icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

kaminka1
11. apr 2010

Ahojte!
tak ja som od vcera zase chora, z nicoho nic mi vybehla taka nadcha, ze nemozem ani dychat, petrus gratulujem k dvojickam,tinka, ivanelka vitajte, a inak co sa tyka nastrihu hradze, to je uz to najlepsie, co si pamatam z porodu, oproti porodnym bolestiam, to naozaj nic nebolo!, aspon ja mam taku skusenost, navyse, ked som pocula, ze dietatko je v poriadku, uz mi bolo jedno, co mi robia, inak prajem peknu nedelu 😉

antonia1
11. apr 2010

Dobre ranko..jej Petrus 😉mile prekvapko ..moj drahy ma v rodine dvojicky a ked som bola teho 1x tak sme chceli, ale vyslo to svagrovy asi 2 mesiace po nas 😀 ...kň
kvetinačik tak sme skoro susedy ja som v Oberstdorfe pod Alpmi 😉 zajtra ideme na 3 tyzdne na sk.fuuha len ta cesta aspon ze auticko je velke pohodlne 😉

misinn
11. apr 2010

ahojte, Petrus cakate dvojicky, jeeej to je ake prekvapko, aj ja by som prijala 😀 😀 😀
ja som sa dnes rano zobudila s takou migrenou...ale som si povedala ze to musim vydrzat bez tabletky a tak aj bolo 😀 bola som sice par krat na zachode ale uz je dobre hlava neboli 🙂 🙂

titulienka
11. apr 2010

ahojte babulky
jeeeeeeeeeej petrus gratulujem k dvojkam.... 😵
aj my sme cakali dvojky ale bohuzial jedno sa rozhodlo , ze sa tlacit nechce ☹ ..ale nevadi druhe je velky bojovnik, ktory mi nedava ani spavat 😵 ...neustale mi je zle a zle a zle...ach jaj uz by to mohlo skoncit 😀
ale viem preco to je a preto je to o to krajsie 😉

matakamil
11. apr 2010

caute aj mi cakame mimco v novembri 2010

titulienka
11. apr 2010

matakamil...vitaj ..ty cakas den predomnou 😉 😵

matakamil
11. apr 2010

titulienka dakujem, dúfam že všetko dobre dopadne a na Vianoce budeme štyria.

titulienka
11. apr 2010

mata ..o tom niet pochyb 😵 😵 a ako ti je nieje ti zle ?

matakamil
11. apr 2010

titulienka Je to uplne ine tehotenstvo ako prve. ani raz mi nebolo zle, ani pocit unavy nemam. Keby mi nevynecha menzes ani neviem ze som tehotna. a ty ako? Byva ti zle?

titulienka
11. apr 2010

juuuuuuuuuuj ....pre mna ma momentalne vonu aj chut obycajna voda ..takze je mi zle a zle a zle ...ale ja som mala taketo tehu prve-druhe-- o tretom som ani nevedela a teraz znova ale verim, ze to coskoro prejde 🙂 .....kupila som si tabl. emesin...naoazj odporucam..su perfektneee pri nevolnostiach 😉

matakamil
11. apr 2010

titu... a v ktorom tyzdni ti to zacalo. Mas uz aj knizku?

titulienka
11. apr 2010

mata...zacalo mi to presne pred asi 8 dnami cize v 7.tt ale malo by to coskoro prejst ..vies to robi hcg ...hormon a ten dosahuje vrchol v 9.tt potom znova zacne klesat ...a kedze sme cakali 2 fazulky mala som ten hormon vysoky a preto aj tie strasne nevolnosti ...ale to uz coskoro prejde verim tomu 😉
knizku uz mam dostala som ju hned na prvom vysetreni ked uz videl srdiecko 🙂

matakamil
11. apr 2010

Mne ju este nedala,vraj ju dava az v10 tt vtedy mam aj odbery. Co sa stalo s druhym? Bola si niekedy v minulosti na 3d?

titulienka
11. apr 2010

mata ...mne ju dal hned ked videl akciu srdiecka a hned mi vzal aj odbery ..takze idem uz na prvu oficialnu poradnu 3.5....
druhe babo zaniklo ...vola sa to syndrom miznuceho dvojcata a stava sa to ..nieje to nic neobvikle 😒 ...ale druhemu babatku to nijako nemoze poskodit 🙂 ...jeden den som troska krvacala ale inac je to uz v poriadku ...

ano pri 3 som bola na 3D 2x foto mam aj v albume 🙂 .....v 24.tt a potom myslim v 32.tt

jojka7
11. apr 2010

ahojte babuľky tak už som tu riadne dlho nebola-tak my sme boli v utorok na krvičku a už nám sestrička vypísala aj tehu knižku a tam dala dátum 22.11.2010 tak sa strašne tešíme 🙂 na Vianoce už budeme traja 🙂 a ako tu väščina píšete aj mne býva zle a to riadne a okrem toho už 2 týždeň nádcha a nie a nie sa jej zbaviť....
titulienka chcem sa spať tie tabletky sú aj na nevoľnosti pri cestovaní?lebo tie homeopatiká nič nepomáhajú a kynedril nemôžu tehotné a treba nám dosť teraz jazdiť keďže chceme ešte stihnúť svadbu do júna 🙂

titulienka
11. apr 2010

jojka ano ...myslim ze ano ..treba skusit so mnou naozaj robia zazraky
http://www.lekarennawebe.sk/lieky/emesin-tbl30-...
berie sa len 1 denne 🙂

jojka7
11. apr 2010

ďakujem titulienka hneď zajtra si ich pôjdem kúpiť uvidím čo to bude robiť so mnou, lebo takto veľmi škodím drobčeku keď do 5-10 min.čo sa najem ide všetko von :( a som potom slabá ako muška :(

titulienka
11. apr 2010

jojka ..nie neskodis drobcekovi ... 🙂 ..ja som asi pred 3 dnami nemohla pit ani vodu ...a zacala som brat emesin a je to lepsie a lepsie 🙂 ...
ja som bola pri prvej a druhej v takomto case na infuziach v nemocnici...teraz velmi nechcem kvoli Melanii ..tak verim, ze to coskoro prejde ...
uz som pisala , ze tieto nevolnosti by sa mali upokojit 9-10.tt ked hcg zacne klesat.... 😉 takze coskoro to prejde urcite aj teba 😵
a naoazj neboj..drobcekovi vobec neublizujes...on si zasoby najde 😉 ...a potom to dobehnes...

matakamil
11. apr 2010

titu... Videla som album mas nadhernu rodinu. Drzim palce a nech tie nevolnosti cim skor pominú.

matakamil
11. apr 2010

A este nieco, ten tehu test si si robila presne v ten den ako ja.

cukruska1920
11. apr 2010

Ahojte dievcata... ja sa k vam tiez pridavam...len nebudem casto prispievat lebo mam pokazeny notebook..teda aspon zatial... ale potom tu budem staaaale... ako sa dari?

titulienka
11. apr 2010

cukrus ahooooooj 🙂

mata ...dakujem ...no uz nam chyba len maly princ 😉 ..ale to je jedno len nech je zdravucke 🙂 ...

tin_ka
11. apr 2010

ahojte.titulienka my sme boli kedysi spolu v teme zaciname v septembri.a co som pozerala tvoje albumiky tak 1.dc vitazneho cyklu si mala presne ako ja 🙂 tie tabletky si asi tiez zozeniem... ja este nemam tehu knizku. v utorok na sone bolo srdiecko ale najblizsie idem az 10.maja. vtedy budu vysetrenia merania aj knizka.joooj to je este veeelmi daleko

cukruska1920
11. apr 2010

ahoj titu...ako sa mas??

zopka
11. apr 2010

Vítam nové tehuľky! 🙂

Petrus, aj ja gratulujem k dvojičkám! 🙂 A už viete či jedno- alebo dvojvaječné?

A ja mám tiež taký istý názor na tú Piccolion šatku.
Moncika, ak si kúpiš klokanku, tak pozeraj takú, kde bude mať dieťatko nižšie zadok ako kolienka - taká je zdravotne správna. Taká, čo v nej dieťaťu nohy visia, nie je OK. Hlavne chlapcom by to mohlo vadiť.

Dievčatá, ktoré ste unavené, skúste kuknúť toto:
http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2684-Ako-na-un...
http://zena.atlas.sk/ktore-symptomy-by-tehotne-...

guiri
11. apr 2010

Babulky, tak ja sa s vami v tejto teme lucim, kedze v 9 tyzdni nam prestalo byt srdiecko. Vcera som bola v nemocninci na vycistenie a musime len pevne verit, ze druhy zazrak nenecha na seba cakat opat 15 nekonecnych mesiacov.
Prajem vam vela vela stasticka a zdrave tehulkovanie.xxx

matakamil
11. apr 2010

caute maminky !a uz ste aj nieco pribrali?

zopka
11. apr 2010

Guiri, to mi je ľúto, čo sa sa ti stalo. ☹ Prajem ti, nech sa z toho rýchlo dostaneš. Skús piť alchemilkový čaj (na zotavenie maternice) a pri snažení o bábo na to veľmi zúfalo nemysli - vtedy to skôr vyjde. 😉

zopka
11. apr 2010

Ja som ešte nepribrala. Ale mám dosť tuku, takže mi zatiaľ nové kilá netreba.

petrus29
12. apr 2010

Baby este raz dakujem za gratulka!!! 🙂
Trochu to bude u nas pestre lebo by sme sa mali coskoro stahovat do noveho a potom dve deticky na to 😉 🙂
Zopka budeme mat dvojvajecne takze mozeme mat obe pohlavia 🙂 .Moja babka bola z dvojvajecnych a doktorka mi hovorila ,ze sa to dedi po maminej strane..
Inak manzel ma bratov dvojicky 🙂 tak uz sa to muselo niekde odzrkadlit 🙂 🙂 🙂