November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Dobre ranko..jej Petrus 😉mile prekvapko ..moj drahy ma v rodine dvojicky a ked som bola teho 1x tak sme chceli, ale vyslo to svagrovy asi 2 mesiace po nas 😀 ...kň
kvetinačik tak sme skoro susedy ja som v Oberstdorfe pod Alpmi 😉 zajtra ideme na 3 tyzdne na sk.fuuha len ta cesta aspon ze auticko je velke pohodlne 😉
ahojte, Petrus cakate dvojicky, jeeej to je ake prekvapko, aj ja by som prijala 😀 😀 😀
ja som sa dnes rano zobudila s takou migrenou...ale som si povedala ze to musim vydrzat bez tabletky a tak aj bolo 😀 bola som sice par krat na zachode ale uz je dobre hlava neboli 🙂 🙂
ahojte babulky
jeeeeeeeeeej petrus gratulujem k dvojkam.... 😵
aj my sme cakali dvojky ale bohuzial jedno sa rozhodlo , ze sa tlacit nechce ☹ ..ale nevadi druhe je velky bojovnik, ktory mi nedava ani spavat 😵 ...neustale mi je zle a zle a zle...ach jaj uz by to mohlo skoncit 😀
ale viem preco to je a preto je to o to krajsie 😉
caute aj mi cakame mimco v novembri 2010
matakamil...vitaj ..ty cakas den predomnou 😉 😵
titulienka dakujem, dúfam že všetko dobre dopadne a na Vianoce budeme štyria.
mata ..o tom niet pochyb 😵 😵 a ako ti je nieje ti zle ?
titulienka Je to uplne ine tehotenstvo ako prve. ani raz mi nebolo zle, ani pocit unavy nemam. Keby mi nevynecha menzes ani neviem ze som tehotna. a ty ako? Byva ti zle?
juuuuuuuuuuj ....pre mna ma momentalne vonu aj chut obycajna voda ..takze je mi zle a zle a zle ...ale ja som mala taketo tehu prve-druhe-- o tretom som ani nevedela a teraz znova ale verim, ze to coskoro prejde 🙂 .....kupila som si tabl. emesin...naoazj odporucam..su perfektneee pri nevolnostiach 😉
titu... a v ktorom tyzdni ti to zacalo. Mas uz aj knizku?
mata...zacalo mi to presne pred asi 8 dnami cize v 7.tt ale malo by to coskoro prejst ..vies to robi hcg ...hormon a ten dosahuje vrchol v 9.tt potom znova zacne klesat ...a kedze sme cakali 2 fazulky mala som ten hormon vysoky a preto aj tie strasne nevolnosti ...ale to uz coskoro prejde verim tomu 😉
knizku uz mam dostala som ju hned na prvom vysetreni ked uz videl srdiecko 🙂
Mne ju este nedala,vraj ju dava az v10 tt vtedy mam aj odbery. Co sa stalo s druhym? Bola si niekedy v minulosti na 3d?
mata ...mne ju dal hned ked videl akciu srdiecka a hned mi vzal aj odbery ..takze idem uz na prvu oficialnu poradnu 3.5....
druhe babo zaniklo ...vola sa to syndrom miznuceho dvojcata a stava sa to ..nieje to nic neobvikle 😒 ...ale druhemu babatku to nijako nemoze poskodit 🙂 ...jeden den som troska krvacala ale inac je to uz v poriadku ...
ano pri 3 som bola na 3D 2x foto mam aj v albume 🙂 .....v 24.tt a potom myslim v 32.tt
ahojte babuľky tak už som tu riadne dlho nebola-tak my sme boli v utorok na krvičku a už nám sestrička vypísala aj tehu knižku a tam dala dátum 22.11.2010 tak sa strašne tešíme 🙂 na Vianoce už budeme traja 🙂 a ako tu väščina píšete aj mne býva zle a to riadne a okrem toho už 2 týždeň nádcha a nie a nie sa jej zbaviť....
titulienka chcem sa spať tie tabletky sú aj na nevoľnosti pri cestovaní?lebo tie homeopatiká nič nepomáhajú a kynedril nemôžu tehotné a treba nám dosť teraz jazdiť keďže chceme ešte stihnúť svadbu do júna 🙂
jojka ano ...myslim ze ano ..treba skusit so mnou naozaj robia zazraky
http://www.lekarennawebe.sk/lieky/emesin-tbl30-...
berie sa len 1 denne 🙂
ďakujem titulienka hneď zajtra si ich pôjdem kúpiť uvidím čo to bude robiť so mnou, lebo takto veľmi škodím drobčeku keď do 5-10 min.čo sa najem ide všetko von :( a som potom slabá ako muška :(
jojka ..nie neskodis drobcekovi ... 🙂 ..ja som asi pred 3 dnami nemohla pit ani vodu ...a zacala som brat emesin a je to lepsie a lepsie 🙂 ...
ja som bola pri prvej a druhej v takomto case na infuziach v nemocnici...teraz velmi nechcem kvoli Melanii ..tak verim, ze to coskoro prejde ...
uz som pisala , ze tieto nevolnosti by sa mali upokojit 9-10.tt ked hcg zacne klesat.... 😉 takze coskoro to prejde urcite aj teba 😵
a naoazj neboj..drobcekovi vobec neublizujes...on si zasoby najde 😉 ...a potom to dobehnes...
titu... Videla som album mas nadhernu rodinu. Drzim palce a nech tie nevolnosti cim skor pominú.
A este nieco, ten tehu test si si robila presne v ten den ako ja.
Ahojte dievcata... ja sa k vam tiez pridavam...len nebudem casto prispievat lebo mam pokazeny notebook..teda aspon zatial... ale potom tu budem staaaale... ako sa dari?
cukrus ahooooooj 🙂
mata ...dakujem ...no uz nam chyba len maly princ 😉 ..ale to je jedno len nech je zdravucke 🙂 ...
ahojte.titulienka my sme boli kedysi spolu v teme zaciname v septembri.a co som pozerala tvoje albumiky tak 1.dc vitazneho cyklu si mala presne ako ja 🙂 tie tabletky si asi tiez zozeniem... ja este nemam tehu knizku. v utorok na sone bolo srdiecko ale najblizsie idem az 10.maja. vtedy budu vysetrenia merania aj knizka.joooj to je este veeelmi daleko
ahoj titu...ako sa mas??
Vítam nové tehuľky! 🙂
Petrus, aj ja gratulujem k dvojičkám! 🙂 A už viete či jedno- alebo dvojvaječné?
A ja mám tiež taký istý názor na tú Piccolion šatku.
Moncika, ak si kúpiš klokanku, tak pozeraj takú, kde bude mať dieťatko nižšie zadok ako kolienka - taká je zdravotne správna. Taká, čo v nej dieťaťu nohy visia, nie je OK. Hlavne chlapcom by to mohlo vadiť.
Dievčatá, ktoré ste unavené, skúste kuknúť toto:
http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2684-Ako-na-un...
http://zena.atlas.sk/ktore-symptomy-by-tehotne-...
Babulky, tak ja sa s vami v tejto teme lucim, kedze v 9 tyzdni nam prestalo byt srdiecko. Vcera som bola v nemocninci na vycistenie a musime len pevne verit, ze druhy zazrak nenecha na seba cakat opat 15 nekonecnych mesiacov.
Prajem vam vela vela stasticka a zdrave tehulkovanie.xxx
caute maminky !a uz ste aj nieco pribrali?
Guiri, to mi je ľúto, čo sa sa ti stalo. ☹ Prajem ti, nech sa z toho rýchlo dostaneš. Skús piť alchemilkový čaj (na zotavenie maternice) a pri snažení o bábo na to veľmi zúfalo nemysli - vtedy to skôr vyjde. 😉
Ja som ešte nepribrala. Ale mám dosť tuku, takže mi zatiaľ nové kilá netreba.
Baby este raz dakujem za gratulka!!! 🙂
Trochu to bude u nas pestre lebo by sme sa mali coskoro stahovat do noveho a potom dve deticky na to 😉 🙂
Zopka budeme mat dvojvajecne takze mozeme mat obe pohlavia 🙂 .Moja babka bola z dvojvajecnych a doktorka mi hovorila ,ze sa to dedi po maminej strane..
Inak manzel ma bratov dvojicky 🙂 tak uz sa to muselo niekde odzrkadlit 🙂 🙂 🙂

Ahojte!
tak ja som od vcera zase chora, z nicoho nic mi vybehla taka nadcha, ze nemozem ani dychat, petrus gratulujem k dvojickam,tinka, ivanelka vitajte, a inak co sa tyka nastrihu hradze, to je uz to najlepsie, co si pamatam z porodu, oproti porodnym bolestiam, to naozaj nic nebolo!, aspon ja mam taku skusenost, navyse, ked som pocula, ze dietatko je v poriadku, uz mi bolo jedno, co mi robia, inak prajem peknu nedelu 😉