Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
dostali ste ho? kazdej som z vas poslala, aj ja idem spat len som mala prve kojenie za sebou
@slady pocuj aeste otazka a nemoze sa moja preto casto budit lebo ona si len cucne par krat a spink? ze keby sa nadzgala tak ako tvoja tak by mozno bol otapena a spala dlhsie ci? lebo moja zabinka si fakt len par krat pocucka a spinka........
@adel22 pocuj o tom "nespoznani " si myslela ironicky ci vazne?prepac ja som to nepochopila 🙂
Inak moje original vlasy su tieto tmave....bolndata som bola len odfarbena 15 rokov 🙂 ale ked som ostala tehu tak som nechcela malinkej robit zle...
dobru moja zabinka sa nejak prebrala zase idem ja k nej a na ucho dobru zeny!
@nikiniki ano ano, dostali 🙂 no co ja viem, moja sa napriklad vcera v noci riadne budila, aj rao mala taku precuranu plienku stodvadsatkilovu ze bolo jasne ze pila v noci pri kazdom kojeni dost... ja uz som to vzdala a uz sa ani nezamyslam preco mi jednu noc spi celu a druhu sa 5x zobudi, mozem mat diplom a precitanych dvesto clankov o dzecoch ale na to v zivote nedojdem tak to uz neriesim.
@nikiniki no tak myslela som si ze ta blond bola len ulet, ale ked vravis tak dlho, to som nevedela....to je dobre ze si sa potom nefarbila...ja som si tiez len na svadbu dala akysi sampon, inak nic a ani nechcem kym dojcim a ani nechty nelakujem...som jak moura nudna, ziadne farby, no jo no :( sorry ak som ta urazila, povodne som si ani nemyslela, ze si to ty na tej fotke....potom ma az osvietilo:( proste mi to k tebe nesedi a to ta ani nepoznam real....tak este raz prepac!
dobruuu!
@adel22 nevadi cosi 🙂))))ja som matka roka ked som matka, ale inak som poriadna potvora blondata, karieristka a modu ja lubim 🙂))) nie samozrejme teraz ked mam 300 kil a tiez nenalakovane ani len nechty, o vlasoch nehovorim 🙂 ale materska je materska a moja dcerka je na prvom mieste. neurazila si ma neboj sa, len som nevedela ako si to myslela, uz je asi vela hodin 🙂
dobrú dievčence idem aj ja 🙂
zaspinkala ani som ta nevosla 🙂
najviac ma dokaze potesit ked vstanem 4.30 aby som stihla nieco porobit a dcerena vstane so mnou... 😠

@nikiniki 🙂