November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Ahoj, dievčatá.
Ste toho popísali ... 🙂
Ja tiež nemám žiadny papier, že som tehotná, ale vôbec mi to nechýba.
Ľubka, je mi to ľúto, že to vyzerá takto pesimisticky. ☹ Prajem ti, aby si tieto najbližšie dni čo najlepšie zvládla.
jkc3000, tak si skús niečo na nete naštudovať, čo prírodné by na tie tvoje baktérie zabralo, aby si nemusela užívať tie antibiotiká.
Ollako, Peťko si určite do leta zvykne inak zaspávať. Môj syn spí podľa slnka. Už pred zmenou času začal vstávať skôr (pred 6:00), tak aspoň že tá zmena času spôsobila, že teraz vstáva okolo 7:00. A večerné zaspávanie sa ani veľmi nezmenilo, tak som rada. Hoci tiež musím do neho niekedy aj nakričať, aby si uvedomil, že som sa už naštvala a prestal sa blázniť a snažil sa zaspať.
moniqe3, držím palce, nech sa ti to zlepší.
kaminka, na hrdlo:kloktať s hrnčekom teplej vody, v ktorom je rozpustená lyžička soli. Aspoň ráno a večer. Zaberá to. 😉 Alebo to isté s repíkovým čajom.
Mne bolo tento týždeň trochu lepšie, lebo som sa snažila aj v noci zjesť niečo malé a trochu sa napiť. Potom mi ráno nebolo zle. 🙂 Ale nemôžem povedať, že by to už prestalo, ešte tie pocity "na grc" mám dosť často.
Ale tiež do seba veľa tlačím a tak som rada, že váha aspoň že stojí na jednom čísle. 🙂
Pekne si ešte oddýchnite ďalší sviatočný deň! 🙂
ahojte baby!to je ale uprsany den, ja som muza aj so synom odprevadila nech idu polievat, oni sa cely rok na to tesia 🙂 ,a ja tu pomaly doma vyzieram, co chladnicka da, ale vecer je mi stale zle ☹ , je tu vobec niekto?
Ahojte, par dni som tu nebola lebo sme isli na chatu, bolo super aj sme si spravili gulasik a opekali 😀
moni, dufam ze a uz nebudu dlho trapit nevolnosti, mne je tento tyden uz ovela lepsie 🙂
ja dnes len oddychujem a muzik s chlapcami prave robia smotanovo piskotovu torticku, tak sa na nu uz tesim 😀
simisi, vitaj
ahojte 🙂
to ale mame sibacku uprsanyu, studenu 😒
tusim som moc kricala ze mi nebyva zle 😅 moja pazravost sa zmenila na nexutenstvo, stale mam neprijemnu xut v ustax, nepomoze ani caste umyvanie zubov. dnes nadranom ma tak pixlo pri pravej panvovej kosti ze som sa hned na to zobudila a utekala sa skontrolovat na wc ☹ xvalabohu vsetko v poriadku 😵
moncika tak to je fajn, že máš všetko ok 🙂 aj mňa teraz každé pichnutie naľaká 😠
a v piatok idem konečne k doktorovi tak sa strašne teším že konečne uvidím svoju bambuľku 😵 inak mne bolo doteraz len raz ráno zle, ale to len ma tak napínalo, nič strašné....ale ešte ani raz som nevracala 😀 ja mám nejaké bezpríznakové tehotnestvo, len musím veľa spať a piť inak nebadám žiadne veľké zmeny na sebe 😀 😀 no teda okrem toho, že sa aspoň raz cez noc zobudím a idem sa vycikať, čo sa mi predtým nikdy nestávalo 😀 😀
Ahojte kočky 🙂 možem sa k Vám pridať? Som si až teraz všimla, že je sú už novembrovky založené 🙂 13.3 sme si našli 1x po 4 mesiacoch //, ale bol to ešte taký malý duch, tak sme sa ešte moc neradovali a niekoľko dní počkali ( čo ak nie) a boli tam opäť //. Ale dostala som veľké kŕče, tak sme bežali k mojej doktorke. Potvrdila mi tehotenstvo, ale malinké ešte nevidela, tak mi predpísala duphaston-kŕče chvalabohu poľavili. No a teraz sa tešíme už z 1. fotky nášho maličkého, srdiečko už bije ako o život 🙂 až keď som ho videla biť, som si začala reálne uvedomovať to maličké vo vnútri...
Ahojte baby.....ale ste tu toho popisali odkedy som tu nebola 😀 ......chcem sa opytat aky mate nazor na farbenie vlasov v tehu? Idem na svadbu a nutne by som potrebovala melir, tak co si o tom myslite? Niektorí vravia, ze to vobec nevadi, niektorí, ze to moze poskodit plod....tak ja uz fakt neviem co mam robit......
Inac uz teraz papam trosku menej, ked sa najem, tak mi je potom tak tazko na zaludok......a tiez som uz pribrala.......
Tak sa vsetky drzte..... 😉
ahoj jeinabe 🙂 ja som počula, že to absolútne nevadí... kamarátky si farbili vlasy normálne ako vždy a všetko bolo OK 🙂
Ahojte Vítam nové tehulky Zopka ďakujem krásne Jeinabe farbenie by vadiť nemalo Ja som sa tiež melírovala počas tehu a všetko bolo Ok Držím palčeky na svadbu Moni držkaj sa Nech je čím najskôr lepšie
Ahojte,farbenie naozaj vobec nevadi,vsetko bude v poriadku.Baby,ked som mala poslednu ms 21.2 a prvy pozitivny test /ducha/ 22.marca,23.3 uz bola normalna druha ciarka,ze 8.4. by sme mohli mat srdiecko.Zblaznim sa z tej neistoty 😒
Simisi no ono je to individuálne Niekedy je už srdiečko v tom 4tom týždni inokedy neskôr Tak len kľudne choď a uvidíš Držím palčeky
Dakujem za povzbudenie,musim verit ze tentokrat to uz bude v poriadku.Pri poslednom tehu srdiecko bolo 6/5 a vsetko ok a v 11tt uz akcia nebola.Budem mat nervicky pri kazdej jednej poradni.Snazim sa na to nemysliet,ale nejako mi to nejde 😒
Simisi nebojkaj Držím veľmi palčeky
ahojte babenky, tak mna caka zajtra posledny pracovny den a potoooom mesiac volno 🙂 😀 jenaibe no ja dufam, ze sa vlasy mozu farbit, ja sa totizto 17. aprila vydavam a ja si musim, lebo mam strasne odrastenu farbu..inak ja som v celku ok, zle mi nejako nebyva, ale zase ani chut do jedla az tak nemam. baby ja si nasrdiecko este budem musiet dlho pockat , ja mam prvy skan az 11. maja 😖 teda iba ak by som nejaky vybavila na slovensku..radsej si este zajtra zavolam aspon ake boli vysledky z krvi a zmocu, nech mam srdce na mieste 😉 dobru nocku
farbenie vlasov...ja sice nefarbim ale niekde som citala lebo ma to zaujimalo, ze sa to moze...ze dnesne farby maju ine zlozenie
to pichanie v podbrusku...ja som mala 2dni take neprijemne jednostranne pichanie, tak som sa na to na pytala a gyn vravela, ze je to natahovanie vazov maternice...potom som to iste vysvetlenie nasla aj na nete, tak ma to celkom potesilo 😉 ze je to normalne
vsetkym prajem nech sa vam dari a babetka prospievaju 😉
ahojte k tomu farbeniu ja som sa tiez farbila a v pohode 😉
inak nemam nic nove hlad ma mori stale 😝
ahojte, ako sa mate?ozaj chcela som vas opytat, este spavate na brusku ci sa vam uz neda?
zvikne vas sem tam pichat v maternici?
a este som sa chcela postazovat, muz bol s malym vcera na sibacke a ked s nim prisiel skoro som ho zabila 😠 ...zaspal mu v aute, no to som sa necudovala, maly bol totiz od piatej hore, ale ked boli u prababky , tak sa tam pokakal a muz ho nechal tak, ze im tam nebude smradit ako chapete 😠 😠 😠 , tak ho nechal tak a , ze sak mamina ho doma prebali..no lenze ako som pisala v aute zaspal, tak som ho pomalinky vzliekala a maly bol cely prekakany, precikany mokry ako snob a mal zaparenu ritku 😠 , az mi bolo do revu, ze ho chudatko takto nechal, no kym som ho doutierala tak sa pebra, a potom som ho nemohla uspat...ach ti muzi 😠
aha teraz som si vsimla ze ste o tom vyssie pisali..myslim o tom pichani..
ollako s tym hladom je to rovnake aj u mna...v noci musim zjest aspon nejaky keksik, alebo kusocek hrianky, vcera na prechadzke mi zrazu prislo nenormalne zle od zaludka a mali sme posledny muffin bol urceny pre maleho trojrocneho kamoskinho syna...ja som mu normalne polku musela zjest, lebo by som asi domov nedosla 😝
misin ja este spavam na brusku a to uz ho mam vascie a dost, len zase to nieje celkom tehotenske brusko, lebo mi ostalo aj po Petkovi dost velke ☹ , ale vsetci vravia , ze mi tak stoji, ze ho nemam take spadnute, tak asi tym tehotenstvom 😀
ollako, ja mam tiez este velke po prvom tehu..len tak ma to zaujimalo,lebo ja este v pohode spavam na brusku.. 🙂
ahojte vsetky - pozeram ze nam opat pribudli nejake tehulky. tak pekne vitam.
ja zatial nezvraciam, takze je to viacmenej ok - nevolnosti ale su. ja akurat dost malo pijem. kedze mam v ustach stale taku divnu chut, tak mi vsetky napoje chutia divne a nechce sa mi ich pit, ani caje, vodu, dzusy, malinovky. vzdy sa prinutim trochu, ale je to des. jedlo ked jem, tak chuti normalne, aj ked hned potom sa ta divna pachut vrati, ale pri piti sa to neda vydrzat. ☹ ach jo, ale vydrzime vsetko 😀 len nech su drobcekovia v poriadku.
jaj ja by som uz tak chcela ist k dr..mojmu...uz som zvedava, ze ci je vsetko ok...vy ste uz vsetky boli na ultrazvuku? alebo som tu sama ktora nema foto 😖 ...
misinn nie si sama 😉 ani ja nemam foto usg 😉
jonki a kedy ides na usg? ja az buduci tyzden v pondelok, lebo moj dr. tento tyzden nerobi... 😒
ja som bola vo stvrtok, to len tak narychlo pozrela aby sa potvrdilo, ze je to maternicove tehu a dalsiu poradnu mam az 26.4. (myslim)...ani si vlastne nepamatam datum(mam ho poznaceny) 😉 povedala, ze vsetko je v poho a aj tie moje bolesti, ze su v poho a ja sa k tomu aj tak staviam 🙂
aha tak to je super ze je vsetko ok, aj ja mavam inak pichanie no uvidime co mi povie doki....ale tak ja dufam ze bude vsetko ok...
misinn a jonki -ani ja este nemam foto. tiez len doki pozrel, ze vsetko je ok, a dalsia poradna 28.4. - myslite ze to urcite bude robit utz?

diki moni...myslim ze to je ono...chcem tam ist mrknut nejake kociky..