November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@pepinka79 to je super, ked mas blizko seba oporu...ale uz som si zvykla...vzdy som bola samostatna, takze uz to nejako tragicky neberiem...no ten moj krpec maly stikuta niekolkokrat denne a teda poriadne🙂) dr. mi tvrdil, ze to nie je stikutka ale ze su to automaticke pohyby koncatin...no neviem veru, som sice prvorodicka, ale toto mi na kopance veru nevyzera....kopance su teda poriadne🙂 ten nas betarisko maly to teda vie🙂))
@weverka11 no ja sa snazim aspon 1 zeleny, toho sa neviem zriect🙂) no a potom bylinkove, ale tiez pozeram ake....snazim sa to obmedzit, teraz ked uz nie je teplo, pijem skor dzusy, co som moc v lete nepila....ale take ake odporucaju, ze feniklovy a tak, tak to teda fakt nemoozem....ja si cajik vzdy sladim medikom...od kamosa beriem domaci, nekupujem....
baby tak dajte nejake navrhy este
@weverka11 ešteže ti ho doniesol,dobre vedle čo robí ten tvoj 😀 😀 neviem ,ja síce zelené čaje a tie bylinkové nepijem ale tak myslím že terz už to neni nič čo by bábu malo uškodit....ved už sú vyvynuté dobre....takže si mylsím že načo máme chut treba si dat ....akurát tie čo máme stále záhu my to musíme oželet 😉 ja papám len dvakrát denne a aj tak mám v noci záhu tak cucám malox 😝
@velika1jasné zvládneš to aj sama ved my ženy sme stavané na horšie veci 😉 teda to máš dobrého doktora ked nevie čo je štikútka a čo kopance 😀 😀 ak to trvá 5 minut tak pochybujem že to kope a kor ked to ide od chrbátika a nie od noch 😀 😀 😀
@weverka11 podla mna do chladnicky pojde, kedze vie, ze je to tvoj oblubeny, ale nepovie ti co zistil, ze si ho zjedla..ale bude rad, ze ti urobil radost a mozno bude teraz on ocakavat, ze sa budes liskat, kedze si ho zjedla 😀 takze cica? 😉
ja som vymyslela nový výraz - HYPERTEHOTENSTVO - to mám, som to vymyslela, tak to musím mat... neviem si inac vysvetlit tie moje stavy, furt posličky, debilita sa furt zhorsuje,chute mi posledný týzden zacali uplne neuveritelné, mléééka mám, ze vcil som si odstrekla, jak som mala prsia plné jak demižóny a ma boleli a človeče čuduj sa, ale fakt tam toho bolo dost... ja som tehotná proste nejak moc....
@pepinka79 papas 2x denne..ale kolko toho zosrotujes? mne na zahu pomaha pivko, vecer si doprajem nealko 😉
@bamarama82 ja by som dala November-uz sme mamicky alebo nieco take,ved v podstate o niekolko dni mamicky aj budeme tak bude pekne zacat temu porodmi a poslednymi pocitmi z tehotenstva......
Ja som taka smutna 😔 😔 tak asi pred tyzdnom sa len svokrovci pytali,ze kedy budem rodit a dnes svokra napisala sms ze ako sa bude volat maly ☹ bud to ja len berem tragicky alebo maju na haku si pamatat take veci ako meno ich vnucky a termin porodu ☹ ☹
@e.l.i.e.n.k.a a ked uz pojde do tej ladnicky, mohol by mi doniest tie zavarane jahody...
@mikailla z toho si nic nerob, mna svokra minuly tyzden vytocila vetou: A to vážne dáte toho gregora, či ste si to rozmysleli?????? povedala som jej ze neviem, ze uvidime po porode....
ach tie svokry... baby moc mi nepomahate s tym nazvom temy
@weverka11 ja ked sa porovnam s tebou , tak ja asi ani tehotna nie som, uplny opak, ziadne poslicky, prsia 0 bodov, chrbat ma neboli maly kopne par krat za den akurat tie chute mame asi rovnake, chvilu sladke, potom slane, potom masko a potom jablcko 🙂
@mikailla to mas lepsi prpad moja, mne moja 😝 "milovana" 😝 svokra vola kazdy tyzden, ako sa mam ako ma ona stresy a nemoze spavat l z mojho tehot. a ze sa mi blizi termin ablablabla
@danielita13 tebe je... jooj ja uz mam pocit, ze sa len stazujem, ale zasa, komu sa postazujem, ked nie tu.....
@bamarama82 tak nejaku daj a my budeme spokojné, trebars novembrové zázraky 2010 a je... ved to je jedno...
@weverka11 moj milovany dedko sa volal Gregor 🙂
@weverka11 len sa postazuj ulavi sa ti 🙂 🙂 🙂 len ja mam potom pocit ze som nejako malo tehotna 😀 😀 😀
@bamarama82 tak ziaden privlastok,jednoducho November/10 alebo November 2010 tie zo sukromnej sa volaju Novembrovky 2010 -sukromna takze sa to bude rozlisovat.
@mikailla
@bamarama82 napíš "novembrové šušky" 😀 😀 😀
@mikailla a este mi povedzte ako sa ja potom mozem dostat do tej elitnej sukromnej skupiny? ked sa zamknete asi mi budete chybat. ☹
@danielita13 no moja akože svokra k nám často nechodí "chvalabohu" je už staršia a trošku šiši 😀 , ani si nevoláme len keď volá s ňou muž tak ma dá pozdraviť a ja ju, že zo slušnosti 😀 , ale inak k nej nemám žiadny vzťah, chodím k nej tak maxim´álne 3x ročne a veru mi to stačí ....pretože ich domácnosť vôbec nefunguje .... ja sa tam zle cítim ... 😒
@kraviatko presne tak to bolo aj u nas len som zo slusnosti povedala ze ju tiez pozdravujem, ale co som tehotna vypytala si moje cislo, po 6 rokoch co som jej nevesta a vyvolava, ale ona je taka kopa stresu a vzdy ked dovolame mam vycitky ze som tehotna, lebo ona ma kvoli tomu stresy 😠 😠 😠 😠 😠
@weverka11 no ale tak ty mas kamaratsky vztah s nou nie? tak to nemyslela asi v zlom ... 😅
@danielita13 😀 😀 suciti s tebou 😀 😀 nahodou to je mile,podla mna lepsie ako keby nevedela ani v ktory mesiac mas rodit 😒 som z toho nestastna. 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔
takze zalozila som novu temu som vas tam par napisala, lebo este neviem ako tam ludi pridat...tak skuste sa zapojit
@kraviatko ze sisi som sa zasmiala ze mi aj chipsy zabehli 😀
@danielita13 aaale Ty tapka,ved tam do tej sukromnej pojdeme vsetky co sme tu v tejto skupineeee 😵 😵 😵
@danielita13 no mne nevolá lebo ona ani nevie obsluhovať mobil, má 67 rokov, a vždy keď prídem tak hovorí tie isté historky 😅 🙄 dookola a mne to ide porádne na nervy 😠 a svokor ten je najradšej v krčme... takže ako som písala im to dlhé roky nefunguje a ja tam radšej ani nechodím 😒

@bamarama82 ak niekto nenapíše ešte nejaký nápad tak daj tie strely...