November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ollako hej jasne to chapem, ja pojdem tiez cisarskym na 100%
a ty si ako rodila Timotejka ak sa mozem opytat? je mi luto, ze je anjelik 😔 , teraz bude urcite davat pozor na surodenca 😉
ja som rodila prirodzenym sposobom, ale keby mi spravili v cas sekciu bol by teraz tu s nami a uplne zdravy... ☹
ale uz mam dopredu dohodnutu sekciu, normalny porod by som uz na psychiku nezvladla, a tiez uz nechcem nic riskovat...
misinn jasne chapem ta, drzim ti velmi palce 😉 a naozaj mi to je velmi luto, ja som nic take nezila, takze asi sa nemozem celkom vzit do tvojej koze (dufam, ze to ani nikdy nazijem), ale urcite viem, ze to je najvacsia bolest aku moze matka zazit 😔 , no v zivote sa aj taketo veci stavaju a traba ist dalej 😉 budem sa spolu s tebou tesit z druhej fazulky, bobacika 😵
baby co ste z BA a kde budete rodit? uz ste rozmyslali?
ahojte koceny 🙂
misinn , aj mne je luto co sa vam prihodilo, drzim palce nex je toto tehu bezproblemove a vlastne aj cely dalsi zivot, zasluzite si to 😵
ako sa dnes citite? mne je dnes pod psa 😒 zle od zaludka, hlava sa mi toci a to mam ist este aj na poobednu 😨
rpzhodla som sa ze pojdem zajtra gyn. nie az vo stvrtok. drzte palce. mam strasny strax 😔
olako ano ja som si to tiez povedala...akoze bolo to strasne mesiac zil ale vobec sa neprebral vies a predsa som s nim stravila nejaky cas ..no ale casom to bolo lepsie a teraz si len zelam aby vsetko dobre dopadlo...ty si sa nebala sekcie?
moncika, dakujem,
a z coho mas strach?
ja by som dnes stale jedla...
no ja sa bojim ci je vsetko v poriadku, mimule bola len bublinka.mam celkovo strax ci je vsetko v poriadku, ci bude srdiecko.
ja tu prave vyjedam zmrzlinu a zaxvylu budem banovat naco som ju jedla 😀
ja som este nebola u doktora idem az 12aprila ale to uz budem 8tt tak to by uz malo byt srdiecko
ty si este nebola vobec u dr. odkedy si zistila ze si tehu? 😕
misinn pre mna bol a sekcia vykupenim, ja som sa ani nestihla bat, ja uz som len chcela, aby tie kontrakcie konecne skoncili, mala som ich 48 hod a bola som total vystavena , no nechcem to tu rozpisovat, lebo su u aj take co este nerodili 😅
ollako, mne osobne to nevadi. mozes popisovat horory alebo rozpravky ja budem zosrata pred porodom aj tak 😅
moncika, mrcha mi meska uz viac nez desat dni a mamatesty mi vysli pozitivne..pred dvoma tyzdnami som bola u doktora a povedal ze som asi tehotna no nebol si uplne isty, ale povedal ze ak mi bude meskat tak som urcite..
ja som to mala tak isto, tiez potvrdil tehotnost ale vol len gestacny vacok.
tak gratulujem 🙂
ahojte babenky! ako sa dnes mavate? ja celkom ok, az sa to tu aj bojim napisat, lebo minule som pisala, ze nevolnosti mi polavuju a potom bum mala som ich naspat a ovela horsie 😀 😝
misinn, je velmi smutne co sa vam stalo a prajem vam aby teraz bolo vsetko v poriadku 😉 tiez nieco take nikdy nechcem zazit moja mamina si tym tiez presla, mne zomrel brat, ked mal rok a pol, ja som bola na ceste a taktiez mamina dvakrat potratila 😔 obdivujem ju dodnes ako to vsetko dokazala zvladnut
midsumergirl, tak to ozaj musela mat velmi tazke, urcite je este horsie ked ti dieta zomrie ked ma uz vyssi vek...mne dieta zomrelo po mesiaci zivota, bolo to tazke ale urcite tazsie to mala tvoja mamina....
dufam ze ja to uz nezazijem ....
ale tak ja som pozitivne naladena, nebojim sa 🙂 alebo mozno len trosku ake to kazda jedna si myslim ze mas aspon malilinky strach ci bude vsetko ok 🙂
misinn verim, ze vsetko bude naozaj ok aterz ti to vide 😉 ja obdivujem vsetky matky, ktore si takym niecim musia prejst a je uplne jedno ake je babetko stare alebo je este len v brusku, vzdy to je tazke 😔
Ahojte,
missin aj ja drzim palceky , aby bolo teraz vsetko na 100 %
tak ja mam v poslednej dobe neskutocnu komu, spim asi 20 hodin denne 😀
A co ma najviac trapi, je ta hrozne horka chut v ustach ☹ ☹ ☹ , cely den a celu noc a je uplne jedno , co zjem. Aj hned po umyti zubov.....preto mi ani nic nechuti. Dufam, ze to zmyzne.
A k tym vitaminom...ja beriem len kys. listovu.
dakujem vam 🙂 🙂
jaj ja by som bola rada keby mi nechutilo papat aspon by som schudla 😀 take dve kg by boli akurat
Ahojte kočky ja tu budem chodiť trošku menej kôli škole musím to ešte chvíľu vydržať 🙂
Dnes mi je hrozne od rána zle 😝 ale už som na intráku tak je lepšie , pôjdem si lahnúť trošku tak snáď pomôže 🙂
Zajtra už konečne domov veľmi sa teším 😵 idem k dr. na uvz už sa neviem dočkať 😵 😵 😵
Vy sa máte ako kočky?
ahojte.....mne je dnes trosku lepsie, stale nieco zobkam....ale cakam najvacsiu nevolnost navecer ako vzdy 😒
jej baby, som si vsimla, ze vacsina z vas je taka mladucka 😀 to je super 😀
joj baby... ta vy len pisete a pisete... 😎 a ja potom uz neviem, co som citala na zaciatku 😖
neviem ako to je s tymi vitaminmi, ja beriem len kyselinu listovu na predpis, kvoli razstepu, ktore malo moje babo... 😢 missin aj mne dietatka zomreli, az tri, a dve z nich som musela riadne rodit, ale mrtve... 😢 😢 😢
a porodu sa voooobec nebojim, uz som jeden zazila a tesim sa, kedy porodim dalsie, no zive a zdrave babatko 😵 ale tu bolest si viem stale dost zivo predstavit... 😖 nevadi, zvladneme 😎 vsetky 😀
dnes som bola na hematologii a zatial su vysledky v poriadku, krvny obraz v norme... nemusim si nic pichat... ta uvidime, co bude dalej...
pekny den vam vsetkym prajem, ja som teraz pri pc zjedla 4 veeelke hrianky s maslom, solou a paprikou, bo som bola straaasne hladna, ale nemam chut na rizek so zemiakmi 🙄
a holcicka ty mas 12 rokov??? 🙂 nemala si nick holcicka 123? si ho prepisala??? 😕
Inak baby ja som už pribrala 2kg vidno mi také mini bruško (foto v albume) stále len jem čokoláda,zmrzlina,včera jahody,dnes uhorky 😝 😝 😀 neviem ak to pôjde takto ďalej neviem,neviem ako budem vyzerať 😅
hviezdicka velmi mi je to luto, drzim ti palce , ab ti to uz tentokrat vyslo 😵
Nie nemám 12 😀 😀 17 nick mám od začiatku čo sem chodím tento 😉
fuu holcicka, som sa zlakla 😀 😀 a preco si sa hanbila za svoj vek? pohooooda 😅 , ved uz boli aj mladsie mamicky 😅 , napriklad ste poculi o tej 29 rocnej najmladsej babke na svete?????? 😕 😕 😕 😀 😀 😀
hviezdicka no to si robis kozy 😀 , tak to si vobec nedokazem ani predstavit, no to je holcicka oproti tomu stara ako Praha 😀

misinn neviem, lebo pri Petkov mi povedali, ak bude rozdiel rok a pol od porodu do otehotnenia ,tak by som mohla aj prirodzene tak uvidime, len asi by som nechcela prirodzene, nechcem aby to dopadlo ako pri Petkovi 😒 , nemala som lahky porod 😖