icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

cestovatelka
13. apr 2010

gabena, hviezdickamaria vidim, ze mame podobne problemy ☹ najhorsie, ze som este na rizikovom takze aby som eliminovala tlaky ani si moc nemozem vyberot co jest...musi to mat steko vela vlakniny ☹este som len na zaciatku a takto sa stazujem ☹

cestovatelka
13. apr 2010

gabena, bohuzial nic take...ja som na progesterone pre istotu...takze manzel ma nazyva "jeden velky hormon"! 😀

gabena1
13. apr 2010

moj sa niekedy ku mne ani neozve ,, aby zasa nebolo zle,, 😀 sak musime vydrzat 😉

cestovatelka
13. apr 2010

nic ine nam neostava 🙂

moncika15
13. apr 2010

boze 😀 ja sa tu nasmejem...
este ze vas mam lebo by som si inak myslela ze mi preskakuje, ved pre mna sa stalo jedlo konicek 😅
ja cely zivot milujem hranolky a vcera som jednu misku jedla hodinu ☹ . alebo mavam take xute ze kysla kapusta,kel,kolace,sisky,fanky, ryza... niektore veci co by ma nikdy ani nenapadli 😀 aj teraz sa mi pustili sliny a zamyslela som sa co si dam. uz som z toho xora 🙄

cestovatelka
13. apr 2010

moncika, aspon mas na nieco chut ale ja to len v telke vidim a uz ma napina ☹

gabena1
13. apr 2010

moncika, ja som pred 2 dnami mala taku chut na zmrzlinu, ze keby bola cela krabica plna tak ju normalne zjem, ale bola tam len polovica, ktoru som samozrejme spraskala, ale teraz sa na nu ani nemozem pozriet..

aduliak
13. apr 2010

baby, ja som tak spraskala polovicu serveneho melona, hroznu chut som nan mala....ale samozrejme, hned aj isiel von 😀

nivalis
13. apr 2010

gabena- ja to iste 😀 manzel prisiel neskoro unaveny z prace, no aj tak som ho donutila ist kupit zmrzku- musela byt orieskova 😀 chvilka nepozornosti a bolo po nej 😀 😀 😀

gabena1
13. apr 2010

viete co je najlepsie, ze do 8 tt mi nebolo nic, uz dva tyzdne mi je strasne zle a teraz to asi zacina naberat grady...fakt verim ze to do 12 tt sa to bude lepsit a ja sa konecne napapam ako pred tym...

hviezdickamaria
13. apr 2010

😀 😀 😀 juuuuj ta to srandicky pisete 😀 😀 😀

cestovatelka
13. apr 2010

otazka, tiez mate take problemy so spankom....ja sa prehadzujem jak palacinka na panvici ☹

hviezdickamaria
13. apr 2010

sranda tolko tehotnych po kope 😎 a vraj slovensko starne 😉 ja mam straaasnu chut na pomelo a nikde ho nemozem najst 😢 😢 😢

moncika15
13. apr 2010

teraz mi volal muzik ze vie novy vtip:

idu dve prasata cez cestu a jedno krici pozor moskvííííííč! 😀

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

hviezdickamaria
13. apr 2010

ja so spankom nemam aaabsoluuuutne ziaden problem, iba ked sa rano skor zobudim, ze potrebujem na vecko, tak mi je potom zle, ked sa vratim do postele... ale sa mi podari zaspat a spim do takej deviatej pol desiatej 😉

hviezdickamaria
13. apr 2010

co je moskvic? 😅

cestovatelka
13. apr 2010

ach jo ☹ uz si hovorim, ze sa zacinam spravat jak hypochonder...ked vidim jak sa tu nasa puma opaluje (rozumej spanok nasho kocura) s gulkami nahor, tak mu ticho zavidim 😅

cestovatelka
13. apr 2010

rusky mercedes 🙂

moncika15
13. apr 2010

gabena1, ja denne zjem 2 litre zmrzliny 😀 pomaha to na podrazdeny zaludok, alebo aj studena voda
inak mne tiez v zaciatkox nebolo uplne nic..to len posledny tyzden mi byva zle 😒

cestovatelka, ja neuveritelneee! uz som sa nevyspala ani nepamatam. predtym som si xodila zdriemnut poobede ale teraz sa mi uz nexce uz nebyvam taka unavena

a k tomu pomelu, ja som si tiez kupila 3ks 😀

hviezdickamaria
13. apr 2010

ciiiii aj ja chceeeeeeeeeeeeem 😠

studena voda pomaha na podrazdeny zaludok??? ta to preto pijem deco vody so 4 kockami ladu 😀

cestovatelka
13. apr 2010

monicka, taketo spravy mi pomahaju...aj ked samozrejme citim s tebou....jak mame byt v pohode ked sa ani poriadne nevieme vyspat...a to este ziadny kufor pred sebou netlacime?

misinn
13. apr 2010

ja by som tiez jedla pomelo ale pomelo je vlastne grep nie? a ten by sa nemal lebo obsahuje chinin- ako tonic

hviezdickamaria
13. apr 2010

mne nechuti ziadna voda, s kazdej mi je na grc 😖 minule som si dala nie 4 kocky ale celyyyy pohar ladu a kus vody, bo som uz nevedela co do seba naliat ☹

misinn
13. apr 2010

cestovatelka a preco si na rizikovom?

hviezdickamaria
13. apr 2010

pomelo je 1000 krat lepsie ako grep, je fajne slaďunke,nie horke ako grep 😝

nivalis
13. apr 2010

misinn- pri prvom tehu som bola na grepy zatazena- jedla som tak 2-3denne a vsetko bolo a je ok 😀

hviezdickamaria
13. apr 2010

aj ja som na rizikovom, takze vam nezavidim, ze s tymi nasimi trapeniami chodite este aj do prace 😖

moncika15
13. apr 2010

😕 ja mam zakazane celkovo citrusy
nejako sa mi zacalo xciet spat ked a tak o tom bavime 😀

ozaj a vy ste teraz doma ci v praci?

cestovatelka
13. apr 2010

misinn, v 6 tyzdni som zacala krvacat....doktor mi hned nasadil hormony a sedim/lezim uz druhy tyzden s vylozenymi nohami dohora ...teraz v piatok mam ist na kontrolu tak dufam, ze uz zacnem norlane existovat 😉

gabena1
13. apr 2010

baby, tak aspon s tym nemam problem, ale ked to tak vezmem, teraz sa budim rano na wc a pred tym som spala az do zazvonenia budika, a to bol moj mechur na prasknutie, ja uz necikam tak casto ako pred tym, a po obede uz tiez nespim aj keby som chcela, proste neviem zaspat... 😔