icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

slady
5. máj 2013

@ingeborgnicol mi hovor, moj je zase mega planovaci clovek, takze take ako "odvezieme sa do chorvatska a najdeme si tam ubytko lebo ho je tam mrte na kazdom krok a je to tak najlacnejsie a super a kazdy tak chodi na dovolenky" tak take vobecneprichadza do uvahy, vsetko musi byt napladovane, zabookovane, stdvadsat krat potvrdene pisomne lebo co keby nahodou nieco, a last minute nie su dobre lebo neviem co a first minute urcite tiez nie a proste vsade je nejaky hacik len v tych najdrahsich zajazdoch nie a na to zase nemame samozrejme, takze chodime na dovcu zadara do zimy... ale tak aspo nie so v septembri prilis opalena... 😠 😠 😠

slady
5. máj 2013

@ivinka77 jooooooj som mega do nej, nohova aj bohova aj uplne skvela je.

ivinka77
5. máj 2013

@ingeborgnicol a co ty vies...mozno by ju more a slnko tak unavovalo, ze by spala este lepsie... 🙂

ivinka77
5. máj 2013

@slady inac s tym chorvatskom je to fakt pravda...nasi tak chodia uz 20 rokov na blint a este ani raz neboli nespokojni 🙂 len mna to tam uz nebavi moc, ked som tam bola 100 krat... :( my sme tam chodievali od mojich 4 rokov skoro kazde leto na mesiac, este ked to bola byvala juhoska...ale v podstate ja som taky typ, ze je mi jedno, kam lahnem naplaz...len nech mam more a vela slnka 🙂

ingeborgnicol
5. máj 2013

ani mi nehovorte ja by som pri mori aj yvala, jeden cas som sa aj odhodlavala odstahovat sa tam, len ten okpec spiny ma odradil 🙂))))) ale moj chlap je taky bojazlivy co sa tyka nasej dcerky ze by ju posadil do vitriny,ofukoval ju a oprasoval nej prach a nemala by sa posunut ani centimeter dole a hore, dolava a doprava, aby sa jej nieco nestalo. a prrav preto sa nedostaneme predpokladam toho roku nikde lebo je na dovlenky este "prilis mala" a mna poradzi ja som bez mora ako bez nohy, kazdy rok sme dva krat chodili.

tinasc
5. máj 2013

@ivinka77 tssss že v júli Chorvátsko a potom sa uvidí??? 🙂 🙂 🙂 aj ja chcem takto plánovať ☹ no teda ja by som išla na dovolenku k moru až by som plakala ale chlap nie on je na hory... teraz určite nie, však Lukáš je krpatý možno na druhý rok... ale riadne dlho sme neboli pri mori, Chorvátsko mám rada 🙂 tak niečo pekné vyberte 🙂

tinasc
5. máj 2013

@ingeborgnicol ja som sa totálne vykašlala na režim, ukladám každé dve hodiny... včera ešte pospal od 18.00 do 19.00 a zaspal normálne o 22.00 takže tak... teraz spí od 10.00 lebo ráno vstával o 5.30 to sa nám stáva už pravidlom... 😉

tinasc
5. máj 2013

@ivinka77 juj krásna je... tie fotky robíš v Picase?

evamarcel
5. máj 2013

@mata884 poznam ale su to drahsie torty cisto maslove ale suprove www.anastazia.sk

ivinka77
5. máj 2013

@tinasc no ten moj tiez nie je typ leziaci na plazi... ale to mne zas vyhovuje...ja lezim a on je aktivny...s deckami 🙂 hehe

ivinka77
5. máj 2013

@tinasc dakujem...je to herecka strasna...ano v picase

tinasc
5. máj 2013

@ivinka77 aj môj, keď sme naposledy boli pri mori tak s krpatou behal... 🙂 lebo však nevydržala na jednom mieste samozrejme 🙂

alyze
autor
5. máj 2013

dnes zasa nejaky ulet, vecer o deviatej som ulozila a ona o 23:30 vstala vyspata herecka a hadajte kedy zaspala ? O 03:00 !☹ no potom vstala o 07:00 a ja som K.O

alyze
autor
5. máj 2013

A inak sa este musim postazovat, spravila si zo mna otroka, inak ako s didkou v puse nezaspi, to bude radsej vrestat aj dve hodiny fnuk ☹
Co mam robit ?

ivinka77
5. máj 2013

@alyze uff tak to je blbe :( aj by som ti napisala, ze nechat vyplakat...ale viac ako 15 minut revu by som asi ani ja nezvladla... tak fakt neviem... len s tebou sucitit ! snad to prejde ! 😉

alyze
autor
5. máj 2013

@ivinka77
Ďakujem ivi🙂

tinasc
5. máj 2013

@alyze uffff... no môžem ťa len povzbudiť, že nebude to trvať večne a deti budú spať aj v noci a možno budú drichmať aj celé doobedie... ja som mala takýto problém s dcérou, neviem ako sa to vyvinie ešte u malého... a vyrástla z toho a spí v noci... cca od 2,5 roka aj vo svojej izbe... tiež som si s ňou užila, jednoducho vstala cca. o 2.00 a do 4.-5.00 hore... ráno sme síce dospávali ale to už nebolo ono...a vyplakať, tak na to by som nemala nervy ani ja... len teraz krpec cez deň vreští a som z toho hotová... a aj ja som otrok deciek...

alyze
autor
5. máj 2013

@tinasc veru su to maly velky šéfovia, tie nase deturence🙂
Tak asi musim len dufat, ze takychto noci nebude vela.
Keby aspon dudel chcela, takto pridem za chvylku o chrbat ☹

alyze
autor
5. máj 2013

No nic, vyspata nevyspata, idem piect pizza kolieska😉
Poobede navšteva jupi...

ingeborgnicol
5. máj 2013

@tinasc fuha, on ti vydrzi od 5,30 do 10.00 hore? jezinku nasa je po hodine mrtva a nie je mrzuty a uplakany potom?

ingeborgnicol
5. máj 2013

@alyze pocuj a nechat ju zaspat poleziacky na didke zaspat a potom preniest do svojej postielky, alebo nechat spat vo velkej posteli? lebo neviem ci vasa mala spinka s vami ci sama....

ingeborgnicol
5. máj 2013

@mata884 no prave som dojedla z tej torty, fuj...samy margarin aj ked piskota dobra, neodporucam v ziadnom pripade, este mam jednu znamu pockaj zistim cislo

ingeborgnicol
5. máj 2013

tato kamoska ma v albume fotky svojej neviem akej rodiny ze torty a su uplne skvele, ak by si mal zaujem mozem sa opytat : https://www.facebook.com/raduska.marcinova?fref=ts

mata884
5. máj 2013

@ingeborgnicol ok...dakujem... este skusim aj ja pozhanat. Ak tak sa ozvem. Pozrela som. Pekne ma torty.

tinuska1112
5. máj 2013

baby, ja už začínam byť z tých nočných vstávaní na prášky... viem že väčšina z vás tu kojí, ale je tu nejaká mamka, ktorá dáva UM a budí sa jej bábo v noci každé 3-4 hodiny? Mne sa zdá, že čím je Ella staršia, tým menej vydrží v noci bez jedla... aj by som ju odúčala systémom vyplakania, ale vo vedľajšej izbe spia staršie baby, a tým to nemôžem urobiť 😖 . No a pokazilo sa nám aj zaspávanie... doteraz zaspala v pohode , teraz aj 20-30 minút kričí v postieľke, musím ju ísť x-krát otočiť na bruško - ona tak spáva, dať cumlík, pohladkať a tak dookola, až kým nie je úplne K. O. ..

ivinka77
5. máj 2013

@alyze ake pizza kolieska ? daj recept 🙂

ingeborgnicol
5. máj 2013

@slady Kuraci vyvar s kaleramon a mrkvcikou a francuzke zemiaky 🙂 ides, ci mas lepsie? 🙂

mata884
5. máj 2013

@ingeborgnicol jeeej...aj my mame dnes francuzske... darmo, ze je nedela..ale moj mu muzickovi je uplne jedno, ze ci su rezne, alebo buchty a tak podobne. A rezne boli vcera, tak dnes francuzaky 😀 a babovka

ingeborgnicol
5. máj 2013

@mata884 jeje babovka vynikajuci napad idem urobit mnam iste schudnem do zajtra 🙂

ingeborgnicol
5. máj 2013

Ja som uz na 99ˇrozhodnuta ze zajtra zacnem s 90 dnovkou aj ked upravenou samozrejme
@ivinka77