icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

slady
27. apr 2013

@ingeborgnicol jake cizmicenky! boze na zozratie.

ivinka77
27. apr 2013

@ingeborgnicol Nikus nevravim o zaspati ale o zobudeni... ritualne ju kludne daj spat, ale nechaj ju, dokedy ona uzna za vhodne, hm ??? proste , ze nebud ju podla rezimu, ale nechaj ju spat kolko si ona zaziada...a ked sa zobudi a uvidis, ze je zas K.O tak zas ju daj ritualne spat 🙂 hm ?

ivinka77
27. apr 2013

@slady aj to robim tak, ze mam taku velku gumicku a do tej to ukladam postupne a gumicka sa roztahuje...ked mam dostatocny pocet, tak zaviazem stuzkou a gumicku vytiahnem 🙂

ivinka77
27. apr 2013

@ingeborgnicol inac ja tu mam nasich a zas vyvaram, vypekam a zerem jak prepnuta....takze tiez to v pondelok vidim blede ! :( a dnes som tiez chytila depku, lebo sme sli k Dunaju na kaficko do Eurovei a ked som tam videla tie pipenkovske modeleckovske maminky, tak mi bolo normalne na zaplakanie...ja v najvytahanejsom tricku, len aby mi co nemenej bolo vidiet sunky, no proste tragedia :(

tinasc
27. apr 2013

@ivinka77 inak to ty si nakupovala na mall.sk? lebo som sa kukala a super zľavy na všetko, čo my papáme 🙂

tinasc
27. apr 2013

baby ja som si dnes povedala, že kiež by krpec už chodil... ale fakt vážne, lebo toto ako si ma zotročuje a musím ho stále niekde vláčiť, tak mi kompletne odídu kĺby na rukách a ramená... radšej budem za ním stále behať ako ho stále nosiť... dnes som ho ani okúpať skoro nemohla ako sa stále bral na nohy 😀

tinasc
27. apr 2013

@ingeborgnicol jeeej aká je krásna 🙂 krásne si ju parádiš 🙂

ivinka77
27. apr 2013

@tinasc ano ja...objednala som tam asi tonu kasi, keksikov a inych hovadin 🙂 a poradila som aj nike 🙂

tinasc
27. apr 2013

@ivinka77 ano ano ano, k Eurovei sa tiež bojím chodiť 😀 veď tam je to jedno módne mólo...
hej idem tam objednať aj ja tonu 😀

tinasc
27. apr 2013

@ivinka77 a dala si si to doručiť, alebo si pre to pôjdeš?

ivinka77
27. apr 2013

@tinasc dorucit

slady
28. apr 2013

@tinasc mne dochadzaju krize tento tyzden, staci ze malu dvihnem a ponosim a konec, nechapem, wilo bol tri krat taky tazky a nic, len ruka mi pri nom odisla, ta teraz drzi ale krize su jeden strach, fakt nic moc, asi by sa mi fakt patrilo uz sune rozhybat a trochu potrenovat svaluchy. na rici mam taku svalovicu jak fras po vcerajsej ture, chuda deti.

ivinka77
28. apr 2013

inac pocuvajte....vcera som skusila prvy krat dat zaspat bez prsa, lebo ideme o mesiac na svadbu, tak nech si to natrenuje a polozili sme do postielky, chvilku mrnkala a o 12 minut spala 🙂 tak som zvedava, ci to bola tiez len nahoda, alebo to tak bude bezne...

adel22
28. apr 2013

Lippstadt- 3 stupne, no parada:(

ivinka77
28. apr 2013

@adel22 ty voleeeeeeeeeeee :( u nas je uz teraz 21 🙂

ingeborgnicol
28. apr 2013

@ivinka77 NO to som urobila predvcerom. Ked pametas, dala som ju spat a nechala som a vysledok? krasne spala dopoludnia 4 hodiny a popoludni 2-3 hodiny, no v noci 13x vstala, teraz uz viem ze to bolo preto, lebo dnes mi vstala len 2x od 19tej, raz az o 02.45 a druhy krat o 04.45 a potom treti krat o 7.08 ale to som ju smarila na didku a este spala dalej.....cize to nocne vstavanie bola prespata cez den preto vstavala.....a aj vcera som jej dala kasicku do flasky na tvoju radu taku riedku 90 mg snad pomohlo......Pocuj Ivinka a podla mojho nazoru este nedavaj malinku mimo didky vecer, lebo sa ti uplne odstavi. fakt. a znicis to nadherne prepojenie medzi mamkou a dcerkou. Ked ju potrebujes odstavit, kvoli svadbe na vecer, tak to spokojne urob tyzden dva pred svadvbou, ale skvor nie, riskujes fakt to co som napisala.

ingeborgnicol
28. apr 2013

@adel22 Dzivoooooooooooooo, uz ju mas, uz si ju objednala? velmi sa mi paci, ale z par riadkov neviem vydedukovat ci je dobra...objednala by som ju.

ingeborgnicol
28. apr 2013

@tinasc dakujem, ja sa v tom vyzivam, od kedy sa mi narodil syn co je este za dinosaurov, od vtedy som si predstavovala ako paradim dievcatko a teraz sa realizuem. akurat, ze raz kvoli tomu zbankrotujem, my nemame po kom dedit, tak vsetko kupujem 🙂 takze ak niekde najdete inzerat vymenim pravu oblicku za nove ihlicky pre batolatka som to ja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ingeborgnicol
28. apr 2013

tu pise na tepomeri 26stupnov ale zima jak v rusko filme...takze mam podozrenie ze tne moj teploer velmi dobre nejde....

ingeborgnicol
28. apr 2013

Beriem spät, vyliezlo slniecko a je tu krasne teplucko takze ta teplota asi sedi, len cakam kym sa mala drnda zobudi a ideme na prechadzkinel 😀 😀 😀 😀 az do obednajsieho spanku, este nam tak nebude prazit na lebky 😝

ingeborgnicol
28. apr 2013

@adel22 tu som nasla obsah cize si ju kupujem:
http://www.znakovanismiminky.cz/index.php?disp=... asi je dobra

alyze
autor
28. apr 2013

@ivinka77 To poznam, este si kludne dam aj kolko krat trícko ktore som nosila ako tehotna☹, snad to pojde dole, len treba mat pevnu volu 😉 a nahovarat si ze niesi hladna 😀

alyze
autor
28. apr 2013

@adel22 ako -3 ? To co sa tam vracia zima ? V PN 19 stupnou a v TT snad bude 25 akurat sa vezeme k nasim, malinka spinka, ocino soferuje a ja chatujem 😀

alyze
autor
28. apr 2013

Ozaj spanok bol presne ako som predpokladala, zaspala az o 24:00:-( ale asi som ju predbehla, lebo este mrnkala a ja som uz bola K.O. vstala o 7:30 a bola 3krat hore, takze super aj tak😉
No s tou mrkvickou sme asi posledne ? Stale tomu nevie nejako prist na chut, max jedna lyzicka a dojedene☹ zato mama bude mat zrak ako sokol, co po nej stale dojedam 😀
A zacinam s latkovanim, sice kapsove plhjenky, ale ja zehlit nemusim, tak preto 😉

ivinka77
28. apr 2013

@ingeborgnicol neviem, ci sme sa pohchopili...ja ju nedavam mimo cecek... len proste som ju skusila neuspat na cecku, ale udrzat pri zivote , proste som ju nakojila a dala ju tak do postielky a tam aby sama zaspala... chapes? 🙂 a inac ta chapem...radsej nech v noci pekne spinka a cez den ju bud...lebo sak 13x byt hore za noc, to je na maslu :( by som sa rovno odstrelila asi 🙂
@alyze najhorsie je, ze mne su aj tie tehu veci momentalne male :( mam o 12 kil viac, ako ked som sla rodit :(

adel22
28. apr 2013

@alyze nie, to bola pomlcka, cize len 3, uz sa slnko ukazala, tak na terase mame 16...no ale viacej nebude:( aspon ze je pekne, pojdeme na rodinnu prechadzku. Aaaaaaaaaaa dnes si robim halusky🙂

tinasc
28. apr 2013

@ivinka77 jaaaaj ty máš super dieťatko... 🙂 môj od rána ešte nespal 🙂 len revy a nie a nie spať... idem skúsiť teraz... 🙂

ivinka77
28. apr 2013

@tinasc uff drzim palce ! asi to budu tie zuby.... treba dufat, ze to cim skor prejde !!!

tinasc
28. apr 2013

@ivinka77 dík, uvidím ako bude dúfam, že niečo pospí 🙂