Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
ja som dnes bola zase retardovana a pomlela som si prst v mlynceku na maso 😒 trochu je do modra. ale za to som sa pochlapila pri sporaku 🙂
no krasne clovek vas tu pol dna necha same a vy nenapisete ani riadok, ccc.......
existuje nejake kriterium na vyber nocnika, nieco na co sa mam zamerat?
kokso pozeram na linky na nocniky, to i predavaju dorgeriu celu alebo nocnik? ze 50 euro za nocnik? 40? to kde sme panebze?
@slady a ty tiez clovek tu nie je par minut a ty meles prsty, pekne, az mi vybehla cutka z krku ze fakt, ty drnda, nestras...na take veci veli strasia, ze sekerou si nieoc odrezat, alebo pomlet prsty, alebo co, oji chlapi maju zakazane mlet ani mlyncek nemame a ani pilit nemozu 😀
no a posledny samomluvecky prispevok: "podla Vas mozem drzat pri kojeni 90 dnovu rozdelovaciu kuru?"
No, čo sa týka nočníka, tak pre syna sa manželovi a svokrovi podarilo na jednom nákupnom záťahu kúpiť taký "dievčenský" bez ochranného mantinelu 😉 na pipíka a tak my máme nočník už 6 rokov pripravený pre malú....Ináč syn čural rovno do záchodu..on nočník celkovo odignoroval
@ingeborgnicol Tak my mame tento a zatial som spokojna, ale my este nesedime🙂 potom chcem skusit uz nad WC. Inak raz som skusala curat s nou, ako sa pise v knihe🙂 bolot to komisch, najskro sa jej nechcelo, ale ked pocula ze curam ja, tak sa vycikala aj ona🙂
http://pourty.pl/pourty/1-nocnik-pourty.html
Čo sa týka dovolenky, tak sa chystáme do Ǎlp na letnú turistiku...teším.....ja ležať na pláži nemusím 😉
@mirkov my v juli chorvatsko a v septembri este neviem....Tunis a Egypt nehrozi, tak zostava Turecko, Bulharsko, Spanielsko, mozno Taliansko...uviidme, kam lapime najlepsi last minute... a v auguste budeme labzovat po Slovensku zrejme, asi 2tyzdne pod Tatrami u nasich, potom na chalupu k svokrovcom a tak... v podstate uz od 1. juna asi nebudeme poriadne doma...tak sa neviem dockat... mna doma mrle zeru, ja som uragan 🙂 furt musim dakde behat a balenie kufrov je moj najoblubenejsi sport 🙂 no a ten Mars je celkom fasa napad 🙂 mozno by som z tej kozmickej stravy konecne aj schudla 🙂 hehe
@slady pocuj, ked ste leteli, malu si mala v com v lietadle ? v tej ich vanicke ? ci ju mozem mat vo vajci ? ci ako to funguje ? lebo my sme s Teri 1x leteli ked mala uz vyse roka a to uz sedela mne na kolenach priputana tym detskym pasom, ale Viki bude mensia , tak neviem , ze co a ako ?
@ingeborgnicol tak aspoň vidíš aká je tu bez teba nuda 😀 ja som telefonovala sto hodín s mojou koťas kamoškou, sme riešili plienky a nosiče, som sa zakecala riadne, došiel mi odsávač tak idem dačo odsať, dúfam že zafunguje. prst ma bolí ale písať sa dá aj deviatimi 😀 prežil ale nadávala som silno jooj a hneĎ na to si môj chlap dva prsty popálil bo chytal horúci plech rovno z trúby holými rukami, superman vieš ako...
ja som dnes skusala na nocnik, lebo sa mi zdalo ze poobede tlacila a v plienke som nasla taky startovny minibobok, a zorca sa isla urehotat k smrti na nom, az kym sa jej to prestalo zdat smiesne a zacala strajkovat, no prdinec nikde... neviem ci z tohoto nieco bude 😀
ja som sa prave pokusila poodsavat a dala som 1,5 hodinu po dojceni (z jedneho prsa iba) len 10ml dohromady!! skusila som aj doodstrekovat ze ci je chyba v odsavacke ale neslo, tak asi ja som taka vysusena abo co... nechapem, mozno nocny setriaci rezim 😀 idem pospat a skusim este rano ale takto na autoskolu nenasetrim... 😒
potrebujem peknu a hlavne chutnu tortu na 1.sv.prijimanie kosice... ☹ ..nepoznate niekoho?
@ivinka77 no teraz som do nej aj ja nohova je.....
Moja laska mala dnes nevedela hodinu a stvrt zaspinkat toto sa nam nestalo este chudatko malicke, fakt je divna od toho ockovania, aj ked doteraz dobra bola, ale kaslem na reim dnes ju asi necham pospinkat, taka vycerpana isla hajat teraz aj to na didke so ju ukolisala, lebo mi jej bolo velmi luto chudatka maleho od 8mej rana sa trapila doteraz........chudatenko.....
@mata884 asi poznam, vcera davala segra u jednej pani piect opytam sa jej ci bola spokojna....
@slady no dobre tak uz sa nebudem separovat aby ste s anenudili 🙂)))))))))))neboj to s tym bobkom pojde, aj ked moja mala tiez kaka zasadne mimo nocnik nepytaj sa ma preco, pekne sa vycika do nocnika, zabalim ju a o chvilku smradek 🙂))
Ja pojdem na dovolenku do rici s palcom, pretoze moj chlap abeneny je presvedceny ze stakym malym babom sa na dovolenku nechodi este. a okrem toh oja sama uvazujem ako by som tam zvladala tie jej tri nestastne spanky, ona ked ich nema je hotova a ani netusim ako by zaspavala mimo svojej postele 🙂
@ivinka77 nie NOHOVA je, ale Bohova 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja sa viem teda preklepnut
@ingeborgnicol jeeej..dik..

@ivinka77 no my zase len do toho studeneho skotlandu v lete ☹ ja som pri mori nebola hadam od 14tich... teda pri takom teplom kde sa da kupat viac ako po clenky.