icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

me5
6. apr 2010

fuuu - tak prave som sa vratila od sefa a oznamila som mu novinku - tak som sa bala, ani neviem preco, ale bola som strasne nervozna. a mam to za sebou.
no ja by som mala byt v praci vzdy min. do piatej, ale vacsinou je to dlhsie. uvidime ako budem zvladat. a inac ak bude vsetko ok, tak zrejme bude tiez robit az do tej zakonnej materskej, mozno este nejaku dovcu vyberiem.

zuzkaaa.g
6. apr 2010

ahojte... mozem sa k vam pridat??? 🙂 tiez ocakavame babatko v novembri a veeeelmi sa nan tesime 😵

simisi
6. apr 2010

MISINN,kedy ti vysiel prvy pozitivny test a kedy ides na sono?Ja vo stvrtok,uz by to malo byt 6/4.Zle mi vobec nie je,iba ma pali zaha,castejsie chodim na wc a mam citlive a zvacsene bradavky.Beriete niektora aj utrogestan?

misinn
6. apr 2010

me5 a co ti povedal?ako to zobral? 🙂 🙂

misinn
6. apr 2010

simisi ja idem az v pondelok povedal mi ze sa nemusim ponahlat...ale ani nemozem ist skor lebo tento tyzden moj dr nerobi....
kedy mi vysiel pozitivny???jaj neviem kolkateho len to viem ze asi na 9dpo...ale to bolo veeeeelmi slabucke a napsoledy som si robila este asi pred 10dnami a bola extra silna 🙂 🙂

me5
6. apr 2010

misinn - no povedal ze sa tesi, objal ma a ze uz mal pocit ze sa nam asi nedari, ale ze je rad. tak som si vydychla. 😉

misinn
6. apr 2010

me5 tak to je super potom 🙂 🙂

me5
6. apr 2010

to hej, som pisala, ze mame v pohode vztah so sefom, ale podvedome som sa bala to oznamit. este keby mi povedal, ze nemusim chodit na tie vecerne "sluzby", tak by bolo super.

simisi
6. apr 2010

Ja som mala 22.3. len taky tien po limite a na druhy den uz bola ciarka normalna....a viac som radsej netestovala,kramiky neprisli.Sestricka mi vravela,ze staci prist tak 10-14 dni od meskania,ze uz bude nieco vidiet.

misinn
6. apr 2010

me5 a kde vlastne robis ak sa smiem spytat?

madeline
6. apr 2010

ahojte,

simisi - ja som mala prvy pozitivny test 2.3. a na sone som bola 30.3.

misinn
6. apr 2010

simisi aj mne tak hovorila...jaj taka som zvedava, dufam ze nam vsetko dobre dopadne 🙂
ty si mala tiez poslednu mrchu 21.2.??

simisi
6. apr 2010

Ano misinn,posledna bola 21.2,tak ako tvoja.....vsimla som si,ze nam vychadza rovnaky termin 😉 Aj som zvedava a zaroven sa velmi bojiiiiiim
MADELINE,a hned na prvom sone si mala srdiecko alebo neskor?

ijanka27
6. apr 2010

My sme mali srdiečko už 6t+2 a bilo už poriadne 😉

madeline
6. apr 2010

simisi - he j na prvom som mala srdiecko, lenze to som uz bola 7tt 6d, ja som testovala az po meskajucej mrche 😉

misinn
6. apr 2010

inak ktovie ci nam aj dr tak isto vypocitaju termin ako mame teraz nie? 🙂 🙂
ja sa tiez bojim ,ci bude vsetko ok

misinn
6. apr 2010

simisi no tak to uz budes urcite aj ty pocut srdiecko 🙂 🙂

me5
6. apr 2010

misinn - v takej mensej firme co do poctu - a robime mobilny marketing 😵

simisi
6. apr 2010

Dufam,ze uz bude,dvakrat mi to nedopadlo dobre tak hadam do tretice.Ja myslim,ze nam ho moze posunut podla utz a toho sa bude drzat,posledna ms bude len pomocnik.Ja mam cyklus 30-33 dni,tak tam moze byt nejaky rozdiel,par dni urcite

misinn
6. apr 2010

me5 jeeej to moze byt zaujimava praca 🙂 🙂

misinn
6. apr 2010

simisi ja mam cyklus pravidelny..a sranda je to ze viem aj presne den kedy sme to robili...lebo sme mali take obdobie ked sme boli chory tak sme sa ani nemilovali a potom to prislo 6.3 a vtedy sa aj podarilo lebo som mala ovulaciu 🙂 🙂 🙂

misinn
6. apr 2010

simisi a co sa stalo dva krat ze ti zle dopadlo tehu? ☹

ijanka27
6. apr 2010

Baby ja sa chcem spýtať, nemáte niektorá takú prácu, že ste v neustálom kontakte s ľuďmi? Lebo k nám chodia všelijaký ľudia a jedna kočka dostala pravdepodobne v robote hepatitídu od niekoho a prišla o malinké ☹ ... Tak sa bojím, aby aj na mňa niečo nedajbože neskočilo horšie.... Lebo už mi niekto podaroval chrípku ☹

misinn
6. apr 2010

ijanka, ja veru robim v takej robote...pracujem v cestovke a kazdu chvilku tu niekoho mame....momentalne oproti kolegyni sedi jedna ciganka co zhana listok...tak co ti poviem hmmm...

simisi
6. apr 2010

IJANKA,ja pracujem v obchode,takze dennodenny kontakt s ludmi...
Misinn,ano 12/08,bez srdiecka a 9/09 srdiecko bolo a v 11tt prestalo bit...preto mam velke obavy

misinn
6. apr 2010

ijanka a nebola si na genetike?

ijanka27
6. apr 2010

No veď to... ja zasa v banke a tam je taká mela ľudí že.... teraz som PN, ale od pondelka ma čaká zasa realita 😒 jedna kamoška mi aj vravela, že čo som hlúpa, aby som sa dala vypísať na rizikové, ale neviem ☹ ... ty si pri 1. babu normálne robila celý čas až do nástupu na materskú?

misinn
6. apr 2010

ijanka mna myslis? ja som robila asi do nejakeho piateho mesiaca a potom som uz bola doma...aj teraz som sa chcela dat na rizikove ale asi pojdem az neskor...

sein
6. apr 2010

Ahojte, mozem sa aj ja pridat? Cakame nase prve babo a veeeelmi sa tesime. Podla ms mam termin 8.11. Na utz som bola 2X a zatial bolo vsetko OK

simisi
6. apr 2010

Napr.moj lekar nerad vypisuje na PN pokial na to naozaj nie je dovod,drzi sa toho ze tehu nie je choroba a pokial nie je problem,je lepsie chodit do prace a medzi ludi ako sediet doma a priberat.