icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

misinn
13. apr 2010

inak ja sa citim taka nafuknuta neviem preco uz teraz mam brucho jak v siestom mesiaci...a neviem z coho

misinn
13. apr 2010

cestovatelka, ty zijes v luxembursku? ja som tam bola robit na jedno leto ale vo Viandene

gabena1
13. apr 2010

ja sa natieram od vtedy kedy ma zacalo svrbiet brusko / ze vraj rastie a napina sa koža/ cize brusko-pas, stehna -zadok a prsia ale ja zatial nedavam olej ale nivea detske telove mlieko, nemam dobru skusenost s olejom, ale mam aj ten, mam potom velmi mastnu pokozku a potom vyrazky, teraz je to asi jedno lebo vyrazky mam aj tak 😨

cestovatelka
13. apr 2010

ano misinn...zatial nas to tu neomrzelo s manzelom... 😀...Vianden je velmi peknucke mestecko 🙂

zuzi2
13. apr 2010

Ahojte 🙂
ja sa tiez chystam k vam pridat od buduceho tyzdna, ked uz budu 3 mesiace za mnou. Ale citam vas uz dlhsie 🙂
Inac ja trpim od zaciatku nespavostou. Ale urcite to bude aj z nervov, kedze mam strach, lebo som uz raz potratila.

gabena1
13. apr 2010

cestovatelka, mame spolocny vek, aj u vas je to prve babo??? aj u nas, tak dufam ze to dobre vsetko dopadne...

cestovatelka
13. apr 2010

gabena, hej hej prve....tukam na drevo...dufam, ze v piatok sa dozviem nejake pozitivne spravy u doktora

hviezdickamaria
13. apr 2010

ja som sa dnes natrela prvykrat, bo som sa zlakla mojho ooobrovskeho brušiska 😀 😀 😀 😀

misinn
13. apr 2010

aj mne sa tam velmi pacilo, pekna krajinka a dobre som si tam zarobila 🙂 🙂

cestovatelka
13. apr 2010

len keby tu furt neprsalo ☹ depka, ze az

gabena1
13. apr 2010

ja idem vo stvrtok na poradnu, dufam ze bude vsetko ok, brali mi krv mali byt vysledky a beriem aj moc a potom do pol hodky daju vysledky do ambulancie, a verim ze uz dostanem tehu knizku...taku este vo svojej zbierke nemam 😉 😉 😀 😀 😀

moncika15
13. apr 2010

misinn , na mne je uz tiez vidiet brusisko. tiez som vecer taka nafuknuta ze mam napnutu kozu ako keby mala prasknut. ved ta maternica nemoze byt uz tak velka? ani babo? tak asi to bude len nafuknutost. rifle uz nenosim a ked tak tak z opaskom a bez zapnuteho gombika, objednala som si tehu pas a ked to takto pojde dalej tehu ate ma neminu 😝

moncika15
13. apr 2010

ja soms i davala merry key telovy krem ale teraz som si kupila dermacol masazny krem a detsky olejcek aviril

gabena1
13. apr 2010

baby nemate nejaky fajny recept na paradajkovu omacku s masovymi gulkami? zajtra chcem ,mozte poslat na IP aby to tu nevadilo...dikes

gabena1
13. apr 2010

najlepsia klasika AVIRIL olej s azulenem, ten olej vonia za babatkom...my sme na nom so segrou vyrastali

cestovatelka
13. apr 2010

drzim paste gabena....baby vy ste inak vybavene....no esteze mam ja tu moju maminu....pri nej by som mohla mat hned trojicky, uz ma nakupenu celu vybavu co sa tyka oblecenia

hviezdickamaria
13. apr 2010

ciiii ja by som si tiez dala paradajkovu omacku s gulkami 😀 😀 😀 ale este vacsiu chut mam na fasirky s kyslou kapustou a zemiakmi 😀 mnaaaam, ale nemame mlyncek na maso 😠

gabena1
13. apr 2010

hviezdicka, ja ti pomeliem ked chces... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gabena1
13. apr 2010

hej babenky, kedy je najvhodnejsie zacat nakupovat vecicky pre babatko??? nechcem teraz bo ze vraj to skoro...aj ked uz z letakov mam vybrate...

moncika15
13. apr 2010

fuj, tak toto som nemusela citat o tom mase 😒 ja som vegetarianka a dost mi tato tema nesadla 😀

romy31
13. apr 2010

ahojte, tak ja sa natieram tiež každý deň po sprche, ale iba obyčajným telovým mliekom, nič špeciálne pre tehuľky....to si zadovážim možno neskôr.....ale ja som sa aj predtým natierala, lebo mám suchú kožu a ten chlór vo vode mi ju vždy ešte viac vysuší, tak si ju musím niečim hydratovať, lebo inak by som sa asi doškrabala do krvi 😀
a dnes mi nebolo ešte vôbec zle...iba chvíľku pred obedom cez prednášku, lebo sa mi už nejak vytrávila desiata a nemala som už nič so sebou, tak už som mala také kyselinky v puse, ale našťastie to prešlo........už som si bola kúpiť aj piškóty a budem ich mať stále v ruksaku a vyjedať! 😀
baby takú chuť na zmrzku ste mi urobili 😀 ale komu sa má chcieť ísť do obchodu? 😀 😀

inak ja z vitamínkov beriem calibrum baby plane, ale teraz akurát doberám jedno balenie a neviem či sa mi oplatí kupovať ďalšie, ale asi si to kúpim, nech má babo vitamínky....len sa bojím, že potom bude obrovské 😀

ja idem na kontrolu až 3.5.....do poradne....neviem, či tak dlho ešte vydržím 😒 a to ani tehu knižku ešte nemám.....ach

moncika15
13. apr 2010

treba od zaciatku natierat, netreba riskovat, nerada by som sa potrhala 😕
inak mne sa tak krasne zlepsial plet aj vlasy 😎

gabena1
13. apr 2010

moncika ani rybky nepapas??? ja len ze tiez nie som masoholik, lubim cestoviny a ine ale raz za cas, a citala som ze vraj hovadzie je v tehotenstve zdrave ale asi v malom mnozstve a aj pečienka....

gabena1
13. apr 2010

moja plet je otrasna a vlasy mi strasne mastneju, ze by to u mna platilo, ze babatko dievcatko berie z krasy mamky, nie zeby som bola pred tym krasavica, taky normal ale teraz si pripadam skareda...ved potom napisem ked sa bude dat z ultrazvuku zistit ze co budeme mat...

romy31
13. apr 2010

moncika to fakt máš lepšiu pleť? 🙂 ja vyzerám jak v najväčšej puberte 😀

xlea
13. apr 2010

ahojte buduce mamicky, pozeram ze neskutocne toho stihnete popisat, kym tu clovek nenakukne 🙂 pridavam sa do klubu zienok, ktorym je stale zle a nevolno... ja tiez nemozem zjest takmer nic. Tyzden som zila len na ovoci - aj to len pomarance, jablka a hrusky, ine mi nebralo vobec. Pijem ako duha - vacsinou caj matovy s citronom, ine mi nechuti skoro vobec, zo vsetkeho mi je zle i ked som zatial vobec nevracala a to uz som doma 4 tyzdne - zevraj rizikove tehu.... zajtra sa chystam na kontrolu k doktorke, som zvedava, ake novinky sa zase dozviem....

jonki
13. apr 2010

ja mam tiez celkovo mierny sklon k akne ale teraz to je uuuuplny akne ulet... 😠

xlea
13. apr 2010

romy 31 - ja hoc som doteraz tiez mala vecne problemy s pletou, teraz sa ako zazrakom zlepsila... jedine co ma zacalo trapit, ze mi pada viac vlasov ako je zvykom....

jonki
13. apr 2010

inak ja som sa pytala mudr ci mozem pit zazvorovy caj na nevolnosti...povedala ze urcite ano...ze su aj zazvorove tabletky. Mne caj uz nezabera tak som si dnes nastruhala zazvor, zmiesala s medom, kvapla trochu citrona aby to nebolo prilis sladke a takto som to cele s troskou vody vypila (bez tej zazvorovej duziny samozrejme 😀 ) ostala mi stiplava chut po zazvore ale je pravda, ze nevolnost to nachvilu prehlusilo 😉

gabena1
13. apr 2010

tak ja idem poumyvat riad, lebo sa sam neumyje a potom trochu lahnem k telke, tak sa zatial majte,papa 😎