icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ivinka77
5. máj 2013

@ingeborgnicol a ta 90dnovka jak funguje ? ja som si prave dala celeeeeeee toffiffe 🙂 teda...cele nie, so 4 kuskami mi Teri pomohla 🙂 ale 11 padlo za obet 🙂 kua tam...ale mam kramy, tak by som zozrala aj tonu cukru :(

tinasc
5. máj 2013

@ingeborgnicol sorry bolo jedno spanie od 7.00 do 7.35 prepaaaaaaaaač zlá informácia 🙂 no ale aj tak vydrží už byť riadne dlho hore, niekedy sa aj čudujem... ak sa vie zabaviť, alebo ho má kto zabaviť, tak zabudne 🙂

tinasc
5. máj 2013

@tinuska1112 môj je na UM a aj tak v noci potrebuje papať... nechápem prečo, lebo na noc stihne aj 200 ml kašičky z fľašky, tak by mohol trošku dlhšie vydržať aspoň do 4.00 ale nie, pravidelne sa mi budí 1.30 na papanie, niekedy 00,30 mohla by som si podľa neho budík nastaviť, až keď dostane papať je spokojný a zase zaspí a potom sa už mrví o 4.30 ale snažím sa mu nedať jesť, aspoň do tej 5.30 ho otáčam aby ako tak spal a nezvykol si aj vtedy jesť...

tinasc
5. máj 2013

@mata884 tak to máš super muža, pre môjho zásadne platí, je nedeľa, tak musí byť mäso... 😀

ivinka77
5. máj 2013

@tinasc a pre mojho zasadne plati... nic ine okrem masa nie je jedlo ! 🙂

alyze
autor
5. máj 2013

@ingeborgnicol saška ma postielku hned vedla manzelskej posteli 😉 aj ju tam kojim po leziacky, ale zvykla si tak zaspavat a inak uz zaspat nevie, len na didke☹

alyze
autor
5. máj 2013

@ivinka77 ziadna veda, lineske cesto povykrarujem, dam kecup zmiesany s oreganom, bazalka, sol, c.korenie, sol a na kusky nakrajana sunka to cele zmiesane a potieram kolieska a na vrch postruhany syr 😉 a hotovo upecene🙂

alyze
autor
5. máj 2013

@ivinka77 ivi, to tofife skor spada do bodovej diety ako do 90 dnovej 😀

ivinka77
5. máj 2013

@alyze no sak toto... ''bodujem'' uz 3 dni odkedy kramujem sakra :( des ! :( ale zajtra je podnelok...to je moj oblubeny den 🙂 a inac dikes za receptik, skusim... ja robim nieco podobne, ale s listkovym cestom , trosku jednoduchsie 🙂

mata884
5. máj 2013

@alyze linecke? nie listkove? cesto tam ma byt? 🙂

slady
5. máj 2013

@ingeborgnicol hahahaaa moja, my sme dnes boli rano plavat a potom sme isli na piknik, nedelny piknik na sliaci: snicle, grulky, rozteky, salatisko, druhy chod jahody a syr a treti chod surovy datlovy kolacik, ktomu kavicka a pre nas bezkofeinovych minca, a ako predjedlo som si dala po plavani natajnasa v tamojsej restike obrovsky cokoladovy muffin 🙂 bo ja koncim so zorkou skor ako chlapi, tak sa zasijem na bezkofeinove kafco a kolac vzdy 🙂

slady
5. máj 2013

@alyze no do pipiny, zuby to nebudu?

evamarcel
5. máj 2013

@mata884 Mati a tu stranku odomna si nepozrela co som ti dala torty bombasticke maslove kremy , marcipan perfis , no len neviem kolko si ochotna dat za tortu lebo to su uz take profesionalnejsie

www.anastazia.sk

evamarcel
5. máj 2013

@alyze tiez mi je luto ze ste tak zle spinkali, my sme mali den predtym dost blbu noc kazdu hodku sa budila...no a stym zaspavanim alebo ju naucis inac alebo to bude dost dlho tak len na didke...niekde na fore som citala ako jedny rodicia malu uspavali na rukach a uz bola velka teraz neviem presne kolko mala bolo to dost tazke tak raz babka malej povedala a dost! tak jak francuzky len o nieco neskor nie nika? a dala jej do rucky kapesnik , boztek na licko, dobru noc a odisla z izby mala vraj plakala 2hodiny...kym zaspala na 2.den pol hodinu a na 3. den uz ani nezamrncala...ale neviem to mozno aj preto ze to bolo starsie dieta ...ale vacsinou oducanie bez placu nejde resp. pockat kym pochopi

ingeborgnicol
5. máj 2013

@evamarcel tak tak, tie co su tvrde odporkyne placu nechapu ze toto je jednorazova zalezitost a potom ma babatinko pokojne a kludne noci...ale nevysvetlis, ved ten jeden den co place alebo dva nepreplace celu noc ani pol noci...ale co uz..
@slady velka zavist!ten muffin myslim 🙂))
@ivinka77 pocuj ja ani kramy nemam a mam ti taky debilny pocit ze ani mat nebudem a mam rovnake chute ako ty. co je ale svinstvo, ja si to nedam a budem pri vazeni vazit viac ako ty, z tych je.....ch tabletiek, tak sa hnevam. dnes zaby na prechadzkach pupki vytahovali a ja koselou zakryvala obrovske brucho a sadliska vsade........ 😒

evamarcel
5. máj 2013

@ingeborgnicol nika a ty nedavas vediet jak sa dari so spanim Michellky po krmeni o 22,30?

mata884
5. máj 2013

@evamarcel jaaaj..prepac..pozrela..aj viem kde to je...asi dam tam urobit...pekne su tam..este raz diiik

ingeborgnicol
5. máj 2013

@alyze pocuj a v com je problem? vela vstava v noci? mne by osobne nevadilo ze zaspava na didke, ale ak v kuse potom vstava tak je to presne o tom co pisu v tej knihe. ona si zafixuje ze zaspava s diduskou v puske a potom sa zrazu zobudi na to ze tu didu v puse u nema a potom zase a zase a zase.....neda sa ju nijak raz oblbnut? ze nakojit a potom napriklad pokolisat a tak, aspon prechodne...alebo nahodou babyvak nemas?

evamarcel
5. máj 2013

@mata884 no krasne su ja to viem naisto...lebo to robi moja mamka ale nechcela som teraz ze pretlacat alebo co len rataj s tym ze su drahsie, namaka sa na takej torte a velmi viem co hovorim lebo byvame v jednom dome...ale tiez ak si rozhodnuta volaj co najskor lebo nemusi ti na blizky termin vziat ked ma plno nestihne spravit

mata884
5. máj 2013

@evamarcel ty ty jedna...to si mala hned povedat, ze to tvoja mamka pecie. Potrebujem to az na 2.juna. Len si vyberiem este, ze ktoru a dam vediet. 🙂

evamarcel
5. máj 2013

@mata884 ano len daj vediet mamke a mozes si vybrat aj nejaku ked si videla napr. nieco na nete ona ti hociaku spravi

mata884
5. máj 2013

@evamarcel paci sa mi aj ta co urobila mamka... v cirkev.fotkach je c.9.. zisti priblizne cenu a napises mi ju do spravy? dik...viem, ze su taketo torty drahsie 🙂 neboj. Len, aby som vedela s cim ratat. A chcela by som ju bez tych kvietkov..Mozno len nieco mensie. Myslim tie kvietocky. Ale inac je pekna.

ingeborgnicol
5. máj 2013

@evamarcel opica....ved na to su znami, aby sa pretlacali 🙂))coby sme cudzim davali zarobit ked mozeme znamym dat! 🙂 dobre vediet, ja sice peciem sama, ale ked budem potrebovat nieco profi ozvem sa.

evamarcel
5. máj 2013

@ingeborgnicol inac ty si zlataaaaaaaaaaa..normalne tu robis take poriadky...inac dakujem za ten ergo uz si vyberam 🙂 ...nepisala si ako spinkanie sa vam dari...

adel22
5. máj 2013

@ivinka77 sme tu od januara minuleho roka....cize dieta splodene aj narodene tu🙂
Ehm, spokojna? No co ti poviem, nie je to ako doma...ale zvykam si...viem, ze raz sa vratime🙂
Muzik je Slovak jak repa🙂 aj ked, niektori ti Nemci by za hriech stali 😉

evamarcel
5. máj 2013

@alyze ako pokracuje dietka ja sa len vypytujem lebo uz si ani netrufam pisat ze chudnut chcem vsetko zacina pondelkom ranajkami a konci pondelkom ranajkami🙂)) uz som si aj tu brokolicu z Macingovwej robila ale nechutila mi dajako a predtym som to v poho jedla...asi som uz velmi zvykla na tucne jedlicka

ingeborgnicol
5. máj 2013

@adel22 prosim ta tak tych, co stoja za hriech posli tu. mozno vymenime za par neschopnych slovakov, vedela by som za ktorych 🙂)))))))))) a ako sa rodilo u dojčlandov? zabyvavate sa?

@evamarcel jake poriadky robim? No a spinkanie, spinkame dobre ako stale 🙂 len niekedy mame vynymku, po ockovani, alebo ked sa pokaka, alebo ako dnes ked si zacvikne snurku z ruky do patentky pod krkom, a skoro sa zadusila chudatenko.....ale nie doslovne, ale zobudilo ju to. cize obedik spinkala iba hodku. a prisla som na to ze ked jeden spanok dobry tak vsetky a ked jeden zly tak vsetky......Ked rano da 1,5hodiny, tak obed potom da 2,5 hodny a predvecer 1hodinu. a ked dava rano 40min, potom obed hodinka a podvecer 20 minut. Kvaita nocneho spanku je nezavisla na tom, ani na nicom, nerozumiem uz tomu nocnemu vstavaniu.

A neskrone sa NEchvali, mame dlasiu mliecnu krizu...asi moja chyba, lebo vdaka mojim pneumatikam som chcela vysadit lieky a tak som zacala poslednou tabletkou ako sa ma a po dvoch dnoch je mliecna kriza tu....takze non stop kojim 🙂 len aby mlieko bolo. ako len zavidim vsetkym co nemusia brat lieky a maju mliecko......teraz by sa mi zislo dokrmovat.........

zabka29
5. máj 2013

@evamarcel SOm veľmi, že si dala ten link na mamku...u nás v rodine je kopu jubilií a myslím, že by som aj ja rada od nej niečo ochutnala. Prvé má moja babka 80, ale býva cca 100km od Košíc, tak neviem, či by sa to dalo preniesť bez ujmy.

ivinka77
5. máj 2013

@adel22 jaaaaj tak to ste tam kratko...som myslela, ze dlho...a dokedy planujete ? za robotou ste isli ?

slady
5. máj 2013

@ingeborgnicol pocuvaj ja mam tiez dako malo mlieka, odsat neodsajem ani prd a cez den kojim kazdu chvilu, ine nerobim len kozy vytahujem kade tade 😀 dake su scvrknute a prazdne, vobec sa mi nenaleju ani ked dlho nekojim (ked mala v noci spi napriklad hehe) proste divne, viem o tom ze casom si telo zvykne a prsia sa prestanu nalievat a tvrdnut a vsetko ale tak zeby az takto? a tosku mi to chyba, ten pocit ze nieco tam hadam aj bude... 😠