November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Lubka.....drz sa! aspon,ze to prebehlo bez komplikacii, ked to uz muselo byt....prajem ti, aby si za chvilku bola zase tehulka!
a tie sumive multivitaminy - co sa rozpustia vo vode, to sa moze v tehotenstve ?
sumive multivitaminy - vraj nie, ale nejaký jeden za čas podľa mňa neublíži
ju tak aaj ja sa predčasne gratulujem k svadbe! 😵 😵
ale musím sa pochváliť, že už aj ja budem onedlho patriť k vám vydatým ženuškám....termín svadby máme 3.7. 😵 to budem už riadne guľka 😀
a s tými testami je to tak ako to tu už bolo povedané... tie prvé mi brala doktorka kvôli krvnému obrazu, krvnej skupine a Rh faktoru a chorobám a v tom dvanástom to bude na tie hormonálne tripple testy
inak ja mám A Rh- a priateľ má B Rh+ 😀 ste tu ešte niektorá taká? lebo sa bojím kvôli možným komplikáciam, ale snáď prvé tehotenstvo by malo byť úplne normálne...
ja som si dnes akurat rozpustila jednu sumivu tabletku magnesia do 1litra vody..tak nestraste 😖 ..hadam sa nic nestane.. uz som ho dlho nemala,len uz neviem co by som pila,lebo zo vsetkeho mi je zle,tak som skusila toto a chutilo 🙂
no ved to, ze toto mi akosi prislo na chut, ale som zneistela, lebo sa mi zdalo, ze to nie je velmi vhodne. a tiez s inymi tekutinami bojujem, tak chcem vyskusat.
a preco sa sumive vitaminy nesmu..ja som brala pri vsetklych 3 teh. sumivy magnezium od 4.mes. az do porodu 🙂
inac sa mame fajn....vcera sme znova troska spinili ale je to asi este tym druhym babom ...bolo mi to povedane...
stale mi je zle....takze fungujem na emesine....ale uz aspon nieco papkam ..ale zo vsetkeho najviac ..pomarance a soda 😝 😀
Ja som to o tých šumivých tabletkách minule čítala niečo v tom zmysle, že to môže škodiť žalúdku. Ale už si to presne nepamätám, tak je možné, že je to aj z iného dôvodu.
Ahojte baby, pekne s te sa tu rozpisali teda 🙂 ja uz ani moc nepisem, pretoze v praci moc nestiham a vecer ked pridem domov tak lahnem a lezim a pri hlave mam krasny cerveny kybel 🙂 moje nevolnosti sa zo dna na den zhorsuju a to len posledne dva tyzdne, varenu stravu nemozem ani citit, a prezivam na toastovom chlebe s lucinou a cherry paradajkami a rano na cokoladovom croissante 🙂 takze tak asi moje tehu, ukludnujem sa celkom, lebo ako sa hvoori, cim viac je zle, tym bude dietatko zdravsie 🙂
co sa tyka oznamenia rodine tak mame to za sebou, vbrali sme si krasny datum 1. april, takze rodinka veru moc neverila, ale nakoniec predsa len uverila 🙂 a vsetci su radi 🙂 s priatelom sme sa nakoniec rozhodli, ze nasu svadbu, ktoru sme planovali neskor prelozime este pred narodenie nasho mravcadla, zatial mame navrhnuty datum 26.6. takze teraz vybavujeme a mae take prijemne starosti 🙂 sice som nikdy nechcela svadbu s bruskom, uz sa aj celkom tesim a aj saty co som pozerala byvaju krasne 🙂
ach tak preto tak vela nepisem 🙂
21.4 idem na prvu poradnu a mala by som dostat tehotensku knizku, krvne testy dopadli asi v poriadku, pretoze mi povedali ak by neboli v poriadku ze mi hned volaju , nevolali tak sa utesujem ze su ok 🙂 ale dozviem sa az na tej poradni, kde mi budu brat dalsiu krv, neviem ci kvoli tomu ze mam A- a priatel A+,a lebo uz na tie screeningy, uvidime necham sa prekvapit.
kazdopadne tesim, ze opat uvidim nase babatko 🙂 uz by malo veeeelmi podrast odkedy som ho videla naposledy 🙂 sice brusko mi nerastie - teda aspon to nepozorujeme,ale asi sa musi prebit cez nejake to sadielko aby bolo vidno (zatial ma to ale moc netrapi, pretoze v praci chcem oznamit az neskor🙂 ideal koncom maja, takze dufam, ze dovtedy vykukne len v takom "pribratom" stave 🙂
babenky majte sa krasne, citat vas citam ked mi je lepsie, drzim vam palce a lubi aj ked to nevyslo, vyjde to nabuduce takze sa DRZ, posielam pozitivnu energiu!!!!
prave som vystrojila muza nex mi ide kupit ananas,cukrovu vatu a trdelnik 😀
magnesium sa moze, ved to aj dr. predpisuje. ja si rozpustam vit C, okrem toho kys. listovu a babyplan, zhanala som aj zelezo ale bohuzial nezohnatelne u nas 😠
moncika to su zaujimave chute, uplne ine ako moje, ja mam v trube pizzu, robila som si ju sama, neviem , ale kupovana mi teraz nechuti, 😉
monci.. ja som vcera tiez tlacila ananas celu velku konzervu. Dnes rano som ju dojedala a tusim by som si dala aj teraz. 😉
kaminka, ja som prave teraz dojedla posledny kus pizze, tiez domacej 😀
a mozeme vlastne tropicke ovocie? 😕
ahoj titu....dlho si sa tu neukazala.... 🙂 pomarance a soda, no pekna kombinacia 🙂
mne dr hovorila,ze citrusy mam jest len vynimocne kvoli alergiam ci co
jej...aky krasny prcek 🙂
moniqe, krasni cloviecik 😵 ja som si dnes pozerala na nete ako tie mase malinke asi vyzeraju v tejto dobe a uz to veru nie su len take zubrienky 🙂
to mas vnutorne sono alebo vonkajsie?
moncika: vnútorne lebo z vonkajšieho nebola taká pekná tá fotka..🙂
a ako rýchlo rastú tí naši drobci..pred 2tt to bolo také malé ani nebolo vidno, že čo to je..a teraz už človiečik..a tak hýbal ručičkami... nožičkami ach yo..sa mi tak na tej koze plakať chcelo od šťastia.. je to úúúžasné tá príroda.. a že keď mi do 3tt neprejde to celodenné vracanie musím ísť na infúzky do nemocky.. ☹
verim tomu ze to uz ti bude lepsie, inac klobuk dolu ze zvladas popri tom ze ti je zle aj Viki 🙂
ja som videla drobca v pondelok ale len z vonku ale tiez sa mrvilo, malinke nase 😵 mne to vzdy vycari usmev na tvari ked ho zazriem aj ked len na xvilocku. tiez som mala oci plne slz ked mi ukazoval dr. srdiecko..sice som ho nevidela ale ked ho videl on ta to je hlavne 😵
baby tie babetka su uz teraz take krasne 😵 , mimochodom pizza sa mi nevydarila, prvykrat ☹ ,prilepila sa mi na plech, a to som tam mala aj mastny papier, neviem vzdy to tak robim, tak ju teraz vyskrabujem lyzickou, hadam ju nevyhodim, ked mi chuti 😉 😉 😉
😀 😀 😀 a nezabudla si dat do cesta olej 😝
nie ,dala som deci, fakt nechapem..
no tak to asi bolo z prilisnej snahy 😅 ja som dnes varila vajcia na tvrdo na xlebicky a myslite ze boli natvrdo 🙄 to som im este nexala aj casovu rezervu.
no sranda 😅 ,
a potom ze nerozculuj sa 😀
ake mas to cesto na pizzu? ja robievam toto a to sa urcite neprilepi:
500g hladkej muky,2 zltky,1CL soli,1/2 dcl oleja,kvasok (3dcl mlieka, 1 L krystaloveho cukru, 50 g kvasnic
) 😀
no ste sa tu zas riadne rozpísal, uf, problém si všetko zapamätať a reagovať...
šumivé tabletky vraj nie sú najideálnejšie ani normálne, tiež som počula, že žalúdok zaťažujú, ale to vlastne robia všetky tabletky, takže to je asi jedno...a kys.listová vo femibione sa vďaka tým ostatným vitamínom lepšie vstrebáva...inak keby mi doky nepovedal, že ho mám užívať, tak ma to ani nenapadne, ale tak aspoň do toho 12tt to vydržím...
inak o chvíľu mám v práci prestávku na večeru a neuveríte, ale nemám na nič chuť a už vôbec nie na tie zemiaky s acidkom, čo som si zobrala z domu...a nič iné tu nemám, takže aspoň trochu sa natlačiť musím, lebo by som o chvíľu bola hladná...ale večer to istí zmrka doma 😎
no a čo sa týka informovanosti môjho okolia, tak som to dávkovala tak postupne, ale v príci vedia asi len dve kolegyne, nadriadení ešte nie, počkám na tehu knižku
pekný večer prajem všetkým

no ake krasne...tak midsummergirl drzime palce....ja na ten nas den rada spomina 🙂