icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

moncika15
16. apr 2010

tak ma neprijemne pixa v podbrusku uz asi 2 hodiny ☹ dufm ze to nic vazne neznamena. zle mi je jak psovi, nepomaha ani stale nieco jest 😒
co mam robiiiiiiiiit?

ollako
16. apr 2010

moncika klud, nenervuj sa nemysli na nic zle....a s tymi nevolnostami ti neporadim,len vydrzat 😒
ja som si uz musela dat tehu rifle, co som nosila pri Petkovi bo som uz natolko pribrala, ze su mi dobre len jedny rifle a tie sa prave peru a este k tomu sa mi na nich para zadne vrecko, tak to nosim, len tak po dedine s malym na ihrisko..zajtra si musi ist konecne nejake kupit tak o dve cisla vacsie ako normalne 😝

catrin1
16. apr 2010

moncika ollako ma pravdu..hlavne klud...este ti to nepreslo? Moc to bolí...?sem tam aj mna pobolieva brucho...ale vzdy len nejaku hodinku a potom to prejde...hlavne lez a nenamahaj sa...

moncika15
16. apr 2010

ahojte, dala som si vlaznu sprxu a tusim to prestalo. zle mi je teda nahovado, zaha ma pali 😒
je tu este niekto?

romy31
16. apr 2010

ahojte 🙂 tak ja poznám celkom fajn stránku s tehu oblečením www.bublinka.sk, majú obchod v rači. Osobné skúsenosti s nimi nemám, ale baby tu na fóre si to chválili 😉
a k tým menám...nám sa zatiaľ najviac páčia Adelka a Kubko 😵 ale bojím sa, že kubkov je teraz straaaaaaaašne veľa, tak potom budú aj piati v triede 😀 a ešte sa nám veľmi páčia mená Sofia a Samko....ale tie sú až ďalšie v poradí 😉

mončika už je ti trochu lepšie?

moncika15
16. apr 2010

ahoj 🙂
ano uz je lepsie, zlupla som trdelnik tak som syta 😵
boze co som sa ja na tej stranke nanervacila 😅 neviem sa v nej vyznat. som si raz xcela cosi objednat a nebolo mozne 🙄 😀

ollako
17. apr 2010

ahojte moncika dufam, ze ti uz lepsie..mne este obcas je zle no len ked som hladna...
prajem vam pekny vikend, my sa zajtra chystame do Bojnic do ZOO, tak sa tesim, dufam, ze sa tam drobcovi bude pacit...
a konecne si s muzom spravime rodinny vylet, ako sa Petko narodil, tak sme nikde poriadne neboli

moncika15
17. apr 2010

vsetci xodia do bojnic 😀 tusim pojdeme aj my 😝
aj dnes mi je zle ale uz sa to da. podbrusko uz nepixa.

muzika som vystrojila do roboty a ja prezliekam paplony a vysavam. tak je krasne vonku 😵 keby som nebola PN hned vyrazim niekam so psami 🙂

antonia1
17. apr 2010

ahojte bublinky...fuuha ale ste popisali 😉 mala niektora taky uplne tmavy vytok az hnedy..len trosicku, nic som necitila bola som uplne v pohode, len ked som isla na WC..tak som skoro odpadla ze co to mam na gatach????....tak som behala kazdu chvilku kontrolovat, ale uz 3 dni nic ...mojho doktorka tu nemem, takze nemozem ist...ukludni ma dakto? ze to nic nieje??? 😢

moncika15
17. apr 2010

ahoj anto, ono to nemusi byt nic ale aj moze. ale hovori sa ze pokial je to stara krv tak to nevadi. ale ja by som skocila na pohotovost 😕 skus si vypocitat ci by si nemala v normalnom netehulkovskom cykle prave mrsku.

kaminka1
17. apr 2010

ahojte!
antonia, naozaj neviem, co moze ten vytok znamenat, este som o tom nepocula, ale neboj, a bolesti nemas ziadne?

ollako
17. apr 2010

antonia ahoj aj ja som trosicka spinila pri Petkovi, ale ozaj len troska, a bolo to kvoli tomu, ze sme s muzom sexikovali, ale ako pise moncika, tiez by som asi radsej skocila na pohotovost...

misinn
17. apr 2010

ahojte,
antonia ja som mala tiez taky hnedy vytok ale len trochu a tiez som si to vsimla na zachode a odvtedy som uz nemala nic, je tomu uz asi 5dni...ale ja som to mala v ten den ked som bola na vysetreni u doktora a robil mi usg a sestricka mi povedala ze to je po vysetreni uplne normalne

romy31
17. apr 2010

ahojte 🙂 tehuľky chcem sa vás spýtať ako je to so sexom v prvom trimestri....lebo ja by som aj chcela, ale v poslednom čase vždy keď príde na TO, tak sa strašne začnem báť, či sa nemôže krpcovi niečo stať 😒 keď som bola na prehliadke pred týždňom u doki, tak mi povedala, že mám poranená krčok (asi zo sexu), tak si máme dať pár dní pokoj aby sa to zahojilo...ale odvtedy sa fakt bojím 😒 prosím poraďte

ollako
17. apr 2010

romy no ak je vsetko OK , tak by sa nic nemalo stat a vklude mozete. Ako som pisala pri Petkovi som spinila po sexe a tiez sme si mali dat chvilu pokoj, No potom sme znova, tak opatrnejsie, a v pohodne sexikovali sme az do konca 😀 ,Aj teraz s tym nemame problem 😉 Na jednej stranke www.antikoncepcia.com neviem ci som to sem mohla napisat 😕 su dvaja gynekologovia , ktori radia ohladne antikoncepcie,ale odpovedia aj na hocijaku otazku, cez tyzden ti odpovedia, max do jedneho dna...a jedna sa tam na to pytala, a odpovedal jej takto "sexujte, sexujte, sexujte 😀 ,

moncika15
17. apr 2010

ja tiez riesim problemy cez internetovyx gynekologov 😅 😀 aspon trosku to ukludni. skus teda napisat co ti povedia ale ja by som asi pockala a potom hura na sexik 🙂

romy31
17. apr 2010

no asi keď je bábo zdravé a je v poriadku, tak sexík by mu nemal ublížiť 🙂 ale aj tak mám pri tom taký strašne opatrný pocit...no tak ešte pár dní počkáme a potom budeme pomaly skúšať 🙂

zopka
17. apr 2010

Midsummergirl-ke prajem dnes krásnu svadbu! 🙂 Dobre jej vyšlo počasie. 🙂

Antonia, ak už si tri dni nič nemala, tak snáď je to v poriadku. Ja som mala taký mini-hnedé špinenie pred 3 týždňami pondelok, utorok, štvrtok. Štvrtok mi dala Dr. Duphaston a v piatok som mala aj kus krvi ale potom už nič. A tiež bol čas krámov, tak to bolo asi z toho. Teraz sa bojím, že budúci týždeň sa mi to zopakuje (akože bude ďalší cyklus), ale Duphastonom sa štopem stále, tak snáď tomu zamedzí.

Aj ja sa sexu teraz bojím, takže muž má smolu. 😀 Mne nechýba. 🙂

moncika15
17. apr 2010

juj prave som sa zobudila,tak som si super zdriemla 😵
baby, je to normalne ze mam v 10tt bruxo ako zemegulu 😕 po bokox mam pocit uplne napatej koze citim sa akoby mi mala zaxvylu prasknut. kremujem kremujem kremujem.......nexcem sa potrhaaaaaaaaaaaat 😨
uz ani medzi ludi nemozem vyjst lebo hned kazdy zbada ze som tehula, este to xcem tajit aspon do toho 26.4. ked budem mat istotu ze je vsetko ok 😉 kazdopadne ked budem rast takto celyx 9 mesiacov tak 20.novembra na porodnej sale ani na kozu nevylezem 😨 😨 😨
tolko moja melanxolicka nalada 😀 😀 😀

ollako
17. apr 2010

moncika nic si z toho nerob, ja mam uz take velke brucho , ze az, uz nosim tehu gate, lebo ostatne su mi male, ale cez tyzden si idem kupit nejake normalne, nebudem v tretom mesiaci chodi v tehu gatoch pripadam si trapne aj ked to nik nezisti 😀 ja by som to veru tak dlho neutaji, kedze chodim s malym von tak si o uz zacinaju vsimat, a to nosim taku hrubsiu vestu,

moncika15
17. apr 2010

vcera mi volala kolegyna z roboty ze ako sa mam a hovorim ze pomaly rastiem a ona ze prosim ta co mozes rast v 10tt, ja ze: "by si sa divila" 😀 😅 si neviem predstavit keby som si natasila tehu rifle, tiez by mi to pripadalo trapne 😝

dnes bolo tak krasne aj na konika kasleme 🙂

zopka
17. apr 2010

moncika, ja som na tom takisto ako ty. 🙂 brucho ako zemeguľa a chcem to tajiť do 26.4., keď už dúfam, dostanem knižku. Ja som po prvom tehu nadobudla strašné brucho, potom som sa ďalej rozrastala (lebo mi počas kojenia veľmi chutilo papať) a pred týmto teho som mala okolo brucha 95 cm. 😒 No a už mám 100cm. 😕 Tesne pred pôrodom syna som mala asi 112 cm, tak som zvedavá, do akých megarozmerov teraz narastiem... A už som začala priberať na váhe. Dnes som zaznamenala prvé kilo...

ollako
17. apr 2010

zopka no ja som uz pribrala 5 kg 😲 🤐 no des, ale brusko som si este nemerala, pri Pektovi som si merala zo zaciatku tak to mozem porovnat

monika0001
autor
17. apr 2010

ahojte..
ale vas tu pribudlo 🙂

som rada 🙂
držkám vám palčeky!!!!!!

Lubka myslím na Teba každým dňom!!!!!!!

monika0001
autor
17. apr 2010

babuľky mám na vás otázku...
máli ste niektorá pred tým než ste zistili že ste tehu bolesti vo vaječníkoch?
SOm po IUI a od minulej nedele ma stále v jednom kuse bolia vaječníky...

ollako
17. apr 2010

monika nahoj drzim palce aby vam to vyslo 😵 ...mne myslim nic take nebolo 😕

monika0001
autor
17. apr 2010

ani ja som to nikdy nemala.. a teraz sa neviem zbaviť bolesti.. stále cítim ľavý vaječník (kde som mimochodom mala tri foliky) ako keby my chcem v tele prasknut.. taký .. ako to nazvať... plný... proste ma tlačí...

moncika15
17. apr 2010

monika, ja som mala hadm od uhniezdovania, to mi este ani mrxa nemeskala, bolesti v pravom vajecniku a vystrelovalo to az do praveho stehna. dost casto a dost silno, az som sa musela skrutit. som si myslela ze mimomaternicove ☹
ale v zhladom na ot ze mam skusenosti aj z niekolkymi IUI tak ti mozem povedat ze som mavala bolesti aj zo stimulacie a to tiez dost silne. takze neviem na com si 😨
citala som si tvoj profil, dojalo ma to k slzam, drzim vam silno palce 😵

zopka
17. apr 2010

Monika, držím palce a drž sa tej myšlienky, že "nechceš akurát teraz otehotnieť" 😉 Tak sa podarí 😉
Mňa vaječníky neboleli. Ale každá sme iná.

monika0001
autor
17. apr 2010

moni - ale pri prvom IUI som to nemala... bojím sa aby to nebola cysta.. juj...

zopka - ked ja si neviem povedať že to teraz nechcem 😀 😀 😀