icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

tinasc
5. máj 2013

@nikiniki 🙂

tinasc
5. máj 2013

@tinasc už aj jaaaaaaa 🙂

nikiniki
5. máj 2013

@tinasc nie, zle nie, ale ale mala som istu neprijemnost, ale radsej v IP napisem.......nerada by som tuto. Mozno niekedy nie je najvhodnejsie davat prave ID 🙂 a hlavne ked ide o citlive temy.......

adel22
5. máj 2013

@nikiniki si fest opeknela ako pozeram🙂

slady
5. máj 2013

@nikiniki koza, sa tu smejem, rodinu si pobudim 😀 taka spon dake rpakticke vyuzitie si im nasla vidis 🙂 som sa zlakla ze co sa ti to stalo ze si sa zrazu znikinikiovatela, ale tak chapem tvoje pohnutky 🙂

adel22
5. máj 2013

@adel22 pockaj, aj mne napis IP🙂

nikiniki
5. máj 2013

@adel22 no nahodou ? to som ja pred otehotnenim 🙂)))))

slady
5. máj 2013

@nikiniki hej aj ja chcem vediet, daj 🙂

nikiniki
5. máj 2013

@adel22 tak ja napisem IP jednu a poslem vsetkym nech som za kamosku jou? 😀 😀 😀

adel22
5. máj 2013

@nikiniki no ale po si krajsia si myslim! tmava ti ide viacej, daj na moje rady🙂

tinasc
5. máj 2013

@nikiniki tak ak chceš napíš tú IP 🙂 ak chceš aj na FB môžme pokecať 🙂

slady
5. máj 2013

@adel22 vsak! aj ja jej to hovorim 🙂

slady
5. máj 2013

@nikiniki no pis bo musim ist spat a od napatia nezaspim 🙂 inak zaba sa mi zobudila a pekne sa zase sama zaspala, neverim!

adel22
5. máj 2013

@nikiniki jasne, dobre si urobila, teraz ta uz nik nespozna ani s touto foteckou🙂

slady
5. máj 2013

@nikiniki jaaj no tak to hej, to chapem 🙂

slady
5. máj 2013

dobre, mozem ist spat, zajtra rano ma caka prekladik 🙂 @adel22 prekladam dokument ktory by sa ti mohol pacit 🙂

slady
5. máj 2013

@nikiniki inak zelenina ktora mam najviac biekovin (okrem semiacok vselijakych a orieskov) je brokolica, spargla, karfiol, ruzickovy kel, kukurica.

adel22
5. máj 2013

@slady ocakavam ho teda...idem aj ja spat, nic ma necaka, len dalsi den zeny na materskej🙂

slady
5. máj 2013

@adel22 ze "len"... dakujem pekne 🙂

nikiniki
5. máj 2013

dostali ste ho? kazdej som z vas poslala, aj ja idem spat len som mala prve kojenie za sebou

nikiniki
5. máj 2013

@slady pocuj aeste otazka a nemoze sa moja preto casto budit lebo ona si len cucne par krat a spink? ze keby sa nadzgala tak ako tvoja tak by mozno bol otapena a spala dlhsie ci? lebo moja zabinka si fakt len par krat pocucka a spinka........
@adel22 pocuj o tom "nespoznani " si myslela ironicky ci vazne?prepac ja som to nepochopila 🙂
Inak moje original vlasy su tieto tmave....bolndata som bola len odfarbena 15 rokov 🙂 ale ked som ostala tehu tak som nechcela malinkej robit zle...

adel22
5. máj 2013

@nikiniki dostali, preto ideme aj my spat...sak uz treba, bru zeny!

nikiniki
5. máj 2013

dobru moja zabinka sa nejak prebrala zase idem ja k nej a na ucho dobru zeny!

slady
5. máj 2013

@nikiniki ano ano, dostali 🙂 no co ja viem, moja sa napriklad vcera v noci riadne budila, aj rao mala taku precuranu plienku stodvadsatkilovu ze bolo jasne ze pila v noci pri kazdom kojeni dost... ja uz som to vzdala a uz sa ani nezamyslam preco mi jednu noc spi celu a druhu sa 5x zobudi, mozem mat diplom a precitanych dvesto clankov o dzecoch ale na to v zivote nedojdem tak to uz neriesim.

adel22
5. máj 2013

@nikiniki no tak myslela som si ze ta blond bola len ulet, ale ked vravis tak dlho, to som nevedela....to je dobre ze si sa potom nefarbila...ja som si tiez len na svadbu dala akysi sampon, inak nic a ani nechcem kym dojcim a ani nechty nelakujem...som jak moura nudna, ziadne farby, no jo no :( sorry ak som ta urazila, povodne som si ani nemyslela, ze si to ty na tej fotke....potom ma az osvietilo:( proste mi to k tebe nesedi a to ta ani nepoznam real....tak este raz prepac!

slady
5. máj 2013

dobruuu!

nikiniki
5. máj 2013

@adel22 nevadi cosi 🙂))))ja som matka roka ked som matka, ale inak som poriadna potvora blondata, karieristka a modu ja lubim 🙂))) nie samozrejme teraz ked mam 300 kil a tiez nenalakovane ani len nechty, o vlasoch nehovorim 🙂 ale materska je materska a moja dcerka je na prvom mieste. neurazila si ma neboj sa, len som nevedela ako si to myslela, uz je asi vela hodin 🙂

tinasc
5. máj 2013

dobrú dievčence idem aj ja 🙂

nikiniki
5. máj 2013

zaspinkala ani som ta nevosla 🙂

slady
6. máj 2013

najviac ma dokaze potesit ked vstanem 4.30 aby som stihla nieco porobit a dcerena vstane so mnou... 😠