November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
gabena, bohuzial nic take...ja som na progesterone pre istotu...takze manzel ma nazyva "jeden velky hormon"! 😀
moj sa niekedy ku mne ani neozve ,, aby zasa nebolo zle,, 😀 sak musime vydrzat 😉
nic ine nam neostava 🙂
boze 😀 ja sa tu nasmejem...
este ze vas mam lebo by som si inak myslela ze mi preskakuje, ved pre mna sa stalo jedlo konicek 😅
ja cely zivot milujem hranolky a vcera som jednu misku jedla hodinu ☹ . alebo mavam take xute ze kysla kapusta,kel,kolace,sisky,fanky, ryza... niektore veci co by ma nikdy ani nenapadli 😀 aj teraz sa mi pustili sliny a zamyslela som sa co si dam. uz som z toho xora 🙄
moncika, aspon mas na nieco chut ale ja to len v telke vidim a uz ma napina ☹
moncika, ja som pred 2 dnami mala taku chut na zmrzlinu, ze keby bola cela krabica plna tak ju normalne zjem, ale bola tam len polovica, ktoru som samozrejme spraskala, ale teraz sa na nu ani nemozem pozriet..
baby, ja som tak spraskala polovicu serveneho melona, hroznu chut som nan mala....ale samozrejme, hned aj isiel von 😀
gabena- ja to iste 😀 manzel prisiel neskoro unaveny z prace, no aj tak som ho donutila ist kupit zmrzku- musela byt orieskova 😀 chvilka nepozornosti a bolo po nej 😀 😀 😀
viete co je najlepsie, ze do 8 tt mi nebolo nic, uz dva tyzdne mi je strasne zle a teraz to asi zacina naberat grady...fakt verim ze to do 12 tt sa to bude lepsit a ja sa konecne napapam ako pred tym...
😀 😀 😀 juuuuj ta to srandicky pisete 😀 😀 😀
otazka, tiez mate take problemy so spankom....ja sa prehadzujem jak palacinka na panvici ☹
sranda tolko tehotnych po kope 😎 a vraj slovensko starne 😉 ja mam straaasnu chut na pomelo a nikde ho nemozem najst 😢 😢 😢
teraz mi volal muzik ze vie novy vtip:
idu dve prasata cez cestu a jedno krici pozor moskvííííííč! 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja so spankom nemam aaabsoluuuutne ziaden problem, iba ked sa rano skor zobudim, ze potrebujem na vecko, tak mi je potom zle, ked sa vratim do postele... ale sa mi podari zaspat a spim do takej deviatej pol desiatej 😉
co je moskvic? 😅
ach jo ☹ uz si hovorim, ze sa zacinam spravat jak hypochonder...ked vidim jak sa tu nasa puma opaluje (rozumej spanok nasho kocura) s gulkami nahor, tak mu ticho zavidim 😅
rusky mercedes 🙂
gabena1, ja denne zjem 2 litre zmrzliny 😀 pomaha to na podrazdeny zaludok, alebo aj studena voda
inak mne tiez v zaciatkox nebolo uplne nic..to len posledny tyzden mi byva zle 😒
cestovatelka, ja neuveritelneee! uz som sa nevyspala ani nepamatam. predtym som si xodila zdriemnut poobede ale teraz sa mi uz nexce uz nebyvam taka unavena
a k tomu pomelu, ja som si tiez kupila 3ks 😀
ciiiii aj ja chceeeeeeeeeeeeem 😠
studena voda pomaha na podrazdeny zaludok??? ta to preto pijem deco vody so 4 kockami ladu 😀
monicka, taketo spravy mi pomahaju...aj ked samozrejme citim s tebou....jak mame byt v pohode ked sa ani poriadne nevieme vyspat...a to este ziadny kufor pred sebou netlacime?
ja by som tiez jedla pomelo ale pomelo je vlastne grep nie? a ten by sa nemal lebo obsahuje chinin- ako tonic
mne nechuti ziadna voda, s kazdej mi je na grc 😖 minule som si dala nie 4 kocky ale celyyyy pohar ladu a kus vody, bo som uz nevedela co do seba naliat ☹
cestovatelka a preco si na rizikovom?
pomelo je 1000 krat lepsie ako grep, je fajne slaďunke,nie horke ako grep 😝
misinn- pri prvom tehu som bola na grepy zatazena- jedla som tak 2-3denne a vsetko bolo a je ok 😀
aj ja som na rizikovom, takze vam nezavidim, ze s tymi nasimi trapeniami chodite este aj do prace 😖
😕 ja mam zakazane celkovo citrusy
nejako sa mi zacalo xciet spat ked a tak o tom bavime 😀
ozaj a vy ste teraz doma ci v praci?
misinn, v 6 tyzdni som zacala krvacat....doktor mi hned nasadil hormony a sedim/lezim uz druhy tyzden s vylozenymi nohami dohora ...teraz v piatok mam ist na kontrolu tak dufam, ze uz zacnem norlane existovat 😉
baby, tak aspon s tym nemam problem, ale ked to tak vezmem, teraz sa budim rano na wc a pred tym som spala az do zazvonenia budika, a to bol moj mechur na prasknutie, ja uz necikam tak casto ako pred tym, a po obede uz tiez nespim aj keby som chcela, proste neviem zaspat... 😔

gabena, hviezdickamaria vidim, ze mame podobne problemy ☹ najhorsie, ze som este na rizikovom takze aby som eliminovala tlaky ani si moc nemozem vyberot co jest...musi to mat steko vela vlakniny ☹este som len na zaciatku a takto sa stazujem ☹