Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@tinasc inac keby sa zobudila raz, tak to by som sa tesila... my uz v noci tiez skoro 3 tyzdne aj 2-3 krat strajkujeme...tak 1 krat by bola odmena 🙂
ozaj baby, ked to zratate dokopy, kolko spia vase decka cez den ??? lebo mna vsetci naokolo haluzia, ze spime strasidelne vela a ze to asi nie je normalne :( ze vraj decka, co maju problemy so stitnou zlazou , tak su taketo spave... :(
@ivinka77 hm mne naspal dnes dokopy asi hodiny, po hodine a pol... ale tú druhú hodinu a pol už zaspal od vysilenia, čo tak strašne reval... tak to asi moje deti nebudú mať problémy so ŠŽ lebo ich musím prosiť aby spali... ale to vôbec nemusí byť pravda, o tom som ešte nepočula...
dávam len takú čo sa do vody zarába čiže mliečnu... a dávam ako sa mi chce, napr. včera jedol lyžičkou a dnes kvôli času som mu zarobila do fľaše... záleží na tom, ako to stíham...
bohovska fotka, silno sa smejem!
moja zaba kym dosla na to ako sa ta mrkva papka tak si po prvej lyzicke oplula mrkvou nos a po druhej sa jej podarilo vyflusnut si vsetko na celo, normalne pokorila zakony fyziky, no nakoniec dosla na o ako to urobit aby to neslo von ale dnu a zvysok sme prezili bez pluvancov 😀
@ivinka77 moj syn takto vela spaval, dva spanky po troch hodinach daval, a ked bol starsi tak jeden troj-stvor hodinovy. neskor sa mu to odrazalo na nocnom spani a cez den stale spachtosl vela ale chodil spat po deviatej a vstaval o piatej, a skoncilo sa to tym ze zacal strajkovat a prestal spat cez den uplne, z troch hodin na nula, zato zacal v noci. neviem ci ma nieco so stitnou zlazou, nezistovala som, ale spaval fest dobre ked bol babo.
jááááááááj baby nestiham vás citat, dnes a vcera noc zasa katastrofa, kazdu hodinu sa budila na kojenie, ja uz nechapem 😒 cez den ju musim nutit jest kazde 3 hodky a v noci by najradsej spala aj s prsom v puse 😠 keby aspon dudel chcela
No a zajtra mame krstiny, tak zasa budem behat a upratovat jak s nasolenou ritou a inak budicky mi robi o 05:00 😖
ach ten sponok 🙂
Dobre ranko 🙂. Tak som sa odhodlala a nechala maleho vyrevat. Plakal 2 hodiny od 20.00 do 22.00. Potom som mu dala mliecko a ulozila ho spat do postielky a sli sme spat aj my. Maly sa na mna skeril, kukal z postielky a zaspal!! Spal uplne krasne do 2,30, napapal sa potiahol do 4.00 na minutku poplakal a spal do pol siedmej. Wau. Ak to nebola nahoda tak uplne super 🙂. Ozaj a toto vsetko zvladol bez cumla. Najprv ho vypluval, potom som mu ho uz nedala a zatial je to fajn.
No uvidime...
@mirkov velmi gratulujem! Na prvy krat euper! priprav sa na to ze to mozno dva tri dni potrva a ze to mozno bude este troska tvrdsie, ale uspech mas zaisteny! este raz, verim ze ti tie dve hodky bolo strasne ale tvojmu babetku aj tebe bude uz len dobre 🙂
@adel22 pocuj ten nosic vyzera kvalitne, ale nepoznam tu znacku....nasa manduca a ergo je jedina ktora zdravotne podporuje rozvoj dietata po fyzickej stranke, tak za toto by som dla ruu do ohna. Toto vyzera podobne a je to o polovicku lacnejsie, ale fakt to nepoznam....snad to bude dobre. vy tam nemate manducu alebo ergo? mozno aj to tam budete mat lacnejsie. ja som kupila za 55 evry od ruky, ale pouzivanie vobec nevidno asi to mali na ozdobku
@ingeborgnicol vecer este v pohode som zvladala, ale teraz ten ranny bol horsi, som si poplakala s nim ale po hodinke revu spime. Musela som mu dat sice jeho prstiky do ustociek ale dudlicek nedostal. Juj zlaticko moje, dufam, ze mi to prepaci..
@mirkov neviem ženy, na čo máte deti, keď 5 mesačné bábo necháte vyplakať... ako fakt nepochopím. 9 mesiacov nosíš bábo pod srdcom, nevieš sa dočkať až ho uvidíš. A už o 5 mesiacov, ti lezie na nervy... To malé stvorenie chce byť pri tebe, chce ťa cítiť, potrebuje vedieť, že si tu pre neho. Ty ho strčíš na 2 hodinky do postielky, nech si poreve. Prepáč, asi by som sa nemala starať,ale mne je ozaj toho dieťatka ľúto. V 5 mesiacoch toto robiť? Veríš, že ti to prepáči? Nerob mu takéto veci a nebudeš musieť rozmýšlať nad tým, či ti niečo prepáči. Ja som si s našimi dosť užila, teraz so 6 mesačnou ani nehovorím, keď prvé 3-4 mesiace mala pretočený deň s nocou, ale k tomuto som sa teda neuchýlila. No je to o prioritách asi. Tak si radšej v kľude pozri TV 😢 lebo toto je asi pre teba to najdôležitejšie
@mirkov 1. keď slintá ako bernardín, asi mu idú zúbky, nie? myslíš, že je to príjemné? 2. Tebe viac záleží na tom, čo povedia susedia, keď bude plakať ako to, ako veľmi ublížiš drobcovi, ako sa bude cítiť opustene? vau, dobrá. Fakt prepáč, ale čítam, že sa ti zobudí asi 4x za noc... to je akože veľa? u 5 mesačného dieťaťa? no ja odpadávam. že som ja vôbec do tejto skupiny zabludila...

@ivinka77 áno toto poznám a dnes u nás to isté 180 ml kaše... ale na nočný spánok to nebude mať vplyv určite sa raz zobudí... ale dúfať môžem vždy pravda? 🙂