Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@tinasc ahoj ak ti mozem poradit tak skus mu dat VIBURCOL to su homeopatiká čapíky 🙂 na ukludnenie mojmu malemu teraz ide už druhý zubok a je nervozny jak šlak toto nam pomohlo pekne spinka 😉 urcite že tvojho maleho niečo bolí 😒 aj gelíkom mu natieraj dasienka .
@martineluska ďasienka natieram to som si zaobstarala... ten viburcol skúsim, neviem prečo som si na to nespomenula... vďaka za radu 🙂
@tinasc rado sa stalo 😉 nech pomože 🙂
@martineluska ďakujem 🙂
@evamarcel ja som vsetko sladke co sme mali doma zrusila a dala manzelovi do prace, lebo moja pevna vola nestoji za nic 😀 no poviem ti zacat s dietou je dost tazke 😀 dnes som mala salat s tofu syrom+ varene vajcia, kolac co som si upiekla z tych otrub, biely jogurt a na veceru kuracie prsia s paštrnákovou kašou 😝 celkom faj veci, len mam abstak z nedostatku sladkeho 😝
@zabka29 chces pozicat nas? mam ho u sestry v krasnej, nemas to daleko, je to chicco s3 tento:
pre dievcatko si mysli velmi dobry.
http://kociky.heureka.sk/chicco-trio-s3/?ca_sou...
alebo tu je presne taka farba ako am ja:
cerveno cierna
Inak my sme dnes so sestrou boli na prechadzke na jazere, sli sme z krasnej ale len po splav a nazad, lebo zacalo prsat, ale dve a pol hodky zabute a malicka sa ani nezobudila v sportovej casti, som vysmiata 🙂
Idem si Vas precitat
evi ako si to urobila ze sa ti mala budi len 2x, myslis ze je to iba tym overalom, ci este nieco si zmenila? moja sa standartne budi i nadalej 3x 24.00, 03:00, 06.00
@ingeborgnicol no neviem ti presne povedat ci by to bolo iba overalom, tak urobili sme viac zmien najprv bol overal potom som zacala aj s deckou myslim ze uz sa vtedy zacalo zlepsovat ale tiez som davala cipky viburcol ale to aj predtym ked sa castejsie budila a aj tak sa budila mozno ze casom to az zaucinkovalo, a posledna zmena co bola ja spim v inej izbe a pri malej spi manzel chodim len kojit a tiez jej daval cumel ked sa zobudila a ked plakala aj s cumlom som kojila, a neviem ozaj cim presne to bude ale postrehla som to ze v noci sa uz az tak na hlad nekoji prvykrat ked sa zobudi davam tiez tak o 18,30-19spat a budi sa medzi 21,00-22,00 tak vtedy papa este poriadne a potom sa budi medzi 2-3 a to uz len tak cuca a najlepsie ze dnes rano sa zobudila o 6 chcem ju kojit a ona vobec nechcela normalne som ju kojila az okolo 7,30 takze zrejme sa na hlad nebudi. Ale velmi sa tesim ved to sa neda porovnat s tym ako casto sa budila som bola uplne znicena
@evamarcel mozno to bude ty, ze nespis v tej izbe kde ona. ja cez den ani len nelezim tam kde ona, ja tomu hovorim ze "citi mlieko" lebo ja staci ze vojdem do izby a zacne sa budit. dnes sa chystam ist veli skoro spat, lebo som strasne unavena a uchodena tak uvidi......
@ingeborgnicol Si veľmi zlatá a ochotná...ďakujem. Spomenula som si na manželovu sesternicu, ktorá má tiež syna vo veku môjho a chvalabohu nepredala svoj starý kočiar. Už mi ho manžel aj doniesol. Som sa aj zamiala, lebo je taký krásny elegantný bieločierny, že si neviem predstaviť ako sa vlastne k nemu oblečiem do športového. K nemu sa hodí skôr kostým 😉 😉 😉 😉 😉 A tiež je vanička taká krátka, že malá je ltt. Ale požičanému sa má človek potešiť....tak mám aspoň čas kľudne si vygooogliť nový kočík. Ja som sa už aj predtým pozerala, lebo vedela som, že mi treba ľahký, skladný športiak a vôbec nie je jednoduché vybrať si.
@evamarcel ano, to robim, podla netu, co su popisane, vies co dava sa tam umele sladidlo, alebo stevi ci ako sa to vola 😀 a je celkom sladky a pridala som este aj vanilkovu aromu, tak sa dal 😀
inak je tam aj recept, na tiramisu, tak skusim aj to, ale este nemam vsetky potrebne surovviny 😉
@ingeborgnicol no mozno je to tym ako vravis tiez som si myslela ze mozno toto aj maleho som tak oducila musela som odist spat do inej izby
@alyze to si vlastne zacala odneska uz presne podla dukana? aj to sladidlo si si objednala? Inac to akoze maju byt 5chody ? No tak uz pockam kedy mi pridu tie otruby a uvidim ci sa konecne spamatam a zacnem jest ako sa patri...objednala som ich este len vcera takze asi az v utorok mi pridu
@ingeborgnicol no tebe netreba diety ved vsetko vychodis...uz len lepsie pocasie aby sa konecne prechadzka aj vychutnala, tu u nas zas pride lepsie pocasie a same miesacky, kosacky , buchanie trepanie...no nam sa asi vonkajsie spanie skonci... uz ani neviem ktory presne ten jeden slnecny den bol a uz to zacalo zvaral niekto a píla hučala no uplne ze super.
@ingeborgnicol veď toto, aj ja mám ten problém, že drobec má asi plytký spánok, lebo akonáhle vojdem do izby, že idem spať, tak sa začne mrviť a normálne sa bojím, že sa zobudí... ale nemáme pre neho zvlášť izbu, máme len tri izby 😉
@evamarcel jej to je super, som rada ze sa uz vyspis konecne, je to uzasny pocit nie? moja zaba si v poslednom case zvykla v noci o druhej pustit hubu na spacir a vykecava aj pol hodinu, smeje sa na mna, okopava ma a ja zufala jej strkam raz prso raz dudel a ona ma v pazi a len by sa rozpravala, dufam ze ju to coskoro prejde 😀
no konecne som docitala vsetky one, tak ja zacnem vsetko az ked sa vratim domov - zdravo zrac, brusaky robit (dnes som si kupila cele plavky, naposledy som mala cele plavky pred dvadsiatimi rokmi och) a znakovat. juch! idem sa najest bo som zas hladna jak fras. uz sa tesim domov aj ked to bude narocne prve dva tyzdne, hlavne s WIlom bo ten sa tu zase rozmaznal... uz len 4 dni 🙂 ☹ 😖
🙂 dnes večer náš malý Mišulo zaspal prvý krát sám bez pomoci. Nakojil sa, pusa /opakovaná asi 10x 🙂/, krížik na čielko, okolo hlavičky som mu nakrčila plienky a ľahla som si do postele, tak aby ma nevidel. Ak by sa rozplakal brala by som ho na ruky a kojenie, tak sme to robili posledné tri dni. Nedalo mi nechať ho plakať. A do teraz od narodenia vždy odpadol až pri kojení, v noci od 23 hod sme boli každú hodinu hore :(. No a dnes 15 min si tam škrabkal do paplonika a odrazu ticho. Kukám a on spí 🙂. Taká som uveličená z toho, že to tu musím napísať 🙂. Niečo také som pri staršom nepoznala, ten zaspával pri kojení a na rukách pri hopsaní na fitlopte až do 13 mes., potom som už bola tehotná, tak sme to stopli.
@slady kde si sa flakala? 🙂 aspon s tebou ma kto v noci pokecat 🙂 mne teraz zobudil pes malu 😎 debilni psy osd kedy mam dcerku normalne ich nenavidi, ja vie ze sa to nema ale prisaha ze nie....
Baby nechce ist niekto na 90 dnovu rozlisovaciu dietku? obmenenu samozrejjme, prisposobenu kojeniu...
@gabikula gratulujem, veri ze sa tesis 🙂

@alyze vsak ja uz sa v tom zazvorovom caji kupem 😀 😀 😀 😀 . Uz mi ide cez usi. A nic nepomaha.