Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@ingeborgnicol Nikus nevravim o zaspati ale o zobudeni... ritualne ju kludne daj spat, ale nechaj ju, dokedy ona uzna za vhodne, hm ??? proste , ze nebud ju podla rezimu, ale nechaj ju spat kolko si ona zaziada...a ked sa zobudi a uvidis, ze je zas K.O tak zas ju daj ritualne spat 🙂 hm ?
@ingeborgnicol inac ja tu mam nasich a zas vyvaram, vypekam a zerem jak prepnuta....takze tiez to v pondelok vidim blede ! :( a dnes som tiez chytila depku, lebo sme sli k Dunaju na kaficko do Eurovei a ked som tam videla tie pipenkovske modeleckovske maminky, tak mi bolo normalne na zaplakanie...ja v najvytahanejsom tricku, len aby mi co nemenej bolo vidiet sunky, no proste tragedia :(
baby ja som si dnes povedala, že kiež by krpec už chodil... ale fakt vážne, lebo toto ako si ma zotročuje a musím ho stále niekde vláčiť, tak mi kompletne odídu kĺby na rukách a ramená... radšej budem za ním stále behať ako ho stále nosiť... dnes som ho ani okúpať skoro nemohla ako sa stále bral na nohy 😀
@ingeborgnicol jeeej aká je krásna 🙂 krásne si ju parádiš 🙂
@tinasc mne dochadzaju krize tento tyzden, staci ze malu dvihnem a ponosim a konec, nechapem, wilo bol tri krat taky tazky a nic, len ruka mi pri nom odisla, ta teraz drzi ale krize su jeden strach, fakt nic moc, asi by sa mi fakt patrilo uz sune rozhybat a trochu potrenovat svaluchy. na rici mam taku svalovicu jak fras po vcerajsej ture, chuda deti.
inac pocuvajte....vcera som skusila prvy krat dat zaspat bez prsa, lebo ideme o mesiac na svadbu, tak nech si to natrenuje a polozili sme do postielky, chvilku mrnkala a o 12 minut spala 🙂 tak som zvedava, ci to bola tiez len nahoda, alebo to tak bude bezne...
Lippstadt- 3 stupne, no parada:(
@ivinka77 NO to som urobila predvcerom. Ked pametas, dala som ju spat a nechala som a vysledok? krasne spala dopoludnia 4 hodiny a popoludni 2-3 hodiny, no v noci 13x vstala, teraz uz viem ze to bolo preto, lebo dnes mi vstala len 2x od 19tej, raz az o 02.45 a druhy krat o 04.45 a potom treti krat o 7.08 ale to som ju smarila na didku a este spala dalej.....cize to nocne vstavanie bola prespata cez den preto vstavala.....a aj vcera som jej dala kasicku do flasky na tvoju radu taku riedku 90 mg snad pomohlo......Pocuj Ivinka a podla mojho nazoru este nedavaj malinku mimo didky vecer, lebo sa ti uplne odstavi. fakt. a znicis to nadherne prepojenie medzi mamkou a dcerkou. Ked ju potrebujes odstavit, kvoli svadbe na vecer, tak to spokojne urob tyzden dva pred svadvbou, ale skvor nie, riskujes fakt to co som napisala.
@adel22 Dzivoooooooooooooo, uz ju mas, uz si ju objednala? velmi sa mi paci, ale z par riadkov neviem vydedukovat ci je dobra...objednala by som ju.
@tinasc dakujem, ja sa v tom vyzivam, od kedy sa mi narodil syn co je este za dinosaurov, od vtedy som si predstavovala ako paradim dievcatko a teraz sa realizuem. akurat, ze raz kvoli tomu zbankrotujem, my nemame po kom dedit, tak vsetko kupujem 🙂 takze ak niekde najdete inzerat vymenim pravu oblicku za nove ihlicky pre batolatka som to ja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
tu pise na tepomeri 26stupnov ale zima jak v rusko filme...takze mam podozrenie ze tne moj teploer velmi dobre nejde....
Beriem spät, vyliezlo slniecko a je tu krasne teplucko takze ta teplota asi sedi, len cakam kym sa mala drnda zobudi a ideme na prechadzkinel 😀 😀 😀 😀 az do obednajsieho spanku, este nam tak nebude prazit na lebky 😝
@adel22 tu som nasla obsah cize si ju kupujem:
http://www.znakovanismiminky.cz/index.php?disp=... asi je dobra
Ozaj spanok bol presne ako som predpokladala, zaspala az o 24:00:-( ale asi som ju predbehla, lebo este mrnkala a ja som uz bola K.O. vstala o 7:30 a bola 3krat hore, takze super aj tak😉
No s tou mrkvickou sme asi posledne ? Stale tomu nevie nejako prist na chut, max jedna lyzicka a dojedene☹ zato mama bude mat zrak ako sokol, co po nej stale dojedam 😀
A zacinam s latkovanim, sice kapsove plhjenky, ale ja zehlit nemusim, tak preto 😉
@ingeborgnicol neviem, ci sme sa pohchopili...ja ju nedavam mimo cecek... len proste som ju skusila neuspat na cecku, ale udrzat pri zivote , proste som ju nakojila a dala ju tak do postielky a tam aby sama zaspala... chapes? 🙂 a inac ta chapem...radsej nech v noci pekne spinka a cez den ju bud...lebo sak 13x byt hore za noc, to je na maslu :( by som sa rovno odstrelila asi 🙂
@alyze najhorsie je, ze mne su aj tie tehu veci momentalne male :( mam o 12 kil viac, ako ked som sla rodit :(

@ingeborgnicol jake cizmicenky! boze na zozratie.