Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@ingeborgnicol jezis az mi slza vyhrkla normalne jooj tak dufam ze bude v poriadku uz a vsetko okej, ucekaj ju potulit aj za mna babiku. ja zase verim na zle a dobre myslienky/vibracie/energiu hovor tomu ako chces, a urieknutie v podstate funguje na tom istom principe, takze je to mozne. aspon podla mna. 🙂
@slady Dakujeme 🙂
@ingeborgnicol ahaaa no ja jej hovorim "ho sup" a potom fuknem a potom ponorim, ale neprechadzala som s nou vzdialenost len dole a hore 🙂 tak super, skusim nabuduce lickom a pohnut ju pri tom tak ako vravis, ved ona tiez zavrela ocka, zadrzala dych, takze si nelogla ani nic take, len sa potom ked sa vynorila tak "ofuniavala" neviem ako to popisat 😀
@ingeborgnicol len nerozumiem akože odchádzala? a ako sa odrába? len tak keby bolo treba 😉
Dievky aj ja sa pochválim našou krstinovou tortičkou, ktorú nám upiekla kamoška susedka a bola ozaj fantastická...polovica banánová a druhá lesné plody 🙂 🙂 🙂 . Navrhli sme si ju sami a každá jedna kocka na vrchu bola samostatná torta, takže ozaj super. Suroviny sme si kupovali my..žiadne margaríny len normálne maslo....to bolo výslovné prianie cukrárky, takže sme si aj porozumeli. No a plus foto našej "Karmelity"....toto bolo pracovné pomenovanie našej dcérky. My sme krstili ešte v januári na naše svadobné výročie a dopadlo to O.K. aj keď bolo u nás 12 ľudí.
@zabka29 Jezinku prenadherne!!!!!!naozaj prekrasne a ta celenka nema chybu a torta je tiez velmi kreativna.
@slady no sluchaj devcico to ti niekedy mimo napisem lebo to je cela procedura a ani neviem, ci by som ti tu napisala k veci, ja este navigujem soferov tak, ze zajdu minimalne 30 kilometrov od nas do Presova ked ich navigujem ja....ak niekoho vidim, mam s nim ocny kontakt a chapem ci ma chape igen, ale akonahle vysvetlujem ja cele zle, zo mna bude vynikajuci ucitel, pochopim sa tak akurat sama 🙂 a si dobra, ze si malicku naucila sa potapat rovno dole. ja to este neviem, toto som skusala dva krat a skoro sa zatopila chudatko, ona sa vie zatial potapat lne takto "doboku" ale to si doslovne vychutnava, to "priame ponorenie pod vodu" sa budeme ucit az zajtra,,,,,,
baby este otazka a idem odsavat a strazit moje dievcatko. Mate niektora nejake speci oblecenie na kojenie zakupene? z toho co pozeram su velmi drahe a ja som velmi obmedzena z toho co nosit aj podprdy aj tricka, lebo vsade dpekulujem z coho a ako vytiahnem didu...tak ak by mal niekto dobry tip....ide leto cas vyletov a vychadzok, tak kazda rada dobra. dobru noc.
@ingeborgnicol ja síce este nedávam tu kasu, no plánujem uz začať, ale len tiez tak malicko, no ja som nikdy ani neodsavala mlieko tak len dúfam, ze neskôr bude dost. Chcela by som sa umelemu vyhnúť absolútne ked sa bude dat.
@ingeborgnicol No, podľa všetkého už máme tu leto nakoľko by malo byť v sobotu 29 stupňov, tak dáš tielko a pod plienkou dáš vonku cicku v pohode. Ja som si kúpila nejaké tričká špeci na kojenie a nakoniec aj tak vyhŕňam odspodu, lebo cez ten dekolt to nejde tak pohodlne.
@alyze mala je nádherna ani sa mi verit nechce že aj moja bola taka tiež je novembrová ale 2010 a stým urieknutim mám dost poznam to podla malej ma to dost často 🙂 prajem vám nech vam detičky tak rastu jak moja mala ako z vody rychlo to uteká asi preto ,že má velkých bratov 🙂
@ingeborgnicol no ja viem ze asi e trosku rozdiel mezi nami v rozmeroch roznych casti tela momentalne 😀 ale ja to robim momentalne tak, ze nosim dve vrstvy s tym ze zo spodnej vyhodim cez vystrih a vrchnu vyhrniem a tak sa citim najpohodlnejsie ked kojim vonku lebo nic nevidno, lebo telo mam zakryte tou spodnou vrstvou - najcastejsie nejake tielko nech sa mi lahko koza vyhodi cez vystrih a kozu mam zvrchu zakrytu tou vrchnou vrstvou ktoru vyhrniem a kozu vystrcim cez spodok, teraz zas neviem ci chapes ty mna 😀 ale takto si dam na vrch kludne aj tricko s malym vystrihom a to vyhrnam, speci na kojenie som nekupovala nic, ja rada nosim vystrihy a mam dost male vnady, takze mi nerobi problem z barsakeho tricka/tielka vyhodit kozu cez vystrih a nevytaham si ich, myslim tricka teraz nie kozy 😀
@andie25 aj ja sa chcem UM vyhnut, akurat som v DM maturovala nad kasickami, ale neviem ci ja naodsavam cez den na vecernu kasicku, no verim ze ak zacnem tak sa casom bude tvorit tolko kolko budem chciet 🙂 alebo budem odsavat rano, to mavam najviac mliecka tak by mohlo aj zvysit daco na vecer, a ak mi este bude po kasicke dlhsie spinkat tak o to viac mliecka bude rano 😀
@ingeborgnicol ja nosim velke vystrihy a satky...take tenucke... vystrih stiahnem, satku prehodim a ideme na to 🙂
@slady no ty kokooooooos to bude srandy kopec...ked mala pojde v slapajach velkej, tak konecnaaaaa 🙂 dovi dopo... ked si do nej, tak pockaj...nieco ti ukazem, sa usulas,.... kukni
https://www.facebook.com/photo.php?v=1015025304...
a este toto
https://www.facebook.com/photo.php?v=1015025304...
to mala slecinka 2 roky... ani sa mi verit nechce, jak uz vtedy dristala 🙂
a najlepsia pecka je toto... tu mala sotva 1,5 roka a uz partyovala 🙂
https://www.facebook.com/photo.php?v=3975441424...

@alyze krásna maličká, krásna tortička 🙂