icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

cenculinka
22. apr 2013

@ivinka77 juj nemam taku, ale no a co, dam vajco do mojho superkociara a bude 🙂

alyze
autor
22. apr 2013

@jgiovanna504 pouzivali sme ju lebo mavala koliky, stale sa pucila a nemohla sa vykakat☹ tak sme jej do zadocku ked bolo najhorsie dali tu dutu gumenu hadicku a potom sa ako keby odstuplovala a hned sa vykakala😉
Ale pokial nema tvoja bolesti a nepucisa. Tak skus vydrzat, mozno to pojde aj samo 😉

ivka228
22. apr 2013

@cenculinka ahoj my sme na tom rovnako. prave rozmyslam, ci to opat risknem a vylezieme von. A k tomu vsetkemu mame este aj problem s kakanim ako jgiovanna504 ale s tym rozdielom, ze maly place ako ho to boli. Aj slzicky mu vytekaju. 😢 😢 Tak my som sa chcela dostat aspon do lekarne po tu rurku, ale bojim sa. 😢 Jedine pozitivum na dnes mame, ze sme boli v noci hore len raz o pol 4. Ale radsej si povstavam viackrat ako sa pozerat na puciaceho drobceka.

alyze
autor
22. apr 2013

@cenculinka nevzdavaj to, treba chodit von na cerstvy vzduch, skusaj po troskach a on si zvykne uvidis 😉

alyze
autor
22. apr 2013

@mirkov jejda, to je to hryzatko o ktorom sme sa bavili ? Aj nasa ma take iste zelene 😀

janulka_s
22. apr 2013

@alyze @mirkov tiez som mala v ruke to zelene mam 🙂 tak ho asi zvazim

ivka228
22. apr 2013

Tak uz sme spat z 20 minutovej prechadzky, z ktorych sme 15 min presedeli na lavicke a 5 min revali v kociari. Myslela som, ze ked mam polohovatelny kociar a dam ho do tej najvyssej polohy tak to pomoze, ale zial mylila som sa. Este zajtra vyskusam to vajicko a ak to nezaberie, tak cele leto presedime doma. ☹ ☹ Fnuk Fnuk.

evamarcel
22. apr 2013

@ingeborgnicol nika kedy presne davas papat zeleninku malej podla toho rezimu ide spinkat o 12tej a potom ked sa preberie alebo este tesne pred spanim alebo ako ja neviem ako my s tymi prikrami lebo dajako mi neotvara usta a tu kasu davas tiez do flase ci lyzickou? pomohla na dlhsie spanie?

evamarcel
22. apr 2013

@mirkov ako s tym spinkanim je to uz lepsie naucil sa ? citala som ze tam bol nejaky konflikt nic si z toho nerob robis najlepsie co vies...niekedy je plac zly ale nespavost je horsia...tak to bolo aj v jednom clanku od dr.Weisblutha

cenculinka
22. apr 2013

@ivka228 aj felix maval zapchu, ked sme presli na sunar z materskeho mlieka ☹ ja som to riesila teplomerom do dupky 🙂 ucinkovalo to super 🙂 nepotrebovala som ani tu rektalnu rurku. aj na vyprdkanie to bolo super, vyskusaj 🙂

mirkov
22. apr 2013

@evamarcel Vies, prislo mi to cele luto. Jasne, ze som bola stale pri nom ked plackal..
Kazdopadne sa zbavujeme dudlicka, po dva dni uz plackal iba 10 minut, upokojila som ho svojim prstom a cudujsasvete, spinkal 5,5 hodiny, bez plakania, bez budenia, bez papania..zobudi sa max 2x uz 3 noc zlaticko..aj cez den spinka dlhsie..
Dnes rano namiesto pol hodinky potiahol 1,5 hod. Predtym to bolo nerealne.. Uvidim, ako to pojde dalej..

cenculinka
22. apr 2013

kocenky a ako ste na tom s prikrmami? juj u nas bieda velka, maly je na UM, tak sme uz zacali, ale... mrkvu ani vidiet nemoze, teda dnes zjedol, ale tu kupenu vo flaske 🙂 ale som kupila taku bez cukru. ani zemiak, ani nic nechce ☹ jedine co zjedol je banan a jablkova vyziva, taka domaca kysla jak slak 😀 ale ked rozmixujem mrkvu doma, tak ju jem sama ☹

mirkov
22. apr 2013

@cenculinka ahoj, ja som zacala minuly tyzden, mrkvicku sice zjedol ale mrnkal si pri tom, sice usta otvaral,ale stastne sa netvaril, zemiak mu vsak celkom chutil. Ale zatial ziadna slava. Zajtra skusim mrkvu so zemiakom.. Alebo cistu brokolicu?
Poradte co, lebo neviem sa rozhodnut...

cenculinka
22. apr 2013

@mirkov ja by som skusila najskor tu mrkvu so zemiakom, aby toho nemal naraz vela 🙂 ja felixovi cez den niekedy strcim do pusy omrvinku chleba, aby si zvykol aj na "tuhsiu" potravu, tak si ju zuzle a zje 🙂

evamarcel
22. apr 2013

@mirkov jejej super to je super ze spinka aj cez den dlhsie tak mi povedz ako davas cez den spat kocikujes alebo polozis do postielky trosku poplace a spi alebo ako a na noc kolko vypije um ze vydrzal spinkat 5,5? ja sa tiez odhodlavam oducit od dudlika lebo u nas cez den stale po pol hodke musim podat dudel aby pospala dalej a zda sa mi potom taky rozbity spanok a detto v noci

alyze
autor
22. apr 2013

@mirkov skoda ze ja nemam nervy ju nechat vyplakat, mozno by aj ona spinkala lepsie v noci, ale ako na potvoru, tak cez den nechce papat, tak cca kazde 3-4 hodiny a potom v noci cuca aj kazdu hodinku, ale zacala papkat mrkvickovy prikrm, tak snad to bude lepsie 😉

alyze
autor
22. apr 2013

@ivka228 a do teraz sa mu v kociku pacilo ?

alyze
autor
22. apr 2013

@cenculinka ani ta moja domacu ee, len kupovana jej chuti, vyberave deti uz teraz 😀

jgiovanna504
22. apr 2013

och,ženy kakanie úspešne za nami! pila som aj jablkový dźús, aj acidko,no vražedná kombinácia 😀 robila som z komára somára, no čo už- prvorodička.minule ten džús nefungoval,tak som si myslela, že ani teraz. každopádne,ďakujem za rady!!...a aké to bolo jednoduché.. 😉
@alyze no chúďatko, že ste k tomu museli dospieť..hádam,už nebudete musieť!!

alyze
autor
22. apr 2013

@jgiovanna504 od tretieho mesiaca, ako keby utlo, kaka sama a vobec sa nepuci, aj sa pri tom zasmeje a strase 😀
no vidis to, ze to nic nebolo 😉

tinasc
22. apr 2013

@tinuska1112 ano tak to bolo ono 🙂

tinasc
22. apr 2013

@mirkov jejo krásny, bože aj ja musím kúpiť nejaké hryzátko 😉

tinasc
22. apr 2013

@ivinka77 krásnu máš slečnu, veru aj tu bol hic...
ozaj to mi pripomína, že musím kúpiť nejaký golfáč hlavne polohovateľný tak baby raďte 🙂 prosím...

tinasc
22. apr 2013

@mato_zuzka krásna babulka, veru riadna baba 🙂

tinasc
22. apr 2013

inak dnes my so spinkaním bieda doobeda pol hodinka, naobed síce dve hodiny ale stále som chodila drncať kočík, čo sa stále budil, potom som išla schválne o 16.00 von, aby spal a zase pol hodinka... ufff a dnes je nejaký nervózny, stále plače, mrnčí, kričí, naučil sa kričať, normálne zvrieskne, až sa zlaknem... takú mám hlavu boľavú, len do nej ťuknúť a rozletí sa mi na tisíc kusov... 😉

evamarcel
22. apr 2013

@tinasc no mi dnes podobne mala uz dve hodiny hore ale jaci v postielke jak jedna cumel vypluva uplne hyperakcna

jgiovanna504
22. apr 2013

@alyze no ako nám pri deťoch málo stačí k radosti...že tešiť sa z kakanice 😀

tinasc
22. apr 2013

@evamarcel no čo ti poviem, teraz sa mi tu krpec ukladá... ach jo...

slady
22. apr 2013

@ivka228 moj maly maval taky problem s kakanim a ja som mu davala teplomer ked sa mu nedalo vykakat, trochu som ho podrazdila v ritusi s tym teplomerom a vykakal sa raz dva tri, ten isty princip ako ta rurka, skus 🙂

slady
22. apr 2013

viem ze to nie je riesenie ale on bol na UM takze papat jablka by nmi nepomohlo a robila osm to len ked som videla ze sa trapi chudatko, tak skus kym sa vam podari zajst do lekarne