icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

misinn
8. apr 2010

ozaj aj vam zmenili niektorej datum podla ultrazvuku?

ofinka
8. apr 2010

misinn, podla mna sa termin bude menit priebezne, mozno aj niekolko krat.
antonia, mne presne hlavne vecer dojde taka zima. tak snad to nie je so mnou az take zle. viem, ze idealne je pozret to srdiecko neskor, ale mna pozerali prvy raz este pred koncom 5 tt, kedze som po umelom. no vsak uvidim. ono ten proces vo vnutri nezmenim. bud to pojde ako ma, alebo potom budeme riesit dalej.

moncika15
8. apr 2010

mne podla usg potvrdili termin porodu. bzbo bolo presne take ako malo byt v tom obdobi 😵
ja som sa tiez strasne bala na druhom usg ci bude srdiecko a bolo 😵 teraz som taka nabita energiou a nadejou ze mam pocit ze sa nic nemoze stat...bodaj by to tak aj bolo!
ozaj,podla vas je biely hrudkovynepalivy,nedrazdivy vytok v tehu normalny? bo presne v obdoby ked som nasla // som sa dlhodobo liecila co som mala od decembra zle vysledky z kultivacie.naposledy to este ok nebolo tak mi dal krem, lebo cipky sa v rannom tehu nemozu.

antonia1
8. apr 2010

zima presne bola najvacsie aj mne vecer, ked som si lahla hlavne do postele, tak som sa nevedela zohriat..pytala som sa neskor na to dr. ze je to jeden z prvych priznakov tehu 😉 ..jasne ze co ma byt bude, ja budem mat v lete sladkych 40 ročkov 😉 ..o 2 tyzdne ma cakaju geneticke testy, ale myslim pozitivne a verim ze vsetko bude v najlepsom poriadku 😉

misinn
8. apr 2010

ofinka nevedela som ze si po umelom, tak ta chapem ze mas o to vacsi strach...ale ja tak isto kedze prve mi zomrelo...tiez velmi tuzim po babatku,...
a na prvy krat sa vam podarilo po umelom?

moncika15
8. apr 2010

ofinka, tak to ti gratulujem dvojnasobne ked si po umelom 🙂 viem co to obnasa,xvalabohu mna IVF tesne obislo 😀
mala si kratky alebo dlhy protokol?

moncika15
8. apr 2010

ja sa tiez v noci budim na to ze ma strasa od zimy...som nevedela ze je to tehu priznak som to pripisovala tomu ze mi manzel pere paplon 😀

antonia1
8. apr 2010

moncika radsej si daj urobit vyter na mikozu 😉 pre istotu..aj ked nepoli ...vytok je normalny biely az svetlo zlty 😉

antonia1
8. apr 2010

chudacik manzel..za nic nemohol 😀

antonia1
8. apr 2010

teda skoro 😀 😀 😀

ofinka
8. apr 2010

antonia, tak aspon tu nie som mala z nas zrelych. ja mam 37. 😉
missin, podarilo sa na treti krat, ale o naozaj podareni sa je u mna este skoro hovorit. 😔
moncika, mala som kratky protokol.

me5
8. apr 2010

pokial ide o vytok - tak mate vy teraz take vlhkejsie prostredie? ja mam stale pocit ze ci som si necvrkla a bezim na WC 😀

me5
8. apr 2010

ofinka - a je to vase prve babo? velmi drzime palceky. 😉

aduliak
8. apr 2010

ofinka....aj ja ti velmi drzim palceky, je super,ze sa vam na treti krat zadarilo! neboj, vsetko bude dobre!
me5...ja mam rpesne taky pocit 😀

ofinka
8. apr 2010

dakujem baby, ste zlate. 😔
me5, este nemame babo. to vies, snazenie sa natiahlo. najskor clovek veri, ze to predsa len pride a potom tymi umelymi, zvlast ked to nevychadza, straca tiez cost casu.

moncika15
8. apr 2010

ano ja mam tiez taky vlhky pocit ako pri plodnyx dnox. inac mam pocit ze pocitovo prezivam predtehu cyklus normalne az na to mrska nepride 😵

antonia1
8. apr 2010

ofinka ja som mala 35 ked som rodila maxika, este pred par rokmi, by som bola rarita 😀 v porodnici, ale teraz je to uz normalne 😅

misinn
8. apr 2010

baby ja mam tiez vlhsie prostredie, ja tolko krat stresujem ci nebudem mat nejaky flak medzi nohami ale nastastie nikdy nic 🙂 🙂

me5
8. apr 2010

misinn - presne tak, stale utekam, ci nahodou nekrvacam, ale vzdy nastastie vydych ze vsetko je ok.

inac s tym ze treba vela pit, aby sa mala z coho robit plodova voda ste ma vydesili. ty kokso. tak to musim najst nejaky recept, ako do seba dostavat tekutiny, toto nechcem riskovat. 😒

antonia1
8. apr 2010

me5.jasne aspon po trosku nieco stale cmurkaj 😉

moncika15
8. apr 2010

presne tak isto stresujem aj ja 😀 tez si vyzliekam nohacicky s privretymi ocami ci tam nebude krv 🤐 musim si zaklopat

misinn
8. apr 2010

me5 veru ja som sa tiez toho bala...
inak o tom piti viem aj ja aj mne to vravel moj gynekolog ze treba vela pit kvoli plodovej vode

aduliak
8. apr 2010

me5....aj ja sa nutim pit stale....vobec mi to nechuti, poobede vyvraciam aj tu vodu, ale vzdy sa potom natruc znova napijem....fakt to nie je sranda zanedbat tekutiny.....

misinn
8. apr 2010

antonia a ty si rodila prirodzene?

misinn
8. apr 2010

baby vyskusajte pit rozne napoje, nieco co sa vo vas udrzi...hlavne nejake na ktore vam ide naouaj chut

ollako
8. apr 2010

ahojte, ale te sa rozpisali, mne je nejak blbo 😒 😝 ...vytok mam aj ja, a pit mi zatial chuti viac ako normalne....a tiez som mimoriadne zimomrava

moncika15
8. apr 2010

ja som si kupila LEROS baby caj pte tehotne a vzdy mi ukludni zaludok

antonia1
8. apr 2010

ano a uplne v pohode 😉 ..bolo to sup-sup..cvicila som gravid-jogu a musim povedat ze to funguje a porod je rychly a takmer bezbolestny 🙂

ofinka
8. apr 2010

antonia, to sme este mladice. Monica Bellucci prve v 40-tke a teraz druhe v 45-tke. 😉 snad este zo dve stihnem. 😀

misinn
8. apr 2010

antonia inak o tom som pocula ze je to super...
ale ja uz pojdem cisarskym