icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

lubica69
30. mar 2010

Petrus a tá materna je aj nejak rozdelená na trimestre?

jankaroy
30. mar 2010

Ahojte,
ste sa rozpisali ani nestiham sledovat. Vsetkym ktore prisli o babatko drzim palce aby to tentokrat vyslo !!!
Grelu nie si tu jedina ktora ma po 30tke. Ja budem mat v aprili 31. Holcicka drzim palce pri rozhovore s rodicmi.
Ja osobne si neviem predstavit ze by som mala dieta este pred 20tkou alebo 25tkou. Moja mama ma mala v 21tke. To by som psychicky nezvladla. Ale vtedy bola ina doba a dnes nie je nic zvlastne ked ma zena prve dieta po 25tke alebo 30tke.

kaminka1
31. mar 2010

ahojte!lubica drzim dnes palce, inak ja budem mat v maji 32,vcera mi bolo vecer zase tak zle, uz by to mohlo pomaly prejst ☹ ,a inak, ked vidim aky uprsany den sa rysuje, tak mi je do placu , moj synator sa uz hodinu pyta von, no nic pojdeme aj s dazdnikom

madeline
31. mar 2010

ahojte, vcera som bola na sone a mame srdiecko a 1,6 cm 😵

madeline
31. mar 2010

lubi - dnes sa drz a nech tam vidite machulku 😉

jankaroy
31. mar 2010

Ahojte,
dnes som strasne zle spala. Isla som spat az pred pol nocou, vobec som nebola unavena. O piatej som sa zobudila na WC a do siedmej som sa len tak prevalovala v posteli. Potom som este na hodinu a pol zaspala. Priserna noc.
Baby chcem sa opytat ako je to so zubarom pocas tehu. Mozu sa vrtat a blombovat zuby? Naposledy som bola u zubarky v decembri 2008 kedy mi robila stolicku a zacvakala som 6500 Sk. Ako je to teraz s cenami? Poradte please 🙂

jankaroy
31. mar 2010

Gratulujem madeline 🙂 🙂 🙂

madeline
31. mar 2010

jankaroy - v tomto ti ja neporadim, ale podla mna v tehu riesia len akutne pripady a asi bez injekcie. Ceny ma kazdy zubar rozne, zalezi ci ide aj cez poistovnu, alebo nie. Ale v tehu musis ist na prehliadku a to sa ti zapise do tehu knizky.

moniqe3
31. mar 2010

lubi: držím palce

madeline: GRATULUJEM včera som si už stihla večer pozrieť aj fotku.. krásne..🙂

jankaroy: v pohode sa môže blombovať...zo zákona ako tehotná máš nárok na dve prehliadky na začiatku a na konci tehu... a ak si mala rok predtým preventívnu prehliadku nemala by si platiť veľa iba ak chodíš k súkromníčke. Mne minulé tehu až 7blomb musela dať..

moniqe3
31. mar 2010

madeline: v koľkatom si presne tt? 8+5? či??

madeline
31. mar 2010

moniq - vcera mi doky vravel, ze som 7t+6d, takze dnes som 8t+0d a MK ukazuje zacate tyzdne, t. j. preto mam dnes uz 9tt

jankaroy
31. mar 2010

Vypadla mi na prednom zube blomba tak aspon to by som si chcela dat spravit. Minuly rok som na preventivke nebola a este k tomu mam aj sukromnu zubarku tak to budem zase cvakat peniazky. Moj muz ked pocuje slovo zubarka tak sa chyta za hlavu ze kolko penazi tam zase pojde. 🙂

ollako
31. mar 2010

ahojte, tak ja som doma od lekara a nasa fazulocka ma 96 mm a bilo nam srdiecko o 106 😵 , podla ultrazvuku som 6+6 a podla PM 7+2 aj my vypisoval knizku, ale nedal, mi ju vraj ked budu vysledky z krvi, som taka rada, ze som isla hned budem kludnejsie spavat 🙂

madeline
31. mar 2010

ollako - gratulujem 😵 😵 ja som tiez nedostala knizku, ze az nabuduce, ked pridem na odbery 29.4., ale fotku mam, to mi zatial staci 😵

grelu
31. mar 2010

baby gratulujem...idem aj ja dnes, tak dufam, ze budem mat tiez take dobre spravy ako vy 🙂

ollako...96mm nie je nejak vela?...ved to je skoro 10cm 🙂)

ollako
31. mar 2010

dakujem madeline, aj ja mam fotku, neskor ju pridam , na poradnu idem 28.4.

ollako
31. mar 2010

jasne grelu tak som sa na to pozrela lepsie na fotke a je to 0,92 mm no skoro som vas oklamala 🤐 😝 😀

madeline
31. mar 2010

grelu - vsetko bude v poriadku 😵 a tu velkost som si pri ollako neuvedomila, ale asi to malo byt 9,6 mm, resp. 0,96 cm 😀

ollako
31. mar 2010

no madelin ma uplnu pravdu, som trosku mimo z toho stastia, cele som to doplietla 😖 😀

me5
31. mar 2010

ozaj kedy sa chystate oznami to v praci? az ked bude tehu knizka?

madeline
31. mar 2010

ollako v pohode, bude aj horsie 😀

madeline
31. mar 2010

me5 - jedna kolegynka to vie a asi sefovi to budem musiet povedat skor, ako bude knizka, lebo ma chce poslat zaucat na ine oddelenie, ze ci sa mu to oplati, ked pojdem na matersku, ak s tym znova nezacne, tak az ked bude knizka 😉

me5
31. mar 2010

mna drahy tlaci, nech to poviem skor, ale to kvoli tomu, ze musim teraz chodit v nedelu vzdy od 20:00 do cca 0:30 do prace. a aj kvoli tomu aby stihal riesit nahradu, kedze my sme mala firma a ja mam dost vyznamnu poziciu pre sefa. tak neviem. som nalomena, ale nechcem nic zarieknut. na druhej strane bolo by fajn, keby ma sanoval.

madeline
31. mar 2010

me5 - ak mas korektny vztah so sefom, tak by som mu to povedala, aby si nasiel nahradu

ollako
31. mar 2010

me5 je to ciste na tebe ja som na materskej, ale aj to musim v praci oznamit, aspon budem chranena pred vypovedou 😅 ...pri Petkovi som to povedala dost skoro, kvoli tomu,ze ma chceli poslat do Mnichova na skolenie a nemala som iny argument, aby som nemusela ist 😝 , ja som toho nazoru, ze co sa ma stat, stane sa ...neverim velmi na povery 😉

me5
31. mar 2010

to hej, mame dost v pohode vztah, on sa o nas stara priam ako o svoje deti. 😀 fakt zazrak v dnesnej dobe

me5
31. mar 2010

druha vec je, ze ja vlastne zatial nemam ziadne potvrdenie od lekara ze som tehu a to tusim musis dolozit, ci nie?

misinn
31. mar 2010

ahojte, ako sa dnes mate? aj u vas je take zle pocasie? 😒

romy31
31. mar 2010

ahojte....tak ja som v brne a tu je hnusne...stále len tak mrholí 😠

ollako
31. mar 2010

pridala som si foto sona do albumu 😉 , romy aj u nas stale prsi 😖