icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

alyze
autor
10. apr 2013

@ingeborgnicol super, dakujem aj za ilustráciu 😉 🙂 malinka krasnucka 🙂

slady
10. apr 2013

@ingeborgnicol jooj aka strasne zlata v tych satockach, keby som nekvocala tak odpadnem 😀 strasne peknucka 🙂

ja som stastne docestovaná, vcera sme isli od jednej v noci do obeda, potom dve hodky pauza a zase soferovat od mamky k nam do BB, kym sme prisli boli sme total znivoceni, mala spinkala v noci celu noc bez zobudenia, vstavala aoz rano o piatej a potom este dve hodky potiahla 🙂 som mala take kozy rano ze som musela odstriekat normalne a teraz sa mi mrazi 😀
inak mam prave rozcitanu knihu, takze vsetko prudko zanedbavam vratane prekladu ktory na mna ciha v kompjuteri. a cez vikend sa so zorkou chystame na vikend na damsku jazdu za kamoskami, tak sa tesim riadne 🙂

zabka29
10. apr 2013

Po asi pol hodine náznaku dobrého počasia v KE opäť mrholí. ☹ ☹ ☹ Ale prechádzka nás neminie...som rada Nika, že sú nohy O.K. U mňa vždy prvý krok ráno je ako na ostne a potom to rozchodím. Problém je, že "šlapeme" na betóne a nie na mäkkej zemi niekde v lese. Ináč horlivo riešim kočiarik pre malú a mám pocit, že mám príliš veľké nároky, ak napr. chcem, aby 300 eurový športiak mal aj nánožník 😒 😒 Už tomu venujem veľa času. Najviac sa mi pozdáva NICO BEBETTO, lebo potrebujem terénny aj skladný zároveň. Ak budete mať čas, tak sa mi please vyjadrite, že čo vy naňho alebo, či vám nenapadne niečo lepšie. Vopred díky 🙂

zabka29
10. apr 2013

http://www.kocikyluna.sk/kociky-sportove/333-ni...
tu je link na ten kočík, aby ste nemuseli hľadať

ingeborgnicol
10. apr 2013

No ja som proti takym kolieskam, mame na stokke podobne a to je des, preto mam aj drhy kociarik ak by sme potrebovali ist niekde a la les tak aby sme mali, aj na jazero je vhodnejsi to chicco ako stokke, na beton mi zase staci stokacik. ale ja by som ti odporucila ten nas chicco, nie zrovna nas, ale chodi sa s nim vyordelne! naozaj!

ingeborgnicol
10. apr 2013

@zabka29 a ma aj nanoznik :_)

ingeborgnicol
10. apr 2013

@zabka29 a neporadim ti, lebo ja tuto znacku nepoznam

slady
10. apr 2013

ja som mala s takymito kolieskami, len boli o kus mensie este, to su take kaucukove nenafukovacie ze? celkom fajn sa mi s nimi chodilo aj po terennejsich terenoch ale do lesa to uz asi nie, a teraz mam velke nafukovacie ale este som neskusala s nim pochodit v lese bo momentalne len nosim ked ideme do nejakeho nevhodneho terenu, mne uz po tej prenosenej zime pride kocik prakticky akurat tak na nakupy... 🙂

zabka29
10. apr 2013

@slady ja mám s parádnymi nafukovacími kolesami, ale zlomila sa mi rúčka na ňom teraz a manžel mi sľúbil, že to dá opraviť na zimu. Hlavne potrebujem menší na presuny v lete, keď sa budeme "dovolenkovať", ale nechcem tie malé plastové kolesá, lebo aj počas výletov sa budeme nachádzať skôr v teréne. Hľadám taký kompromis, aby bol malej, čo najlepší. Keďže u nás na jazere veľmi často fúka, tak sa mi pozdávajú tie to typy striech ako má to NICO. Ale ešte stále nie som rozhodnutá, lebo ho majú len v Prešove a ináč je to len na nete. Kupovali ste kočík bez odskúšania cez internet?

slady
10. apr 2013

@zabka29 ja by som ho urcite odskusala, nestoji ti to za to aby si sa s nim potom nervovala ak ti pride a zistis ze sa strasne zle sklada alebo ze sa ti nic nezmesti do ulozneho priestoru alebo ze ti nesdi nanoznik alebo co, radsej si ho dobre pozriet 🙂

slady
10. apr 2013

@zabka29 a nosidlo mas? ja aj na dovce uz jedine s nim, prejdes aj po piesku aj po vsetkom bez problemu 🙂

adel22
10. apr 2013

No tak mne ta opica zacala protestovat pri zaspavani.....:( Tak musela ist do kocika....
ale aspon ze ju tam staci len polozit a uz spi🙂 Tak som kocik len vylozila a ani som s nim nepohla🙂
Uz sa nam aj pocasie pokazilo :(:(:(

ivinka77
10. apr 2013

@ingeborgnicol nooooo zatial nemam ziadnu dietu... som si povedala, ze prvy tyzden skusim len ''zdravsie jest'' a hlavne sa neprezierat... cize ziadne sladke, ziadne pecivo, len ovocie zeleninu, maso bez priloh... tak uvidime po tyzdni, ci bude dalsi vysledok....a este som si dala zavazok, ze po 18 uz nevlozim nic do ust....tak zatial sa mi to vcera 1. den podarilo , uvidime, kolko mi to vydrzi... a dala som si vcera na uvod hodinku na rotopede tak pozvolnejsie + 100 drepov + jednu seriu toho cvicenia, co tu bol ten link , brusaky nehrozi, strasne citim to brucho este po cisaraku, tak to nechcem riskovat... takze asi tak... a po tyzdni uvidim, ci to ma nejaky efekt, ak nie, tak skusim asi nejaku dietu... a ty ako ???

zabka29
10. apr 2013

@slady Ano, mám nosič, ale ja mám dosť problém s chrbticou a manžel s cievami, tak nosenie prichádza do úvahy iba krátky čas. Asi zbehnem do Prešova, ale škoda, že momentálne majú len tú farbu, čo sa mi nepáči.
Ešte vám dievčatá dávam do povedomia výbornú stránku http://www.sdetmi.com/. Je to lepšie ako kamsdetmi podľa mňa. Ja som si už celkom slušne zaplnila kalendár s víkendovými aktivitami v našom okolí...

alyze
autor
10. apr 2013

@zabka29 ahoj teiz ten kocik nepoznam, ale na obrazku vyzera fajn 🙂 ale baby maju pravdu, je lepsie si odskusat, ako potom nadavat 😉

alyze
autor
10. apr 2013

@ivinka77 tak to si dobra s tym cvicenim, to by bolo na mna dost, ze 100 drepov, uz pri 50siatom by som sa nezdvihla 😀

ingeborgnicol
10. apr 2013

vy ste extra ja ani 5 drepov :_) ja mam Ivinka taky plan ako ty a ked to nepomoze tak dieta 90 dnovka upravena. ale ja nemozem cvicit mam smolu velmi ti zavdim ☹

ivinka77
10. apr 2013

@alyze no sak neboj nic, dnes som KO 🙂 totalne... necitim si nic... 🙂 a to bol asi len ten prvotny osial 🙂 uvidime, do kedy mi to vydrzi 🙂

@ingeborgnicol nemozes cvicit vobec nic ? ani rukami, trupom alebo tak ? nejake jednoduche cviky ? aspon take na popretahovanie ? :(

ingeborgnicol
10. apr 2013

mne sa ta nas debilna postarka postarala o popoludnajsi program. nesli sme vonku lebo lialo. tak som malicku dala spinkat dnu. ona zazvonila, aj ked som ju sto krat poprosila nech to nerobi a dala jej mobil, psy sa rostekali ako besne a mala bol a hore a nezaspala,, dnesn rezim je uplne v cudu a mozem sa pekne po obede prejst na 3 hodinky a slapat.....no a ticha zavist vsetkym vam, ktorym Vam deti jedia prikrmy, ja som predvcerom skusila zemiacik, tazky plac a boj a dnes idem skusit zemiacik s mrkvickou.....to bude zase placu.

ivinka77
10. apr 2013

@ingeborgnicol a davas jej do toho aj mliecko ? ma to sladke ? my uz sme skusali skoro vsetko....zemiak, mrkva, kalerab, cuketa, fazulka, tekvica, petrzlen , brokolica, karfiol a nastastie sa len tak zalizuje...vyzera to, ze bude nielen spachtoska ale aj riadna pazroska 🙂 zajtra planujem vyjazd do obchodu zohnat ruzickovy kel a chcem skusit aj ten...uvidime.... drzim palce !!!

alyze
autor
10. apr 2013

@ivinka77 tak my sme este neskusali prikrmi, ale ako tak pozeram, asi skusime aj my 😉

ivinka77
10. apr 2013

@alyze kludne skuste...ak bude odmietat, tak vraj na to este nie je zrela... nasa uz 3 tyzdne tlaci jak o preteky... nechapem, co prave sprasila.... uplne ze plnu misku....uvarila som jej 1 vacsi zemiak, vacsiu ruzicku prokolice a 1 kalerab, ze reku sak bude mat na 2 dni a prd...spraskala vsetko na supu !!! 🙂 a ked ju krmim, tak mi normalne naskakuje na lyzicku, aby som jej rychlo davala 🙂 ale toto iste robila aj Terezka 🙂

noooo a ja mam zdravy salatik,....ale nejako mi moc nereze.... :(

slady
10. apr 2013

ja som dnes krumplu vylovila z polievky a popucila, mliecko pripumpovala, a nic z toho, povypluvala vsetko, ale celkom sa pri tom bavila 😀 tak aspon sme sa zasmiali ked uz nic ine a dali sme mleko.

ivinka77
10. apr 2013

inak dievcence nechcem drazdit....ale na balkone na slnku mame 23stupnov 🙂 🙂 🙂 ona uz asi fakt prisla ta podrbkana jar ! 🙂

slady
10. apr 2013

@ivinka77 ja sa odhodlavam von, cakam kym sa mi deti pobudia a idem, mraci sa nam u ale vyzera ze je fajne teplo tak aspon nieco 🙂

mata884
10. apr 2013

a nas choroba akosi nechce opustit. :( . Uz aj starsi syn sa k nam pridal. Super to u nas vyzera. Pretekama sa kto skor kychne, alebo zakasle. Uz nech je to prec.

ingeborgnicol
10. apr 2013

no my co mame za den!!!!!!rano podrbany rezim lebo vstala o hodinu a pol skvor, obednajsi spanok namiesto 2,5 hodiny iba pol hodiny, lebo ta postarka debilna a teraz sme boli vonka ze na 2 hodiny nech sa vyspinka a prd, v kuse v kuse hore zadriemala a otvorila oci na striedacku, a potom ten pridrbany kociar!!!!!!!!!!!!!!neviem ako ostatne kociare ale ja ked chcem polohovat stoke ze mi malicka pomalicky zaspava, musim si dve packy dvoma rukami potiahnut a tretou rukou sklopit kociar!!!!!!!!!tak so poziadala take dve pani co isli oproti rehu ja si tie packyzatlacim a vy mi len sklopte kociar. a tie kefy!!!!!!!!!!!!!!!!!! neslo im to zevraj sa to zaseklo nevidela so to, tak oni na silu, celou silou a tresk mi malu aj s kociarom rovno do ust, zubami som jej tak fajne treskla hlavu!!!!!!!!som myslela ze na pohotovost pojdem!celu cestu domov pol hodinovu prerevala museli sme na autobus, tam nam nemal kto pomoct, a nakoniec som ju teraz dala spat oknecne treti spanok o 16.00 jak furt a ona? do teraz pinda v postielke, mna dnes normalne vystrie......nechapem ako to baby robite ked nemate rezim alebo nespi vam poriadne dieta ja to mam jeden den a mam dost, veruze.

mata884
10. apr 2013

@ingeborgnicol no pekny den mate :( . My vdaka chorobe mame podobny, od rana katastrofa. Zaspi na rukach a ako nahle davam lahnut hned s placom sa prebudi. Hlieny mu asi riadne stekaju. Len odsavam a odsavam. Uz ked pocuje zvuk vysavaca, tak sa zlosti. Dufam, ze zajtra uz bude lepsie. :(

mirkov
10. apr 2013

@ingeborgnicol ty musis polohovat zatlacenim oboch paciek?! Na mojom novsom tipe to ide iba jednou packou, to je jedno ci tou napravo alebo nalavo a ide to naozaj super lahko...

tinasc
10. apr 2013

@ivinka77 no jasné že podrbkaná, však už budeme musieť zrušiť overaly čo? 😉