icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

weverka11
28. okt 2010

@pepinka79 čo si..... nič, ani píííp.... jeziiiiiiiiiiiiiiiiiis idem ja do tej vody lebo tu zdechnem... potom napišem či pomohlo, ked nenapišem je to jasné...... 😝

bamarama82
28. okt 2010

este ze ste toho moc nepoôpisali kym som bola s havom. novembrove strely 2010, to by mohlo byt

bamarama82
28. okt 2010

@klara78 my vraj budeme mat mensie babo, to mi povedal jeden dr. a moj gyn povedal ze je o tyzden vacsie /len podla hlavicky/ tak si potom mozem vybrat

mikailla
28. okt 2010

@bamarama82 ja som na tom tak isto ako pises Ty,ze v rodine nema nikto dieta a ani som ziadne na rukach nedrzala,ked neratam uz take 2r.na 5 minut. no a ozaj svokra sa nechysta ku Vam na tych par dni ak to nevinde tvojej mamine?
@danielita13 tak budete mat druhe Ninku nie ? 🙂 mne kazdy hovori ze by take meno nedal,no nech sa kazdy stara o seba 😠
@weverka11 ja si prosim foto toho vasho sprchoveho,vvobec si neviem predstavit ako sa tam napchas 😅 😅

klara78
28. okt 2010

@bamarama82 oni tie terminy strielaju od buka, v poradni som teraz bola s jednou čo jej povedaly o3týždne rozdielny termin... a vyber si... Mne povedal že velkostou zodpoveda o 2týždne skôr tak preto som pripravená, a poslíčky mam už týždne.

bamarama82
28. okt 2010

@mikailla ano aj ja chcem foto sprch kuta ale aj s weverkou v nom,
@klara78 aj mne to pride tak ze od brucha strielaju

danielita13
28. okt 2010

@mikailla ja ked so zistila ze som tehotna, hned som vedela ze to bude Nina, aj manzelovi sa meno strasne paci, a v 5 mesiaci nam povedali ze to bude chlapcek tak sme dva mesiace vyberali meno, ja som chcela Matuska,ale uz ich je vokol tolko, a nakoniec sme sa zhodli na Lukaskovi, ale ak bude druhe tak NINA to je krasne meno nenechaj sa znechutit, v rodine mame Valentinku a vsetci ju volaju Vaľa, Annabelku Aňa, a Magdalenku Maňa tak Ninu uz nik nemoze spotvorit 🙂

weverka11
28. okt 2010

no voda pomohla tak napoly, trosku su slabsie, ale furt tlaky....
@mikailla tak to by si sa nasmiala, hlavne keby som tam seba odfotila 😀 to je vázne vtipný pohlad, stací ked si predstavís rozmer 90x90 a este tam je vo vnutry sedatko v rohu tak 20x20 a ja .... len pupek a bradavky mi z vody trcia 😀 no a nohy, tie mam vylozene na stene 😀 potom mam este jednu polohu, ze ovinutá okolo toho sedatka a skrčená 😀 a tieto dve striedam 😀 😀 haluz

pepinka79
28. okt 2010

mne naštastie termíny sedia zhruba rovnako rozdieli sú v troch dnoch tak pohodka ...tak aspon zhruba viem kedy to príde 😉 aj pri prvom som mala rozdiel od 7. až do 15.a narodil sa 10teho..ale plodovka odtiekla už 8meho...tak aj terz čakám okolo termínu .. 😉 no veverka v kúte 😀 😀

bamarama82
28. okt 2010

@weverka11 to foto by som si kukla...
ja uz neviem co jest tak zas zemaky v supe

pepinka79
28. okt 2010

@weverka11 počkaj rozmer 90x 90 akože ty, či ten kút 😀 😀 😀 no tak to máš prešpekulované dobre dve polohy v kúte 😀 😀

weverka11
28. okt 2010

@pepinka79 no veru ja mam tiez take asimetrické 😀 😀 meter na vysku meter na šírku 😀

@bamarama82 si nerobte srandu s tymi fotkami, lebo to fakt odfotím a tak sa budete rehotat ze zajra vsetky na príjem do porodky....

weverka11
28. okt 2010

@pepinka79 ide vam kablovka??? nam uz pol hodinu iba sumilek a zrnilek....

pepinka79
28. okt 2010

@weverka11tak škoda že sa neuvidíme ako bruchaté to by sme vyzerali ako dve malé pivká 😀 😀 😀
no a na porodke si budú myslet že sme všetky dostali asi rajský plyn a nebudú nám chcet dat epi tak to radšej nerob s tou fotkou 😀 😀 😀

pepinka79
28. okt 2010

@weverka11 ty brdo nejde 😀 😀 ale preto že my máme anténu 😀 😀 😀 a tam len sedem programov 😀 😀

weverka11
28. okt 2010

@pepinka79 sak dojdzi na kavu, nemas to daleko, problééém? ti spravim caj ked kavu nepijes. mam aj feniklový 😀
ked sedím, tak mi brucho robí nad šuškou previs 😀 jak tým tučným luďom 😀 😀 😀 sranda...

aaaa kablovka uz naskočila 😀

bamarama82
28. okt 2010

@weverka11 my mame murovany sprch kut a ked sa chcem dat do poriadku tak si sadnem na taku bandasku z velkeho persilu a na nej sedim a holim si nohy ale to moj mm nemoze vtedy

weverka11
28. okt 2010

@bamarama82 😀 tak to je tiez dobre 😀 my mame taky ten s umelou vanickou a sklenenymi zatahovacími dverami, taky polkruhový.

pepinka79
28. okt 2010

@weverka11 jáj moja šak bych došla ale ked mám stále toho malého čerta za zadkom 😀 😀 a s ním dojst nechcem bo by si si rozmyslela že chceš deti 😀 😀 😀 ale tak možno sa ešte stavim ked bude čas a malý bude na varúvke a tvoj muž ked bude na tréningu abo zápase 😉 ten feniklový uf ja si donesiem radšej ovocný šak nemožem ti tam narobit hned na poprvé rošambo 😀 😀 😀
mne pekne ešte stojí to bruško,ešte neprevísa 😀 😀 😀

pepinka79
28. okt 2010

jáj ako ma bolia bradavky už sú úplne nažhavené na mliekaren 🙂

bamarama82
28. okt 2010

baby tak zalozim novu temu sukromu ale neviem staoe nazov co dame Novembrove strely 2010?

weverka11
28. okt 2010

@pepinka79 sak ja mam aj ovocné, co som volaký sedlák? 😀 a mam aj prieduškový, heč 😀 dojdi kedy chces aj s malým, neni problem.... zajtra nechod, idem k babke 😀 jeezis mm sa ma furt pyta ci nieco nechcem, kupil mi jogurt, taky ktory najviac lubim a ja furt ze nechcem od neho nic, odisiel teraz von so psom a prvé co bolo, rýchlo do chladničky a uz som ho aj zošrotovala 😀 😀 😀

danielita13
28. okt 2010

@bamarama82 mne to nejak uslo preco novu temu? 🙂

danielita13
28. okt 2010

@weverka11 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ty si cislo 😀 😀 😀 😀

velika1
28. okt 2010

@pepinka79 Dr. nechce povedat???? tak to je divne, nas sa pytal, ci chceme vediet....ak to chces vediet, si myslim, ze by ti mal povedat, ved je to tvoje pravo....no ked to na mna pride, tak holt, asi len sanitku volat....rodinu nemam v okoli, ani sa nejako moc nestykame:( ale co uz....jaaaj...maly ma zase stikutku a poriadnu aj lonova kost ma zase boli, uz mi to poriadne zacina liezt na nervy🙂))

bamarama82
28. okt 2010

@danielita13 lebo sa tu pisu hovadinky o suskach, vytokoch, bradavkach atd a nemusi to kazdy citat... a uz finisujeme tak sa moc bab asi neprida...

velika1
28. okt 2010

@pepinka79 moje tiez🙂) z jednej mi dokonca uz aj taka hustejsia tekutina vyteka, ale nie stale...

velika1
28. okt 2010

ozaj baby a ake caje pijete teraz? ja som zvyknuta len na zeleny a citronovy, to sa teraz vraj nesmie, a take tie s vyraznejsou vonou ja veru nemoozem, zvykne ma z nich napinat...a ovocne su na mna moc sladke...ach jaj nemam to ja veru lahke...takato fajnova som ja🙂))

pepinka79
28. okt 2010

@velika1 no nechce...tak ale už som si zvykla na to že sa to dozviem až na porodnej sále hlavne nech to všetko dobre dopadne a sme zdraví 😉 moje už dvakrát dneska štikútalo a ked ho nepretočím rýchlo dolu buškom tak snád už dneska nebude bo ked sa rýchlo otočím a je dolu hlavou tak vtedy to na neho príde.. 🙂 ja mám na štastei okolo seba dost vela ludí čo by ma zaviezli tak som kludnejšia aj keby muž nebol práve po ruke 🙂
@bamarama82 tiež si mylsím že by sme to mali uzamknút nech sa možme rozprávat bez nejakých obáv že kto všetko to číta...

weverka11
28. okt 2010

@velika1 keby sme nemali papat a pit vsetko co sa nesmie, tak umreme hladom a smadom a nase deti budú potom z realneho sveta tak vystresované, ze budu mat samé alergie, zapchy, hnačky..... A to som nepočula že zelený sa nesmie, ved to je najlepsí antioxydant, ja si myslím ze ked ho nevypijes 3 litre denne, tak neni problema... ja striedam vsetky, akurat som nikdy nesladila a teraz si viem dat do cajíka medík...