icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

alyze
autor
22. apr 2013

@jgiovanna504 nasa mavala tiez problemy s kakanim, neraz sme museli pouzivat rektalnu trubicku, tak som sa tiez bala, ze co s nou poroby ta mrkva, ale na pocudovanie kaka v pohode kazdy den 😉

tinuska1112
22. apr 2013

@tinasc tak to bolo určite ono... nejaké 3-4 dni teploty až do 40 a potom sa vysype, hlavne na trupe a je to OK 😒

alyze
autor
22. apr 2013

@ingeborgnicol fnuk, janejako stagnujem uz druhy tyzden. 79☹

alyze
autor
22. apr 2013

Boze baby, to co je za choroby, ze siesta choroba😲

jgiovanna504
22. apr 2013

@ingeborgnicol
@ivinka77 už som si bola kúpiť aj dźús aj acidko.tak som zvedavá. 🙂 a to mlieko,no mám dojem,že odkedy spí s nami,tak ho mám veľa,lebo kým spala v postielke,nechcelo sa mi ku nej toľko vstávať.a odkedy spí s nami,tak ju častejšie kojím,niekedy aj 8krat,to bolo asi zatiaľ najviac...a nosím ju ako kedy,takže tým to asi nie je...skôr tým častým nočným kojením..

mata884
22. apr 2013

@tinuska1112 a co si davala na to vysypanie? niecim si a natierala?

jgiovanna504
22. apr 2013

@alyze a čo to je za trubička? vôbec si to neviem predstaviť, a to hneď po tom kakala? či po par hodinách? prečo ste ju už museli použiť?

tinuska1112
22. apr 2013

@mata884 na to sa nič nedáva.. to sa zrobia také červené fliačky , potom sa tak zlievajú a samé zmiznú...

mirkov
22. apr 2013

@janulka_s oplati sa mam, pozri ako sa mu paci 🙂

mirkov
22. apr 2013

Je sice trochu rozmazana ale zuzleme uz asi polhodinku...

ivinka77
22. apr 2013

@mirkov jeeeeeeejo zlatusik ! 🙂 aky je spokojny....

mato_zuzka
22. apr 2013

baby boli sme dnes v poradni. Tak tá moja gulička váži už 8 kíl a meria 63cm 🙂 a dnes máme 5 mesiačikov 🙂 a máme za sebou aj druhé očkovanie, no vyzerá to tak, že celý deň asi zase prespíme ako po prvom.

mata884
22. apr 2013

@mato_zuzka krasnucka a riadna valibucka 🙂

ivinka77
22. apr 2013

@mato_zuzka zlataaaaaaa a gratulujeme k dnesnemu vymesaciu !!! 🙂

mato_zuzka
22. apr 2013

@mata884 presne valibucka 😉

ivinka77
22. apr 2013

@jgiovanna504 supis, tak daj vediet, ci zabralo a ci mate iserinkany cely byt ! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

zabka29
22. apr 2013

@jgiovanna504 ľanové semienka treba pohrýzť...mne to veľmi chutí...síce zostáva to trochu na zuboch, ale pohár vody to vyrieši 😉 a rúrky sa každý trochu bojí, pritom je to O.K. olejček na koniec a stači ozaj len trochu podráždiť konečník a vec je vyriešená.

ingeborgnicol
22. apr 2013

@mato_zuzka krasna! a vyzera ovela vecsia gratulujeme k super mieram 🙂

@ivinka77 mala je podarena s tym klobucikom a dudlom 🙂)) to vy uz takto v kratkom rukave? my este nosime dlhy a vcrea tu veli fukalo tak sme aj mikcu mali......

ivinka77
22. apr 2013

@ingeborgnicol hej, sak my tu mame uz neskutocny hic... 26 v tieni... ja len chodim, fucim a potim sa jak slon...des ! :( keby tym potom aspon nejake to kilo zislo, ale prd :(

brnkatko
22. apr 2013

Ahojte babenky,som tu zabludila,bo sme tiez novembrovi..nechcem menit temu,no chcem sa spytat,ci uvazujete/nemate nejaky nosic na babatko a ci ste spokojne...doma vela nestihnem,bo drobec ma musi mat na blizku,rad sa nosi v klbku,tak ze ake mate skusenosti...dakujem 🙂

mata884
22. apr 2013

@brnkatko ahoooj..ja mam klasicky nosic. Uz sme s nim boli aj vonku aj v obchode. Celkom sa malemu v tom pacilo. Dokonca aj zaspinkal v tom. 🙂

brnkatko
22. apr 2013

@mata884 a ako dlho si tam pospinkal?myslis,ze taky nosic by zvladol i lahku turisticku? 😉

mata884
22. apr 2013

@brnkatko no pokial som prisla z obchodu..a vybrala ho spal dalej...podla mna urcite zvladne turistiku 🙂...len dat pozor na slniecko

ingeborgnicol
22. apr 2013

Niekto na Anču okolo 15tej?

@brnkatko Pozri si stranu tusim 161 tam som aj poslala fotky nosicov, my mame aj satku aj babyvak aj mandcu, teda ergo a vysoko odporucam. Satku na domka a na turistiku a vychadzky odporucam manducu original. tie kolokanky cize tie lacne nosice su dost o nicom, lebo su zdravotne zavadne, dieta z nich "visi" nie sedi obkrocmo ako v manduce a ergu a teda si spravne drzi chrbticu a klbiky. A babyvak je genalny na nosenie ako aj uspavanie, odporucam stranky www.nosime.sk, www.nosenie.sk

cenculinka
22. apr 2013

ahojte kocky 🙂 juj zlate mate tie deturence 😀 felix bude mat pozajtra 5 mesiacov, no ja neviem, v com ho mam brat von ☹ sediet este nevie, ja ho nasilu ani nedavam ☹ lenze lezat sa mu v kociku nechce, lebo nic nevidi, tak mi tam vrieska na zive raty ked niekam ideme ☹ mam aj nosic, vydrzi v nom chvilku, ale ziadna slava, tak ja uz neviem. zial sedime povacsine doma, lebo maly vonku vela nepospi a ked je hore, tak reve jak tur, nuz tak sme doma a kukame cez okno, ako je vonku pekne ☹

ivinka77
22. apr 2013

@brnkatko ahoj a vitaj...my mame tiez nosic,ale pouzivame len vonku na ihrisko , ked nechce byt v kociku a popripade na rychlo do obchodu...doma nastastie lezi a zahra sa sama...

ivinka77
22. apr 2013

@cenculinka my chodime von vo vajicku posledny tyzden, lebo presne ten problem...lezat v hlbokom ani bohovi a sportaku sa este dost kymacala, ked dlhsie bola v takom polosede , tak ju bravam v autosedacke a je spokojna, lebo vsetko naokolo vidi, sem tam si v nej aj zdriemne a spokojnost maximalna... 🙂 tak ak mas taku , co sa ti da nakliknut na kocik, tak skus....mozno zaberie...

joannas
22. apr 2013

@ivinka77 strašne zlatučka,a to jej ju davaš nosiť na rukah?nebojiš sa že jej spadne? 😲

ivinka77
22. apr 2013

@joannas zatial ju nenosila sama, len s mojou pomocou...ale tentokrat ju zo zeme z deky vycapila na tu stolicku... som rada, ze som to nevidela, lebo asi by ma piclo 🙂 ale asi bola opatrna, kedze mladej sa to pacilo a usmievala sa na celu gebulku 🙂