icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

evamarcel
3. máj 2013

pokecala by som este ale musim troska k muzickovi lebo si tak smutne sedi pri telke...a zachvilu odkvecnem a chudacik ani som sa mu este nepovenovala majte sa krasne a dobru nocku

ivinka77
3. máj 2013

@evamarcel dobruuuuuuuuuuuuu

adel22
3. máj 2013

@ingeborgnicol prdlajz barani casujeme🙂 moje dieta dojcim kazdu hodinu!!!aj menej, cize cura jak diva, este je tretia vec v BKM- INTUICIA!!! no a ta zatial vitazi. signaly 0bodov :( vcera sme boli vonku 2 a pol hodky a curala pekne 2x na travnik v parku a sucha plienka- intuicia. Dnes sme boli 2,5hodky a 3x do plienky a 2x travnik...cize je to rozne, kedze vela papa, vela cika a casovat tu potom nema zmysel:(

@slady Mia kaka vacsinou raz za den, bud rano...nemusi ani jest, len ju polozim nad nocnik a ide to pomaly, resp pocujem ze tlaci tak cakam...a ked nic, tak najma ked sa tak dobre napapa a viem ze rano nic nebolo, cize to ocakavam...a zistila som aj, ze ked ju pocujem prdiet, tak asi pojde...lebo inak neprdi uz ako kedysi🙂

ingeborgnicol
3. máj 2013

@adel22 aha, lebo davnejsie si pisala ze casujete 🙂 a tu intuiciu som zabudla, sveta pravda! aj u ns intuicia funguje na sto percent! ale mam smolu ona vonku nechce curat to si spokojne dalej curame do pampersiek aj celkovo di robi v poslednej dobe z nocnika kreslo, posedi si aj 10minut niekedy kym nieco urobi.....no zhorsuje sa cica nasa....

adel22
3. máj 2013

@ingeborgnicol casovali sme, ked som kojila raz za 3 hodky....ale to je fuc, teraz ma vyciciava mam pocit ze stale, som z toho dost vycerpana.....:(ale ja vydrzim!

ingeborgnicol
3. máj 2013

do frasa s mojou dietou! robila so tortu a ostala mi poleva a plnka cokoladova. teraz mozete hadat co som s nou urobila. pomocka je ze po a)som uplne sama doma okrem kojenca, ktory nemoze cokoladu a po b) ostalo toho malo na zmrazenie, alebo schladenie a po c)vonalo to na celu kuchynu a od rana so sa s tym babrala 🙂))))))))))) a cakala kedy to sezerem.....

adel22
3. máj 2013

@ingeborgnicol daj foto! Ja som piekla chlieb, vlastne aj vcera a sosovicovu na kyslo, mnam....zajtra nevarim....ale sama tomu neverim, isto budem :(

ingeborgnicol
3. máj 2013

@adel22 pocuj ele dobre, ale ja na to nic doma nemam, ak si to urobis, pekne mi troska posli a ja to ochutnaj jou?a co sa tyka piskania, ona sa ti fakt vypiska ed ju vonku das? nasa potrebuje vela casu...a ked ju drzim vonka tak sa vrti s tou rito nechce...lebo doma si pansky pekne dlho posedi na nocniku a bavi s ana nom, sice sa vypiska, ale najprv sa pohra, sice nie vzdy, ale niekedy ano 🙂

ingeborgnicol
3. máj 2013

@adel22 fotto torty? vytrim je v chladnicke, chladi sa poleva, ked poloschladne ozdobim ju a poslem fotto, cickatu tortu som robila 🙂

slady
3. máj 2013

@adel22 no zora prdi jak lion hocikedy, stale ju pocujem, kuknem s malou dusickou do plienky ze bude mat zase kaku rozmaznutu vsade a nic, len prdy 😀

slady
3. máj 2013

@adel22 myslis ze zle prelozili grape seed extract alebo fakt mysleli extrakt z grepfruitovych jadierok??

slady
3. máj 2013

@ingeborgnicol tak ja so bola taky zufalec dneska ze som si zmiesala salko s kokosom a urobila gulky a obalila kakaom a kus hmoty mi ostalo tak som tam vysipala zvysne kakao a obzrala som sa tak ze ma brucho bolelo 😀 ze (psycho)patologicky stav sa to vola

adel22
3. máj 2013

@ingeborgnicol ja mam len ten kokosovy tuk🙂 ale zvysok zozeniem🙂 a este steviu mam, ale keby dam 2lyzicky ha ha, to by sa nedalo, pravej stevie staci troska🙂
No vcera sme to skusali po druhe vonku a vyplatilo sa, hned to islo von🙂a dnes tiez...ale 2x si premyslim ci ju rozbalim ci nie...a hlavne ked nik nejde....sak by si pomysleli, co tam nacvicuje t´henta salena s tym 5 mesacnym🙂 no doma sa mai zacala jedovat nad nocnikom...neviem co sa jej porobilo!!!

adel22
3. máj 2013

@slady no viem ze nieco take existuje🙂 tak asi myslia to🙂
uz mas daco pre malu na opalovanie? premyslam nad tymto a plus vyhybanie sa slniecku, hm?
http://www.feelgood.sk/produkt/avelanovy-olej-0

tinasc
3. máj 2013

@ingeborgnicol my sme dostali 2x asi hexa to bola do jednej nohy a 2x do druhej nohy synflorix a aj rotavíry som dala a doktorka hovorila, že bude mať nadlho pokoj...

slady
3. máj 2013

@adel22 neviem este som to neriesila dako, zatial chytame zaklad po troske a papame mrkvu 🙂 ale tamto vyzera dobre. kukni aj na fb v ocko skupine hadzal ktosi tuto temu na stenu.

ingeborgnicol
3. máj 2013
ingeborgnicol
3. máj 2013

pekna podprda? a cecky ma ako ja jednu mensiu a jednu vecsiu 😀 😀 😀 😀 😀

mata884
3. máj 2013

@ingeborgnicol no sikovna si 🙂 ...paci sa mi...

ingeborgnicol
3. máj 2013

dakujem

slady
3. máj 2013

@ingeborgnicol he hej, taka podprda by sa aj mne usla, len mensie cislo poprosim 🙂 adresu mas 🙂

tinasc
3. máj 2013

@ingeborgnicol pekná veľmi pekná 🙂

slady
3. máj 2013

@ingeborgnicol perfektna torticka, isto bude chutit 🙂

adel22
3. máj 2013

@slady odtial to mam🙂

adel22
3. máj 2013

@ingeborgnicol Parada!!! klobuk dole 😕

ingeborgnicol
3. máj 2013

Tieto som robila na narodky minuly rok, jedna je slana a jedna je sladka 🙂 ta marcipanova,

slady
3. máj 2013

@adel22 jaaj 🙂 ja som to este neprestudovala, mala by som sa do toho vrhnut.

slady
3. máj 2013

@ingeborgnicol MNAM! ta sladka je krasna ale tu slanu by som si dala! a este daku klobasu k tomu. joooj este dobre ze mame prazdnu chladnicku 😀

ingeborgnicol
3. máj 2013

aj teto som robila druhemu svagrovi to su slane 🙂)) ucia ma kamaratky