icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ivka228
19. apr 2013

@slady super, blahozelam.

slady
19. apr 2013

@ivka228 dakujem. a opica stlacila mrkvu bez protestu, ale kupovanu. tak hadam uz zaciname aj my a tentoraz bez bolaveho bruska.

ivinka77
19. apr 2013

@slady my tiez chodime vo vajci... super ju to bavi 🙂

ivinka77
19. apr 2013

inac baby pomoooooooooooooooooooc :( my mame od stredy navstevu a moja dieta je vazne ohrozena kurnik :( len vyvaram , vypekam...a vyzieram sakraaaaaaaaa ! :(

ozaj, tie co davate vodu alebo cajik...tak cez aky cumel ? nejaky speci ? ja som dnes skusila jeden a ona z toho nevedela vobec pit, len sa s tym hrala :( tak neviem, ci jej to netieklo, ci moc tieklo, ci co :(

slady
19. apr 2013

@ivinka77 ja som kupila mam flasu taku tu ze antikolikovu a z toho som davala teraz UM ale musela som jej to "narvat" do pusy nadoraz aby z toho vedela pit, inak sa s tym len hrala a vypluvala. a teraz som kupila hrncek uz na pitie od 6 rokov aventacky a idem ju ucit z toho ale az ked zavedieme tie prikrmy poriadne, zatial netreba.

slady
19. apr 2013

a este som zabudla, ked uz hovoris o tom vypekani, v tom skotsku som sa vyzrala na moju cielovu vahu, som zistila u doktorky vcera, dokonca aj moja mamka mi tvrdi ze vyzeram konecne jak clovek tak asi na tom nieco bude 🙂 ale trebalo by mi takeho vyvaraca a vypekaca na furt. ivi, dojdem na prazdniny a vsetko ti zozeriem, mozem? aj vlk sa nazerie aj ovca nepriberie hehe.

evamarcel
19. apr 2013

@slady ani mne moja velmi nechce tie prikrmy prvu lyzicku velke usta tvari sa kyslo, druhu uz len take malinke ze este skusim a ostatne len ked ju rozosmejem a strcim do pusy...a to dokonca ani tie jablkovo bananove vyzivky...ale ked som jej dala ochutnat z vyvaru so zeleninkou tak smakovalo...asi zato ze tam bolo kusok soli...to aj maly mi nechcel nic az kym som mu nedala kus slane...jojjjjjjjjj

ivinka77
19. apr 2013

@slady klildo pido pridi...aj na mesiac 🙂 to by mi dooooost pomohlo !!! 🙂

ivinka77
19. apr 2013

@evamarcel skusila si pridat materske mliecko ? jaj jej pridavam od zaciatku a prasi to do seba hlava nehlava 🙂

evamarcel
19. apr 2013

@slady joj mat taky problem s vahou to by som brala jest a jest a jest a nemusis davat pozor juj jak fajne🙂 jak uspavas malu na noc? nevybera ti mala cumel a potom si nevie sama dat do pusy a nevyrevuje ti lebo moja mi to dnes neskutocne vystraja uz mala spat a este vyrevuje uz som jej davala cumel aspon desatkrat

evamarcel
19. apr 2013

@ivinka77 hej skusila ale moc nepomaha... ☹ no snad sa este rozpapame mozno ju treba viac vyhladovat ...neviem lebo ja kojim vzdy pred spanim a snazim sa take kazde 2,5-3hodky kojit a vacsinou mi to vzdy vyjde pred spanim a prikrm davam po zobudeni mozno este nie je hladna

evamarcel
19. apr 2013

@ivinka77 to normalne ze velke usta otvara pri kazdej lyzicke a netvari sa tak kyslo?

ivka228
19. apr 2013

@ivinka77 ja som mala doma flasku tiez MAM a prikupila som cumel od 6m a sa mi zda, ze asi dost tecie. A v podstate sa s tym maly tiez iba hra, tak neviem. Ale vcera som v lekarni obzerala tie uciace hrnceky, takze od 6m asi prejdem radsej na toto.

ivka228
19. apr 2013

@evamarcel ak malej velmi nechuti, tak ja by som nejaky tyzden este pockala. Moja ma mi vravela, ze my obe so sestrou sme vobec prikrmy nechceli a tak kojila az do 7m.

evamarcel
19. apr 2013

@evamarcel a to musi pit cajiky? Nestaci mlieko? kdesi som citala ze to aj na smad je mlieko a netreba iba pri velkych horucavach aj ked pravdupovediac som presne tak nedavala malemu len prsnik a doteraz som ho poriadne nenaucila pitnemu rezimu a ani nehovorim kolko vselijakych poharikov sme nakupili a flasky a kadeco a z nicoho sa nevedel napit bo ja mu vobec caje ani vodu nedavala az tak po 9 a viac mesiacoch a aj tak nic nechcel.

evamarcel
19. apr 2013

@ivka228 vies co aj moj maly tak nechcel a som to nechala ze neskor ale to bol des on mi ani do 9m poriadne nic nejedol len sa furt kojil...a sa mi zda ze mozno som mala viac skusat lebo oni ked su starsie sa mne zda ze to este horsie prijmaju...ale mozno nie no ja pockam a skusim potom o dva dni co bude.

evamarcel
19. apr 2013

@ivka228 ale ja jej davam aj rozok do ruky nech ho zmoli a uz ked je velmi mokry tak beriem a ten tlaci do seba jak jedna

slady
19. apr 2013

@evamarcel no ja som to do mojej supovala hlava nehlava a dako zle som sa do pusy trafila po krpana si to nasledne vyplula na nos a pri dalsej lyzicke zas na celo, tak som sa smiala jak dziva ale potom uz pochopila ze ako sa to prehlta tak spapkala, ale tiez sa moc netvarila nadsene, ja som dala MM dotoho tak to asi pomohlo.

slady
19. apr 2013

@evamarcel vies co, moja mala strajkuje jak dabel odkedy sme sa vratili z dovci, nechce zaspavat sama v postielke, musim ju za rucku drzat a dudel vracat, ani vyrevat nepomohlo, iba co sa nazlostila este viac, momentalne dnes spi v mojej posteli lebo v jej postielke ani za nic nevedela zaspat. vacsinou ju prehovorim po pol hodine ale dnes som prehrala 😀 takze hej, zlosti sa, dudel vytahuje, ine nerobim len zasuvam spat 😀

ivka228
19. apr 2013

@evamarcel a nie ste vy s manzelom tiez slabi papkaci? mozno to maju deti geneticky dane? 🙂 nie vazne, asi sa skus opat po niekolkych dnoch vratit. Mozno by mohol ocko nakrmit a bude mat vacsi uspech.

ingeborgnicol
19. apr 2013

@slady gratulujem k 5tim slovam Vilko je sef! 🙂

@ivka228 tak ma ta opicka skorosvokra poriadne odrbala, musim jej to poratat 🙂))) ze som sla kvoli nej peso.

baby ja som death, zase sme boli cely den vonka, vracali sme sa iba na spanky, tu bolo 26stupnov.

@ivinka77 pocuj ja by som k tebe nemohla prist, lebo by sme len varili, piekli a zrali 🙂))))

slady
19. apr 2013

@ingeborgnicol zeny vy ste moj sen, vymenim za mojho muza, aspon na chvilu 😀 normalne urobime vymenny pobyt, nicol aj tak nema chlapa doma takze ty mas volno a mojho chlapa poslem namiesto ivky k jej chlapovi a vy dve mi pridete navarit aspon na rok dopredu 🙂 piect nemusite, to ma bavi.

ingeborgnicol
19. apr 2013

Slady no problem, ked posles chlapa prec (nie zeby som potrebovala byt s tebou sama, ja som spravne orientovana 🙂)))) ale rada beham po byte polohola a jemu by sa to asi nemuselo pacit) velmi rada pridem budes mi zabavat dceru a ja ti buem vypekat a vyvarat 🙂))))))))))))))))))

slady
19. apr 2013

@ingeborgnicol dobre este ivka @ivinka77 musi vybavit ubytko pre mojho chlapa a dobehnite obidve, cim viac jedla tym viac jedla 😀

ingeborgnicol
19. apr 2013

dobru nocku mala chrochni od 18.30 idem ju nasledovat aby sme sa zajra mohli zase cely den flakati 🙂))

adel22
19. apr 2013

baby, co myslite: http://www.ebay.de/itm/Babytrage-Babybauchtrage...

Mam do toho investovat???

tinasc
19. apr 2013

@evamarcel aj moja prvorodená jedla zeleninu len keď bolo trošku osolené... mala som kvôli tomu zlé svedomie... ale iba tak jedla 🙂

tinasc
19. apr 2013

@evamarcel môj našťastie tiež spucuje čo spravím, len taký fukot 🙂 takže aspoň v tomto mi robí radosť 🙂 ale nie, robí mi stále radosť 🙂 ale rozpapá sa ti neboj, teraz len skúšate 🙂

tinasc
19. apr 2013

@ivka228 no ak to má dieťatko po rodičoch tak sa nečudujem, že ten môj to tlačí hlava nehlava 🙂

ivinka77
19. apr 2013

@evamarcel ona nie ze otvara usta....ona mi normalne naskakuje na lyzicku...a ked ma pol sekundy prazdne usta, tak sa normalne hneva, ze nech jej rychlo dam ! 🙂 otvara brutalne usta jak take hladne vrabciatko....vid nazorna ukazka 🙂

@ingeborgnicol jasneeeeeeeeee sak teba som uz pozvala davno !!! 🙂

inac dnes premierovo 180 ml kase na supu !!! tak som veeeeeelmi zvedava, ze aky to bude mat vplyv na nocny spanok 🙂