November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
su mi veci 😒 ta ale aspon nieco
no ale kde pojdes rano o 9
Ahojte, dnes som bola u lekarky a je to zle. Nie je tam vidno plod, takze to bude asi zadrzanie mrtveho plodu. Bud pojdem na oddelenie rizikoveho tehotenstva a nasledne na zakrok, alebo urobime o tyzden kontrolne vysetrenie a ak sa 100% potvrdi, ze tam plod nie je, tak pojdem na zakrok az potom. Vraj sa to stava - nenastane spontanny potrat, lebo maternica nevie vypudit mrtvy plod. Takze sa s Vami lucim a drzim palce, nech su tie Vase drobce zdrave.
jkc3000: juuuuj to ti drzim palce, budem sa za vas modlit
jkc...je mi to strasne luto ☹...ja tiez ked idem k lekarovi, tak sa vzdy trasiem, ci bude bit srdiecko...drzim palce, nech to vsetko rychlo prejde a co najrychlesie sa mozete opat snazit
veru tie vychadzky su blbe...ale da sa s tym trosku vybabrat a to tak ze doktor ti moze napisat aj prechodny bydlisko, takze tam mas dve adresy a vtedy ta neskontroluju
jkc aj ja ti drzim palce nech to mate cim skor za sebou...
ja som tiez z toho taka vystresovana ci bude vsetko ok...
☹ jkc3000, budeme na teba moc mysliet
jkc ☹ je mi to velmi luto. a to pri takom pripade si mala nadalej tehotenske prejavy? len nedoslo ku krvacaniu? boze, to do poslednej chvile nemame nic iste. to je strasne.
jkc - drz sa a nech ste cim skor v poriadku a mozete sa pokusat znova o babo. posielam ti vela sily.
Nemala som ziadne priznaky, vobec nic. Trochu ma pobolieva brucho, ale neprikladala som to nicomu, len tehotenstvu. Ja som to tehotenstvo mala take nestandardne - vobec som nevracala, nechcelo sa mi extra spat, nemala som divne chute, len sa mi zvacsili prsia a boleli. Podla toho dnesneho ultrazvuku to bolo velke 6w+6d, takze ak sa to prestalo vyvijat, tak asi pred tyzdnom+dvomi.
jkc...je mi to luto.drzim ti palce!
ahojte,,,baby mna ten bloknuty nerv boli cim dalje tym viac.myslite ze keby to mam zapaleny nerv moze to ublizit babatku??
jkc to mi je,luto... ☹
ahojte,
mame tu vela zlyx sprav 😔
jkc, drz sa, neviem co ine na to napisat ☹
catrin, mne sa to tak strieda, raz ma to boli raz nie. ty to mas nonstop? 😕
moncika neboli ma to ze v kuse..len ked dlhsie stojim na nohach a tak... 😒
no tak potom aj mna tak,a hlavne ked vstavam z postele alebo stolicky 😒 myslis ze to ma nieco z tehu?
prave mi kurier doniesol tehotensky pas 🙂 idem odfotit a vlozit do albumu 🙂
moncika neviem ale niekde som citala ze maternica moze tlacit na nejaky nerv a potom to takto boli..ale myslim ze to az ked je maternica vacsia nie??fuu ale ma to vazne stve..ta bolest je miestami neznesitelna,strasne to picha a neviem sa ani pohnut...
co je to ten tehotensky pas a naco to sluzi? 🙂
ahojte, vôbec vas nestiham, v praci som toho mala tento tyzden vela a ked vecer pridem domov tak som taka unavena, ze hned zaspim.
jkc - je mi to velmi luto - drz sa.
bavili ste sa tu o tom NT skriningu - tak ja som sa rozhodla, ze na to tiez pôjdem. Môj lekar to vsak nerobi - on robi len klasicke tripple testy v 16. tyzdni. Takze sa idem objednat k inemu lekarovi a tam sa za to plati 20 Eur - co nie je myslim az tak vela.
catrin, ved prave ked je brusko velke tak sa to da xapat ale s takto skoro 😅 viem ze take nieco v tehu mavala aj svagrina ale ta to citila v panvovej kosti.
ja mam tehu pas na zakritie bruska aby so nemusela kupovat tehu oblecenie a v pohode dalej nosila svoje "stare" tricka 🙂 a aby som mala ladviny a krize v teple, lebo mna trosku ofukne a hned sa neviem vystret 😒
tie NT testy nie su vramci srinigu v 1. trimestry? 😕
ja som dnes uz zobrala do prace tehu rifle. ono to na nich nie je vidiet, len su omnoho omnoho pohodlnejsie. ved to je najdolezitejsie. nebudem predsa tlacit brusko v tesnych rifliach. 🙂 ten tehu pas som nikde nevidela, tkaze som neriesila. inac v tych rifliach sa daju zatahovat gumicky aj na pase, ktory je polozeny tak nizsie aj hore na tom vyvysenom kuse latky, takze ked mas mensie brucho, tka to zatiahnes a drzi to a potom uz len povolujes 😀
moncika no enviem len nech to rychlo prejde..mam problem si lahnu,sadnut,,vstat..
jaaaj ten tehu pas to das na tricko co nosis a hotovo??super..🙂
moncika hej pokial si dobre pamatam tak nt sa robi v 1.trimestri
monicka - ja neviem, ale môj lekar ak tie NT testy aj robi tak nie az takto podrobne ☹ A na tie co chcem ist som citala, ze by to nemal robit hocikto ale len doktor na to speci vyskoleny. ale priznam sa mam v tom hokej. preto som si povedala, ze si radsej zaplatim inde, kde viem, ze ten doktor je v tom dobry 😉
baby ja mam este jednu "usmevnu" prihodu z dnes...sla som v elektricke a uz mi nijako nebolo pohodlne sediet a cely cas ma natahovalo na zvracanie 😝 tak som sa zviezla nizsie do sedadla a taska tlacila na sedadlo predomnou a pani na mna vybehla ze co ju osahavam, ze ci mam zalubu v zenskych zadkoch...tak som sa na nic nezmohla len som sa smiala 😀 😀 😀 ...co ju asi tiez velmi neupokojilo...no co uz 😀 neviem co mi na to povie muz....doteraz sme si obaja mysleli, ze ma zaujima ten jeho zadok 😀
😀 😀 😀 😀 😀 jonky
tehu pas: http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=65013
ked si zadate do googla ukaze vam to ako to vyzera na obleceni.
baby, kde ste kupili ten tehu pas??? ja nad nim vazne uvazujem ... aj svadba ma caka ...
jonki 😀 😀 😀 to budu asi tie tehotenske "chute" ci "chutky" 😀 😀 😀 😀
ja si tiez planujem kazdu xvylu kupit tehu rifle. len ziadne sa mi zatial nepacili abojim sa ze moc priberem a ked budu aktualne tak sa do nix nenapracem 😀
a ako to riesite s tym tehu pasom a normalnymi nohavicami? gombik na gumicku? 😉
waw naozaj su pekne tie tehu pasy, rozmyslam ze si kupim

hej presne tak su stanovene vychadzky od 9-11 a potom od 15-17,stanovuje to myslim socialna poistovna