Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@ingeborgnicol a co ty vies...mozno by ju more a slnko tak unavovalo, ze by spala este lepsie... 🙂
@slady inac s tym chorvatskom je to fakt pravda...nasi tak chodia uz 20 rokov na blint a este ani raz neboli nespokojni 🙂 len mna to tam uz nebavi moc, ked som tam bola 100 krat... :( my sme tam chodievali od mojich 4 rokov skoro kazde leto na mesiac, este ked to bola byvala juhoska...ale v podstate ja som taky typ, ze je mi jedno, kam lahnem naplaz...len nech mam more a vela slnka 🙂
ani mi nehovorte ja by som pri mori aj yvala, jeden cas som sa aj odhodlavala odstahovat sa tam, len ten okpec spiny ma odradil 🙂))))) ale moj chlap je taky bojazlivy co sa tyka nasej dcerky ze by ju posadil do vitriny,ofukoval ju a oprasoval nej prach a nemala by sa posunut ani centimeter dole a hore, dolava a doprava, aby sa jej nieco nestalo. a prrav preto sa nedostaneme predpokladam toho roku nikde lebo je na dovlenky este "prilis mala" a mna poradzi ja som bez mora ako bez nohy, kazdy rok sme dva krat chodili.
@ivinka77 tssss že v júli Chorvátsko a potom sa uvidí??? 🙂 🙂 🙂 aj ja chcem takto plánovať ☹ no teda ja by som išla na dovolenku k moru až by som plakala ale chlap nie on je na hory... teraz určite nie, však Lukáš je krpatý možno na druhý rok... ale riadne dlho sme neboli pri mori, Chorvátsko mám rada 🙂 tak niečo pekné vyberte 🙂
@ingeborgnicol ja som sa totálne vykašlala na režim, ukladám každé dve hodiny... včera ešte pospal od 18.00 do 19.00 a zaspal normálne o 22.00 takže tak... teraz spí od 10.00 lebo ráno vstával o 5.30 to sa nám stáva už pravidlom... 😉
@mata884 poznam ale su to drahsie torty cisto maslove ale suprove www.anastazia.sk
dnes zasa nejaky ulet, vecer o deviatej som ulozila a ona o 23:30 vstala vyspata herecka a hadajte kedy zaspala ? O 03:00 !☹ no potom vstala o 07:00 a ja som K.O
A inak sa este musim postazovat, spravila si zo mna otroka, inak ako s didkou v puse nezaspi, to bude radsej vrestat aj dve hodiny fnuk ☹
Co mam robit ?
@alyze uffff... no môžem ťa len povzbudiť, že nebude to trvať večne a deti budú spať aj v noci a možno budú drichmať aj celé doobedie... ja som mala takýto problém s dcérou, neviem ako sa to vyvinie ešte u malého... a vyrástla z toho a spí v noci... cca od 2,5 roka aj vo svojej izbe... tiež som si s ňou užila, jednoducho vstala cca. o 2.00 a do 4.-5.00 hore... ráno sme síce dospávali ale to už nebolo ono...a vyplakať, tak na to by som nemala nervy ani ja... len teraz krpec cez deň vreští a som z toho hotová... a aj ja som otrok deciek...
No nic, vyspata nevyspata, idem piect pizza kolieska😉
Poobede navšteva jupi...
@tinasc fuha, on ti vydrzi od 5,30 do 10.00 hore? jezinku nasa je po hodine mrtva a nie je mrzuty a uplakany potom?
@alyze pocuj a nechat ju zaspat poleziacky na didke zaspat a potom preniest do svojej postielky, alebo nechat spat vo velkej posteli? lebo neviem ci vasa mala spinka s vami ci sama....
@mata884 no prave som dojedla z tej torty, fuj...samy margarin aj ked piskota dobra, neodporucam v ziadnom pripade, este mam jednu znamu pockaj zistim cislo
tato kamoska ma v albume fotky svojej neviem akej rodiny ze torty a su uplne skvele, ak by si mal zaujem mozem sa opytat : https://www.facebook.com/raduska.marcinova?fref=ts
@ingeborgnicol ok...dakujem... este skusim aj ja pozhanat. Ak tak sa ozvem. Pozrela som. Pekne ma torty.
baby, ja už začínam byť z tých nočných vstávaní na prášky... viem že väčšina z vás tu kojí, ale je tu nejaká mamka, ktorá dáva UM a budí sa jej bábo v noci každé 3-4 hodiny? Mne sa zdá, že čím je Ella staršia, tým menej vydrží v noci bez jedla... aj by som ju odúčala systémom vyplakania, ale vo vedľajšej izbe spia staršie baby, a tým to nemôžem urobiť 😖 . No a pokazilo sa nám aj zaspávanie... doteraz zaspala v pohode , teraz aj 20-30 minút kričí v postieľke, musím ju ísť x-krát otočiť na bruško - ona tak spáva, dať cumlík, pohladkať a tak dookola, až kým nie je úplne K. O. ..
@slady Kuraci vyvar s kaleramon a mrkvcikou a francuzke zemiaky 🙂 ides, ci mas lepsie? 🙂
@ingeborgnicol jeeej...aj my mame dnes francuzske... darmo, ze je nedela..ale moj mu muzickovi je uplne jedno, ze ci su rezne, alebo buchty a tak podobne. A rezne boli vcera, tak dnes francuzaky 😀 a babovka
@mata884 jeje babovka vynikajuci napad idem urobit mnam iste schudnem do zajtra 🙂
Ja som uz na 99ˇrozhodnuta ze zajtra zacnem s 90 dnovkou aj ked upravenou samozrejme
@ivinka77

@ingeborgnicol mi hovor, moj je zase mega planovaci clovek, takze take ako "odvezieme sa do chorvatska a najdeme si tam ubytko lebo ho je tam mrte na kazdom krok a je to tak najlacnejsie a super a kazdy tak chodi na dovolenky" tak take vobecneprichadza do uvahy, vsetko musi byt napladovane, zabookovane, stdvadsat krat potvrdene pisomne lebo co keby nahodou nieco, a last minute nie su dobre lebo neviem co a first minute urcite tiez nie a proste vsade je nejaky hacik len v tych najdrahsich zajazdoch nie a na to zase nemame samozrejme, takze chodime na dovcu zadara do zimy... ale tak aspo nie so v septembri prilis opalena... 😠 😠 😠