim nieco vymysliet! 😀 aj ked sem tam si nezasluzi

lennka79
28. okt 2010

@bamarama82 mm by sa na kona ani nikdy nedostal a ani nevie ako sa to zapína neberiem ho sem, sem tam mu ukážem albumy s vecičkami ake doma mate a už ho aj posielam pri telku,

vlastusss
28. okt 2010

babenky tu temu by sme mohli zalozit ked to jedna z nas uz bude mat za sebou... 🙂 a tuto pak zamknut..ja som tu este nestihla popisat tolko veci a hlavne take veci ako vy 😀 😀 ale myslim ze by nebolo od veci zamknut ju 🙂

vlastusss
28. okt 2010

@bamarama82 ja zase neznesiem ked vypije co i len jeden pol decak..lebo mne to strasne smrdi..takze by som sa nevyspala a na tom gauci by som sa trapila ja 😒 takze to radsej necham na nom 😀

vlastusss
28. okt 2010

😨 😨 😨 😨 😨 môže sa dieťatku v brušku čkať aj viac krát denne???? 😨 😨 😨 😨

bamarama82
28. okt 2010

len ked zacneme rodit kto ju bude zakladat...co? tak zatial vymyslite nejake pekne nazvy sukr.temy...

mikailla
28. okt 2010

@bamarama82 no to ti verim ze to mas na houby ked si sama,uz by si mala vybrat tu porodku,ked bude treba aj ten taxik vyuzit.... ja som zatial tiez sama v noci,a ked som mala tie hnacky a krce tak som mala iny stres ze som sama doma 😒 nebude mat tvoj muz dovolenku teraz okolo terminu?aby bol po ruke?

kraviatko
28. okt 2010

@mikailla no ja som povedala mojej lekoške, že pekne na termín 😀 😀 😀 , len ona mi povedala, že nech sa "neopvážim príst o týždeň do poradne" 🙂 😀 🙂

bamarama82
28. okt 2010

@mikailla nebude, bude mat volno az ked sa narodi male, teda uz ma naplanovane ale nepamatam si kedy, dufam ze sa to nebude prekryvat s mojou mamou... ta si tiez skusa vybavit dovolenku. radsej by som ju mala prvy tyzden a jeho druhy. tak uvidime

kraviatko
28. okt 2010

baby Vy píšete jak z rýchlika 😀 , šak som si nachvíľu odskočila za dcérou sa akože pohrať /a to som sa zvalila na jej malú posteľ 😅 / a vrátim sa a neviem sa zorientovať 😝

mikailla
28. okt 2010

@kraviatko tak plan mas na termin 😀 😀 no som zvedava ci potiahnes do terminu 😀 😀
@bamarama82 aha,a mamina byva delko ? No mas to celkom dobre naplanovane,len skoda ze nemas po ruke nikoho keby ta chytilo..... 😒

Musim sa dokopat ist ozehlit to pradlo lebo aj ordinacia zacne a tu budem stale sediet 😀

bamarama82
28. okt 2010

@mikailla no plany boli len sa pomenili, a dost v dolezitych veciach, z coho som teraz uz na prasky... mozno mama dovcu ani nedostane, a muzovi to volno vyjde na ten cas co budem v porodke, co je dost o nicom, lebo miesto toho aby bol so mnou tyzden doma, bude tyzden v liehu kym budem v nemocke 😀
vsetci su daleko, mama 90km, a muz 70km

kraviatko
28. okt 2010

žeby som išla aj ja žehliť ??? chce sa mi ?? asi nie 😒 , idem sa zvaliť na gauč a budem čumieť na telku ... tak zatím čafte

danielita13
28. okt 2010

@bamarama82 ja som na tom tak isto, muz na tyzdnovke mama podnika tak si nemoze zobrat dovol. jedine ze by odskocila vecer, co mi asi velmi nepomoze a svokru mam chvalabohu 140 km daleko, ale ona uz mi povedala ze ona by sa to bala chytit take malicke, hlavne ze mala dve deti, tak sa budeme musiet s tym popasovat asi same ☹

bamarama82
28. okt 2010

@danielita13 no asi tak... a vlastna mama je ine ako svokra . moja pomoze co sa da ale chuda nema kedy, do 8mej byva v robote

danielita13
28. okt 2010

@mikailla akurat som si precitala ze cakas Ninku, keby ten nas chlapcek bol dievcatko tiez by bola Ninka
🙂 🙂

danielita13
28. okt 2010

@bamarama82 ved aj moja vypiplala segre obidve deti, Adelku aj Branka, segra bola u mamy skoro4 msiace, a potom si mama otvorila obchod a uz je tam od rana do vecera a nechcem aby zavrela obchod na tyzden, ale tatino si vybavuje dovolenku, dufam ze aspon on ma nenecha v tom samu ☹ a pravdu radsej sama ako s svokrusou

bamarama82
28. okt 2010

@danielita13 my v rodine ziadne deti nemame, ja som nikdy ani dieta na rukach nedrzala tak to bude zaujimave, mame doverujem uplne, ale nemam sa ani koho na co opytat, sme s mamou same

weverka11
28. okt 2010

@bamarama82 @danielita13 no moja mama bude mat teraz novu robotu, takze neprichadza do uvahy a mm si vybaví hned jak dojdeme z porodky aby bol aspon tyzden doma, ale momentalne neviem, ci ho vedla seba znesiem... teraz odlezel do tesca pre chlieb, chvala bohu, lebo sa nemozem na neho ani pozriet. a svokra so svagrinkou su doma, takze keby nieco, tak pomozu oni...
boze baby poviem vam, ze ked mi bude este dva tyzdne kazdy den takto nahovno a take krče budem mat, tak nebudem mat silu ani na porod... dnes ma fakt este spodok a krize neprestali boliet a teraz na vecer sa k tomu pridavaju zas aj posličky.... jooooj, to určite ta nervozita.... pojdem si vecer zas lažkat do tej vodičky teplej, to jedine mi pomaha...

klara78
28. okt 2010

Mám 18 dní do termínu.. Môj prvý synček sa mi narodil 18 dni pred termínom, tak som nervozna či to tiež už každým dňom nepríde..