November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Ahojte,
ste sa rozpisali ani nestiham sledovat. Vsetkym ktore prisli o babatko drzim palce aby to tentokrat vyslo !!!
Grelu nie si tu jedina ktora ma po 30tke. Ja budem mat v aprili 31. Holcicka drzim palce pri rozhovore s rodicmi.
Ja osobne si neviem predstavit ze by som mala dieta este pred 20tkou alebo 25tkou. Moja mama ma mala v 21tke. To by som psychicky nezvladla. Ale vtedy bola ina doba a dnes nie je nic zvlastne ked ma zena prve dieta po 25tke alebo 30tke.
ahojte!lubica drzim dnes palce, inak ja budem mat v maji 32,vcera mi bolo vecer zase tak zle, uz by to mohlo pomaly prejst ☹ ,a inak, ked vidim aky uprsany den sa rysuje, tak mi je do placu , moj synator sa uz hodinu pyta von, no nic pojdeme aj s dazdnikom
ahojte, vcera som bola na sone a mame srdiecko a 1,6 cm 😵
lubi - dnes sa drz a nech tam vidite machulku 😉
Ahojte,
dnes som strasne zle spala. Isla som spat az pred pol nocou, vobec som nebola unavena. O piatej som sa zobudila na WC a do siedmej som sa len tak prevalovala v posteli. Potom som este na hodinu a pol zaspala. Priserna noc.
Baby chcem sa opytat ako je to so zubarom pocas tehu. Mozu sa vrtat a blombovat zuby? Naposledy som bola u zubarky v decembri 2008 kedy mi robila stolicku a zacvakala som 6500 Sk. Ako je to teraz s cenami? Poradte please 🙂
Gratulujem madeline 🙂 🙂 🙂
jankaroy - v tomto ti ja neporadim, ale podla mna v tehu riesia len akutne pripady a asi bez injekcie. Ceny ma kazdy zubar rozne, zalezi ci ide aj cez poistovnu, alebo nie. Ale v tehu musis ist na prehliadku a to sa ti zapise do tehu knizky.
lubi: držím palce
madeline: GRATULUJEM včera som si už stihla večer pozrieť aj fotku.. krásne..🙂
jankaroy: v pohode sa môže blombovať...zo zákona ako tehotná máš nárok na dve prehliadky na začiatku a na konci tehu... a ak si mala rok predtým preventívnu prehliadku nemala by si platiť veľa iba ak chodíš k súkromníčke. Mne minulé tehu až 7blomb musela dať..
madeline: v koľkatom si presne tt? 8+5? či??
moniq - vcera mi doky vravel, ze som 7t+6d, takze dnes som 8t+0d a MK ukazuje zacate tyzdne, t. j. preto mam dnes uz 9tt
Vypadla mi na prednom zube blomba tak aspon to by som si chcela dat spravit. Minuly rok som na preventivke nebola a este k tomu mam aj sukromnu zubarku tak to budem zase cvakat peniazky. Moj muz ked pocuje slovo zubarka tak sa chyta za hlavu ze kolko penazi tam zase pojde. 🙂
ahojte, tak ja som doma od lekara a nasa fazulocka ma 96 mm a bilo nam srdiecko o 106 😵 , podla ultrazvuku som 6+6 a podla PM 7+2 aj my vypisoval knizku, ale nedal, mi ju vraj ked budu vysledky z krvi, som taka rada, ze som isla hned budem kludnejsie spavat 🙂
ollako - gratulujem 😵 😵 ja som tiez nedostala knizku, ze az nabuduce, ked pridem na odbery 29.4., ale fotku mam, to mi zatial staci 😵
baby gratulujem...idem aj ja dnes, tak dufam, ze budem mat tiez take dobre spravy ako vy 🙂
ollako...96mm nie je nejak vela?...ved to je skoro 10cm 🙂)
dakujem madeline, aj ja mam fotku, neskor ju pridam , na poradnu idem 28.4.
jasne grelu tak som sa na to pozrela lepsie na fotke a je to 0,92 mm no skoro som vas oklamala 🤐 😝 😀
grelu - vsetko bude v poriadku 😵 a tu velkost som si pri ollako neuvedomila, ale asi to malo byt 9,6 mm, resp. 0,96 cm 😀
no madelin ma uplnu pravdu, som trosku mimo z toho stastia, cele som to doplietla 😖 😀
ozaj kedy sa chystate oznami to v praci? az ked bude tehu knizka?
ollako v pohode, bude aj horsie 😀
me5 - jedna kolegynka to vie a asi sefovi to budem musiet povedat skor, ako bude knizka, lebo ma chce poslat zaucat na ine oddelenie, ze ci sa mu to oplati, ked pojdem na matersku, ak s tym znova nezacne, tak az ked bude knizka 😉
mna drahy tlaci, nech to poviem skor, ale to kvoli tomu, ze musim teraz chodit v nedelu vzdy od 20:00 do cca 0:30 do prace. a aj kvoli tomu aby stihal riesit nahradu, kedze my sme mala firma a ja mam dost vyznamnu poziciu pre sefa. tak neviem. som nalomena, ale nechcem nic zarieknut. na druhej strane bolo by fajn, keby ma sanoval.
me5 - ak mas korektny vztah so sefom, tak by som mu to povedala, aby si nasiel nahradu
me5 je to ciste na tebe ja som na materskej, ale aj to musim v praci oznamit, aspon budem chranena pred vypovedou 😅 ...pri Petkovi som to povedala dost skoro, kvoli tomu,ze ma chceli poslat do Mnichova na skolenie a nemala som iny argument, aby som nemusela ist 😝 , ja som toho nazoru, ze co sa ma stat, stane sa ...neverim velmi na povery 😉
to hej, mame dost v pohode vztah, on sa o nas stara priam ako o svoje deti. 😀 fakt zazrak v dnesnej dobe
druha vec je, ze ja vlastne zatial nemam ziadne potvrdenie od lekara ze som tehu a to tusim musis dolozit, ci nie?
ahojte, ako sa dnes mate? aj u vas je take zle pocasie? 😒
ahojte....tak ja som v brne a tu je hnusne...stále len tak mrholí 😠
pridala som si foto sona do albumu 😉 , romy aj u nas stale prsi 😖

Petrus a tá materna je aj nejak rozdelená na trimestre?